Kkk

Kkk

Son dakika kkk haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kkk gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kkk haber sayfamızda...

Kkk

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 317 kkk haberi bulunmuştur.
SÖZLEŞMELİ ER ALIMI BAŞVURU 2024: MSB Kara Kuvvetleri Komutanlığı sözleşmeli er alımı başvuru şartları
SÖZLEŞMELİ ER ALIMI BAŞVURU 2024: MSB Kara Kuvvetleri Komutanlığı sözleşmeli er alımı başvuru şartları Milli Savunma Bakanlığı tarafından sözleşmeli er alımı başvuru süreci uzatıldı. Başvuru aşamasında tercih de yapılacak. Adaylar, Piyade, Piyade (Komando), Tank, Topçu, Hava Savunma, İstihkâm, Muhabere, İkmal, Bakım, Ulaştırma, Mühimmat, Sıhhiye ve Veteriner arasından tecihlerini sıralayacak. MSB sözleşmeli er alımı başvuru/tercihler ne zaman bitiyor?
16.02.2024 Bilgi Rehberi
SÖZLEŞMELİ ER ALIMI BAŞVURU Ekranı 2024: Sözleşmeli er maaşı ne kadar? MSB Kara Kuvvetleri Komutanlığı (KKK) sözleşmeli er alımı başvuru şartları ve son başvuru günü!
SÖZLEŞMELİ ER ALIMI BAŞVURU Ekranı 2024: Sözleşmeli er maaşı ne kadar? MSB Kara Kuvvetleri Komutanlığı (KKK) sözleşmeli er alımı başvuru şartları ve son başvuru günü! Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından Kara Kuvvetleri Komutanlığı (KKK) bünyesinde görevlendirilmek üzere sözleşmeli er alımı yapılıyor. Başvuru sırasında adaylar istedikleri alana göre tercih de yapıyorlar. Peki, 2024 MSB sözleşmeli er alımı şartları ve son başvuru günü...
1.02.2024 Bilgi Rehberi
Sözleşmeli er alımı başvuru ekranı 2024: MSB Kara Kuvvetleri Komutanlığı sözleşmeli er alımı başvuru şartları...
Sözleşmeli er alımı başvuru ekranı 2024: MSB Kara Kuvvetleri Komutanlığı sözleşmeli er alımı başvuru şartları... Milli Savunma Bakanlığı 2024 yılı Kara Kuvvetleri Komutanlığı sözleşmeli er alımı süreci başladı. Adaylar başvurularını e-devlet üzerinden alınıyor. Başvuru koşullarını sağlayan adaylar, istedikleri programı tercih yapacak. Peki, MSB sözleşmeli er alımı sınav tarihi ne zaman?
16.01.2024 Bilgi Rehberi
İsrail’e dokunan yanıyor
İsrail’e dokunan yanıyor Ege Doğaç Erdoğan -...
12.11.2023 Gündem
Kızamık alarmı! ‘Çocuğun korunma hakkını almayın’
Kızamık alarmı! ‘Çocuğun korunma hakkını almayın’ Kızamık vakasında artış endişeyi de beraberinde getirdi. En büyük neden bazı ailelerin çocuklarına aşı yaptırmaması. Bu ailelerin çocuklarının korunma hakkını ihlal ettiğini belirten uzmanlar, ‘Aşı yaptırın’ diyor.
27.06.2023 Gündem
Kızamığa bağlı ölüm olmadı
Kızamığa bağlı ölüm olmadı Bakanlığın son verileri ışığında kızamık vakalarının “stabil” durumda olduğunu açıklayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kamuoyuna yansıyan bazı hekim açıklamalarına rağmen, kızamık kaynaklı ölüm olmadığını belirtti.
20.06.2023 Gündem
Son dakika! Bakan Koca: Kızamığa bağlı bir ölüm söz konusu değil
Son dakika! Bakan Koca: Kızamığa bağlı bir ölüm söz konusu değil Kızamık vakalarına bağlı ölümler olduğu yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirten Sağlık Bakanı Koca 8 maddelik bir açıklama yaptı.
19.06.2023 Gündem
Kızamık salgını 2 ilde yükselişte
Kızamık salgını 2 ilde yükselişte “Kızamık salgınına” ilişkin uyarılar devam ediyor. Türk Tabipleri Birliği (TTB), 2023’ün ilk 4 ayında bin 440 vaka tespit edildiğini açıkladı. İstanbul ve Gaziantep’teki vaka artışlarına dikkat çekilirken, “Vaka olan bölgelerde tüm çocuklara bir doz aşı” önerisi geldi.
19.06.2023 Gündem
İstanbul’da kızamık tehlikesi: Aşı yaptırın
İstanbul’da kızamık tehlikesi: Aşı yaptırın İstanbul Tabip Odası, ilin çeşitli ilçelerindeki hastanelere, kızamık nedeniyle yapılan başvuru sayılarındaki ve hastane yatışlarındaki artışa dikkat çekerek kızamık salgını nedeniyle çocukların hayatını kaybettiği bilgisini paylaştı.
14.06.2023 Gündem
BAYKAR paylaştı! Yüzyılın felaketi havadan böyle görüntülendi
BAYKAR paylaştı! Yüzyılın felaketi havadan böyle görüntülendi Kahramanmaraş Pazarcık merkezli gerçekleşen ve birçok ili etkileyen depremin hemen ardından Şanlıurfa ve Batman’dan kalkan 2 adet Bayraktar AKINCI TİHA, görev uçuşları için havalandı. Deprem bölgesi AKINCI'nın kamerası ile görüntülendi.
9.02.2023 Gündem
TSK’nın "uçan kaleleri" deprem bölgelerine personel ve malzeme indiriyor
TSK’nın "uçan kaleleri" deprem bölgelerine personel ve malzeme indiriyor Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan ve toplamda 10 ili etkileyen depremin ardından arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.
8.02.2023 Haberler
TSK’nın "uçan kaleleri" deprem bölgelerine personel ve malzeme indiriyor
TSK’nın "uçan kaleleri" deprem bölgelerine personel ve malzeme indiriyor Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan ve toplamda 10 ili etkileyen depremin ardından arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.
8.02.2023 Gündem
EYT'ye alınma ihtimali! İşte aklınıza takılan sorulara cevaplar
EYT'ye alınma ihtimali! İşte aklınıza takılan sorulara cevaplar   Emeklilikte Yaşa Takılanlar için Cumhurbaşkanı Erdoğan detayları açıkladı. Erdoğan 2 milyondan fazla kişinin emekli olacağını belirtti. Prof. Dr. Cem Kılıç, EYT ile ilgili merak edilenleri cevapladı.
6.01.2023 Ekonomi
FETÖ sanığı eski korgeneral İyidil'e 15 yıl 10 ay hapis
FETÖ sanığı eski korgeneral İyidil'e 15 yıl 10 ay hapis FETÖ/PDY'nin 15 Temmuz darbe girişimi sonrası 'anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüse yardım' suçundan aldığı ceza 2 kez Yargıtay tarafından bozulan, dönemin Kara Kuvvetleri Komutanlığı (KKK) Eğitim ve Doktrin Komutanlığı (EDOK) Muhabere ve Muharebe Eğitim Destek Komutanı eski Korgeneral Metin İyidil, 15 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.
11.11.2022 Gündem
THY kabin memuru alımı başvuru linki | THY Kabin memuru başvuru şartları nedir? İşte Fiziki - sağlık koşulları...
THY kabin memuru alımı başvuru linki | THY Kabin memuru başvuru şartları nedir? İşte Fiziki - sağlık koşulları... Türk Hava Yolları (THY) kabin memur alımı ile ilgili duyuru yayımladı. Türk Hava Yolları Kabin Memuru İlanında tüm detaylar yer aldı. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar ise THY kabin memuru alımı 2022 başvuru şartları nedir? THY kabin memuru başvurusu nasıl yapılır, maaşı ne kadar olur? sorularına cevap arıyor.
15.09.2022 Bilgi Rehberi
Mmr Aşısı Nedir, Açılımı Ne Demek? Kkk Aşısı Ne Zaman Yapılır?
Mmr Aşısı Nedir, Açılımı Ne Demek? Kkk Aşısı Ne Zaman Yapılır? MMR ve KKK aşısı sıklıkla kullanılan aşılar arasındadır. Aşıların bağışıklık oranını yükseltmesi ispatlanması sebebiyle KKK aşısı çocuklar çok önemlidir. MMR aşısı nedir, açılımı ne demek? KKK aşısı ne zaman yapılır? MMR aşısı nedir, açılımı ne demek? KKK aşısı ne zaman yapılır detaylarıyla derledik.
8.07.2022 Sağlık
Kovid-19 pandemisi kızamık vakalarının artmasına yol açtı
Kovid-19 pandemisi kızamık vakalarının artmasına yol açtı Çoğunlukla çocuklarda görülen ancak her yaşta ortaya çıkabilen kızamık hastalığının izlenme sıklığı koronavirüs pandemisi, ekonomik zorluklar, göçler ve savaşlar sebebiyle artış gösteriyor. UNICEF ve Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), dünya genelinde kızamık vakalarının yüzde 80 oranında arttığını açıklarken, tehlikenin hala devam ettiğine dikkat çekiyor. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Nisa Eda Çullas İlarslan, kızamık hastalığı ve korunma yollarıyla ilgili bilgi verdi.
1.06.2022 Genel Sağlık
İsmail Demir: Muharebe sahasındaki vuruş gücü artıyor
İsmail Demir: Muharebe sahasındaki vuruş gücü artıyor Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, KKK envanterindeki ZMA’ları modern silah sistemleri ve yüksek teknoloji görev ekipmanlarıyla donatarak, muharebe sahasındaki beka kabiliyeti, durumsal farkındalığı ile vuruş gücü etkinliğini önemli ölçüde artırdıklarını söyledi.
15.04.2022 Ekonomi
THY kabin memuru alımı başvurusu için son gün ne zaman? İşte başvuru şartları
THY kabin memuru alımı başvurusu için son gün ne zaman? İşte başvuru şartları THY kabin memuru alımı başvuruları devam ediyor. Türk Hava Yolları bin kadın kabin memuru alımı için yeni ilan açtığını duyurmuştu. Yapılan son açıklamaya göre THY kabin memuru alımı başvuruları için süre uzatıldı.
10.02.2022 Gündem
İngiltere'de uyarı: Çocuklarda kızamık vakaları artabilir
İngiltere'de uyarı: Çocuklarda kızamık vakaları artabilir İngiltere'de veriler, okula başlama çağındaki her 10 çocuktan birinin aşılarını yaptırmadığı için kızamık riski altında olduğunu gösteriyor.
1.02.2022 Dünya
Savunma Sanayii Başkanı Demir 'takipte kalın' diyerek duyurdu! Teslimat tamamlandı
Savunma Sanayii Başkanı Demir 'takipte kalın' diyerek duyurdu! Teslimat tamamlandı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, “Bugün KKK’ya TUSAS üretimi T129 ATAK helikopteri teslimatı gerçekleştirdik” dedi. Demir paylaşımında "Yarın teslimatlarımıza devam edeceğiz, takipte kalın" ifadelerine yer verdi.
30.12.2021 Haberler
Savunma Sanayii Başkanı Demir 'takipte kalın' diyerek duyurdu! Teslimat tamamlandı
Savunma Sanayii Başkanı Demir 'takipte kalın' diyerek duyurdu! Teslimat tamamlandı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, “Bugün KKK’ya TUSAS üretimi T129 ATAK helikopteri teslimatı gerçekleştirdik” dedi. Demir paylaşımında "Yarın teslimatlarımıza devam edeceğiz, takipte kalın" ifadelerine yer verdi.
30.12.2021 Ekonomi
FETÖ'cü generale 14 yıl 2 ay hapis ve 540 bin 820 lira ceza
FETÖ'cü generale 14 yıl 2 ay hapis ve 540 bin 820 lira ceza Ankara 32'nci Ağır Ceza Mahkemesi, Kara Kuvvetleri Komutanlığı (KKK) İstihbarat Başkanlığı'na atandıktan sonra FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında tutuklanan emekli tuğgeneral Serdar Atasoy'a 2 ayrı suçtan 14 yıl 2 ay hapis cezası ve 545 bin 820 lira adli para cezası verildi.
9.11.2021 Gündem
Modernize edilen Leopard 2A4 tanklar Mehmetçiğin hizmetinde
Modernize edilen Leopard 2A4 tanklar Mehmetçiğin hizmetinde Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, yerli ve milli sistemlerle modernize edilen Leopard 2A4 tanklarının Mehmetçiğin hizmetinde olduğunu açıkladı.
6.06.2021 Ekonomi
Ku Klux Klan'ın üyelik kayıtları ilk kez yayınlandı
Ku Klux Klan'ın üyelik kayıtları ilk kez yayınlandı ABD tarihinin utanç verici organizasyonu ırkçı Ku Klux Klan (KKK) örgütünün 1300 sayfalık üyelik kayıtları internet ortamına sunuldu.
24.04.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kkk ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.