Rize'de kar kalınlığı 3 santimetreyi aştı
Rize'de kar kalınlığı 3 santimetreyi aştı Rize'nin Çamlıhemşin ilçesi Yukarı Kavrun Yaylası'nın yüksek kesimleri ile Kaçkar Dağı'nın zirvesine mevsimin ilk karı düştü.
4.09.2021 Gündem
Kaçkar Dağı’nın zirvesi beyaza büründü
Kaçkar Dağı’nın zirvesi beyaza büründü Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde, 3 bin 937 metre yüksekliğindeki Kaçkar Dağı'na ekim ayında kar yağdı.
5.10.2020 Haberler
Kaçkar Dağı’nın zirvesi beyaza büründü
Kaçkar Dağı’nın zirvesi beyaza büründü Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde, 3 bin 937 metre yüksekliğindeki Kaçkar Dağı'na ekim ayında kar yağdı.
5.10.2020 Gündem
Kaçkar Dağı Rize İlinde Nerededir, Nasıl Oluşmuştur? Yüksekliği Ve Diğer Özellikleri
Kaçkar Dağı Rize İlinde Nerededir, Nasıl Oluşmuştur? Yüksekliği Ve Diğer Özellikleri Ülkemizde pek çok ünlü dağ bulunmaktadır. O dağlardan birisi de Rize'de bulunan Kaçkar dağıdır. Kaçkar dağı hem ülkemizin hem de bu coğrafyanın en ünlü dağları arasındadır. Bu dağda dağcılık faaliyetleri yapılmakta ve her yıl dağcılar tarafından tırmanılmaktadır. Kaçkar Dağı Dünya'nın en yüksek dağları arasında yer almaktadır. Kaçkar dağının nasıl oluştuğu ve bu dağın yüksekliği merak edilmektedir. Özellikle Doğu Karadeniz ve Rize turlarında Kaçkar dağı oldukça fazla ziyaret edilen bir şehirdir. Bundan ötürü Kaçkar dağı sürekli olarak ziyaret edilmekte ve fotoğrafları sosyal mecralardan paylaşılmaktadır. Peki, Kaçkar dağı Rize'nin neresinde yer almaktadır? Kaçkar dağı nasıl oluşmuştur? Kaçkar dağının yüksekliği nedir? Kaçkar dağının özellikleri nelerdir? İşte Kaçkar dağ ile ilgili bilinmeyen ve merak edilen tüm her şey.
26.09.2020 Tatil
Kaçkar Dağı'na tırmanırken yamaçtan düştü!
Kaçkar Dağı'na tırmanırken yamaçtan düştü! Artvin’in Yusufeli ilçesinde, Kaçkar Dağı'na tırmanırken 25 metrelik yamaçtan yuvarlanarak yaralanan dağcı Mehmet Birlik (58), askeri helikopterle kurtarıldı.
17.07.2020 Haberler
Kaçkar Dağı'ndan sıcak görüntü! Askeri helikopterle müdahale edildi
Kaçkar Dağı'ndan sıcak görüntü! Askeri helikopterle müdahale edildi Artvin’in Yusufeli ilçesinde, Kaçkar Dağı'na tırmanırken 25 metrelik yamaçtan yuvarlanarak yaralanan dağcı Mehmet Birlik (58), askeri helikopterle kurtarıldı.
17.07.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri