Kahramanmaraş Valiliği’nden şehit ailesiyle ilgili açıklama
Kahramanmaraş Valiliği’nden şehit ailesiyle ilgili açıklama Şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in Kahramanmaraş’ta yaşayan depremzede ailesiyle ilgili çıkan haberler üzerine açıklama yapıldı.
13.01.2024 Gündem
Kahramanmaraş Valiliği'nden ‘enkaz kaldırma çalışması’ uyarısı
Kahramanmaraş Valiliği'nden ‘enkaz kaldırma çalışması’ uyarısı Kahramanmaraş Valiliği, vatandaşları zorunu olmadıkça enkaz kaldırma çalışmalarının yapıldığı bölgelere girmemeleri konusunda uyardı.
20.02.2023 Gündem
Yarın Kahramanmaraş'ta okullar tatil edildi mi kar tatili var mı? Kahramanmaraş Valiliği'nden açıklama geldi
Yarın Kahramanmaraş'ta okullar tatil edildi mi kar tatili var mı? Kahramanmaraş Valiliği'nden açıklama geldi Yurdun büyük bölümünde etkili olan kar yağışı nedeniyle eğitim ve ulaşımda aksamalar yaşanmaya devam ediyor. Kar yağışının etkili olduğu illerde öğrenciler 20 Ocak (Yarın) okullar tatil mi sorusuna yanıt arıyor. Peki Kahramanmaraş'ta 20 Ocak (Yarın) okullar tatil mi?
19.01.2022 Gündem
Son dakika... Kahramanmaraş'ta toplantı ve yürüyüşler 2 hafta yasak!
Son dakika... Kahramanmaraş'ta toplantı ve yürüyüşler 2 hafta yasak! Kahramanmaraş Valiliği, koronavirüs tedbirleri kapsamında, il genelinde toplantı ve yürüyüşleri 2 hafta süreyle yasakladı.
17.12.2020 Gündem
Kayseri, Kahramanmaraş ve Batman'da bugün okullar tatil mi? Valilikten 14 Şubat için kar tatili açıklaması geldi mi?
Kayseri, Kahramanmaraş ve Batman'da bugün okullar tatil mi? Valilikten 14 Şubat için kar tatili açıklaması geldi mi? Yurdu etkisi altına alan soğuk ve kar yağışlı hava iç ve doğu bölgelerin yanı sıra Güneydoğu Anadolu Bölgesinde de etkisini sürdürüyor. Kayseri, Kahramanmaraş, ve Batman'da bugün okullar tatil edildi mi sorusu bu illerde ikamet eden vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Peki Kayseri, Kahramanmaraş ve Batman'da bugün okullar tatil mi? Valiliklerden 14 Şubat Cuma günü için kar tatili açıklaması geldi mi?
14.02.2020 Gündem