Kırlangıç

Kırlangıç

Son dakika Kırlangıç haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kırlangıç gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kırlangıç haber sayfamızda...

Kırlangıç

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 544 kırlangıç haberi bulunmuştur.
İstanbul'da bitişik iki binada yangın
İstanbul'da bitişik iki binada yangın İstanbul Beyoğlu Talatdere Büyük Kırlangıç Sokak'ta bitişik iki binada yangın çıktı. İki binadan alevler yükselirken, itfaiye ekipleri yangını söndürmek için çalışma başlattı.
5.04.2024 Haberler
İstanbul'da yangın paniği! Kurtarma seferberliği
İstanbul'da yangın paniği! Kurtarma seferberliği İstanbul Beyoğlu'nda, 5 katlı binanın giriş katında çıkan yangın bitişiğindeki binalara sıçradı. Yoğun duman nedeniyle binalarda mahsur kalan 2'si çocuk 11 kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı.
5.04.2024 Gündem
Ekrem İmamoğlu: Yeni projelerle 20 bin konutu İstanbul halkının hizmetine sunacağız
Ekrem İmamoğlu: Yeni projelerle 20 bin konutu İstanbul halkının hizmetine sunacağız İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, KİPTAŞ Kırlangıç Evler 1. Etap Anahtar Teslim Töreni'nde konuşma yaptı. İmamoğlu, "Yeni projelerle 20 bin sosyal konutu İstanbul halkının hizmetine sunacağız. 10 bin konutu yenileme sözü vermiştik. 12 bin konut teslim ediyoruz yani biz 2019'da verdiğimiz sözün 2 bin daha üstünde iş başardık." dedi. İmamoğlu, " 302 hak sahibi, 523 konut, 15 dükkan olmak üzere, 538 bağımsız birimden oluşan Kırlangıç Evler'de hak sahipleri, gördüğünüz gibi pırlanta gibi dayanıklı evlerine kavuştular. Ne mutlu bana. Üstelik ne olacak? Değerli hak sahipleri, buradaki borçlanma tutarlarını, evlerine oturduktan sonra 36 ayda, yüzde sıfır faizle KİPTAŞ'a ödeyecek. Bakın bu, gerçek kentsel dönüşüm örneğidir." diye konuştu.
24.03.2024 Gündem
Ramazanda tezgâhlar balık çeşitleriyle şenlendi
Ramazanda tezgâhlar balık çeşitleriyle şenlendi Trabzon'da Ramazan’ın ilk gününde tezgâhlarda balık çeşitliliği dikkat çekerken, balıkların en ucuzu kilosu 50 TL'den satılan istavrit olurken, en pahalısı ise kilosu bin 300liradan satılan kalkan oldu.
11.03.2024 Ekonomi
BİR SEVDADIR TUFAN KİMDİR, gerçek adı nedir? Bir Sevdadır dizisinin Tufan'ı Ekin Mert Daymaz kimdir, kaç yaşında?
BİR SEVDADIR TUFAN KİMDİR, gerçek adı nedir? Bir Sevdadır dizisinin Tufan'ı Ekin Mert Daymaz kimdir, kaç yaşında? Bir Sevdadır dizisi bu akşam ilk bölümü ile ekranlarda yer alacak. Bir Sevdadır dizisinde Tufan karakterine ünlü oyuncu Ekin Mert Daymaz hayat veriyor. Daymaz'ın yaşamı merak ediliyor. Peki Bir Sevdadır'ın Tufan'ı Ekin Mert Daymaz kimdir, kaç yaşında?
31.01.2024 Bilgi Rehberi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ertelenen Süper Kupa finaliyle ilgili ilk açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ertelenen Süper Kupa finaliyle ilgili ilk açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen Necip Fazıl Ödülleri programında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ödüller ile Türkiye'nin değerlerine sahip çıkıyoruz" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ertelenen Süper Kupa finali ile ilgili olarak da açıklama yaptı.
30.12.2023 Gündem
Kod Adı Kırlangıç dizi oyuncuları kim, konusu nedir? Kod Adı Kırlangıç dizisi oyuncu kadrosu...
Kod Adı Kırlangıç dizi oyuncuları kim, konusu nedir? Kod Adı Kırlangıç dizisi oyuncu kadrosu... Kod Adı Kırlangıç dizisi TRT1 ekranlarında dizi severlerin karşısına çıkıyor. Dizide teknolojiye meraklı bir grup çocuğun hikayesi anlatılıyor. Peki, Kod Adı Kırlangıç oyuncuları kim?
28.11.2023 Cadde
Samsun’da balıkçıların oltasına camgöz köpekbalığı takıldı
Samsun’da balıkçıların oltasına camgöz köpekbalığı takıldı Samsun’da balıkçılarının oltasına camgöz köpekbalığı takıldı. Balıkçılar, yaklaşık 50 cm uzunluğundaki yavru köpekbalığını tekrar Karadeniz’e bıraktı.
30.10.2023 Haberler
SON MASTERCHEF ELEME ADAYLARI: 15 Eylül 2023'te MasterChef'te dokunulmazlık oyununu hangi takım aldı, kimler eleme adayı oldu?
SON MASTERCHEF ELEME ADAYLARI: 15 Eylül 2023'te MasterChef'te dokunulmazlık oyununu hangi takım aldı, kimler eleme adayı oldu? MasterChef 89. bölüm dün akşam ekranlara geldi. Yarışmanın son bölümünde takımlar dokunulmazlık oyunu oynadı. Kaybeden takım eleme oyunu oynadı. İşte detaylar...
16.09.2023 Bilgi Rehberi
İstanbul'daki selden yeni görüntüler! Araçlar mağazaya girdi, çöken duvar kamyonu ikiye böldü
İstanbul'daki selden yeni görüntüler! Araçlar mağazaya girdi, çöken duvar kamyonu ikiye böldü Dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağışta İkitelli'deki mobilyacılar sitesini de su bastı.
6.09.2023 Gündem
İBB Başkanı İmamoğlu'na İSKİ tepkisi
İBB Başkanı İmamoğlu'na İSKİ tepkisi Selin etkilediği Küçükçekmece'de incelemelerde bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na bir kadın, İSKİ'nin gelmediğini belirterek şikayette bulundu.
6.09.2023 Haberler
İBB Başkanı İmamoğlu'na İSKİ tepkisi
İBB Başkanı İmamoğlu'na İSKİ tepkisi Selin etkilediği Küçükçekmece'de incelemelerde bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na bir kadın, İSKİ'nin gelmediğini belirterek şikayette bulundu.
6.09.2023 Gündem
Küçükçekmece’de sokaktaki araçlar sel sularında böyle sürüklendi
Küçükçekmece’de sokaktaki araçlar sel sularında böyle sürüklendi Atatürk Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde ortaya çıkan görüntüler afetin boyutunu gözler önüne serdi. Kırlangıç Sokak'ta sel sularından etkilenen araçlar sürüklenerek birbirine girdi. O anlarda arada kalan bir vatandaş ise tehlike atlattı. Sokakta yaşananlar saniye saniye cep telefonu görüntülerine yansıdı.
6.09.2023 Haberler
İstanbul'u sel vurdu! Mobilyacılar sitesinde araçlar mağazaya girdi
İstanbul'u sel vurdu! Mobilyacılar sitesinde araçlar mağazaya girdi Dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağışta İkitelli'deki mobilyacılar sitesini de su bastı.
6.09.2023 Gündem
Tezgâhlarda görünmeyen hamsi yerini aldı
Tezgâhlarda görünmeyen hamsi yerini aldı Trabzon Balık Hali’nde sezonun ilk günü tezgâhlarda görünmeyen hamsi yerini alırken, kilosu 75 TL’den satılıyor. Her sene genellikle palamut avı ile sezona merhaba diyen balıkçıların ağlarına şu ana kadar palamut pek takılmazken, erken gelen hamsi balıkçıları umutlandırdı.
4.09.2023 Ekonomi
14 yaşındaki çocuğun oyunu evi kül etti, aile kahroldu
14 yaşındaki çocuğun oyunu evi kül etti, aile kahroldu 14 yaşındaki bir çocuğun evdeki oyunu evi küle çevirirken aile zor anlar yaşadı.
16.08.2023 Gündem
Mermerin üzerinde yumurta pişirdi
Mermerin üzerinde yumurta pişirdi Sınır kenti Kilis’te aşırı sıcaklar nedeniyle bir vatandaş, sıcak havanın etkisini göstermek amacıyla mermerin üzerinde yumurta pişirdi.
13.08.2023 Haberler
Mermerin üzerinde yumurta pişirdi! 'Bir sonraki hedefim et pişirmek'
Mermerin üzerinde yumurta pişirdi! 'Bir sonraki hedefim et pişirmek' Sınır kenti Kilis’te aşırı sıcaklar nedeniyle bir vatandaş, sıcak havanın etkisini göstermek amacıyla mermerin üzerinde yumurta pişirdi.
13.08.2023 Gündem
Profesörden 'Eyyam-ı Bahur' tepkisi: Birisi bir taş atıyor, 40 kişi çıkartamıyor
Profesörden 'Eyyam-ı Bahur' tepkisi: Birisi bir taş atıyor, 40 kişi çıkartamıyor Meteoroloji profesörü Mikdat Kadıoğlu, hava sıcaklıklarının yüzlerce yıl öncesinde kalan bir gelenek olan 'Eyyam-ı Bahur' olarak tanımlanmasını, meteoroloji biliminde yeri olmadığı gerekçesiyle eleştirdi. Kadıoğlu, "Son yıllarda meteorolojiyle hiç alakası olmayan ama ilgi meraklısı tipler çıktı. Biz bunlara 'Meteoroloji şarlatanları, palyaçoları' diyoruz. Meteoroloji bilimi hesap kitap işi, biz folklorlarla çalışmıyoruz" dedi.
10.08.2023 Haberler
Profesörden 'Eyyam-ı Bahur' tepkisi: Birisi bir taş atıyor, 40 kişi çıkartamıyor
Profesörden 'Eyyam-ı Bahur' tepkisi: Birisi bir taş atıyor, 40 kişi çıkartamıyor Meteoroloji profesörü Mikdat Kadıoğlu, hava sıcaklıklarının yüzlerce yıl öncesinde kalan bir gelenek olan 'Eyyam-ı Bahur' olarak tanımlanmasını, meteoroloji biliminde yeri olmadığı gerekçesiyle eleştirdi. Kadıoğlu, "Son yıllarda meteorolojiyle hiç alakası olmayan ama ilgi meraklısı tipler çıktı. Biz bunlara 'Meteoroloji şarlatanları, palyaçoları' diyoruz. Meteoroloji bilimi hesap kitap işi, biz folklorlarla çalışmıyoruz" dedi.
10.08.2023 Gündem
Türkiye’de nadir görülen zebra kırlangıç görüntülendi
Türkiye’de nadir görülen zebra kırlangıç görüntülendi Türkiye'de nadir görülen zebra kırlangıç kuyruklu kelebek, Aydın’ın Sultanhisar ilçesinde yaylada ortaya çıktı.
26.07.2023 Gündem
İran'dan nükleer enerji açıklaması! Dikkat çeken Türkiye detayı
İran'dan nükleer enerji açıklaması! Dikkat çeken Türkiye detayı İran Atom Enerjisi Kurumu Başkanı Muhammed İslami, İran’ın nükleer enerji alanındaki tecrübe ve kazanımlarını Türkiye ile paylaşmaya hazır olduğunu söyledi.
24.07.2023 Dünya
Kırıkkale'de sel sularıyla yıkılan ahırdaki 21 küçükbaş öldü
Kırıkkale'de sel sularıyla yıkılan ahırdaki 21 küçükbaş öldü Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde sel suları nedeniyle duvarı yıkılan ahırda bulunan 21 küçükbaş hayvan sele kapılarak öldü.
11.06.2023 Gündem
Balık Türleri: Balık Çeşitlerinin İsimleri ve Özellikleri Nelerdir?
Balık Türleri: Balık Çeşitlerinin İsimleri ve Özellikleri Nelerdir? Balıkların %98 gibi büyük bir oranı suda yaşamaktadır. Buna karşın %2'lik kısmını ise amfibi olan ve hem karada hem de denizde yaşayan balık türleri oluşturuyor. Son yıllarda balık türlerinin net sayısına ulaşmak için çok kapsamlı araştırmalar yapıldı. Söz konusu araştırmaların sonucuna göre dünya denizlerinin genelinde toplamda 15 binden fazla balık türü bulunuyor. Türkiye'de ise balık çeşitlerinin net rakamı 384'tür. İşte, balık türleri hakkında bilinmesi gerekenler.
5.06.2023 Evcil Hayvan
Savunma sanayii hayat kurtarıyor
Savunma sanayii hayat kurtarıyor Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’taki depremlerin ardından arama kurtarmadan hasar tespitine kadar uzanan geniş bir alanda askeri amaçlarla geliştirilmiş savunma sanayii alanındaki teknolojiden önemli ölçüde yararlanıldı.
9.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kırlangıç ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.