Kar Yağışı Tatil

Kar Yağışı Tatil

Son dakika kar yağışı tatil haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kar yağışı tatil gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kar yağışı tatil haber sayfamızda...

Kar Yağışı Tatil

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.613 kar yağışı tatil haberi bulunmuştur.
Sivas'ta yoğun kar yağışı tatil getirdi
Sivas'ta yoğun kar yağışı tatil getirdi Sivas'ta etkili olan kar yağışı nedeniyle rehabilitasyon merkezleri 1 gün tatil edilirken, kamu kurumlarında görev yapan engelli ve hamile personele de idari izin verildi. Sivas ve genelinde dün akşam saatlerinde başlayan ve bugün öğle saatlerinden itibaren etkisini artıran yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Vatandaşlar kaldırımlarda yürümekte zorluk çekti. Trafikte de zaman zaman aksamalar yaşandı. Sivas Valiliği yoğun yağışı dolayısıyla il merkezindeki rehabilitasyon merkezlerinin bir gün tatil edildiğini duyurdu. Kamu kurumlarında görev yapan engelli ve hamile çalışanlarına da 1 gün idari izin verildi.
11.09.2019 Haberler
Bu illerde okullar bugün de tatil
Bu illerde okullar bugün de tatil Yoğun kar yağışı nedeniyle bu illerde eğitime ara verildi.
10.01.2013 Gündem
İstanbul'da kar kalınlığı 60 cm ölçüldü
İstanbul'da kar kalınlığı 60 cm ölçüldü Yarın için de önemli bir uyarı var...
9.01.2013 Gündem
İstanbul'da okullar tatil edildi-Yeni Haber
İstanbul'da okullar tatil edildi-Yeni Haber İstanbul'da okullar tatil edildi. İstanbul Valiliği, devam eden kar yağışı nedeniyle ana okulları, ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 9 Ocak Çarşamba günü ara verildiğini bildirdi.
8.01.2013 Gündem
İstanbul’da okullar tatil mi?
İstanbul’da okullar tatil mi? Türkiye soğuk ve kar ile mücadele ediyor. Özellikle Doğu Anadolu Bölgesi’nde binlerce köy yolu ulaşıma kapandı, okullar tatil edildi
8.01.2013 Gündem
İstanbul'da okullar tatil mi? İşte kar tatili olan iller şöyle-Yeni haber
İstanbul'da okullar tatil mi? İşte kar tatili olan iller şöyle-Yeni haber İstanbul'da kar yağışı günler öncesinden haber verildi. Ulaşım için hazırlıklar yapıldı. Beklenen kar dün sabah saatlerinde kendini gösterdi. Peki İstanbul'da okullar tatil edilecek mi?
8.01.2013 Gündem
İstanbul'da okullar tatil edildi
İstanbul'da okullar tatil edildi Türkiye yeni bir soğuk hava dalgasının etkisinde. Meteoroloji bir çok il için kuvvetli kar yağışı uyarısı yaptı. İstanbul Valiliği, kar yağışı nedeniyle ana okulları, ilk, orta ve liselerde eğitime bir gün ara verildiğini bildirdi. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personel ile hamilelerde idari izinli sayılacak. Öte yandan İstanbul'da Işık Üniversitesi'nin yanı sıra Okyanus Kolejleri, TED İstanbul Koleji, Bilfen ve MEF Okulları tatil edildi. Kahramanmaraş, Bingöl, Bursa ve Malatya olmak üzere 4 ilde daha okullar tatil edildi.
7.01.2013 Gündem
İstanbul'da okullar tatil mi? İşte kar tatili olan iller şöyle-Yeni haber
İstanbul'da okullar tatil mi? İşte kar tatili olan iller şöyle-Yeni haber İstanbul'da kar yağışı günler öncesinden haber verildi. Ulaşım için hazırlıklar yapıldı. Beklenen kar bugün sabah saatlerinde kendini gösterdi. Peki İstanbul'da okullar tatil edilecek mi?
7.01.2013 Gündem
Bitlis'te eğitime kar engeli! Okullar tatil edildi
Bitlis'te eğitime kar engeli! Okullar tatil edildi Bitlis merkez ve Tatvan ilçesinde etkili alan kar nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitim- öğretime bugün ara verildi.
26.03.2024 Gündem
Son dakika… Meteoroloji’den yeni uyarı! Kar ve sağanak alarmı: Okullar tatil edildi
Son dakika… Meteoroloji’den yeni uyarı! Kar ve sağanak alarmı: Okullar tatil edildi Meteoroloji yeniden 13 kent için bugün sarı ve turuncu alarm verdi. Ankara beyaza büründü, birçok kentte kar ve sağanak nedeniyle okullar tatil edildi. Peki tüm yurdu etkisi altına alan kar, sağanak ve soğuk havalar ne kadar sürecek? İşte İstanbul, Ankara, Bolu başta olmak üzere tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
22.03.2024 Gündem
BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ, 22 Mart'ta okullar tatil olacak mı 2024? 📌 Bugün okullarda kar tatili var mı, açıklama geldi mi?
BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ, 22 Mart'ta okullar tatil olacak mı 2024? 📌 Bugün okullarda kar tatili var mı, açıklama geldi mi? Bugün okulların tatil olup olmayacağı merak edilen konular arasında bulunuyor. Sıcaklıkların düşmesi sonrası birçok ilde kar yağışı etkili oluyor. Olumsuz hava koşulları tahmini sonrasında gözler tatil haberlerine çevrildi. Peki yarın okullar tatil mi? 22 Mart'ta okullarda kar tatili var mı?
22.03.2024 Bilgi Rehberi
Hakkari'de ve Sivas'ta okul tatil kararı! Peş peşe duyuruldu
Hakkari'de ve Sivas'ta okul tatil kararı! Peş peşe duyuruldu Hakkari'de etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle okulların bir gün süreyle tatil edildiği açıklandı. Sivas’ın Akıncılar ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışı sebebiyle okullar bir gün tatil edildi.
21.03.2024 Gündem
Van'da kar yağışı etkili oldu! Okullar tatil edildi, iki ayrı bölgeye çığ düştü
Van'da kar yağışı etkili oldu! Okullar tatil edildi, iki ayrı bölgeye çığ düştü Van'da sabah saatlerinde etkisini gösteren yağmur, akşam saatlerinde yerini kara bıraktı. Mart ayında lapa lapa yağan kar, kısa sürede her yeri beyaza bürüdü. 11 ilçede okullar tatil edildi.
19.03.2024 Haberler
Van'da kar yağışı etkili oldu! Okullar tatil edildi, iki ayrı bölgeye çığ düştü
Van'da kar yağışı etkili oldu! Okullar tatil edildi, iki ayrı bölgeye çığ düştü Van'da sabah saatlerinde etkisini gösteren yağmur, akşam saatlerinde yerini kara bıraktı. Mart ayında lapa lapa yağan kar, kısa sürede her yeri beyaza bürüdü. 11 ilçede okullar tatil edildi.
19.03.2024 Gündem
Peş peşe kar tatili haberleri! Eğitime bir gün ara verildi
Peş peşe kar tatili haberleri! Eğitime bir gün ara verildi Hakkari Valiliği'nden yapılan açıklamada kar yağışı nedeniyle il genelinde ilk, ortaokul ve liselerde eğitim- öğretime yarın ara verildiği belirtildi. Şırnak Valiliği'nden yapılan açıklamada da Beytüşşebap ve Uludere ilçelerinde eğitim ve öğretime 1 gün daha ara verildiği duyuruldu.
19.03.2024 Gündem
Son dakika: Donacağız! Meteoroloji duyurdu, soğuk hava dalgası geliyor
Son dakika: Donacağız! Meteoroloji duyurdu, soğuk hava dalgası geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük raporunu yayımladı. Buna göre; perşembe günü itibarıyla yurdun iç kesimlerde kar yağışı etkisini gösterecek, yurt genelinde sıcaklıklar düşecek.
19.03.2024 Gündem
19 MART YARIN OKULLAR TATİL Mİ 2024? 19 Mart'ta Hakkari'de okullar tatil mi, son durum nedir?
19 MART YARIN OKULLAR TATİL Mİ 2024? 19 Mart'ta Hakkari'de okullar tatil mi, son durum nedir? 'Yarın okullar tatil tatil mi?' sorusu bazı illerde hava durumunun bozulmasıyla birlikte gündeme geldi. Hakkari'de okulların tatil olup olmayacağı hakkında açıklama geldi. İşte detaylar...
18.03.2024 Bilgi Rehberi
Meteoroloji haritayı güncelledi! Çarşamba gününden itibaren değişiyor
Meteoroloji haritayı güncelledi! Çarşamba gününden itibaren değişiyor Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Yayımlanan rapora göre çarşamba gününden itibaren hava sıcaklıkları mevsim normalleri altına düşecek.
18.03.2024 Gündem
Son dakika… Meteoroloji İstanbul dahil 8 kent için uyardı: Sıcaklıklar düşüyor: Kar ve sağanak alarmı
Son dakika… Meteoroloji İstanbul dahil 8 kent için uyardı: Sıcaklıklar düşüyor: Kar ve sağanak alarmı Meteoroloji haritayı güncelledi. Marmara için kar, karla karışık yağmur ve sağanak uyarısı geldi. İstanbul dahil birçok kent için sarı alarm verdi. Bugün sıcaklık 4-5 derece daha düşecek. Bolu'da kar kalınlığı 10 santimetreye ulaştı. Üç kentte ise okullar tatil edildi. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları...
15.02.2024 Gündem
Eğitime kar ve sağanak engeli! Okullar tatil edildi
Eğitime kar ve sağanak engeli! Okullar tatil edildi Meteoroloji Genel Müdürlüğü birçok kent için kar ve sağanak uyarısında bulundu. Tatil haberlerşi de peş peşe geldi.
15.02.2024 Gündem
Meteoroloji haritayı güncelledi! Antalya dahil olmak üzere birçok ile uyarı
Meteoroloji haritayı güncelledi! Antalya dahil olmak üzere birçok ile uyarı Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Antalya dahil olmak üzere birçok ile uyarı verildi.
13.02.2024 Gündem
Son dakika! Antalya'daki sel felaketinden acı haber! Bir kişinin cansız bedeni otomobilde bulundu
Son dakika! Antalya'daki sel felaketinden acı haber! Bir kişinin cansız bedeni otomobilde bulundu Meteoroloji 3 kenti turuncu kod yayınladı. Ülke genelinde sıcaklıkların 5 dereceye kadar düşmesi beklenirken, Meteoroloji birçok ili, kuvvetli yağış ve sel baskınlarına karşı uyardı. Antalya'da yaşanan sel felaketinden ise acı haber geldi. İşte detaylar...
13.02.2024 Gündem
Son dakika! Hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji'den peş peşe uyarılar geldi
Son dakika! Hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji'den peş peşe uyarılar geldi Meteoroloji 4 kenti turuncu kod yayınladı. Ülke genelinde sıcaklıkların 5 dereceye kadar düşmesi beklenirken, Meteoroloji birçok ili, kuvvetli yağış ve sel baskınlarına karşı uyardı. İşte detaylar...
13.02.2024 Gündem
YARIN OKULLAR TATİL Mİ, 9 Şubat'ta kar tatili var mı 2024? 📌 9 Şubat'ta okullar tatil olacak mı, yarın okullar için tatil kararı geldi mi?
YARIN OKULLAR TATİL Mİ, 9 Şubat'ta kar tatili var mı 2024? 📌 9 Şubat'ta okullar tatil olacak mı, yarın okullar için tatil kararı geldi mi? Yarın okulların tatil olup olmayacağı öğrenciler tarafından merak ediliyor. Kar yağışı nedeniyle salı günü bazı yerlerde okullar tatil edildi. Kar, sağanak ve fırtına için uyarı geldi. Peki yarın okullar tatil mi, 9 Şubat'ta okullarda kar tatili var mı?
8.02.2024 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Kar Yağışı Tatil ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.