Alanyaspor Khouma Babacar ile yollarını ayırdı!
Alanyaspor Khouma Babacar ile yollarını ayırdı! Alanyaspor, sözleşmesi sona eren Khouma Babacar ile yollarını ayırdı.
10.01.2022 Alanyaspor
Son dakika haberleri: Alanyaspor - Beşiktaş maçında yıldız isme tepki! Kalp spazmı sonrası ilk kez...
Son dakika haberleri: Alanyaspor - Beşiktaş maçında yıldız isme tepki! Kalp spazmı sonrası ilk kez... Spor Toto Süper Lig'in 13'üncü haftasında Aytemiz Alanyaspor, Beşiktaş'ı konuk etti. Mücadelenin ilk yarısında yaşanan bir pozisyon sonrası siyah-beyazlı takımın taraftarları sosyal medyada yıldız futbolcuya büyük tepki gösterdi. Alanyaspor'da sezon başında kalp spazmı yaşayan Khouma Babacar, Beşiktaş maçıyla birlikte bu sezon bir ilk yaşadı.
21.11.2021 Beşiktaş
Khouma Babacar'ın koronavirüs testinde canı acıdı!
Khouma Babacar'ın koronavirüs testinde canı acıdı! Korona testine giren Alanyaspor'da; Khouma Babacar'ın PCR testinde canı yandı. Sağlık görevlisinin elinden can havliyle kurtulan Senegalli'nin halleri gülüşmelere neden oldu.
17.12.2020 Futbol
Alanyaspor üç futbolcuyla sözleşme imzaladı
Alanyaspor üç futbolcuyla sözleşme imzaladı Aytemiz Alanyaspor, transfer ettiğini duyurduğu futbolcular Khouma Babacar, Francois Moubandje ve Ahmet Çağrı Güney ile düzenlenen törenle sözleşme imzaladı. 
7.09.2020 Alanyaspor
Transfer Haberleri | Alanyaspor bombayı patlattı! Khouma Babacar...
Transfer Haberleri | Alanyaspor bombayı patlattı! Khouma Babacar... Süper Lig ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor, geçtiğimiz sezon Sassuolo'da forma giyen forvet Khouma Babacar'ı kadrosuna kattı.
3.09.2020 Alanyaspor
Fenerbahçe'de Babacar gelişmesi! Kiralık görüşme...
Fenerbahçe'de Babacar gelişmesi! Kiralık görüşme... Forvet hattına takviye arayan Fenerbahçe, Sassuolo’dan Khouma Babacar’ı getiriyor.
30.06.2020 Fenerbahçe
Babacar'la ikinci görüşme!
Babacar'la ikinci görüşme! İtalya'ya giden Beşiktaş başkanı Fikret Orman, Khouma Babacar konusunda Fiorentina ile bir kez daha masaya oturdu.
15.07.2017 Futbol
Beşiktaş'tan Babacar'a 5 milyon euro!
Beşiktaş'tan Babacar'a 5 milyon euro! Demba Ba ile görüşmelerini sürdüren Beşiktaş için İtalyan basınından önemli bir iddia ortaya atıldı.
30.06.2020 Beşiktaş