Kalan

Kalan

Son dakika kalan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kalan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kalan haber sayfamızda...

Kalan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 194.549 kalan haberi bulunmuştur.
Adana Demirspor-Galatasaray maçı "Şampiyon Oran" ile Misli'de
Adana Demirspor-Galatasaray maçı "Şampiyon Oran" ile Misli'de Süper Lig'in zirvesinde Fenerbahçe ile puan farkını 4 yapan Galatasaray, rahat konumda bulunan Adana Demirspor'la kozlarını Yeni Adana Stadyumu'nda paylaşırken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç, Canlı Bahis, Canlı Sohbet seçenekleriyle ve Misli’ye özel "Şampiyon Oran" ile yaşayabileceksiniz. Bu arada; Misli'den yeni üyelere 50 TL hediye!
26.04.2024 Adana Demirspor
Mehmet Büyükekşi 'ilk kez açıklıyorum' diyerek anlattı! Gündem yaratacak Ali Koç sözleri
Mehmet Büyükekşi 'ilk kez açıklıyorum' diyerek anlattı! Gündem yaratacak Ali Koç sözleri Futbol kamuoyunun gündemindeki isim Mehmet Büyükekşi sessizliğini bozdu ve gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Büyükekşi, 'Riyad'da oynanamayan Galatasaray ile Fenerbahçe Süper Kupa finalinde neler yaşandı, Ali Koç ne istedi, ve yeniden başkan adayı olacak mı?' sorularına net cevaplar verdi.
26.04.2024 Süper Lig
Beşiktaş Asbaşkanı Mete Vardar, derbi öncesi konuştu! 'İdol olarak Topraktepe’yi görüyorlar'
Beşiktaş Asbaşkanı Mete Vardar, derbi öncesi konuştu! 'İdol olarak Topraktepe’yi görüyorlar' Beşiktaş Asbaşkanı Mete Vardar, Fenerbahçe ile oynayacakları derbiden galibiyetle ayrılmayı hedeflediklerini söyledi, “Kazanmamız camiamız için moral kaynağı olur. Futbolcular, teknik heyet ve yönetim olarak bu heyecanı yaşıyoruz” dedi.
26.04.2024 Beşiktaş
Refah’ta operasyon yaklaşıyor mu?
Refah’ta operasyon yaklaşıyor mu? İsrail’in Gazze’de Hamas’a karşı başlattığı savaş devam ederken, Refah kentine yönelik olası bir operasyonun yakın olduğuna dair emareler çoğalmaya başladı.
26.04.2024 Dünya
Sürüler halinde karaya vurdular
Sürüler halinde karaya vurdular Avusturalya’nın Batı Avustralya Eyaleti’ndeki Toby’s Inlet Plajı’nda dün 100’den fazla pilot balin kıyıya vurdu.
26.04.2024 Dünya
Çalışan annelere destekte 2. evre! 325 euroluk yardım...
Çalışan annelere destekte 2. evre! 325 euroluk yardım... AB’nin finansman desteği sağladığı Çalışan anneye bakıcı desteği projesinin ikinci fazı başlıyor. İlk etapta Ankara, İstanbul ve İzmir’de 12 ay boyunca 0-3 yaş arası çocuğu olan çalışan annelere 325 euro bakıcı desteği verilecek.
26.04.2024 Ekonomi
Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu’yla ilgili yeni iddia
Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu’yla ilgili yeni iddia Sahibi olduğu firmanın ürettiği çikolatanın küflü çıktığını belirten bir tüketiciye sosyal medyada alaycı ve kaba bir şekilde yanıt verdikten sonra istifa etmek zorunda kalan Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu’yla ilgili iddialar bitmiyor.
26.04.2024 Gündem
Sokakta dilenen milyoner! 'Herkes sıfırdan 1 milyon dolar kazanır' dedi, sonu kötü bitti
Sokakta dilenen milyoner! 'Herkes sıfırdan 1 milyon dolar kazanır' dedi, sonu kötü bitti Pandemi pek çok insanın servetini kaybedip depresyona girmesine neden oldu. Söz konusu bu insanlara ilham olmak isteyen milyoner YouTuber Mike Black de sıfırdan bir hayat kurabileceğini ispatlamak için sokakta yaşamaya başladı. Bir yıl içinde 1 milyon dolar kazanmanın mümkün olduğunu iddia eden genç adam, bu süreçte bir kahve markası kurdu ancak sonu kötü bitti.
26.04.2024 Yaşam
Beyoğlu'nun kalbindeki Frej'in dramı! Düştükleri belediye çukuru koca mirası iç etti
Beyoğlu'nun kalbindeki Frej'in dramı! Düştükleri belediye çukuru koca mirası iç etti Beyoğlu'nda bir apartman... Şimdilerde eskisi kadar olmasa da hâlâ ihtişamlı. Onu 'gösterişli' yapan da mimari görüntüsünden ziyade hikâyesi. Frej Ailesi'nin kızlarına bıraktığı miras, bir karı-koca için sonun başlangıcı oldu. Peki, çoğumuzun belki de her gün önünden gelip geçtiği o binada neler yaşandı?
26.04.2024 Yaşam
Fatih'te 4 katlı binada yangın! 2 kişi dumandan etkilendi
Fatih'te 4 katlı binada yangın! 2 kişi dumandan etkilendi Fatih'te, 4 katlı binanın ikinci katında yangın çıktı. İtfaiye ekipleri, kısa sürede yangına müdahale ederek söndürürken, yangın anında dairede bulunan ve dumandan etkilenen 2 kişiden birinin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.
26.04.2024 Gündem
İnci Taneleri'nde Azem'in sözleri yüreklere dokundu! Nusret özgürlüğüne kavuştu
İnci Taneleri'nde Azem'in sözleri yüreklere dokundu! Nusret özgürlüğüne kavuştu Kanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin 12. bölümü yayınlandı. Azem gün geçtikçe kızına bir adım daha yaklaşıyor. Dilber ayrılığı kaldıramadı. Nusret özgürlüğüne kavuştu. Aleyne, Reyyaz'a rest çekti. Azem'in sözleri yüreklere dokundu. İşte detaylar...
26.04.2024 Cadde
Hafriyat boşaltan kamyon devrildi! 1 işçi hayatını kaybetti
Hafriyat boşaltan kamyon devrildi! 1 işçi hayatını kaybetti Kartal inşaat alanına hafriyat boşaltan kamyon devrildi. Devrilen kamyonun altında kalan inşaat işçisi Sait Ceylancı hayatını kaybetti.
25.04.2024 Gündem
Alanyaspor’dan TFF seçimi için açıklama: 18 Temmuz en uygun tarihtir
Alanyaspor’dan TFF seçimi için açıklama: 18 Temmuz en uygun tarihtir Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor, Türkiye Futbol Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu hakkında resmi internet sitesinden bir açıklama yayınladı
25.04.2024 Alanyaspor
Radiye Sezer Katırcıoğlu: Yakın coğrafyamızda ırkçılık, katliam ve soykırım görüyoruz
Radiye Sezer Katırcıoğlu: Yakın coğrafyamızda ırkçılık, katliam ve soykırım görüyoruz TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Çocuk Hakları Alt Komisyonu Başkanı Katırcıoğlu, "Bizler çocuk haklarının savunulması, evlatlarımızın daha güzel yarınlara kavuşması, üstün yararın sağlanması için çabalarken ne yazık ki yakın coğrafyamızda çocuk ölümleri; ırkçılık, katliam ve soykırım görüyoruz” dedi.
25.04.2024 Gündem
Kahve telvesi sanıldığı gibi çöp değil! En doğal mikrop kırıcı, can suyu oluyor
Kahve telvesi sanıldığı gibi çöp değil! En doğal mikrop kırıcı, can suyu oluyor Her gün severek tükettiğiniz Türk kahvesinin arta kalan telvesi genellikle çöpe atılıyor. Ancak telveyi değerlendirebileceğiniz birçok farklı alan olduğunu biliyor muydunuz? İşte kahve telvesini değerlendirme yöntemleri.
25.04.2024 Püf Noktası
İbrahim Ayel tekrar ameliyat oldu! Yasemin Şefkatli minik oğlunun sağlık durumunu açıkladı
İbrahim Ayel tekrar ameliyat oldu! Yasemin Şefkatli minik oğlunun sağlık durumunu açıkladı 2021 yılında görkemli bir düğünle nikâh masasına oturan İdo Tatlıses-Yasemin Şefkatli çiftinin ikiz bebekleri, Ocak ayında dünyaya geldi. Şefkatli'nin doğduktan kısa bir süre sonra kalp ameliyatına alınan bebeği İbrahim Ayel, bugün ikinci kez operasyon geçirdi. Ünlü isim, sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımla oğlunun sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
25.04.2024 Cadde
'Kız ardaşlarım beni sevgililerinden kıskanırdı!'
'Kız ardaşlarım beni sevgililerinden kıskanırdı!' 'Ezel', 'Kuzey Güney', 'Ufak Tefek Cinayetler' ve 'Aşk 101' gibi yapımlarda kamera karşısına geçen Bade İşçil, katıldığı programda yöneltilen 'güzellik' sorusu üzerine çok konuşulacak itiraflarda bulundu.
25.04.2024 Cadde
Sahra çölünden gelen toz bulutu Yunanistan'ı turuncuya boyadı; Türkiye'nin hava kalitesini bozdu
Sahra çölünden gelen toz bulutu Yunanistan'ı turuncuya boyadı; Türkiye'nin hava kalitesini bozdu Kuzey Afrika'dan gelen toz bulutları güney Yunanistan'ın üzerindeki gökyüzünün turuncu renk almasına neden oldu. Türkiye'de ise birçok kentte toz taşınımı nedeniyle görüş mesafesinde düşme ve hava kalitesinde azalma yaşanıyor.
25.04.2024 Dünya
Beşiktaş'ta derbi öncesi Amir Hadziahmetovic gelişmesi
Beşiktaş'ta derbi öncesi Amir Hadziahmetovic gelişmesi Fenerbahçe derbisine hazırlanan siyah-beyazlı takımda sakatlığı sebebiyle uzun süredir takımdan ayrı kalan Amir Hadziahmetovic, antremanda yer aldı
25.04.2024 Beşiktaş
'Çocuğun korunabilmesi için mutlaka aileyi değerli hale getirmek gerekir'
'Çocuğun korunabilmesi için mutlaka aileyi değerli hale getirmek gerekir' "Bugün bir tarafta dünyada nüfus artış hızı azalırken diğer tarafta ise ailenin içinin boşaltılması ve aile kurumunun önemsiz, değersiz, lüzumsuz bir hale getirilmesi, insanlık tarihi boyunca insanlığa karşı yapılmış en büyük saldırılardan biridir." diyen TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Öncelikle çocuğun korunabilmesi için mutlaka aileyi değerli hale getirmek gerekir" şeklinde konuştu.
25.04.2024 Gündem
Misli'de 113 bin TL kazandı! 3 maç son dakika golleriyle geldi...
Misli'de 113 bin TL kazandı! 3 maç son dakika golleriyle geldi... Misli’ye gelen kazanıyor, Misli kazandırmaya devam ediyor. Misli üyesi, çarşamba bülteninden, farklı liglerden 6 maç içeren ve totalde 47.04 oran eden bir kupon oluşturdu. Ayrıca Misli üyelerinin kupon paylaşımı ve yorumlar yaptığı, aynı zamanda puanlar kazandığı Misli Arena’da kuponunu diğer üyelerle paylaştı.
25.04.2024 Futbol
Ancelotti'den Arda Güler'e ilginç sözler! 'Tam bir baş belası'
Ancelotti'den Arda Güler'e ilginç sözler! 'Tam bir baş belası' Yaz transfer döneminde Barcelona'yı reddedip Real Madrid'e imza atan Fenerbahçe'nin eski yıldızı Arda Güler, İspanya'da manşetleri süslemeye devam ediyor. Son olarak Madrid'in antrenman tesisleri olan Valdebebas'ta Carlo Ancelotti ile yıldız futbolcu arasında geçen diyalog, gündeme oturdu.
25.04.2024 İspanya La Liga
Pınar Karşıyaka'da Kenan'da yırtık tespit edildi
Pınar Karşıyaka'da Kenan'da yırtık tespit edildi İzmir temsilcisinde takım kaptanı Kenan Sipahi sakatlandı.
Beyoğlu'nu ziyaret eden İmamoğlu'ndan talimat
Beyoğlu'nu ziyaret eden İmamoğlu'ndan talimat  İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, yerel seçim sonrası ilk ziyaretini Beyoğlu Belediyesi’ne yaptı.
25.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kalan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.