Kolpa

Kolpa

Son dakika Kolpa haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kolpa gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kolpa haber sayfamızda...

Kolpa

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 162 kolpa haberi bulunmuştur.
Deniz Baysal Yurtçu: Çok dibi gördüğüm zamanlar oldu!
Deniz Baysal Yurtçu: Çok dibi gördüğüm zamanlar oldu! Kolpa grubunun solisti Barış Yurtçu ile 2019 yılında dünyaevine giren Deniz Baysal, geçtiğimiz akşam ‘Geleceğin Güçlü Kadınları’ adlı sosyal sorumluluk projesine katıldı. Güzel oyuncu, "Hayatınızda hiç güçsüz kaldığınız anlar oldu mu?" sorusuna verdiği yanıtla dikkat çekti.
10.03.2024 Cadde
Ünlü oyuncu kafasında muz kabuğu taşıdı! 'Çöp kutusu yoktu'
Ünlü oyuncu kafasında muz kabuğu taşıdı! 'Çöp kutusu yoktu' 'Poyraz Karayel', 'Karadayı' ve '20 Dakika' gibi yapımlarda yer alan sinema, tiyatro, dizi oyuncusu ve seslendirme sanatçısı Murat Prosçiler; ilginç bir olayla gündeme geldi. Geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülenen Prosçiler, kafasında muz kabuğu taşıdı.
9.01.2024 Cadde
Esenler'de dehşet! İş yerine kurşun yağdırıp sosyal medyada paylaştılar
Esenler'de dehşet! İş yerine kurşun yağdırıp sosyal medyada paylaştılar Esener’de bir iş yerine 4 kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıyı düzenleyenler o anları cep telefonu ile kaydederek sosyal medyada paylaştı. Sokakta çok sayıda boş kovan tespit edildi. Polisin olaya karışan şüphelilerle ilgili çalışması sürüyor.
7.01.2024 Haberler
Esenler'de dehşet! İş yerine kurşun yağdırıp sosyal medyada paylaştılar
Esenler'de dehşet! İş yerine kurşun yağdırıp sosyal medyada paylaştılar Esener’de bir iş yerine 4 kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıyı düzenleyenler o anları cep telefonu ile kaydederek sosyal medyada paylaştı. Sokakta çok sayıda boş kovan tespit edildi. Polisin olaya karışan şüphelilerle ilgili çalışması sürüyor.
7.01.2024 Gündem
Beştepe’de ‘beklenen’ zirve
Beştepe’de ‘beklenen’ zirve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili “50 artı 1” şartı konusunda yaptıkları farklı açıklamalardan sonra ilk yüz yüze görüşmelerini dün gerçekleştirdi.
30.11.2023 Gündem
İstanbul Kahve Festivali ne zaman? 2023 İstanbul Coffee Festivali nerede olacak?
İstanbul Kahve Festivali ne zaman? 2023 İstanbul Coffee Festivali nerede olacak? Kahve Festivali, her sene olduğu gibi bu yılda olağanüstü katılımla gerçekleştiriliyor olacak. 2023 İstanbul Coffee Festivali'nin 9'uncusu düzenlenecek. Festival kapsamında katılımcılara leziz kahvelerin yanı sıra konserler, atölyeler, seminerler sunuluyor. Peki, 2023 İstanbul Kahve Festivali ne zaman, nerede?
13.09.2023 Bilgi Rehberi
Deniz Baysal'ın yeni projesi! 'Beni çok heyecanlandırdı'
Deniz Baysal'ın yeni projesi! 'Beni çok heyecanlandırdı' Deniz Baysal, geçtiğimiz gün Vadistanbul'da objektiflere yansıdı. Üç sezon boyunca rol aldığı 'Teşkilat' dizisinden ayrılan oyuncu, hayranlarını heyecanlandıran bir projeye imza attığını söyledi.
13.09.2023 Cadde
Menemen’de 101. yıl gururu
Menemen’de 101. yıl gururu Menemen’in kurtuluş etkinlikleri kapsamında CZN Burak, Başkan Aydın Pehlivan’la aşevinde yemek dağıttı. Kibariye, en sevilen şarkılarını binlerce kişiyle seslendirdi.
8.09.2023 Ege
Bakan Varank, Hıdırellez ateşinin üzerinden atladı
Bakan Varank, Hıdırellez ateşinin üzerinden atladı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Hıdırellez etkinliklerine katıldı. Bakan Varank, Hıdırellez ateşini yakarak üzerinden atladı.
6.05.2023 Gündem
Deniz Baysal Yurtçu: Çocuğumun olmasını istemiyorum!
Deniz Baysal Yurtçu: Çocuğumun olmasını istemiyorum! 'Kaçak Gelinler' (2014-2015) dizisinde canlandırdığı 'Kainat' karakteri ile geniş bir hayran kitlesi kazanan Deniz Baysal, şimdilerde TRT dizisi 'Teşkilat'ta rol alıyor. Eylül 2019'da nikâh masasına oturduğu Kolpa grubunun solisti Barış Yurtçu ile mutlu bir evliliği olan 32 yaşındaki güzel, aile yaşamını dair çarpıcı bilgiler paylaştı.
29.04.2023 Cadde
Başkan Çerçioğlu yardım eli uzattı
Başkan Çerçioğlu yardım eli uzattı Yenipazar’ın Donduran Mahallesi’nde küçükbaş hayvanları telef olan üreticinin yardımına Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu yetişti. Başkan Çerçioğlu’nun talimatıyla harekete geçen Büyükşehir Belediyesi ekipleri, üreticinin zararını karşılamak için sakız koyunlarını teslim etti.
8.01.2023 Ege
2023’e hazır!
2023’e hazır! Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu, Aydınlıları üç güne yayılacak yılbaşı kutlamalarına davet etti.
27.12.2022 Ege
Merve Boluğur'un eşi Mert Aydın kimdir? DJ Mert Aydın kaç yaşında, nereli?
Merve Boluğur'un eşi Mert Aydın kimdir? DJ Mert Aydın kaç yaşında, nereli? DJ Mert Aydın, bir süredir oyuncu Merve Boluğur ile birlikteydi ve çift bir süre sonra evlenmişti. 2 Eylül günü ise Boluğur'a evlilik teklifinde bulunan Mert Aydın'ı hayatı merakla araştırılmaya başladı. Peki, Mert Aydın kim, boyu ve yaşı kaç?
16.11.2022 Bilgi Rehberi
Beyoğlu Kültür Yolu Festivali 1 Ekim’de başladı
Beyoğlu Kültür Yolu Festivali 1 Ekim’de başladı Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın beş şehirde çok daha kapsayıcı etkinliklerle yaygınlaştırdığı Türkiye Kültür Yolu Festivalleri bünyesinde düzenlenen Beyoğlu Kültür Yolu Festivali bugün 2500 kişinin katılacağı fotomaraton etkinliğiyle başladı. 23 Ekim’e kadar sürecek festivalde 51 ayrı mekânda, 88 salon ve 5 açık hava sahnesinde, 6000’den fazla sanatçı ve 1000’den fazla etkinlik yer alıyor.
1.10.2022 Kültür Sanat
Deniz Baysal: Aşkı evlilik değil, insanlar öldürür!
Deniz Baysal: Aşkı evlilik değil, insanlar öldürür! Oyuncu Deniz Baysal, 2019 yılında dünyaevine girdiği Kolpa grubunun solisti Barış Yurtçu ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. 'Zehra' karakterini canlandırdığı ‘Teşkilat’ dizisiyle ekranlarda olan ünlü oyuncu, "Etrafımda beni kötü etkileyen, düşüren insanları tutmamaya özen gösteriyorum" derken, "Evlilik aşkı öldürür mü?" sorusunu yanıtladı.
11.09.2022 Cadde
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2023 mesajı: Her oyunu bozmaya kararlıyız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2023 mesajı: Her oyunu bozmaya kararlıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “6’lı masanın etrafında oturanların her birinin ayrı ajandaya yazılı hesapları kendilerini ilgilendirir. Bu masanın altındaki PKK güdümündeki 7’nci ortağın hesabı kendini ilgilendirir. Masanın gerisinde ellerini ovuşturarak bekleyen 8’inci ortak FETÖ’nün hesabı, kendilerini ilgilendirir. Biz bunların hepsini takip ediyoruz, ama hiçbirini kaale almıyoruz” dedi.
3.09.2022 Siyaset
Eser Yenenler: Düğünümüzde kulise kaçıp, kebap yemiştik!
Eser Yenenler: Düğünümüzde kulise kaçıp, kebap yemiştik! Oyuncu Demet Özdemir ile hayatını birleştiren şarkıcı Oğuzhan Koç'u, mutlu gününde yalnız bırakmayan isimlerden biri de yakın arkadaşı Eser Yenenler oldu. Eşi Berfu Yenenler ile düğüne katılan oyuncunun, 2019 yılındaki kendi düğünlerinden örnep verip, "İlerleyen saatlerde içten içe 'Herkes evine gitse de dağılsak' moduna girecekler" sözleri dikkat çekti.
30.08.2022 Cadde
Derya Uluğ ve Ceza şarkılarıyla Üsküdar'ı coşturdu
Derya Uluğ ve Ceza şarkılarıyla Üsküdar'ı coşturdu Üsküdar Belediyesi, Harem Meydanı'nda üç gün süren gençlik festivali düzenledi. Akşam 19:30’da başlayıp neredense gece 12’ye kadar devam eden Üsküdar Fest 22'in üçüncü ve son gününde, popçu Derya Uluğ ile Ceza sahne aldı.
12.08.2022 Cadde
Barış Yurtçu: Deniz ile işlerden dolayı görüşemiyoruz!
Barış Yurtçu: Deniz ile işlerden dolayı görüşemiyoruz! Aydın Buharkent Belediyesi tarafından düzenlenen 16. Kültür-Sanat ve Taze İncir Festivali'nde Bedia Akartürk, Bilal Sonses ve Kolpa grubu konser verdi. Binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen ve iki gün süren festivalde sahneye çıkan Kolpa, hareketli ve duygusal şarkılarıyla katılımcılara müzik ziyafeti sundu. Ünlü müzisyen Barış Yurtçu, konser öncesi açıklamalarda bulundu.
9.08.2022 Cadde
Semt festivalleri Kartal, Gaziosmanpaşa, Küçükçekmece, Sarıyer ve Sancaktepe'de
Semt festivalleri Kartal, Gaziosmanpaşa, Küçükçekmece, Sarıyer ve Sancaktepe'de İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür Dairesi Başkanlığı, şehrin etkinlik merkezlerine uzak semtlerindeki yetişkin ve çocukları konserler, söyleşiler, tiyatro oyunları ve atölyelerle buluşturmaya devam ediyor.
4.08.2022 Kültür Sanat
Aydın'da taze incirde hasat sezonu başladı
Aydın'da taze incirde hasat sezonu başladı Aydın’ın Buharkent ilçesinde taze incir sezonu başladı. Dünyaca ünlü erkenci taze incirin başkenti olarak bilinen Buharken’te diğer bölgelere göre 2 hafta önce olgunlaşan taze incirin hasat edilmeye başlaması ilçeyi de hareketlendirdi. İhracat hazırlığı yapan üreticiler şimdi de taze incir festivali için gün sayıyor.
31.07.2022 Haberler
Aydın'da taze incirde hasat sezonu başladı
Aydın'da taze incirde hasat sezonu başladı Aydın’ın Buharkent ilçesinde taze incir sezonu başladı. Dünyaca ünlü erkenci taze incirin başkenti olarak bilinen Buharken’te diğer bölgelere göre 2 hafta önce olgunlaşan taze incirin hasat edilmeye başlaması ilçeyi de hareketlendirdi. İhracat hazırlığı yapan üreticiler şimdi de taze incir festivali için gün sayıyor.
31.07.2022 Ekonomi
Ünlü isimler, Çeşme ve Bodrum sahillerine akın etti!
Ünlü isimler, Çeşme ve Bodrum sahillerine akın etti! Yoğun sezonun ardından havaların da ısınmasıyla birlikte magazin dünyasının tanınmış simaları, tatil için harekete geçti. Bodrum ve Çeşme'yi tercih eden ünlü isimler, sahillerde objektiflere yansıdı. Kimi ailesiyle güzel havanın tadını çıkarırken; kimi çocuklarıyla vakit geçirdi. İşte Çeşme ve Bodrum'dan objektiflere yansıyan renkli görüntüler...
27.07.2022 Cadde
Çorum'da Kolpa rüzgarı
Çorum'da Kolpa rüzgarı Çorum Belediyesi tarafından 37'ncisi düzenlenen Uluslararası Hitit Fuar ve Festivali, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle iki yıldır aradan sonra Hürriyet Meydanı'ndaki kortej geçişi ile başladı. Festival kapsamında Kolpa grubu sahneye çıktı.
26.07.2022 Cadde
Deniz Baysal: Bol bol tatil yapacağım
Deniz Baysal: Bol bol tatil yapacağım TRT 1 dizisi 'Teşkilat'ın başrol oyuncularından Deniz Baysal, önceki akşam İstanbul gecelerindeydi. Kuruçeşme'de bir mekanda Boğaz'a karşı yemek yiyen Baysal, daha sonra eğlendi.
15.06.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Kolpa ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.