Kafes

Kafes

Son dakika kafes haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kafes gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kafes haber sayfamızda...

Kafes

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.039 kafes haberi bulunmuştur.
Kayalara çelik ağ! 'Bu yol için her zaman risk söz konusu'
Kayalara çelik ağ! 'Bu yol için her zaman risk söz konusu' Gümüşhane ile Giresun illerini birbirine bağlayan Gümüşhane-Kürtün Karayolu’nda kaya düşme riski bulunan dağlar ve yamaçlar endüstriyel dağcılar tarafından çelik ağlarla örülüyor.
1.05.2024 Gündem
THY İstanbul Havalimanı'nda PET LOUNGE kuracak
THY İstanbul Havalimanı'nda PET LOUNGE kuracak Türk Hava Yolları, evcil hayvanların uçuş öncesi zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmesi için İstanbul Havalimanı'nda Pet Lounge kuracak. Projenin bu sene içerisinde tamamlanması hedefleniyor.
24.04.2024 Ekonomi
800 bin TL hibe desteği ile iş kurdu! Yurt dışına ihraç ediyor
800 bin TL hibe desteği ile iş kurdu! Yurt dışına ihraç ediyor Erzurum'un İspir ilçesinde Mahmut Yaşar, Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'nun (TKDK) sağladığı 800 bin liralık hibe desteği ile Arkun Barajı'nda kurduğu tesiste ürettiği somonları ihraç ediyor.
21.04.2024 Ekonomi
Çelik masa depremde hayat kurtaracak
Çelik masa depremde hayat kurtaracak İzmir'de bu yıl 29'uncusu düzenlenen Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’na; Bursalı girişimci tarafından yapılan depreme dayanıklı çelik masa damga vurdu. Deprem anında çelik gövdesi ile kafes görevi yapacak masa için dünyanın bir çok ülkesinden talep geliyor.
18.04.2024 Haberler
Deprem anında hayat kurtaracak! İzmir'de tanıtıldı: İçinde yok yok
Deprem anında hayat kurtaracak! İzmir'de tanıtıldı: İçinde yok yok İzmir'de bu yıl 29'uncusu düzenlenen Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’na; Bursalı girişimci tarafından yapılan depreme dayanıklı çelik masa dikkat çekti. Deprem anında çelik gövdesi ile kafes görevi yapacak masa için dünyanın bir çok ülkesinden talep geliyor.
18.04.2024 Gündem
Papağan ‘Osman’, ilahi duyunca kendinden geçiyor
Papağan ‘Osman’, ilahi duyunca kendinden geçiyor Hobi olarak 10 yıldır kuşlarla ilgilenen ve aynı zamanda muhabbet kuşu yetiştiriciliği yapan Rahim Çakmak, 5 yıl önce, yavruyken aldığı 'Umbrella Kakadu' cinsi papağanına, hayatını kaybeden dedesinin adı olan 'Osman' ismini koydu. Bir yıl boyunca eğitim verdiği papağanına 50'den fazla kelime öğreten Çakmak, aynı zamanda verdiği komutlarla, kendisine söylenenleri yerine getirmesini de sağladı. ‘Osman’ın, komutuyla yürüyerek kafesine gittiğini, çağırınca yanına geldiğini, birisine kızmasını istediğinde de çıkardığı seslerle kızgınlığını ifade ettiğini belirten Çakmak, “Osman'ı ilk aldığımda, bebekken, dedemin ismini koydum. Osman'ı, kendimizden, ailemizden bir parça gibi hissettik. Osman, evimize geldiğinde birkaç ay boyunca bizi ısırdı. Fakat sonrasında bizden bir parça oldu. Çocuklara, anneye, babaya karşı, bana karşı hep hassastır. Benim sesimi duysun yeter ki. Kapıyı vurup, ‘Açın kapıyı’ dediğim zaman, hemen ‘Baba, baba’ diye bağırıyor. Ailemizin bir ferdi olduğunu kendi de biliyor. Yabancılara karşı biraz agresif" diye konuştu.
16.04.2024 Yaşam
Bir yıl boyunca 50 kelime öğretti! Papağan ‘Osman’ı kendinden geçiren ilahi
Bir yıl boyunca 50 kelime öğretti! Papağan ‘Osman’ı kendinden geçiren ilahi Bursa’da sahibinin görüntülerini sosyal medyada paylaştığı 5 yaşındaki 'Osman' adını verdiği papağanın videoları, 30 milyon izlenmeye ulaşırken, en çok da ilahi videoları dikkat çekiyor.
16.04.2024 Gündem
Rus ordusundan eşine az rastlanır önlem! Drone tehdidine karşı 'kaplumbağa tank'
Rus ordusundan eşine az rastlanır önlem! Drone tehdidine karşı 'kaplumbağa tank' Rusya-Ukrayna savaşı kullanılan yeni yöntemler, taktikler ve araçlarla adeta bir laboratuvara dönüşmüş durumda. Bu laboratuvardaki halihazırdaki en ilginç aktörlerden biri de drone sistemleri. Bu tehlikeyi ortadan kaldırmak için alınan önlemler ise en az drone sistemlerinin performansı kadar ilginç. Bunun son örneği de üzerindeki koruma kaplamasıyla adeta kaplumbağaya benzeyen bir tank.
11.04.2024 Dünya
Ramazandan bayrama Osmanlı
Ramazandan bayrama Osmanlı Osmanlı’da ramazan ayı ve bayramlarda diş kirası, yer mahyaları, amin alayları ve biraz muzip bir gelenek olan “unutma beni dolması” gibi pek çok renkli gelenek vardı.
10.04.2024 Gündem
Karadeniz Somonuna, 'Göl somonu' darbesi
Karadeniz Somonuna, 'Göl somonu' darbesi Karadeniz'de yetiştirilen somon dünya pazarında en çok tercih edilenler arasında yerini alırken, deniz yerine iç bölgelerdeki baraj ve göllerde yetiştirilen somonu Karadeniz somonu diye ihraç edildiğinde balığın geri gönderildiği ve bu durumun ihracatı olumsuz etkilediği belirtildi.
2.04.2024 Ekonomi
Şila'nın katiline verilen cezada gerekçeli karar: Pişman olmadı
Şila'nın katiline verilen cezada gerekçeli karar: Pişman olmadı İzmir'in Seferihisar ilçesinde, 'Şila' isimli 2,5 yaşındaki pitbull cinsi köpeği kulübesini ateşe vererek öldürdüğü suçlamasıyla yargılanan Ömer Faruk Baki’ye (57) 4 yıl hapis cezası verilen kararın gerekçesi açıklandı.
30.03.2024 Gündem
Eşini öldüren kadın: Beni de kendini de yaktı
Eşini öldüren kadın: Beni de kendini de yaktı Kayseri’den, eşi Ahmet Uluyol'u (31) kendisine şiddet uyguladığı iddiasıyla öldüren Mervenur Uluyol'un (27), ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı. Sürekli şiddet gördüğünü öne süren Uluyol, "Ben onu öldürmesem o beni öldürecekti. Beni de kendini de yaktı" dedi.
22.03.2024 Gündem
İsmail Hacıoğlu'nun babaannesi hayatını kaybetti! 'Hayatıma hangi kadın girse gözleri sendi'
İsmail Hacıoğlu'nun babaannesi hayatını kaybetti! 'Hayatıma hangi kadın girse gözleri sendi' İsmail Hacıoğlu'nun babaannesi Gökçen Hacıoğlu vefat etti. Oyuncu, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Hacıoğlu, babaannesinin mezarının fotoğrafını paylaşarak duygularını dile getirdi.
21.03.2024 Cadde
Dünyanın eşiğinde kalan hayatlar
Dünyanın eşiğinde kalan hayatlar Gamze Güller, içinde hayvanların gezindiği öykülerinde insanları anlatıyor. Hayatın kıyısında duran, dokunsan boşluğa düşecekmişçesine eğreti yaşayanların izini sürüyor. İnsan eliyle hayvanlara yapılan eziyetlere de ses yükseltiyor.
17.03.2024 Kültür Sanat
Bilet fiyatlarında uçurum
Bilet fiyatlarında uçurum Sanatın büyülü dünyası tiyatro, her zaman cezbedici. Peki ya bilet fiyatları arasındaki uçurum astronomik rakamlara ulaştığında? Büyük ve küçük sahneler arasındaki ayrıma baktık.
14.03.2024 Kültür Sanat
İçişleri Bakanı Yerlikaya: İstanbul da muradına erecek
İçişleri Bakanı Yerlikaya: İstanbul da muradına erecek İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, memleketi Konya'daki ziyaretinde seçmenlerden AK Parti adayları için oy isterken, kalabalıktan birinin "İstanbul bizim" diye bağırması üzerine ''Tabii ki. Ora da muradına erecek” dedi.
7.03.2024 Gündem
Müzakerelere rağmen saldırılara devam
Müzakerelere rağmen saldırılara devam İsrail-Hamas savaşında ateşkese varılması için süren müzakerelerde olumlu gelişmeler olduğu belirtilirken, İsrail’in saldırılarının da devam ettiği haberleri geliyor.
4.03.2024 Dünya
Beşiktaş'ta Feyyaz Uçar'dan Galatasaray'a sert tepki!
Beşiktaş'ta Feyyaz Uçar'dan Galatasaray'a sert tepki! Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, Galatasaray'a 1-0 mağlup oldukları maçın ardından konuştu.
3.03.2024 Beşiktaş
‘Mahzen’den neler çıktı!
‘Mahzen’den neler çıktı! “Mahzen” operasyonlarında, iki suç örgütüne mensup 73 şüpheli gözaltına alındı. Çökertilen suç örgütlerinden “Çirkinler”in, sosyal medya fenomeni Ece Ronay’ın eski eşinin iş yerlerinin kurşunlanması olayının da faili olduğu öğrenildi.
2.03.2024 Gündem
14 ilde FETÖ'ye 'Kıskaç-9' operasyonu! 47 kişi yakalandı
14 ilde FETÖ'ye 'Kıskaç-9' operasyonu! 47 kişi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, FETÖ'ye yönelik düzenlenen operasyonun ayrıntılarını paylaştı.
29.02.2024 Gündem
9 ilde eş zamanlı operasyon! 2 suç örgütü çökertildi
9 ilde eş zamanlı operasyon! 2 suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 2 ayrı organize suç örgütünün çökertildiğini paylaştı. Yerlikaya, 9 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen Kafes-50 operasyonlarının detaylarını da paylaştı.
29.02.2024 Haberler
9 ilde eş zamanlı operasyon! 2 suç örgütü çökertildi
9 ilde eş zamanlı operasyon! 2 suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 2 ayrı organize suç örgütünün çökertildiğini paylaştı. Yerlikaya, 9 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen Kafes-50 operasyonlarının detaylarını da paylaştı.
29.02.2024 Gündem
Uyuşturucu satıcılarına 15 ilde operasyon! 101 kişi yakalandı
Uyuşturucu satıcılarına 15 ilde operasyon! 101 kişi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen 'Narkoçelik-3' operasyonlarının detaylarını paylaştı.
28.02.2024 Gündem
Göçmen kaçakçılarına geçit yok! 42 kişi yakalandı
Göçmen kaçakçılarına geçit yok! 42 kişi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, göçmen kaçakçılığı organizatörlerine yönelik düzenlenen Kalkan-13 operasyonlarına ilişkin detayları paylaştı.
28.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kafes ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.