Kasket

Kasket

Son dakika kasket haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kasket gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kasket haber sayfamızda...

Kasket

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 211 kasket haberi bulunmuştur.
19 yaşındaki gençten 3 gündür haber alınamıyor
19 yaşındaki gençten 3 gündür haber alınamıyor Bursa'nın Osmangazi ilçesinde 19 yaşındaki İsmail Tamer isimli gençten 3 gündür haber alınamıyor. Tamer'in son olarak Suriye uyruklu bir gençle gezerken görüldüğü o günden sonra gezdiği gence de ulaşılamadığı bildirildi.
29.03.2024 Gündem
'Kavuğum olsa ne olur, olmasa ne olur!'
'Kavuğum olsa ne olur, olmasa ne olur!' Ünlü oyuncular Renan Bilek, Ayşe Erbulak ve Ecmel İs, önceki gün Nişantaşı'ndaydı. Son olarak 'Sadık Ahmet' filminde rol alan Bilek, tiyatronun ustalık nişanı olarak kabul edilen kavuğun Şevket Çoruh'a verilmesi hakkında dikkat çeken bir açıklamada bulundu.
11.02.2024 Cadde
Ahmet Kural ve Çağla Gizem Şahin balayında! Eşinin ellerinden öptü
Ahmet Kural ve Çağla Gizem Şahin balayında! Eşinin ellerinden öptü Avukat Çağla Gizem Şahin’le dünyaevine giren Ahmet Kural, önceki gün Türkbükü Cennet koyunda görüntülendi. Ahmet Kural’ın bir ara eşinin ellerinden öpüp gözlerine bakarak bir şeyler anlattığı anlar objektiflere böyle yansıdı.
21.07.2023 Cadde
Bakan Yumaklı: 143 bin köy evinin yapımına başlandı
Bakan Yumaklı: 143 bin köy evinin yapımına başlandı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, “Kırsalda evleri yıkılan vatandaşlarımız için malum şu anda 143 bin 261, Kahramanmaraş’ta da 30 bin 310 köy evinin yapımına başlandı” dedi.
30.06.2023 Gündem
'Kul hakkı yiyenden yana oy kullanmayın'
'Kul hakkı yiyenden yana oy kullanmayın' Türkiye’nin yeniden inşa sürecine girmek zorunda olduğunu vurgulayan Kemal Kılıçdaroğlu, “Devletin kolonlarını kestiler. O kolonların yeniden inşa edilmesi lazım. Sandık başına giderken elinizi vicdanınıza koyun ve oyunuzu öyle kullanın” dedi.
5.04.2023 Gündem
Türkiye günlerce konuşmuştu! Kesikbaş cinayetinde yeni gelişme
Türkiye günlerce konuşmuştu! Kesikbaş cinayetinde yeni gelişme Zonguldak'ta 21 Kasım 2021 tarihinde emekli maden işçisi 71 yaşındaki Mustafa Keleş'in ormanlık alanda başının vücudundan ayrılmış halde cesedinin bulunduğu olayda tutuklu bulunan kardeşi ve 8 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı. İddianamede şüpheliler hakkında müebbet hapis cezası talep edildi.
31.03.2023 Gündem
Ahmet Suat Özyazıcı'ya son görev
Ahmet Suat Özyazıcı'ya son görev Trabzonspor’un efsane isimlerinden Ahmet Suat Özyazıcı’ya düzenlenen cenaze törenine herkes akın etti. Bordo-mavili camianın önemli isimleri tek tek söz alarak onun ne kadar önemli bir teknik direktör ve futbol adamı olduğunu vurguladı.
20.02.2023 Trabzonspor
Kasket şapkası kadar!
Kasket şapkası kadar! Manisa Sarıgöl’e bağlı Emcelli Mahallesi’nde çok uzun yılların ardından yeniden ortaya çıkan devasa görünümlü mantarlar ilgi odağı oldu.
19.12.2022 Ege
‘İthal danışmanlar nedir, geç o işleri’
‘İthal danışmanlar nedir, geç o işleri’ Samsun’da konuşan Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nun yeni başdanışmanı ABD’li ekonomist ve kuramcı Jeremy Rifkin’e gönderme yaparak, “İthal danışmanlarla yürümedik biz bu yollarda, siz varsınız yeter. İthal danışmanlar falan filan nedir, geç o işleri. Gözümüz de kalbimiz de milletimize baktı” dedi.
11.12.2022 Gündem
63 yıllık şapka ustası Diyarbakır’da mesleğin son temsilciliğini yapıyor
63 yıllık şapka ustası Diyarbakır’da mesleğin son temsilciliğini yapıyor Diyarbakır’da yaşayan 73 yaşındaki kasket ustası Remzi Kağar, ömrünün 63 yılını mesleğine adadı. Kağar, yetiştirmek için çırak bulamamaktan yakındı.
4.11.2022 Yaşam
Koray Avcı'ya yumurta topuk ayakkabı hediyesi
Koray Avcı'ya yumurta topuk ayakkabı hediyesi Koray Avcı, Samsun’un Çarşamba ilçesinde sahneye çıktı. Binlerce katılımcıya müzik ziyafeti sunan Koray Avcı, sevilen şarkılardan oluşan repertuarıyla dinleyicilerinden tam not aldı.
22.09.2022 Cadde
Anneleri evde bıraktı, iki çocuk korkmuş halde sokakta bulundu
Anneleri evde bıraktı, iki çocuk korkmuş halde sokakta bulundu Adana'da annelerinin gece evde yalnız bıraktığı iki kardeş M.K.S (6) ve E.S. (5), sokağa çıkıp, korkmuş bir şekilde otururken, polis tarafından bulundu.
9.09.2022 Gündem
Kesik baş cinayetinde 'kasket' perdesi! Soruşturma derinleşti, gerçek ortaya çıktı
Kesik baş cinayetinde 'kasket' perdesi! Soruşturma derinleşti, gerçek ortaya çıktı Zonguldak'ta, başı gövdesinden ayrılmış cesedi bulunan Mustafa Keleş (70) cinayetiyle ilgili soruşturmada şok detaylar ortaya çıktı.
8.09.2022 Gündem
Kasket Ne Demek, Ne Zaman Takılır? Kasket Neyin Simgesidir?
Kasket Ne Demek, Ne Zaman Takılır? Kasket Neyin Simgesidir? Kasket, önü siperli erkeklerin kullandığı başlık anlamına gelmektedir. Kasket iş hayatında başı korumak için takılan bir şapka türüdür, başı darbelerden koruması ile bilinir. Kasket, inşaat işinin simgesi veya inşaat çalışması için kullanılan işaretlerden biridir. Fransızcadan, Türkçeye girmiş bir kelimedir. Sizler için kasket ne demek, ne zaman takılır ve kasket neyin simgesidir hakkında merak edilenler.
29.08.2022 Eğitim
Abdullah Avcı'nın şampiyonluk sırrı! Son anda vazgeçti
Abdullah Avcı'nın şampiyonluk sırrı! Son anda vazgeçti Süper Lig'de Trabzonspor 38 yıldır beklediği şampiyonluk hasretine teknik direktör Abdullah Avcı ile ulaştı. Bu şampiyonluk bir çok ilki de içinde barındırırken Avcı'nın hikayesi dikkat çekti.
1.05.2022 Trabzonspor
Son dakika: Spor yazarları Trabzonspor'un şampiyonluğunu değerlendirdi
Son dakika: Spor yazarları Trabzonspor'un şampiyonluğunu değerlendirdi Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nda şampiyon Trabzonspor oldu. Bordo Mavililer, sahasında Antalyaspor ile 2-2 berabere kaldı ve mutlu sona ulaştı. Spor yazarları Trabzonspor'un şampiyonluğunu değerlendirdi. İşte ayrıntılar...
1.05.2022 Trabzonspor
Son dakika haberi: Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın sözü sezona damga vurdu! Şampiyonluk yolunda büyük etki etti
Son dakika haberi: Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın sözü sezona damga vurdu! Şampiyonluk yolunda büyük etki etti Trabzonspor'da Abdullah Avcı bu sezon bir ilk yaşadı. Tecrübeli teknik direktör, bordo-mavililerin 38 yıllık şampiyonluk hasretine son verdiği sezonda teknik direktörlük koltuğunda oturdu. Tecrübeli teknik adamın sezon başından bu yana taraftarlara verdiği mesajlar gündem olmuştu. İşte Abdullah Avcı'nın bordo-mavili taraftarlara verdiği en etkili mesajlar...
1.05.2022 Trabzonspor
Trabzonspor efsanesi Özyazıcı’ya doğum günü sürprizi
Trabzonspor efsanesi Özyazıcı’ya doğum günü sürprizi Trabzonspor Kulübü, teknik direktörlük döneminde 4 lig şampiyonluğu ve birçok kupa kazandıran efsane hocası Ahmet Suat Özyazıcı'yı doğum gününde ziyaret etti.
20.04.2022 Trabzonspor
Eşini boğazından bıçaklayan sanığa verilen ceza, yanlış hüküm gerekçesiyle bozuldu
Eşini boğazından bıçaklayan sanığa verilen ceza, yanlış hüküm gerekçesiyle bozuldu Kayseri’de boşanma aşamasındaki eşi Ayşegül Taşdöven'i (39) boğazından bıçaklayan ve 'eşi kasten öldürmeye teşebbüs' suçlamasıyla yargılanan Okan Taşdöven'e (50) verilen 16 yıl 9 ay hapis cezası, Yargıtay tarafından bozuldu. Ceza dairesi, sanığın eşini uzun süre takip ettiğini, tanınmamak için maske taktığını, olayın 'tasarlama' olduğuna kanaat getirerek, hükmün yanlış maddeden kurulduğuna karar verip, Okan Taşdöven'in 'tasarlayarak kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan cezalandırılmasını istedi.
16.03.2022 Gündem
Trabzonspor yılın 61'inci gününü 'Dünya Kasketliler Günü' ilan etti
Trabzonspor yılın 61'inci gününü 'Dünya Kasketliler Günü' ilan etti Süper Lig’de başarılı bir sezon geçiren ve şampiyonluğu erken ilan etmeye hazırlanan Trabzonspor, yılın 61’inci günü olan 2 Mart tarihini ‘Dünya Kasketliler Günü' ilan etti.
2.03.2022 Trabzonspor
Bir Tür Başlık Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada
Bir Tür Başlık Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada Baş kelimesinden türetilen başlık, öz Türkçe bir sözcüktür. Başlıklar, hem kafayı hem de saçları yağmur, kar ve rüzgardan korurlar. Bunun dışında erkekler ve kadınlar için özel olarak imal edilen ve aksesuar amaçlı kullanılan birçok başlık çeşidi de mevcuttur. Bulmacalarda sık sık sorulan ''bir tür başlık'' sorusunun cevaplarını sizler için derledik.
23.02.2022 Eğitim
Etiler’de 1 milyon liralık operasyon! Parola; Sarı saçlım, mavi gözlüm
Etiler’de 1 milyon liralık operasyon! Parola; Sarı saçlım, mavi gözlüm İstanbul Beşiktaş Etiler’de bir telefon dolandırıcılığı çetesi, 65 yaşındaki adamı ve 78 yaşındaki kadını polis süsü vererek yaklaşık 1 milyon lira dolandırdı. Yaşlı iki vatandaşla paraları yanlış kişilere vermesinler diye aralarında “Sarı saçlım, mavi gözlüm” diye parola bile belirleyen çeteden bir şahıs, paraları alıp kaçmaya başladı. Dolandırıldığını anlayan vatandaşın ihbarı üzerine Beşiktaş polisi şahsı suçüstü kıskıvrak yakaladı. Hareketli anlar yaşanırken, emekli öğretmen olduğu öğrenilen dolandırıcı tutuklanarak cezaevine gönderildi.
6.02.2022 Gündem
Merak edilen maske!
Merak edilen maske! Mazhar Alanson’un eşi Biricik Suden, önceki gün sosyal medya hesabından paylaştığı karelerle adından söz ettirdi.
2.02.2022 Cadde
Kovid misiniz yoksa sinüzit mi? Aşılarınız tamamsa korkmayın!
Kovid misiniz yoksa sinüzit mi? Aşılarınız tamamsa korkmayın! Burun akıntısı, burun tıkanıklığı, öksürük, balgam... Kış aylarının gelmesiyle birlikte sinüzit şikâyetleri artış gösterirken, Kovid-19 ile benzerlik taşıyan belirtiler nedeniyle hastalar korku yaşıyor. "Temaslı değilseniz ve aşılarınızın tamamını olmuşsanız korkmanıza gerek yok" diyen Doç. Dr. Osman Halit Çam, rahatlatıcı açıklamalarda bulundu.
10.12.2021 Genel Sağlık
Abdullah Avcı: Bence genel durumumuz çok iyi
Abdullah Avcı: Bence genel durumumuz çok iyi Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, çalışmaya devam edeceklerini ve rekabeti artıracaklarını söyledi. Avcı, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şubesi'ni ziyaret ederek, yeni hizmet binasının hayırlı olmasını diledi.
16.03.2021 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Kasket ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.