Kırcaali

Kırcaali

Son dakika Kırcaali haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kırcaali gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kırcaali haber sayfamızda...

Kırcaali

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 179 kırcaali haberi bulunmuştur.
Bulgaristan Hakkında Bilgiler; Bulgaristan Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Bulgaristan Hakkında Bilgiler; Bulgaristan Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Yeşil doğasının yanı sıra, zengin geçmişiyle Bulgaristan Avrupa'nın en büyük 16. ülkesidir. Ekonomik fiyatları nedeniyle, Türkiye'den turist alan Bulgaristan, Balkan ülkesidir. Bulgaristan nerede, başkenti neresi, nüfusu kaç kişi, hangi para birimi kullanılır, konuşulan diller neler, bayrağı ne renk gibi sorularının yanıtlarını sizin için derledik.
2.01.2024 Tatil
Yılbaşı öncesi sahte içki uyarısı
Yılbaşı öncesi sahte içki uyarısı Tekirdağ'da, sahte içkiden zehirlenen 12 kişinin öldüğü, 20 kişinin tedavi edildiği Çorlu Devlet Hastanesi'nin Başhekimi ve Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Mustafa Doğan, yılbaşı öncesi uyarılarda bulundu.
27.12.2023 Gündem
Olimpiyat oyunları şampiyonlarımız! Cep Herkülü tarih kitabını bırakıp gitti
Olimpiyat oyunları şampiyonlarımız! Cep Herkülü tarih kitabını bırakıp gitti Olimpiyat Oyunları’nda altın madalya kazanan şampiyonlarımızdan bir seçme yaptık. Tüm altın madalyalı sporcularımız, elbette kürsüye çıkarak tarih yazdılar. Cumhuriyetimiz için gurur kaynağı oldular. Bazıları da hayal kırıklığı yarattı..
28.10.2023 Skorer
Köfte Dedektifi iş başında
Köfte Dedektifi iş başında Köfte Dedektifi Fedai Ünal ülkemizde 400 çeşit köfte olduğunu söylerken, “Asıl ustalık iyi eti seçmektir” diyor.
8.07.2023 Pazar
‘28 Mayıs sizlerle bir milat olacak’
‘28 Mayıs sizlerle bir milat olacak’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün Rumelili vatandaşlarla buluştu. Erdoğan, “14 Mayıs, insanımızın feraset ve basiretini hafife alanların milletten yediği ilk tokattı. İnşallah 28 Mayıs, yarım kalan işin tamamlandığı bir milat olacaktır” dedi.
23.05.2023 Gündem
Erdoğan'dan ilk yorum: Sinan Bey ile aramızda pazarlık olmadı
Erdoğan'dan ilk yorum: Sinan Bey ile aramızda pazarlık olmadı 28 Mayıs seçimleri için geri sayım sürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinan Oğan'ın destek açıklaması sonrası dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
23.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türkevi saldırısına sert tepki: Bu teröristi bulun
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türkevi saldırısına sert tepki: Bu teröristi bulun Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen 'Büyük Rumeli Buluşması' programında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkevi orada size bir emanettir. Türkevi'nin camlarını levyeyle kıran bu teröristi bulmanız gerekiyor. " dedi.
23.05.2023 Gündem
Çorlu'da 12 kişinin sahte içkiden ölümünde ilk karar: 50 yıl hapis
Çorlu'da 12 kişinin sahte içkiden ölümünde ilk karar: 50 yıl hapis Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde sahte içkiden ölen 12 kişi arasında bulunan 4 kişi için açılan ilk davada, içkileri sattıkları gerekçesiyle müebbet hapis istemiyle tutuksuz yargılanan 3 sanıktan Cengiz Girgin 50 yıl hapis cezasına çarptırılıp, tutuklandı.
28.04.2023 Gündem
‘Güzel günlere çok az kaldı’
‘Güzel günlere çok az kaldı’ 2002 Dünya Kupası üçüncülüğünde sahneye çıkan Tarkan ile 2003’te Eurovision birincisi Sertab Erener’in görüntülerinin yer aldığı videoyu TikTok’tan paylaşan Kılıçdaroğlu, “14 Mayıs’tan sonra Türkiye nasıl da güzel olacak” ifadelerini kullandı.
16.04.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu, marteniçkayı Bulgaristan'da öldürülen Türkan bebeğin anıtının ağacına astı
Kılıçdaroğlu, marteniçkayı Bulgaristan'da öldürülen Türkan bebeğin anıtının ağacına astı CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Balkanlar ve Trakya'da baharın gelişini simgeleyen ve bileğine taktığı marteniçka adı verilen kırmızı- beyaz bilekliği, Bulgaristan'da asimilasyon sırasında askerlerin açtığı ateş sonucu annesinin kucağında öldürülen 18 aylık Türkan bebeğin anısına yaptırılan anıt çeşmenin bahçesindeki çam ağacına astı.
15.04.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu, Edirne'den Bulgaristan'a geçti
Kılıçdaroğlu, Edirne'den Bulgaristan'a geçti CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Edirne'deki Eski Cami'yi ziyaret etti. Ziyaretin ardından Kılıçdaroğlu, Bulgaristan'ın Kırcaail kentinde iftar yemeğinde soydaşlarla bir araya gelmek üzere Kapıkule Sınır Kapısı'ndan çıkış yaptı.
15.04.2023 Gündem
‘İki kırmızı çizgimiz var: Vatan ve bayrak’
‘İki kırmızı çizgimiz var: Vatan ve bayrak’ CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Millet İttifakı’nın iki kırmızı çizgisi vardır, bir vatan iki bayrak. Mısır’daki sağır sultan da duysun” dedi. Kılıçdaroğlu, gençlere “Baharı getirecek olan sizlersiniz. Sandığa gidin” diye seslendi.
14.04.2023 Gündem
Bakan Çavuşoğlu: Bulgaristan, AB ülkelerinden ilk arama kurtarma ekibi gönderen ülke oldu
Bakan Çavuşoğlu: Bulgaristan, AB ülkelerinden ilk arama kurtarma ekibi gönderen ülke oldu Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Bulgaristan'da katıldığı iftar programında yaptığı açıklamada, "Topladığınız yardımlarla 800'den fazla çadır ve 145 konteyner deprem bölgesine gönderildi" dedi.
12.04.2023 Gündem
Kırcaali Nerede, Hangi Ülkede? Kısaca Kırcaali Şehri Hakkında Bilgiler
Kırcaali Nerede, Hangi Ülkede? Kısaca Kırcaali Şehri Hakkında Bilgiler Kırcaali şehri, adı çok sık duyulmayan şehirlerden biridir. Kırcaali, Bulgaristan’a bağlı olan ve çok da büyük nüfusa sahip olmayan bir şehirdir. İşte, merak edilen tüm detaylar.
11.04.2023 Eğitim
‘Bu seçim HÖH’ün dönüm noktası’
‘Bu seçim HÖH’ün dönüm noktası’ Bulgaristan’da bu pazar yapılacak parlamento seçimleri için 42’si Bursa, 37’si İstanbul, 19’u Tekirdağ ve 18’i İzmir olmak üzere Türkiye’nin toplam 23 kentinde sandık kurulacak.
31.03.2023 Dünya
HÖH lideri Karadayı, Bulgaristan seçimlerinde Türkiye'deki seçmenlerden destek istedi
HÖH lideri Karadayı, Bulgaristan seçimlerinde Türkiye'deki seçmenlerden destek istedi Bulgaristan'daki Türk ve Müslümanların oluşturduğu Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH) Genel Başkanı Mustafa Karadayı, ülkede 2 Nisan'da yapılacak milletvekilliği erken genel seçimlerinde Türkiye'de yaşayan soydaşların desteğini isteyerek, "Türkiye'den 113 bin 13 oy gelebilirse bizim için çok iyi olur" dedi.
24.03.2023 Gündem
Otele müşteri gibi girdi, 16 bin TL değerinde cep telefonu çalarak kayıplara karıştı
Otele müşteri gibi girdi, 16 bin TL değerinde cep telefonu çalarak kayıplara karıştı Bursa’da müşteri olarak girdiği otelde, resepsiyon görevlisinin bir anlık dalgınlığından yararlanarak 16 bin TL değerinde cep telefonu çaldı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
9.03.2023 Haberler
Bal-Göç’te Nursoy güven tazeledi
Bal-Göç’te Nursoy güven tazeledi İzmir Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin genel kurulunda, başkan yeniden Abdurrahim Nursoy oldu.
2.03.2023 Ege
Bulgaristan'daki direnişin sembolü Türkan bebek, Edirne'de anıldı
Bulgaristan'daki direnişin sembolü Türkan bebek, Edirne'de anıldı Bulgaristan'ın Kırcaali şehrinde, 17 aylıkken annesinin kucağında Bulgar askerlerin açtığı ateşte şehit olan ve totaliter rejim döneminde direnişin sembolü haline gelip, 'Türkan bebek' olarak anılan Türkan Feyzullah, 38'inci ölüm yıl dönümünde Edirne'deki anıt önünde anıldı. Bulgaristan'dan çok sayıda kişinin katıldığı törende, soydaş öğrencilerin okuduğu şiirlerle duygusal anlar yaşandı. 
24.12.2022 Gündem
Kısa boylu hırsızın azmi! 40 bin liralık telefonu zıplayarak çaldı
Kısa boylu hırsızın azmi! 40 bin liralık telefonu zıplayarak çaldı Bursa’da gece vakti müşteri gibi geldiği otelde kalmak için fiyat soran kişi; 40 bin lira değerindeki cep telefonunu çaldı Telefonun konumundan takip eden sahibi; hırsızı adım adım takip ederek 5 dakikada yakaladı.
24.11.2022 Haberler
Kısa boylu hırsızın azmi! 40 bin liralık telefonu zıplayarak çaldı
Kısa boylu hırsızın azmi! 40 bin liralık telefonu zıplayarak çaldı Bursa’da gece vakti müşteri gibi geldiği otelde kalmak için fiyat soran kişi; 40 bin lira değerindeki cep telefonunu çaldı Telefonun konumundan takip eden sahibi; hırsızı adım adım takip ederek 5 dakikada yakaladı.
24.11.2022 Gündem
Kadınlar birbirine girdi! 'Kendisini uyarınca bana saldırdı'
Kadınlar birbirine girdi! 'Kendisini uyarınca bana saldırdı' Bursa’da 2 kadın birbirine girdi. Dehşet dolu anların yaşandığı görüntüler kameralara yansıdı. Kanlar içinde kalan Neslihan Mollaoğlu (47) ile Şeyma S. (28) birbirlerinden şikayetçi oldu.
17.08.2022 Haberler
Kadınlar birbirine girdi! 'Kendisini uyarınca bana saldırdı'
Kadınlar birbirine girdi! 'Kendisini uyarınca bana saldırdı' Bursa’da 2 kadın birbirine girdi. Dehşet dolu anların yaşandığı görüntüler kameralara yansıdı. Kanlar içinde kalan Neslihan Mollaoğlu (47) ile Şeyma S. (28) birbirlerinden şikayetçi oldu.
17.08.2022 Gündem
Kırcaali heyeti Manisa’ya gelecek
Kırcaali heyeti Manisa’ya gelecek Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, OBASYA Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Mustafa Pala’yı konuk etti.
8.06.2022 Ege
Yunan ve Bulgarlar, Edirne’den konut alıyor
Yunan ve Bulgarlar, Edirne’den konut alıyor Edirne'de döviz kurlarının artmasıyla birlikte kente gelen Yunan ve Bulgarlar, giyim ve yiyecek sektörünün yanında emlak piyasasını da hareketlendirmeye başladı. Özellikle Yunanistan'da yaşayan Türk soydaşların Edirne'den çok sayıda konut aldığını söyleyen Edirne Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Serhat Çeker, "Bulgaristan'dan gelenler özellikle köyden ev istiyorlar ve bahçeli olmasını tercih ediyorlar. Yunanistan'dan gelenler genelde ticari düşünüyorlar. Örneğin 5-6 tane bir artı bir daire alıp onları kiraya veriyorlar" diye konuştu.
18.12.2021 Emlak

Benzer Haber Etiketleri

Kırcaali ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.