Karayip Korsanları

Karayip Korsanları

Son dakika Karayip Korsanları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Karayip Korsanları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Karayip Korsanları haber sayfamızda...

Karayip Korsanları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 408 karayip korsanları haberi bulunmuştur.
Çocuklarını istismar eden YouTuber'a 60 yıla kadar hapis cezası! Mahkemede gözyaşlarına boğuldu
Çocuklarını istismar eden YouTuber'a 60 yıla kadar hapis cezası! Mahkemede gözyaşlarına boğuldu Ebeveynlik tavsiyeleri üzerine popüler bir YouTube kanalını yöneten fenomen Ruby Franke'nin, geçtiğimiz sene iş arkadaşı Jodi Hildebrandt ile birlikte öz çocuklarını istismar ettiği ortaya çıkmıştı. Çoculara uyguladığı işkencenin ardından tutuklanan ikilinin davası, dün sonuçlandı. 60 yıla kadar hapis cezası alan Franke ile Hildebrandt, mahkemede gözyaşları içinde açıklama yaptı.
21.02.2024 Cadde
'Karayip Korsanları' oyuncusu Kevin McNally tutuklandı!
'Karayip Korsanları' oyuncusu Kevin McNally tutuklandı! Oyunculuk kariyerine 1976 yılında başlayan, 'Pirates of the Caribbean' (Karayip Korsanları) serisindeki 'Joshamee Gibbs' rolüyle tanınan Kevin McNally, hayatında çalkantılı bir dönem geçiriyor. Aile içi şiddet iddiasıyla tutuklanan 67 yaşındaki İngiliz aktör, kefaletle serbest bırakıldı.
20.02.2024 Cadde
'Örümcek Adam' mailini ifşa etti! 'Hiç kazanmadığım kadar çok para'
'Örümcek Adam' mailini ifşa etti! 'Hiç kazanmadığım kadar çok para' İngiliz aktör Tom Hollander (56), 'Spider Man' (Örümcek Adam) yıldızı Tom Holland (27) ile sık sık karıştırıldığını ve bir keresinde 29 yaşındaki meslektaşının yüklü miktardaki maaş bordrosunun yanlışlıkla kendisine gönderildiğini açıkladı. Hollander'ın "Muazzam bir paraydı" sözleri dikkat çekti.
25.01.2024 Cadde
İçi beni, dışı seni yakar
İçi beni, dışı seni yakar Johnny Depp’in Fransa Kralı 15. Louis’yi canlandırdığı “Jeanne du Barry”, özgün bir bakış açısına sahip olmasa da ihtişamlı bir dönem filmi.
10.11.2023 Kültür Sanat
Doğum gününü İstanbul’da kutladı
Doğum gününü İstanbul’da kutladı ABD’li oyuncu Johnny Depp, konser için geldiği İstanbul’da 60 yaşına bir partiyle “merhaba” dedi.
11.06.2023 Cadde
20 milyon doları elinin tersiyle itti! 'Amber'ın yalanlarına inandıkları için çok öfkeli'
20 milyon doları elinin tersiyle itti! 'Amber'ın yalanlarına inandıkları için çok öfkeli' ABD'li aktör Johnny Depp ile 2015'te evlenip 2017'de boşandığı meslektaşı Amber Heard'ün birbirini iftirayla suçladığı davanın geçtiğimiz sene sonlanmasının ardından, hukuk savaşından zaferle çıkan Depp'in 'Kaptan Jack Sparrow'u canlandırmak üzere tekrar 'Karayip Korsanları' serisine döneceği yönünde iddialar öne sürüldü. Milyonlarca dolarlık bir anlaşmadan söz edilirken, Depp cephesinden dikkat çeken bir açıklama geldi.
9.06.2023 Cadde
Johnny Depp, Cannes'da 7 dakika boyunca ayakta alkışlandı
Johnny Depp, Cannes'da 7 dakika boyunca ayakta alkışlandı Birbirinden iddialı filmlerin, Altın Palmiye için yarıştığı Cannes Film Festivali dün başladı. Festivalin açılış gününde 'Jeanne du Barry' filminin başrol oyuncusu Johnny Depp, sinema sektörüne görkemli bir dönüş yaptı. Ünlü isim, galada 7 dakika boyunca ayakta alkışlanınca gözyaşlarını tutamadı.
17.05.2023 Cadde
'Yüzüklerin Efendisi'nin Legolas'ı Orlando Bloom'dan yıllar sonra itiraf!
'Yüzüklerin Efendisi'nin Legolas'ı Orlando Bloom'dan yıllar sonra itiraf! Uzun sarı saçları, yayı ve oku ile 'Legolas'a hayat verdiği 'Yüzüklerin Efendisi' (The Lord of The Rings) üçlemesi, Orlando Bloom'a Hollywood'da tanınırlık kazandırdı. Adını tüm dünyaya duyuran ve daha sonra 'Karayip Korsanları'nın Will Tuner'ı olarak hayranlarının karşısına çıkan İngiliz oyuncu, gişe rekortmeni seri hakkında 'sembolik ücret' itirafıyla şaşırttı.
6.05.2023 Cadde
Ünlü oyuncu Orlando Bloom Kiev'de Zelenskiy ile görüştü
Ünlü oyuncu Orlando Bloom Kiev'de Zelenskiy ile görüştü UNICEF'in İyi Niyet Elçisi ünlü oyuncu Orlando Bloom, Ukrayna ziyareti çerçevesinde başkent Kiev'de Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile bir araya geldi.
27.03.2023 Dünya
Konserinde tek gözünü açamaması çok konuşulmuştu! Ünlü şarkıcıdan açıklama
Konserinde tek gözünü açamaması çok konuşulmuştu! Ünlü şarkıcıdan açıklama ABD'li şarkıcı Katy Perry, geçtiğimiz sene verdiği bir konserde tek gözünü açamıyor gibi görünmesiyle sosyal medyada viral olmuştu. Twitter kullanıcıları, ünlü ismin felç geçiriyor olduğunu düşünmüş; hatta şarkıcının aslında bir robot olduğunu bile iddia etmişti. Perry, geçtiğimiz gün çektiği bir TikTok videosunda gündem olan olaya değinerek, 'oyuncak bebek gözü hilesini' açıkladı.
26.03.2023 Cadde
Yeni nişanlıdan eski eşe övgü dolu sözler! 'Kız kardeşim' diyerek paylaştı
Yeni nişanlıdan eski eşe övgü dolu sözler! 'Kız kardeşim' diyerek paylaştı 'Yüzüklerin Efendisi' ve 'Karayip Korsanları' gibi yapımlarda yer alan Orlando Bloom'un eski eşi Miranda Kerr ve şimdiki nişanlısı Katy Perry, geçtiğimiz günlerde bir etkinlik kapsamında bir araya geldi. Her fırsatta birbirleri hakkında övgü dolu sözler kullanan ikiliden Perry, Kerr'e ödül takdim ettiği etkinliğin ardından sosyal medyada gündem olan bir paylaşım yaptı.
1.02.2023 Cadde
Hasta çocuk için Jack Sparrow oldu
Hasta çocuk için Jack Sparrow oldu Oyuncu Johnny Depp, 11 yaşında ölümcül bir hastalığa sahip bir çocuğun son dileğini gerçekleştirmek için yeniden Karayip Korsanları serisindeki Jack Sparrow rolüne büründü.
17.12.2022 Dünya
Johnny Depp'ten hasta hayranına Kaptan Jack Sparrow sürprizi!
Johnny Depp'ten hasta hayranına Kaptan Jack Sparrow sürprizi! ABD'li aktör Johnny Depp ile 2015'te evlenip 2017'de boşandığı meslektaşı Amber Heard'ün birbirini iftirayla suçladığı davanın aylar önce sona ermesinin ardından; hukuk savaşından zaferle çıkan Depp'in ikonik karakter 'Kaptan Jack Sparrow'u canlandırmak üzere tekrar 'Karayip Korsanları' serisine döneceği iddia edilmişti. Konuyla ilgili aktörün sözcüsünden açıklama da gecikmemişti. Yaşananların ardından ünlü isim, ölümcül bir hastalıkla mücadele eden minik hayranına yaptığı Kaptan Jack Sparrow sürpriziyle gündem oldu.
17.12.2022 Cadde
Johnny Depp avukat aşkından ayrıldı! 'Ciddi ilişki ona uygun değil'
Johnny Depp avukat aşkından ayrıldı! 'Ciddi ilişki ona uygun değil' ABD'li aktör Johnny Depp'in, eski eşi Amber Heard'e karşı açtığı karalama davasını kazanmasının ardından bir dönem hukuk ekibinde yer alan avukat Joelle Rich ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Ancak Hollywood yıldızının hayranlarını sevindiren bu gelişmenin üzerinden çok geçmeden, ikiliden kötü haber geldi. Depp'in bir arkadaşının yaptığı dikkat çeken açıklamalardan kısa süre sonra çift ayrılık kararı aldı.
6.11.2022 Cadde
Johnny Depp'ten hayranına jest! 'Kaptan Jack Sparrow' karakterine büründü
Johnny Depp'ten hayranına jest! 'Kaptan Jack Sparrow' karakterine büründü ABD'li aktör Johnny Depp ile 2015'te evlenip 2017'de boşandığı meslektaşı Amber Heard'ün birbirini iftirayla suçladığı davanın aylar önce sona ermesinin ardından; hukuk savaşından zaferle çıkan Depp'in ikonik karakter 'Kaptan Jack Sparrow'u canlandırmak üzere tekrar 'Karayip Korsanları' serisine döneceği iddia edilmişti. Konuyla ilgili aktörün sözcüsünden açıklama da gecikmemişti. Yaşananların ardından ünlü ismin geçtiğimiz gün bir hayranı için sevilen karakterine büründüğü anlar, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.
25.10.2022 Magazin
Johnny Depp'ten hayranına jest! 'Kaptan Jack Sparrow' karakterine büründü
Johnny Depp'ten hayranına jest! 'Kaptan Jack Sparrow' karakterine büründü ABD'li aktör Johnny Depp ile 2015'te evlenip 2017'de boşandığı meslektaşı Amber Heard'ün birbirini iftirayla suçladığı davanın aylar önce sona ermesinin ardından; hukuk savaşından zaferle çıkan Depp'in ikonik karakter 'Kaptan Jack Sparrow'u canlandırmak üzere tekrar 'Karayip Korsanları' serisine döneceği iddia edilmişti. Konuyla ilgili aktörün sözcüsünden açıklama da gecikmemişti. Yaşananların ardından ünlü ismin geçtiğimiz gün bir hayranı için sevilen karakterine büründüğü anlar, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.
26.10.2022 Cadde
Johnny Depp'i yalnız bırakmadılar! Amber Heard davası sonrası da birlikteler
Johnny Depp'i yalnız bırakmadılar! Amber Heard davası sonrası da birlikteler 'Karayip Korsanları' serisinin başarılı oyuncusu Johnny Depp ile 2015-2017 yılları arasında evli kaldığı meslektaşı Amber Heard'ün olaylı davasında taraflar, geçtiğimiz aylarda karşılıklı olarak temyize gitmişti. Son olarak Jeff Beck ile ABD'deki konser turuna başlayan Depp'in sahnesini izlemeye, hayranlarının dışında karalama davasından tanıdık isimler de geldi.
6.10.2022 Cadde
Amber Heard'den sigorta şirketlerine karşı yeni hamle!
Amber Heard'den sigorta şirketlerine karşı yeni hamle! ABD'li oyuncu Johnny Depp ile 2015-2017 yılları arasında evli kaldığı meslektaşı Amber Heard'ün olaylı davasında taraflar, geçtiğimiz aylarda karşılıklı olarak temyize gitmişti. Temyiz başvurusunun ardından avukatını değiştiren Heard, şimdi de ödemesi gereken ücretleri karşılamayı reddeden sigorta şirketlerine karşı yeni bir avukat daha tuttu.
28.09.2022 Cadde
Johnny Depp MTV Video Müzik Ödülleri'nde! 'İşe ihtiyacım vardı'
Johnny Depp MTV Video Müzik Ödülleri'nde! 'İşe ihtiyacım vardı' ABD'li oyuncu Johnny Depp ile 2015-2017 yılları arasında evli kaldığı meslektaşı Amber Heard'ün olaylı davasında taraflar, geçtiğimiz haftalarda karşılıklı olarak temyize gitmişti. Davada bundan sonra ne olacağı merak konusu olurken; Depp MTV Video Müzik Ödülleri'ne (VMA) katıldı. Ünlü ismin törene katılması bazıları tarafından desteklenip, bazıları tarafından tepki görürken; Heard'ün kız kardeşi Whitney de konuyla ilgili sessizliğini bozdu. İşte detaylar...
29.08.2022 Cadde
Katy Perry daha fazla çocuk sahibi olmak istiyor! 'Ben bir plancıyım'
Katy Perry daha fazla çocuk sahibi olmak istiyor! 'Ben bir plancıyım' Nişanlısı Orlando Bloom ile uzun süredir aşk yaşayan 2020'de kızı Daisy Dove'u kucağına alarak ilk kez anne olma sevincini yaşayan şarkıcı Katy Perry, ailesini genişletmek istediğini açıkladı. Daha fazla çocuk sahibi olmak istediğini söyleyen Perry, kızıyla yaşadığı deneyimi ise sevdiğini anlattı.
5.08.2022 Cadde
Johnny Depp ve Marilyn Manson'un Amber Heard hakkındaki mesajları ortaya çıktı!
Johnny Depp ve Marilyn Manson'un Amber Heard hakkındaki mesajları ortaya çıktı! Ünlü oyuncu Johnny Depp ile 2015-2017 yılları arasında evli kaldığı meslektaşı Amber Heard'ün olaylı davasında yeni mesajlar ortaya çıktı. O dönemler kız arkadaşı olan Lindsey Usich'in kendisine uzaklaştırma kararı çıkartmak istediğinden bahseden müzisyen Marilyn Manson'ın, "Amber'lık yaptı" diyerek aktöre yazdığı mesajlar, kısa sürede magazin gündemine oturmayı başardı. Öte yandan Manson'ın, Depp'i genç bir kadınla tanıştırmak istediğini söylemesi de dikkat çekti. İşte detaylar...
2.08.2022 Cadde
Amber Heard'ün temyiz başvurusuna Johnny Depp'in ekibinden karşı hamle!
Amber Heard'ün temyiz başvurusuna Johnny Depp'in ekibinden karşı hamle! ABD'li oyuncu Johnny Depp ile 2015'te evlenip 2017'de boşandığı meslektaşı Amber Heard'ün birbirini iftirayla suçladığı davanın haftalar önce sona ermesinin ardından hukuk savaşında kaybeden taraf olan Heard, önceki gün resmi olarak temyiz başvurusunda bulunmuştu. Heard'ün temyize gitmesinin ardından Depp'ten de karşı hamle gecikmedi. Mayıs ayında aktör lehine ifade veren, Depp'in eski sevgilisi Kate Moss ise katıldığı bir programda gündemden düşmeyen dava ile ilgili konuştu. İşte detaylar...
25.07.2022 Cadde
Amber Heard mahkeme kararına itiraz etti! Johnny Depp'in temsilcilerinden açıklama
Amber Heard mahkeme kararına itiraz etti! Johnny Depp'in temsilcilerinden açıklama Ünlü oyuncu Johnny Depp ile 2015'te evlenip 2017'de boşandığı meslektaşı Amber Heard'ün birbirini iftirayla suçladığı davanın haftalar önce sona ermesinin ardından hukuk savaşında kaybeden taraf olan Heard, resmi olarak temyiz başvurusunda bulundu. İki tarafın temsilcilerinden de peş peşe açıklamalar gelirken, Depp'in avukatlarından birinin geçtiğimiz ay verdiği röportajdaki 'anlaşma' şartı tekrar gündeme geldi. İşte detaylar...
22.07.2022 Cadde
Johnny Depp'in sevgilisi olduğu düşünülmüştü! Gizemli kadının kim olduğu ortaya çıktı
Johnny Depp'in sevgilisi olduğu düşünülmüştü! Gizemli kadının kim olduğu ortaya çıktı 2015-2017 yılları arasında evli kaldığı, kendisinden 23 yaş küçük eski eşi Amber Heard'e açtığı karalama davasından zaferle ayrılan ABD'li oyuncu Johnny Depp; geçtiğimiz günlerde gizemli bir kadınla görüntülendi. Yeni film projesiyle beyaz perdeye dönmeye hazırlanan ünlü ismin hayranları, kızıl saçlı kadının aktörün yeni sevgilisi olduğunu düşünürken; gerçek çok başka çıktı. İşte detaylar...
20.07.2022 Cadde
Amber Heard-Johnny Depp davasında yeni gelişme! Yargıcın kararı ortaya çıktı
Amber Heard-Johnny Depp davasında yeni gelişme! Yargıcın kararı ortaya çıktı 'Karayip Korsanları' sersinin yıldızı Johnny Depp ile 2015-2017 yılları arasında evli kaldığı eski eşi Amber Heard'ün birbirini iftirayla suçladığı milyonlarca dolarlık dava geçen ayın başında sona erdi; ancak Heard'ün ve ekibi, Depp lehine çıkan kararın düşürülmesi için mahkemeye başvurdu. 43 sayfalık muhtırada bir jüri üyesiyle ilgili dikkat çeken ifadeler yer alırken; Yargıç Penney Azcarate'nin, Heard'ün ekibinin itirazlarıyla ilgili kararı ortaya çıktı. İşte detaylar...
15.07.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Karayip Korsanları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.