Kemeraltı Çarşısı

Kemeraltı Çarşısı

Son dakika Kemeraltı Çarşısı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kemeraltı Çarşısı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kemeraltı Çarşısı haber sayfamızda...

Kemeraltı Çarşısı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 816 kemeraltı çarşısı haberi bulunmuştur.
Başkan Mutlu’dan Mert Fırat’la Konak turu
Başkan Mutlu’dan Mert Fırat’la Konak turu Hem sanatçı kimliği hem de sosyal çalışmalarıyla tanınan Mert Fırat’ı konuk eden Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, başarılı oyuncuyla kentin kültür, tarih ve sanat mekanlarında kısa bir tur gerçekleştirdi.
20.04.2024 Ege
Çikolatacılarda bayram yoğunluğu: Az alın ama kaliteli alın
 Çikolatacılarda bayram yoğunluğu: Az alın ama kaliteli alın Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala çarşıdaki yoğunluk da devam ediyor. Bayram için vatandaşların en çok tercih ettiği çikolata yüksek fiyatıyla cep yakarken, piyasada ucuza satılan ürünler ise içerdiği margarin yağı, glikoz nedeniyle ileride sağlık sorunlarına sebep olabiliyor.
7.04.2024 Ekonomi
Doğum saatini hep farklı söyleyince şüphelendi! 'Adres kayıpmış, ben kimim bilmiyorum'
Doğum saatini hep farklı söyleyince şüphelendi! 'Adres kayıpmış, ben kimim bilmiyorum' İzmir'de 1 yaşında tek başına dolaşırken bulunan ve ailesine de ulaşılamayınca önce çocuk esirgeme kurumuna, ardından da evlatlık olarak bir aileye verilen Güler Güven, 47 yıl sonra biyolojik ailesini arıyor. Gençlik dönemlerinde de bazı şüpheleri olduğunu söyleyen Güler, çocukluğunu ve yaşadıklarını anlattı.
27.03.2024 Yaşam
Soyer’e hizmet teşekkürü!
Soyer’e hizmet teşekkürü! İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Ekonomik Kalkınma Kurulu’nun toplantısına katıldı. Başkan Mehmet Ali Kasalı, Soyer’e hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
2.03.2024 Ege
‘İzmir’i ticaretin merkezi yapacağız’
‘İzmir’i ticaretin merkezi yapacağız’ Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, İzmir’de iş adamları ile buluştu. İzmir’i ticaret merkezi haline getireceklerini söyleyen Işkan, “İzmir’in potansiyelini harekete geçirmek zorundayız” diye konuştu.
24.02.2024 Ege
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan: İzmir 40 yıldır aynı
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan: İzmir 40 yıldır aynı İzmir'de iş adamları ile buluşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, çocukluğunun ve gençliğinin İzmir’de geçtiğini ve şehirde 40 yıldır hiçbir şeyin değişmediğinibelirterek, değişime ihtiyaç olduğunu söyledi.
23.02.2024 Gündem
1 yaşında yalnız başına dolaşırken bulundu! 22 yıl sonra evlatlık olduğunu öğrendi
1 yaşında yalnız başına dolaşırken bulundu! 22 yıl sonra evlatlık olduğunu öğrendi İzmir’de yaşayan Güler Güven (48), 47 yıl önce 1 yaşındayken, Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda yalnız başına dolaşırken bulundu. Ailesine ulaşılamayınca önce Çocuk Esirgeme Kurumu'na, sonra da kendisini yetiştiren aileye verilen Güven, 22 yaşında evlatlık olduğunu öğrendi. Güven, "Günlerce ağladım. Ailemi bulmak istiyorum. Neden beni bıraktılar ya da kayboldum mu kaçırıldım mı öğrenmek istiyorum" dedi.
20.02.2024 Haberler
Hayatındaki en büyük sırrın peşine düştü! ‘Bir elim yağda bir elimde balda büyüdüm’
Hayatındaki en büyük sırrın peşine düştü! ‘Bir elim yağda bir elimde balda büyüdüm’ İzmir’de yaşayan Güler Güven (48)'in hayatını altüst eden sır ortaya çıktı. 47 yıl önce 1 yaşındayken, Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda yalnız başına dolaşırken bulundu. Ailesine ulaşılamayan yetkililer Çocuk Esirgeme Kurumu'na teslim etti. Ancak sonra tüm hayatı değişti.
20.02.2024 Gündem
İzmir'de tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda yangın çıktı
İzmir'de tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda yangın çıktı İzmir'in tarihi çarşısı Kemeraltı'da, bir hediyelik eşya dükkanında çıkan yangına itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor.
1.02.2024 Haberler
İzmir'de tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda çıkan yangın söndürüldü
İzmir'de tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda çıkan yangın söndürüldü İzmir'in tarihi çarşısı Kemeraltı'da, bir hediyelik eşya dükkanında çıkan yangına itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü.
1.02.2024 Gündem
Yeni yılda katı atık bedeli alınmıyor
Yeni yılda katı atık bedeli alınmıyor İzmir Büyükşehir Başkanı Başkan Tunç Soyer, “Kemeraltı’nda görev yapan esnafımıza böyle bir destekte bulunmak bizim için son derece önemliydi” dedi.
16.12.2023 Ege
Balık fiyatları yükseldi
Balık fiyatları yükseldi Denizlerde yaşanan fırtına İzmir'de balık fiyatlarını etkiledi.
29.11.2023 Ekonomi
İzmir'i fırtına vurdu! Kordon'da karayla deniz birleşti
İzmir'i fırtına vurdu! Kordon'da karayla deniz birleşti İzmir'de hızı saatte75 kilometreye kadar ulaşan fırtına nedeniyle deniz taştı. Gelen son görüntülere göre, Kordon'da deniz sahil yoluyla birleşti. Sağanak ile beraber yine çok sayıda ev ve iş yerlerini de su bastı. Trafikteki sürücülerle vatandaşlar, zor anlar yaşadı.
18.11.2023 Haberler
İzmir'i fırtına vurdu! Kordon'da karayla deniz birleşti
İzmir'i fırtına vurdu! Kordon'da karayla deniz birleşti İzmir'de hızı saatte 75 kilometreye kadar ulaşan fırtına nedeniyle deniz taştı, Kordon'da deniz sahil yoluyla birleşti. Sağanak ile beraber yine çok sayıda ev ve iş yerlerini de su bastı. Trafikteki sürücülerle vatandaşlar, zor anlar yaşadı.
18.11.2023 Gündem
Kasımda Milliyet Sanat bir başkadır
Kasımda Milliyet Sanat bir başkadır Milliyet Sanat, kasım sayısıyla raflardaki yerini aldı. Kapak konusunu bu ay Türkiye İş Bankası Resim Heykel Müzesi’ne ayıran dergi Orhan Pamuk’un ‘Eşyaların Tesellisi’ projesinden Mustafa Kemal Atatürk’ün kitapçısına okuru keyifli bir yolculuğa davet ediyor.
1.11.2023 Kültür Sanat
Dilencilik mesleği oldu: 49 kez ceza yedi, üzerinden yine bin 840 TL çıktı
Dilencilik mesleği oldu: 49 kez ceza yedi, üzerinden yine bin 840 TL çıktı İzmir’de, cuma namazı öncesi Kemeraltı Çarşısı’ndaki dilencileri yakın takibe alan zabıta ekipleri, daha önce 49 kez ceza kesilen bir dilencinin üzerinden çıkan bin 840 TL’ye el koydu. Duygu sömürüsü yaparak bunu yıllardır meslek haline getiren dilencinin, bu paraları 2 saatte topladığı belirlendi.
6.10.2023 Haberler
Dilencinin '15 dakikada topladım' dediği para zabıtayı bile şaşkına çevirdi
Dilencinin '15 dakikada topladım' dediği para zabıtayı bile şaşkına çevirdi İzmir'in Konak ilçesinde zabıta ekipleri tarafından yakalanan dilenci, paraları 15 dakika içerisinde topladığını söyleyince zabıta ekipleri şaşkına döndü.
2.10.2023 Gündem
Bakan Işıkhan İzmir'de esnaf ziyaretinde bulundu
Bakan Işıkhan İzmir'de esnaf ziyaretinde bulundu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, İzmir İktisat Kongresi binasında esnaf ile buluştu.
15.09.2023 Haberler
Bakan Işıkhan İzmir'de esnaf ziyaretinde bulundu
Bakan Işıkhan İzmir'de esnaf ziyaretinde bulundu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, İzmir İktisat Kongresi binasında esnaf ile buluştu.
15.09.2023 Gündem
Kırklareli'de sel felaketi! Acı haberler peş peşe geldi
Kırklareli'de sel felaketi! Acı haberler peş peşe geldi Kırklareli'de şiddetli yağışlar can aldı. İğneada Sisli Vadisi’nde bulunan bungalov otellerin yer aldığı bölgede yoğun yağış sonucu 2 kişi hayatını kaybetti. 4 kişi ise aranıyor.
6.09.2023 Gündem
‘Rehavete kapılmıyoruz’
‘Rehavete kapılmıyoruz’ AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, ilçe turlarına başladı. 
24.06.2023 Ege
Kemeraltı’nda ‘Rönesans’
Kemeraltı’nda ‘Rönesans’ Kemeraltı’nı geleceğe taşımak için “İzmir Tarihi Kemeraltı Gayrimenkul Yatırım Fonu” kuruldu. 24 saat yaşayacak yepyeni bir Tarihi Çarşı için 1 milyar dolarlık yatırım hedefi konuldu.
10.06.2023 Ege
İzmir'de sağanak etkili oldu, yollar göle döndü
İzmir'de sağanak etkili oldu, yollar göle döndü İzmir’de etkili olan sağanak nedeniyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu, sürücüler zor anlar yaşadı.
2.06.2023 Gündem
Şehitlerin emaneti unutulmadı
Şehitlerin emaneti unutulmadı İzmir Büyükşehir Belediyesi, Anneler Günü’nde şehit anneleri ve şehit eşlerini kahvaltıda bir araya getirdi.
13.05.2023 Ege
Atatürk'ün özel fotoğrafçısının mirası, 125 yıldır ayakta
Atatürk'ün özel fotoğrafçısının mirası, 125 yıldır ayakta İzmir'de, Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nın en eski dükkanlarından biri olan Hamza Rüstem Fotoğrafhanesi 125 yıldır hizmet veriyor. Girit'ten İzmir'e mübadele sonrası göç eden İzmir'in ilk Müslüman Türk fotoğrafçılarında olan Hamza Rüstem'in torunu Mert Rüstem, dede mirası mesleğini devam ettiriyor. Dedesinin, Mustafa Kemal Atatürk'ün İzmir ziyaretlerinde özel fotoğrafçılığını yaptığını dile getiren Mert Rüstem, "Isparta, Burdur, Aydın gibi yakın seyahatlerinde de dedem, Mustafa Kemal'in özel fotoğraflarını çekiyordu" dedi.
20.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kemeraltı Çarşısı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.