Kamp

Kamp

Son dakika kamp haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kamp gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kamp haber sayfamızda...

Kamp

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 24.471 kamp haberi bulunmuştur.
Babalarının günahını çocukları çekiyor
Babalarının günahını çocukları çekiyor Fransız ajansı AFP, Suriye’deki El Hol kampında yaşayan DAEŞ militanlarının çocuklarını yazdı.
19.03.2024 Dünya
Survivor'da üçüncü eleme adayı belli oldu! Aleyna'ya arkadaşları açtı ağzını yumdu gözünü
Survivor'da üçüncü eleme adayı belli oldu! Aleyna'ya arkadaşları açtı ağzını yumdu gözünü Survivor All Star'da kıran kırana bir mücadele yaşandı. Bu haftaki dokunulmazlığı Kırmızı Takım 12-7 kazanarak rahat bir nefes aldı. Konseyde Mavi Takım'dan bir kişi üçüncü eleme adayı oldu. Aleyna için Kırmızı Takım'da büyük gerginlik çıktı. Arkadaşları Aleyna'ya açtı ağzını yumdu gözünü. İşte Survivor'da merak edilen detaylar...
19.03.2024 Cadde
Ümit Milli Takımı'nda Gürcistan ve İtalya hazırlıkları başladı!
Ümit Milli Takımı'nda Gürcistan ve İtalya hazırlıkları başladı! Ümit Milli Takımı, Gürcistan ve İtalya ile oynayacağı maçın hazırlıklarına start verdi.
18.03.2024 Futbol
Hull City, hazırlık kampı için Antalya'da!
Hull City, hazırlık kampı için Antalya'da! İngiltere’nin köklü kulüplerinden Championship’te mücadele eden Hull City, “Tigers on Tour” hazırlık kampı için Antalya’ya geldi.
18.03.2024 Dünyadan Futbol
Fenerbahçe kafilesinde Mert Hakan Yandaş sürprizi!
Fenerbahçe kafilesinde Mert Hakan Yandaş sürprizi! Süper Lig'in 30'uncu haftasında Trabzonspor'a konuk olacak Fenerbahçe kafilesi kente ulaştı. Sarı-lacivertlilerde sakatlığı nedeniyle kadroda yer almayan Mert Hakan Yandaş, takım arkadaşlarını yalnız bırakmadı.
16.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin Trabzonspor maçı kamp kadrosu belli oldu! 5 eksik
Fenerbahçe'nin Trabzonspor maçı kamp kadrosu belli oldu! 5 eksik Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor'a konuk olacak Fenerbahçe'nin kamp kadrosu belli oldu.
16.03.2024 Fenerbahçe
Bakan Bak’tan Bolu’ya stadyum sözü: Hayırlı olsun!
Bakan Bak’tan Bolu’ya stadyum sözü: Hayırlı olsun! Bolu Atatürk Stadyumu'nda sporculara seslenen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak kentte yaşayanlara güzel haberi verdi.
16.03.2024 Gündem
Galatasaray'dan milli arada Antalya'da kamp kararı!
Galatasaray'dan milli arada Antalya'da kamp kararı! Galatasaray milli ara sebebiyle verilecek arada 25-29 Mart tarihleri arasında Antalya'da kamp yapacak.
16.03.2024 Galatasaray
Beşiktaş'ta sürpriz karar! Ezeli rakibe transfer oluyor
Beşiktaş'ta sürpriz karar! Ezeli rakibe transfer oluyor Devre arasında kadrosuna takviyeler yapan siyah beyazlılar, sezon sonu için de çalışmalarını sürdürürken, flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.
16.03.2024 Beşiktaş
A Milli Futbol Takımı'nda 4 isme ilk davet!
A Milli Futbol Takımı'nda 4 isme ilk davet! A Milli Futbol Takımı’nın 14 Haziran-14 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek 2024 Avrupa Şampiyonası’na hazırlık kapsamında Macaristan ve Avusturya ile yapacağı özel maçların aday kadrosu açıklandı.
16.03.2024 Milli Takım
Abdullah Avcı'dan Fenerbahçe yorumu! 'İstatistiklerine bakabilirsiniz'
Abdullah Avcı'dan Fenerbahçe yorumu! 'İstatistiklerine bakabilirsiniz' Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Fenerbahçe maçı öncesi basın mensuplarıyla buluştu.
16.03.2024 Trabzonspor
Manchester United'da Altay Bayındır şoku!
Manchester United'da Altay Bayındır şoku! Manchester United'da Altay Bayındır'ın sakatlığı sebebiyle bir süre sahalardan uzak kalacak. İngiliz ekibinden açıklama geldi.
15.03.2024 Futbol
TFF açıkladı! EURO 2024 öncesi Milli Takım'ın son provası Polonya karşısında
TFF açıkladı! EURO 2024 öncesi Milli Takım'ın son provası Polonya karşısında 2024 Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edecek olan Milli Takım, final turnuvası öncesindeki son özel maçını 10 Haziran'da deplasmanda Polonya ile oynayacak.
13.03.2024 Milli Takım
Marmaris'te ormanı yakan sanığın cezası onandı
Marmaris'te ormanı yakan sanığın cezası onandı Muğla'nın Marmaris ilçesinde, 4 bin 392 hektar alanın küle döndüğü yangının başladığı Küfre Koyu'nda 2 benzin bidonuyla yakalanıp, sorgusunda ormanı yaktığını itiraf etmesinin ardından tutuklanan Sacit Ayhan'a (34) verilen 19 yıl hapis ve 190 bin TL para cezası, İzmir Bölge Adliye Mahkemesi 16'ncı Ceza Dairesi'nce onandı.
12.03.2024 Gündem
Serdar Sarıdağ: Beşiktaş yönetimi maç sonrası bazı oyuncularla yolları ayırdı | Utanmadan anlatıyor
Serdar Sarıdağ: Beşiktaş yönetimi maç sonrası bazı oyuncularla yolları ayırdı | Utanmadan anlatıyor Süper Lig'de Gaziantep FK'ya 2-0 mağlup olan Beşiktaş'taki son gelişmeleri Serdar Sarıdağ, Skorer canlı yayınında değerlendirdi.
12.03.2024 Beşiktaş
Fatih Karagümrük'te Tolunay Kafkas sahaya indi!
Fatih Karagümrük'te Tolunay Kafkas sahaya indi! Fatih Karagümrük'ün yeni teknik direktörü Tolunay Kafkas, takımının başında ilk antrenmanına çıktı.
11.03.2024 Karagümrükspor
Acun Ilıcalı'nın kulübü Hull City Antalya'ya geliyor!
Acun Ilıcalı'nın kulübü Hull City Antalya'ya geliyor! İngiltere Championship ekibi Hull City, kamp için Antalya'yı seçti. İngiliz ekibi dostluk maçı da oynayacak.
11.03.2024 Futbol
ÖZEL | Galatasaray scout ekibinden Derrick Köhn'e Sacha Boey yakıştırması
ÖZEL | Galatasaray scout ekibinden Derrick Köhn'e Sacha Boey yakıştırması “Boey’un sol bek versiyonu” olarak transfer edilen Derrick Köhn’nün Cim-Bom’da oynamayı büyük bir şans olarak gördüğü ve bu nedenle de çok çabuk motive olduğu belirtildi.
11.03.2024 Galatasaray
Beşiktaş'ta Fernando Santos, Ante Rebic'i tamamen sildi! Kadroda yok
Beşiktaş'ta Fernando Santos, Ante Rebic'i tamamen sildi! Kadroda yok Siyah-beyazlı takımda uzun süredir süre alamayan Hırvat oyuncu, Gaziantep FK maçının kamp kadrosuna dahil edilmedi. Rebic'in herhangi bir sakatlığı bulunmuyor
10.03.2024 Beşiktaş
Emekli karı-koca karavanda uyurken ölümden döndü! 'Gazlı soba koyanları bile gördük'
Emekli karı-koca karavanda uyurken ölümden döndü! 'Gazlı soba koyanları bile gördük' Türkiye'de giderek yaygınlaşan karavanda yaşam her ne kadar tehlikesizmiş gibi gelse de yapılacak küçük bir hata, ölümcül sonuçlar doğurabiliyor. Doğru takılmayan ısıtıcılar da bunlardan biri. Yılmaz çifti yaşadıkları korku dolu geceyi anlatırken, işin uzmanı Mehmet Kaya gözden kaçırılan 'karbonmonoksit' tehlikesine dikkat çekti.
10.03.2024 Yaşam
TFF Kadın Futbolu Stratejik Planı açıklandı! FIFA ve UEFA'ya sunulacak
TFF Kadın Futbolu Stratejik Planı açıklandı! FIFA ve UEFA'ya sunulacak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde özel bir organizasyona imza atarak Kadın Futbol Stratejisi Planı'nın tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. FIFA ve UEFA'ya sunulacak stratejik program "Kadın Futbolu İçin Tam Zamanı" sloganıyla kamuoyu ile paylaşıldı.
8.03.2024 Futbol
Begüm Üresin: Elimizden gelenin en iyisini yapacağız!
Begüm Üresin: Elimizden gelenin en iyisini yapacağız! U17 Avrupa Şampiyonası 2. Tur Maçları için Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde hazırlıklarını sürdüren U17 Kız Millî Takımı'nda Teknik Direktör Begüm Üresin, değerlendirmede bulundu.
7.03.2024 Futbol
İBB Başkan Adayı Murat Kurum açıkladı! Anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere 50 bin TL destek
İBB Başkan Adayı Murat Kurum açıkladı! Anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere 50 bin TL destek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul projeleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Murat Kurum, anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere destek, girişimci gençlere hibe gibi birçok konuda peş peşe müjdeleri açıkladı
7.03.2024 Gündem
Ryan Kent'in kadroda yer alması İskoçya'da gündem oldu! 'Dramatik çağrı'
Ryan Kent'in kadroda yer alması İskoçya'da gündem oldu! 'Dramatik çağrı' Fenerbahçe'nin lig kadrosundan çıkarılan Ryan Kent'in Saint Gilloise kafilesinde yer alması İskoçya'da yankı uyandırdı.
6.03.2024 Fenerbahçe
SON DAKİKA: Aziz Yıldırım'dan adaylık sözleri: Zamanı geldiğinde gerekli açıklamaları yapacağım
SON DAKİKA: Aziz Yıldırım'dan adaylık sözleri: Zamanı geldiğinde gerekli açıklamaları yapacağım Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli kulüpte yapılacak olağan genel kurul öncesi adaylık hakkında açıklamalarda bulundu.
6.03.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Kamp ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.