Karşılıksız

Karşılıksız

Son dakika Karşılıksız haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Karşılıksız gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Karşılıksız haber sayfamızda...

Karşılıksız

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.709 karşılıksız haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe Divan Kurulu başkan adayı Şekip Mosturoğlu'ndan Ali Koç itirafı! 'Aziz Yıldırım'la görüştüm'
Fenerbahçe Divan Kurulu başkan adayı Şekip Mosturoğlu'ndan Ali Koç itirafı! 'Aziz Yıldırım'la görüştüm' Fenerbahçe’nin Seçimli Yüksek Divan Kurulu’nda adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım döneminin etkili isimlerinden olan Şekip Mosturoğlu, Fanatik'ten Caner Kolağasıgil'e konuştu.
26.04.2024 Fenerbahçe
Şenes Erzik: TFF’nin FIFA ve UEFA ilişkileri son derece sağlam
Şenes Erzik: TFF’nin FIFA ve UEFA ilişkileri son derece sağlam Türkiye Futbol Federasyonu Onursal Başkanı Şenes Erzik, gündeme dair açıklamalarda bulundu
25.04.2024 Süper Lig
TSK terör örgütüne nefes aldırmıyor
TSK terör örgütüne nefes aldırmıyor Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan’ın Bağdat ve Erbil’e ziyarette bulunduğu 22 Nisan Pazartesi günü Irak’ın kuzeyinde eskiden terör örgütünün üslendiği bölgelerde alan hakimiyetini sağladığının mesajını verdi.
25.04.2024 Gündem
Irak’tan PKK için ‘mülteci’ formülü
Irak’tan PKK için ‘mülteci’ formülü Kalkınma Yolu projesinin hayata geçirilmesi ve Türkiye ile ilişkilere büyük önem veren Irak yönetimi, terör örgütü PKK’nın Irak’taki silahlı gücüne son vermek için formül arıyor.
25.04.2024 Gündem
MSB paylaştı! Irak'ın kuzeyinde hava harekatı
MSB paylaştı! Irak'ın kuzeyinde hava harekatı Terör örgütlerine yönelik başarılı operasyonlar devam ederken Milli Savunma Bakanlığı Irak'ın kuzeyinde gerçekleştirilen hava harekatının detaylarını paylaştı.
24.04.2024 Gündem
Taciz ateşi açan PKK'lı teröristler öldürüldü
Taciz ateşi açan PKK'lı teröristler öldürüldü Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Fırat Kalkanı bölgesinde taciz ateşi açan 4 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.
24.04.2024 Gündem
Denizlispor'da büyük kriz! Futbolcular, başkana ulaşamıyor
Denizlispor'da büyük kriz! Futbolcular, başkana ulaşamıyor TFF 3. Lig'e düşen Denizlispor'da büyük kriz yaşanıyor. Futbolculardan Gökhan Süzen, verilen sözlerin tutulmadığını ve çeklerin karşılıksız çıktığını ifade etti. Gökhan Süzen kulüp yöneticilerine ve başkana ulaşamadıklarını ifade etti.
22.04.2024 3.Lig
Boykot çağrısı karşılıksız kaldı!
Boykot çağrısı karşılıksız kaldı! Kafe ve restoran fiyatlarının pahalı hale gelmesinden şikayet eden vatandaşlar, sosyal medyada boykot çağrısında bulundu. Ancak birçok kafe ve restoranda mekanların dolu olduğu görüldü. İşletme sahipleri de, boykot olmadığını söyledi.
21.04.2024 Gündem
İTO Başkanı Avdagiç’ten 4 yapısal reform önerisi
İTO Başkanı Avdagiç’ten 4 yapısal reform önerisi İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, “İnanıyorum ki ekonomik programın başarısı ve kalıcı tek haneli düşük enflasyon için yapısal reformları da yakında gerçekleştireceğiz. Özellikle 'vergileme, sanayinin rekabetçi dönüşümü, üretken finansman sistemi ve yatırım ortamının güçlendirilmesi' başta olmak üzere yapılacak yapısal reformlar ekonomimize taze güç verecektir" değerlendirmesinde bulundu.
19.04.2024 Ekonomi
Meclis Başkanı Kurtulmuş: Bağımsız bir Filistin devletinin yolu açılmalı
Meclis Başkanı Kurtulmuş: Bağımsız bir Filistin devletinin yolu açılmalı Bir otelde düzenlenen programa, TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Cüneyt Yüksel, AK Parti Mardin milletvekilleri Faruk Kılıç ve Muhammed Adak, AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü İbrahim Özcoşar, Mardin-Diyarbakır Metropoliti Saliba Özmen, İl Müftüsü Enver Türkmen, ilçe Belediye başkanları, şehit yakınları ve gaziler ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. Kurtulmuş, Gazze'de kundaklardaki bebeklerin çırpına çırpına ölmesine, yaşlı insanların, kadınların hayattan koparılmasına dünyanın sessiz kaldığını belirterek, “Ne yazık ki arkasını dünyadaki bazı güçlü ülkelere ve çevrelere yasladığı için İsrail'in bütün bu saldırganlıkları, acımasız tavırları ve ortaya koyduğu insanlık dışı davranışlar bir şekilde karşılıksız kalmaktadır.
18.04.2024 Haberler
Meclis Başkanı Kurtulmuş: Bağımsız bir Filistin devletinin yolu açılmalı
Meclis Başkanı Kurtulmuş: Bağımsız bir Filistin devletinin yolu açılmalı TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Mardin'de bir otelde düzenlenen ‘Sivil Toplum Buluşmaları Programı’na katıldı.
18.04.2024 Gündem
Galatasaray'ın kasası dolup taştı! Tam 2 milyar 827 milyon TL gelir
Galatasaray'ın kasası dolup taştı! Tam 2 milyar 827 milyon TL gelir Trendyol Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, projelerinde de hedefe ulaştı. Sarı-kırmızılı kulüp, 2 milyar 827 milyon TL'lik geliri kasasına koydu.
18.04.2024 Galatasaray
Pentagon'dan CNN Türk'e açıklama: İran'a karşı İsrail'i destekleriz
Pentagon'dan CNN Türk'e açıklama: İran'a karşı İsrail'i destekleriz CNN Türk Washington Temsilcisi Yunus Paksoy, Pentagon'a 'ABD ve İsrail'in İran'ı vurma ihtimali var mı?' sorusunu yöneltti. Pentagon tarafından yapılan açıklama ise dikkat çekiciydi. İşte detaylar...
11.04.2024 Gündem
İsrail'den gerilimi yükselten İran açıklaması: Tetikteyiz ve hazırlıklıyız
İsrail'den gerilimi yükselten İran açıklaması: Tetikteyiz ve hazırlıklıyız İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) Sözcüsü Daniel Hagari, İran’dan gelebilecek saldırılara karşı hazırlıklara değinerek, “Tetikteyiz ve çeşitli senaryolar için son derece hazırlıklıyız. Durumu sürekli değerlendiriyoruz. IDF'nin sahip olduğu çeşitli kabiliyetleri kullanarak saldırı ve savunmaya stratejik ortaklarımızla birlikte hazırız” dedi.
11.04.2024 Dünya
Giresunspor Başkanı Nahid Yamak kongre kararını açıkladı!
Giresunspor Başkanı Nahid Yamak kongre kararını açıkladı! Trendyol 1. Lig'e veda etmesi kesinleşen Giresunspor'da Başkan Nahid Yamak en kısa sürede kongre kararı alacaklarını duyurdu.
9.04.2024 1.Lig
Fırsat eşitliği ve genç istihdamı hamlesi
Fırsat eşitliği ve genç istihdamı hamlesi "Vakfımızın temel hedefleri eğitimde fırsat eşitliği oluşturmak, kültürel mirasımızı korumak ve gençleri sporla güçlendirmek. Grup şirketlerimizi projelerimize entegre ederek uzun vadede genç istihdamını artırmayı hedefledik."
5.04.2024 Milliyet Executive
NATO’dan Ukrayna’ya 100 milyar dolar
NATO’dan Ukrayna’ya 100 milyar dolar Brüksel’de toplanan NATO dışişleri bakanları, ABD seçimlerinde Donald Trump’ın yeniden işbaşına gelme ihtimaline karşı Ukrayna’ya 100 milyar dolarlık kalıcı bir paketi ele alıyor.
4.04.2024 Dünya
Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'tan 'hapis cezası' açıklaması!
Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'tan 'hapis cezası' açıklaması! Ünlü model ve sunucu Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'un bir alışverişte karşılıksız çek verdikleri gerekçesiyle hapis cezası aldığı yönünde haberler basına yansıdı. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Akkuş, haberlerin gerçeği yansıtmadığını öne sürerek; bu durumdan psikolojik rahatsızlıkları olduğunu söylediği eski eşi Gonca Sağlam'ı sorumlu tuttu.
29.03.2024 Cadde
Ekrem İmamoğlu öğrencilerle iftar yaptı
Ekrem İmamoğlu öğrencilerle iftar yaptı İBB'nin öğrenci yurtlarında kalan öğrencilerle iftar programında buluşan İmamoğlu, "Önümüzdeki yıl, 100 bin öğrenciye karşılıksız, 15 bin lira destek vermeye karar verdik. Bundan yararlanamayan 100 bin gencimize ise ekstra bir 100 binlik kota oluşturup, onlara da ücretsiz ulaşım desteği sağlayarak, desteğimizi bir kısım daha yukarıya taşıyacağız" dedi.
26.03.2024 Gündem
Pepe pahalıya patladı
Pepe pahalıya patladı Trabzonspor’un Arsenal’den kadrosuna kattığı Fildişi Sahilli oyuncu beklentileri karşılıksız bıraktı. Yıllık garanti ücreti 3,5 milyon euro olan Pepe sadece 12 lig maçında forma giyerken 4 gole imza attı.
26.03.2024 Trabzonspor
Zihinsel yüklerinizin farkında mısınız?
Zihinsel yüklerinizin farkında mısınız? Fiba Grubu’nun bakım emeği ve zihinsel iş yükü kavramlarına dikkat çektiği farkındalık kampanyası kapsamında Özyeğin Üniversitesi bünyesinde toplumsal cinsiyet eşitliğinin yaygınlaşması için faaliyetlerini sürdüren ÖzU Gender Office’in danışmanlığında “Eşit Bakım Eşit Zihin Yükü Farkındalık Rehberi” yayımlandı. Bakım emeği ve zihinsel yük ile ilgili toplumsal cinsiyet temelli eşitsizliklere dikkat çeken rehberde çarpıcı veriler ve çözüm önerileri paylaşılıyor.
18.03.2024 Ekonomi
Tayvan burslarına başvurular sürüyor
Tayvan burslarına başvurular sürüyor Tayvan ile Türkiye arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi, kültür ve eğitim alışverişinin yapılması amacıyla Tayvan Hükümeti tarafından başarılı Türk öğrencilere her yıl karşılıksız olarak burs veriliyor.
15.03.2024 Eğitim
İTO Başkanı Avdagiç'ten asgari ücret ve mesai saatleriyle ilgili açıklama
İTO Başkanı Avdagiç'ten asgari ücret ve mesai saatleriyle ilgili açıklama İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, milyonlarca çalışanın merakla beklediği 'asgari ücrete ara zam gelecek mi' sorusuna cevap verdi. Avdagiç "Enflasyonu aşağıya çekeceksek; hiçbir şeye dokunmadan, hiç kimsenin konfor alanına giriş yapmadan bunu dünyada başaran hiçbir ülke yok. Enflasyonu düşürmenin belli kuralları, kaideleri, konseptleri var" dedi.
11.03.2024 Ekonomi
Aboubakar video yolladı, montaj zannetti!
Aboubakar video yolladı, montaj zannetti! Vincent Aboubakar'ın adını kendi el yazısı ile yazarak cuma namazına giden Muhammed Emir Sönmez'e (9) Aboubakar videolu mesaj yolladı. Muhammed Emir, en büyük isteğinin Beşiktaşlı yıldız futbolcu Aboubakar ile görüşmek olduğunu söyledi. Sönmez, görüntüleri ilk başta montaj sandığını ifade etti.
9.03.2024 Beşiktaş
Ali Koç: Yeni derneğimiz hayırlı, uğurlu olsun!
Ali Koç: Yeni derneğimiz hayırlı, uğurlu olsun! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, İstanbul Fenerbahçeliler Derneği'nin açılışını gerçekleştirdi.
6.03.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Karşılıksız ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.