Kendini

Kendini

Son dakika Kendini haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kendini gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kendini haber sayfamızda...

Kendini

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 88.012 kendini haberi bulunmuştur.
Eski kocası yüzünden ünlülerin diline düştü! 'İhanete uğramış hissediyor'
Eski kocası yüzünden ünlülerin diline düştü! 'İhanete uğramış hissediyor' Gösteri dünyasının 'rüya çift'i; Brezilyalı model Gisele Bündchen ile Amerikan futbolu oyuncusu Tom Brady, 13 yıllık evliliklerini 2022'de sonlandırmıştı. Eski eşlerden Tom Brady, komedyen Kevin Hart tarafından sunulan bir şaka programının konuğu oldu. Gece boyunca ikilinin evliliği ve Gisele'in Joaquim Valente ile ilişkisiyle ilgili şakalar yapıldı. Ünlü modelin bu şakaların ardından 'çok üzgün' olduğu bildirildi.
8.05.2024 Cadde
Son dakika... Meteoroloji uyardı! Hafta sonuna plan yapanlar dikkat: Cuma günü gelecek
Son dakika... Meteoroloji uyardı! Hafta sonuna plan yapanlar dikkat: Cuma günü gelecek Bahar havası yurt genelinde kendini iyiden iyiye hissettirirken, Meteoroloji’den bir son dakika uyarısı geldi. Cuma gününü işaret eden yetkililer sağanak ve gök gürültülü sağanak için yurdun neredeyse tamamında etkili olacağını açıkladı. Sıcaklıklar yağışlarla birlikte bazı bölgelerde 5 derece birden düçecek. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
8.05.2024 Gündem
Yunanistan'da Ergin Ataman çılgınlığı: Obradovic'in lanetini kırdı!
Yunanistan'da Ergin Ataman çılgınlığı: Obradovic'in lanetini kırdı! THY Euroleague'de Panathinaikos, 5. maçta Maccabi Tel Aviv'i 81-72 yendi ve seride 3-2 öne geçerek Final Four biletini aldı. Yunan basını Ergin Ataman'a övgüler yağdırdı.
Kırklareli'nde ormanlara girişler yasaklandı
Kırklareli'nde ormanlara girişler yasaklandı Kırklareli'nde ormanlara girişler 8 Mayıs-31 Ekim 2024 tarihleri arasında 177 gün süreyle yasaklandı.
7.05.2024 Gündem
Suç makinesi kocası tarafından katledilen Saadet öğretmen son yolculuğuna uğurlandı
Suç makinesi kocası tarafından katledilen Saadet öğretmen son yolculuğuna uğurlandı Samsun'da boşanma aşamasındaki 19 suç kaydı bulunan kocası tarafından öldürülen 2 çocuk annesi İngilizce öğretmeni, gözyaşları içinde toprağa verildi.
7.05.2024 Gündem
Ölü amcasını kredi çekmeye götürmüştü! Sessizliğini bozdu, kendini böyle savundu
Ölü amcasını kredi çekmeye götürmüştü! Sessizliğini bozdu, kendini böyle savundu Bankadan kredi çekmek için ölü amcasını bankaya götüren kadın, cesede imza attırmaya çalıştı. Olayın videosu ortaya çıkınca, yaşananlar dünya basınında ses getirdi. Olayın yankıları sürerken, verdiği röportajla sessizliğini bozan kadın gözyaşlarıyla kendini savundu.
7.05.2024 Dünya
Astımda eğitim güç verir: Bilgi anahtardır
Astımda eğitim güç verir: Bilgi anahtardır Astım; tekrarlayan nefes darlığı, hırıltı, göğüste baskı hissi ve öksürük gibi belirtilerle kendini gösteren, kronik bir hava (nefes) yolu hastalığıdır.
7.05.2024 Advertorial
Sultangazi'de eve giren akrep paniğe neden oldu
Sultangazi'de eve giren akrep paniğe neden oldu Sultangazi'de bir kadın evde temizlik yaptığı sırada duvardaki akrebi görünce büyük panik yaşadı. Kadın tarafından zarar vermemesi için cam kavanoza konulan akrep doğal yaşamına bırakıldı.
7.05.2024 Haberler
Emily Blunt'ın 'öpüşme' itirafı gündem oldu! Kusmak istedim'
Emily Blunt'ın 'öpüşme' itirafı gündem oldu! Kusmak istedim' Altın Küre ödüllü Emily Blunt (41), Hollywood'da Tom Cruise, Colin Firth ve Matt Damon gibi birçok yıldızla öpüşme sahnesinde kamera karşısına geçti. Bazı rol arkadaşlarıyla öpüşmenin midesini bulandırdığını açıklayan İngiliz aktris, bu isimlerle kimya yakalama çabasını da anlattı.
7.05.2024 Cadde
Karnındaki bovling topu değil, dev fıtıkmış! 'Tomografi çektirdiğinde öğrenenler var'
Karnındaki bovling topu değil, dev fıtıkmış! 'Tomografi çektirdiğinde öğrenenler var' Geçirdiği ameliyatın ardından karnı hızla büyümeye başlamıştı. Yapılan tetkikler sonucunda 'klinik olarak acil bir durumu olmadığı' söylense de bir süre sonra durum çığrından çıktı. Çok az kişi tarafından bilinen, hatta bazılarının tomografi çektirdiğinde haberdar olduğu bu hastalık neydi? Doç. Dr. Tevfik Kıvılcım Uprak açıkladı.
8.05.2024 Genel Sağlık
Konyaspor-Fenerbahçe maçı sonrası Ercan Güven'den derbi önerisi: En iyisi takımı sahadan çekmek!
Konyaspor-Fenerbahçe maçı sonrası Ercan Güven'den derbi önerisi: En iyisi takımı sahadan çekmek! Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Konyaspor ile 0-0 berabere kaldı. Spor yazarları Konyaspor-Fenerbahçe karşılaşmasını değerlendirdi.
7.05.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçeli yıldıza çok sert eleştiri: Futbolu bırakmış!
Fenerbahçeli yıldıza çok sert eleştiri: Futbolu bırakmış! Süper Lig'de Konyaspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalarak lider Galatasaray'ın 6 puan gerisine düşen Fenerbahçe'de yıldız oyuncuya çok sert eleştiri geldi.
7.05.2024 Fenerbahçe
Sezonu Boğaz’da açtı
Sezonu Boğaz’da açtı İbrahim Kutluay, önceki sabah Bebek’te yaptığı yürüyüş sonrası kendini Boğaz’ın serin sularına bıraktı.
7.05.2024 Cadde
Eczacıbaşı'na İtalyan pasör çaprazı! Resmen açıklandı
Eczacıbaşı'na İtalyan pasör çaprazı! Resmen açıklandı Eczacıbaşı Dynavit, 2024-2025 sezonu kadro planlaması kapsamında 28 yaşındaki İtalyan pasör çaprazı Anna Nicoletti’yi renklerine bağladı.
6.05.2024 Voleybol
İbrahim Kutluay, Bebek'te denize girdi!
İbrahim Kutluay, Bebek'te denize girdi! Sosyetik güzel Edvina Sponza ile bir dargın bir barışık ilişkisi ile magazin gündeminden düşmeyen eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay, dün Bebek'te denize girdi.
6.05.2024 Magazin
İbrahim Kutluay, Bebek'te denize girdi!
İbrahim Kutluay, Bebek'te denize girdi! Sosyetik güzel Edvina Sponza ile bir dargın bir barışık ilişkisi ile magazin gündeminden düşmeyen eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay, dün Bebek'te denize girdi.
7.05.2024 Cadde
Polis aracından atladı, 12 gün sonra öldü
Polis aracından atladı, 12 gün sonra öldü Gözaltına alınıp polis merkezine götürülürken araçtan atladığı öne sürülen Onur Toy, tedavi gördüğü hastanede 12 günün ardından hayatını kaybetti.
6.05.2024 Gündem
Tahliye edilecek mi? Savcılıktan son dakika Dilan Polat kararı
Tahliye edilecek mi? Savcılıktan son dakika Dilan Polat kararı Dilan Polat'ın cezaevinde kesici aletle kendini yaraladığı iddiasının ardından avukatı tahliyesini talep etmişti. Savcılıktan son dakika talebi geldi. İşte haberin ayrıntıları...
6.05.2024 Haberler
Tahliye edilecek mi? Savcılıktan son dakika Dilan Polat kararı
Tahliye edilecek mi? Savcılıktan son dakika Dilan Polat kararı Dilan Polat'ın cezaevinde kesici aletle kendini yaraladığı iddiasının ardından avukatı tahliyesini talep etmişti. Savcılıktan son dakika talebi geldi. İşte haberin ayrıntıları...
6.05.2024 Gündem
İntihar edeceğini söyleyip yardımına çağırdı! Öğretmenin korkunç sonu
İntihar edeceğini söyleyip yardımına çağırdı! Öğretmenin korkunç sonu Samsun'da bir büfeci boşanma aşamasında olduğu İngilizce öğretmeni eşine 'kendini öldürüp intihar edeceği' mesajı attıktan sonra yardımına giden kadını öldürdü. Gözaltına alınan Ahmet Çay'ın 19 kaydı olduğu öğrenildi.
6.05.2024 Gündem
İstanbul'un göbeğinde yarışmaya hazırlanan sporcuyu başıboş köpek ısırdı
İstanbul'un göbeğinde yarışmaya hazırlanan sporcuyu başıboş köpek ısırdı Kağıthane’de başıboş köpek, yürüyüş yapan triatlon sporcusu Mehmet Ayan'ı bacağından ısırdı. O esnada köpeğini gezdirmeye çıkaran bir kadın, köpeklerin videosunu çeken yaralı sporcuya tepki gösterdi.
6.05.2024 Gündem
Galatasaray - Sivasspor maçında tartışma yaratan pozisyon! Eski hakemler iptal edilen golü değerlendirdi
Galatasaray - Sivasspor maçında tartışma yaratan pozisyon! Eski hakemler iptal edilen golü değerlendirdi Süper Lig'in 35. haftasında Galatasaray, sahasında ağırladığı Sivasspor'u 6-1 mağlup etti. Mücadele sonrası eski hakemler mücadeledeki tartışmalı pozisyonları değerlendirdi.
6.05.2024 Galatasaray
Survivor All Star'da ikinci eleme adayı belli oldu! Aleyna sert konuştu: Yunus Emre benden önce gidecek
Survivor All Star'da ikinci eleme adayı belli oldu! Aleyna sert konuştu: Yunus Emre benden önce gidecek Survivor All Star'da ilk eleme adayı Yunus Emre Özden olmuştu. Nagihan, Nefise, Aleyna ve Yunus Emre'nin tartışmaları sürerken, dokunulmazlık oyununda fark geldi. İkinci eleme adayı belli oldu. İşte detaylar...
6.05.2024 Cadde
Yargı'da Ilgaz'ı kaçıran adamın kim olduğu ortaya çıktı! Kiralık katil Nevzat
Yargı'da Ilgaz'ı kaçıran adamın kim olduğu ortaya çıktı! Kiralık katil Nevzat Pazar akşamları merak uyandıran hikayesiyle izleyiciyi Kanal D'de ekran başına kilitleyen 'Yargı' dizisi, heyecanı zirveye taşıdı. Bülent'i şikayet eden Rafet ifşa oldu. Osman, Zümrüt'ün eşi Hüsnü'yü nasıl öldüreceğine karar verdi. Laçin, Yekta'ya rest çekti. Ilgaz'ı kaçıran adamın kim olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...
6.05.2024 Cadde
Galatasaray'da Okan Buruk'tan Bülent Uygun cevabı! 'Çok büyük kavga var'
Galatasaray'da Okan Buruk'tan Bülent Uygun cevabı! 'Çok büyük kavga var' Süper Lig'in 35'inci haftasında Sivasspor'u 6-1 mağlup eden Galatasaray'da Okan Buruk açıklamalarda bulundu.
5.05.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Kendini ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.