Katılım Emeklilik

Katılım Emeklilik

Son dakika Katılım Emeklilik haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Katılım Emeklilik gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Katılım Emeklilik haber sayfamızda...

Katılım Emeklilik

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 741 katılım emeklilik haberi bulunmuştur.
İki yeni BES fonu
İki yeni BES fonu Katılım Emeklilik, iki yeni fon ile BES katılımcılarına sunduğu fon adedini 17’ye yükseltti. “Kısa Vadeli Kira Sertifikaları Katılım Emeklilik Yatırım Fonu (EYF)” ve “Sürdürülebilirlik Katılım EYF” fonları BES katılımcısı ile çok yakın zamanda buluşacak.
19.03.2024 Sigorta
Gönüllü BES’te katılımcı sayısı artıyor
Gönüllü BES’te katılımcı sayısı artıyor Katılım Emeklilik Genel Müdürü Ayhan Sincek, 2024 yılı hedeflerini paylaştı.
12.02.2024 Sigorta
‘Yeni düzenlemeler BES’e olan teveccühü artıracak’
‘Yeni düzenlemeler BES’e olan teveccühü artıracak’ Gönüllü BES, 2023 yıl sonu itibarıyla toplam 8 milyon 673 bin katılımcıya ulaştı.
22.01.2024 Sigorta
‘Geleceğe emin adımlarla ilerliyoruz’
‘Geleceğe emin adımlarla ilerliyoruz’ Bireysel Emeklilik Sistemi’nde (BES) faizsiz ürünleriyle öncü faaliyetler yürüttüklerini belirten Katılım Emeklilik Genel Müdürü Ayhan Sincek, 10 yılda biriktirdikleri deneyim ve güvenle geleceğe daha güçlü ve emin adımlarla ilerlediklerini söyledi.
25.12.2023 Sigorta
Tasarruf aracı olarak BES’e büyük ilgi var
Tasarruf aracı olarak BES’e büyük ilgi var Katılım Emeklilik Genel Müdürü Sincek, 2003’te 200 bin kişi ve 43 milyon TL’lik fonla başlayan BES’in bugün 683 milyar lira fon büyüklüğü ve 15.7 milyon katılımcıya ulaştığını söyledi.
22.11.2023 Sigorta
Yapay zekâ destekli fon asistanı
Yapay zekâ destekli fon asistanı Katılım Emeklilik, sektörün dijital dönüşümünde önemli bir adım daha atıyor.
26.10.2023 Sigorta
Erken BES’le güvenli tasarruf
Erken BES’le güvenli tasarruf Bireysel Emeklilik Sistemi’nde (BES) büyüme hız kesmiyor. Ağustos ayı itibarıyla 8 milyon 320 bine ulaşan toplam katılımcının faydalandığı sistemde 18 yaş altına yönelik sözleşme sayısı da 915 bine ulaştı.
19.09.2023 Sigorta
Katılım Emeklilik payını ikiye katladı
Katılım Emeklilik payını ikiye katladı Katılım Emeklilik, haziranda yaklaşık 700 milyon TL toplam prim üretimine ulaştı.
24.08.2023 Sigorta
Dijitale yatırım devam ediyor
Dijitale yatırım devam ediyor Katılım Emeklilik, müşterilerinin BES ve sigorta ürünlerine çevrimiçi kanallardan ulaşmasını sağlayan dijital dönüşümde de yatırımlarını artırıyor.
21.07.2023 Sigorta
EYT’liler için özel emeklilik planı
EYT’liler için özel emeklilik planı Katılım Emeklilik EYT’liler için özel emeklilik planı sunuyor.
16.06.2023 Sigorta
Bir yılda 3 kat büyüdü
Bir yılda 3 kat büyüdü Türkiye’nin ilk faizsiz özel sağlık sigortası olan Katılım Sağlık, bir yandan ihtiyaca odaklanan esnek yapısıyla en uygun fiyat avantajı sağlarken diğer taraftan da birbirinden özel asistans hizmetleriyle geniş içeriğe sahip ürünler sunuyor.
16.05.2023 Sigorta
‘BES güvenli liman olmayı sürdürüyor’
‘BES güvenli liman olmayı sürdürüyor’ Katılım Emeklilik Genel Müdürü Ayhan Sincek, “Genelde yatırım enstrümanlarında yaşanan kısa süreli değer kayıplarına rağmen BES güvenli bir liman olmayı sürdürüyor” ifadelerini kullandı.
24.04.2023 Sigorta
Katılım Emeklilik’ten temettü hisselerine yatırım için adım
Katılım Emeklilik’ten temettü hisselerine yatırım için adım Katılım Emeklilik, yeni fonu “Temettü Ödeyen Şirketler Katılım Hisse Senedi Emeklilik Yatırım Fonu” ile temettü hisselerine artan ilgiyi BES’e taşıyor.
21.03.2023 Sigorta
‘Güç birliğiyle şimdi yaraları saracağız’
‘Güç birliğiyle şimdi yaraları saracağız’ Katılım Emeklilik Genel Müdürü Ayhan Sincek, “Depremler sadece 11 ilimizi değil tüm ülkemizi derinden sarstı. Şimdi güç birliği ve dayanışma ile yaraları sarma zamanı. Yardımlarımızla bölgedeki vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
24.02.2023 Sigorta
‘BES güçlü bir tasarruf misyonu üstlendi’
‘BES güçlü bir tasarruf misyonu üstlendi’ Bireysel Emeklilik Sistemi’nin (BES) yapılan düzenlemelerle güçlü bir tasarruf misyonu üstlendiğini belirten Katılım Emeklilik Genel Müdürü Ayhan Sincek, 2022 yılı rakamlarının da bu durumu kanıtlar nitelikte olduğunu ifade etti.
31.01.2023 Sigorta
‘BES tasarrufların yenilikçi adresi oldu’
‘BES tasarrufların yenilikçi adresi oldu’ Katılım Emeklilik Genel Müdürü Ayhan Sincek, “Otomatik Katılım Sistemi (OKS) ile birlikte 14 milyonun üzerinde katılımcıya ve 368 milyar liralık fon büyüklüğüne ulaşan Bireysel Emeklilik Sistemi (BES), 10 yılda 17 kat büyüdü. Yüzde 30 devlet katkısı ve 18 yaş altına da BES imkanının gelmesi gibi düzenlemelerle BES, yenilikçi tasarrufun merkezi oldu. İhtiyaca uygun yeni düzenlemelerin de 2023’te devreye girmesiyle BES’te büyümenin süreceği görülüyor” dedi.
18.11.2022 Sigorta
BES’te avantajlı dönem başladı
BES’te avantajlı dönem başladı Emeklilik Gelir Planı'na (EGP) aktarım kolaylaştırıldı. Bu kapsamda; pasif üyeler, emekliliğe hak kazanmış olanlar, 10 yıllık üyelik ve 56 yaşını tamamlamış olanlar doğrudan Emeklilik Gelir Planı'na aktarım yapabilecek ve hemen maaş alabilecek.
15.04.2022 Sigorta
BES’e ‘erken’ başladılar
BES’e ‘erken’ başladılar Katılım Emeklilik'le 20 binin üzerinde genç ve çocuk Bireysel Emeklilik Sistemi'ne (BES) dahil olurken, bunların 1500'ünü yenidoğan ve sıfır yaş grubundaki bebekler oluşturdu. Katılım Emeklilik Genel Müdürü Ayhan Sincek, "Sektörde gençlere yönelik en iddialı BES ürününü hazırlayarak hem ailelerin hem de gençlerin geleceklerini güvence altına almalarını kolaylaştırmak istedik" dedi.
15.04.2022 Sigorta
BES’te ‘kalan ömür’ hesabı
BES’te ‘kalan ömür’ hesabı Emeklilik sandıklarından BES'e geçişte detaylar belli oldu. 56 yaşından büyük katılımcılar için, "kalan ömür" hesabına göre aylık geri ödeme tavanı belirlenecek.
22.02.2022 Ekonomi
BES tasarrufun merkezi oluyor
BES tasarrufun merkezi oluyor Katılım Emeklilik Genel Müdürü Ayhan Sincek, "18 yaşla başlayan ve devlet katkısının yüzde 30'a çıkarılması, BEFAS, bütünleşik planlar ve son olarak da Bireysel Emeklilik Sistemi'ndeki (BES) birikimleri karşılığında katılımcıya uygun koşullarda krediye imkan tanınması gibi düzenlemelerin BES'in rekabet gücünü ve esnekliğini artırdığını" belirtti.
8.02.2022 Ekonomi
Yeni katılımlarla büyüyor
Yeni katılımlarla büyüyor Katılım Emeklilik katılım sigortacılığı tarafında sigortacılık ürünleriyle büyümesini sürdürüyor. Katılım Emeklilik Genel Müdürü Ayhan Sincek, "Katılım esaslı BES ve katılım sigortacılığında öncü rol almaktan gurur duyuyoruz. 850 bin BES sözleşmesi, 220 bin sigorta sözleşmesi, 5.4 milyar TL'yi aşan fon büyüklüğümüz ve getiri şampiyonu olan faizsiz fonlarımızla her yıl sektörün üzerinde büyümeye ve sektörümüzü büyütmeye devam ediyoruz" dedi.
17.12.2021 Sigorta
Çocuklar ve gençler BES’e hareket getirdi
Çocuklar ve gençler BES’e hareket getirdi Katılım Emeklilik Genel Müdürü Ayhan Sincek, “Katılım Emeklilik olarak hedeflediğimiz şekilde 18 yaş altı segmentinin en iddialı birkaç oyuncusundan biriyiz. Hazırladığımız avantajlı paket ve devam eden kampanyamıza ailelerin teveccühü artarak devam ediyor. Emeklilik Gözetim Merkezi (EGM) verilerine göre ekim ayı itibarıyla 90 bin katılımcıya ulaşan bu kategoride, Katılım Emeklilik olarak 18 yaş altı BES katılımcı sayımız 8 bini buldu, bunların fon tutarı da 4 milyon lirayı geçti” dedi.
23.11.2021 Sigorta
Çocuklar ve gençler BES’e hareket getirdi
Çocuklar ve gençler BES’e hareket getirdi 18 yaş altı BES’li sayısının hızla arttığını belirten Katılım Emeklilik Genel Müdürü Ayhan Sincek, “Aileler, bu işi sevdi” dedi. Ayhan Sincek şunları söyledi:
16.11.2021 Ekonomi
Katılım Emeklilik 18 yaş altına BES’te iddialı
Katılım Emeklilik 18 yaş altına BES’te iddialı BES’e 18 yaş altındakilerin katılmasına imkân tanıyan düzenlemelerle birlikte, sektörde yeni bir hareketlilik başladı.
25.10.2021 Sigorta
‘56 milyon lira primle lideriz’
‘56 milyon lira primle lideriz’ Katılım Emeklilik Genel Müdürü Ayhan Sincek, “Türkiye’nin ilk faizsiz özel sağlık sigortası olan Katılım Sağlık, ihtiyaca odaklanan esnek yapısıyla kısa sürede halkımızın teveccühünü kazandı.
21.10.2021 Sigorta

Benzer Haber Etiketleri

Katılım Emeklilik ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.