Ege 2023’e hazır!

2023’e hazır!

28.12.2022 - 00:05 | Son Güncellenme:

Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu, Aydınlıları üç güne yayılacak yılbaşı kutlamalarına davet etti.

2023’e hazır

Aydın Büyükşehir Belediyesi, 2023’e üç güne yayılan bir programla girmeye hazırlanıyor. Yeni yıl etkinlikleri 29 Aralık Perşembe günü Melike Şahin konseriyle başlayacak. Etkinlik, saat 20.30’da başlayacak. 30 Aralık Cuma günü saat 20.30’da Eypio sahne alacak. 31 Aralık akşamında ise saat 21.00’de DJ Burak Aydın, 22.30’da da Kolpa sahnede olacak. Aydınlıları ayrıca yapay kar yağışı ile ses, ışık, lazer ve ateş şovunun bir arada sunulduğu havuz gösterileri de bekliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, tüm Aydınlıları Atatürk Kent Meydanı’nda gerçekleştirilecek etkinliklere davet etti.

Haberin Devamı

Kemeraltı esnafına yılbaşı dopingi

Yeni yıla sayılı günler kala vatandaş yılbaşı alışverişi için Tarihi Kemeraltı Çarşısı’nı tercih etti. Hediyelik eşya, ikram, yılbaşı süslemeleri ve giysi satın almak isteyenler, tarihi çarşının sokaklarını doldurdu. Her bütçeye uygun ürün satışının yapıldığı çarşıda, yılbaşı süslemeleri 100 ile Es700 liradan alıcı buldu. Tarihi Kemeraltı Esnaf Derneği Başkanı Semih Girgin, “Esnaf, 2023’ten umutlu. Kemeraltı’nda hava güzel ve özellikle yılbaşı önü bizi çok mutlu edecek bir kalabalığa sahibiz. Her keseye hitap eden hediyeler burada bulunduğu için esnafa şu anda bir doping etkisi yarattı” dedi. HANDE NAYMAN DHA

Panayırın geliri, Ege Engel siz Derneği’ne

İTÜ Geliştirme Vakfı İzmir Okulları, Geleneksel Yılbaşı Panayırı ile yeni yıla coşkulu bir “merhaba” dedi. Panayırın geliri, Ege Engel Siz Yaşam Derneği’ne bağışlandı.

Haberin Devamı

İTÜ Geliştirme Vakfı İzmir Okulları Kurucu Temsilcisi Esra Sandalcı Adam, panayırda birlikteliğin, paylaşımın ve dayanışmanın çok güzel bir örneğinin yaşandığına dikkat çekti.

Ege Engel Siz Yaşam Derneği Başkanı İnci Sancak ise, “Özel çocuklarımızın yaşamlarının büyük bir kısmını evlerinde değil, sanat, spor, eğitim ve sosyal etkinlik merkezlerinde harcamaları için çalışmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

2023’e hazır

Buca, Cepkin’le eğlenecek

Buca, 2023 yılının gelişini Hayko Cepkin ile birlikte kutlayacak. Buca Belediyesi’nin düzenlediği yeni yıl konseri, 30 Aralık gecesi eski Buca Kaymakamlığı karşısındaki boş alanda gerçekleştirilecek. Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Cumhuriyet’in 100. yılına yalnızca bir gece kala yapılan kutlamaya tüm Bucalıları davet etti. Başkan Kılıç, yeni yıl için umutlu olduklarını, çalışmaların aynı verimlilikle devam edeceğini söyledi.

‘Ayvalık kadar güzel bir yıl olsun’

Ayvalık Belediyesi, 2023’e vatandaşın coşkulu girmesi amacıyla kent merkezinin yanısıra çeşitli noktalarda yürüttüğü ışıklandırma çalışmalarını tamamladı. Tüm dünya için barışın, sağlığın, turizmde dolulukların yaşandığı bir yıl dileyen Başkan Mesut Ergin, “Her şey Ayvalık kadar güzel olsun” dedi.

Haberin Devamı

Bayraklı’ya yeni kent meydanı geliyor

Bayraklı Belediyesi, Kent Meydanı projesi için önemli bir adım daha attı. Sondaj çalışmaları öncesi arkeolojik kazı çalışmaları da başladı. Herhangi bir tarihi bulguya rastlanılmaması halinde uygulamaya geçilecek.

 

 

Yazarlar