Konaklı

Konaklı

Son dakika konaklı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan konaklı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan konaklı haber sayfamızda...

Konaklı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 592 konaklı haberi bulunmuştur.
Antalya'da istenmeyen görüntüler! Sürücüler birbirine girdi
Antalya'da istenmeyen görüntüler! Sürücüler birbirine girdi Antalya'da trafikte sürücüler arasında çıkan yumruklu kavga bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.
29.04.2024 Haberler
Antalya'da istenmeyen görüntüler! Sürücüler birbirine girdi
Antalya'da istenmeyen görüntüler! Sürücüler birbirine girdi Antalya'da trafikte sürücüler arasında çıkan yumruklu kavga bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.
29.04.2024 Gündem
İstanbul-Antalya 4 saat 45 dakika
İstanbul-Antalya 4 saat 45 dakika Antalya 100 yıllık hayali olan yüksek hızlı trene kavuşuyor. Bakan Uraloğlu’nun duyurduğu, Antalya’yı Eskişehir’e bağlayacak olan yeni hızlı tren hattı sayesinde İstanbul-Antalya arası hızlı trenle 4 saat 45 dakikada kat edilecek.
12.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Erzurum depreme dayanıklı olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Erzurum depreme dayanıklı olacak Erzurum'un önemli deprem kuşaklarından birinin üzerinde yer aldığını belirten Erdoğan, Erzurum'u depreme dayanıklı bir şehir haline getirmekte kararlı olduklarını belirtti.
16.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Erzurum depreme dayanıklı olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Erzurum depreme dayanıklı olacak Erzurum'un önemli deprem kuşaklarından birinin üzerinde yer aldığını belirten Erdoğan, Erzurum'u depreme dayanıklı bir şehir haline getirmekte kararlı olduklarını belirtti.
16.03.2024 Gündem
20'nci İşitme Engelliler Kış Olimpiyat Oyunları'nda heyecan devam ediyor!
20'nci İşitme Engelliler Kış Olimpiyat Oyunları'nda heyecan devam ediyor! Erzurum'un ev sahipliğinde düzenlenen İşitme Engelliler Kış Olimpiyat Oyunları'nda heyecan bugün oynanan müsabakaların ardından devam etti.
7.03.2024 Diğer
Snowboard branşında ilk madalya sahipleri belli oldu!
Snowboard branşında ilk madalya sahipleri belli oldu! Erzurum'un ev sahipliğinde düzenlenen 20'nci İşitme Engelliler Kış Olimpiyat Oyunları'nda snowboard branşındaki ilk madalyalar sahiplerini buldu.
4.03.2024 Diğer
Antalya'da 73 kilometrlik mesafede 4 günde 5 ceset
Antalya'da 73 kilometrlik mesafede 4 günde 5 ceset Antalya'nın Manavgat ilçesi Çenger ve Denizkent mahallelerinde sahilde cinsiyeti belirlenemeyen 2 ceset bulundu.
20.01.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı! İki dev projede ilk adım
Bakan Uraloğlu açıkladı! İki dev projede ilk adım Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-Kırıkkale-Delice Otoyolu ve Antalya-Alanya Otoyolu ihalelerinin Yap-İşlet-Devret Modeli yapıldığını bildirdi. 
16.12.2023 Ekonomi
Kayak sezonu açıldı
Kayak sezonu açıldı Kış turizminin gözde mekanlarından Erzurum'daki Palandöken ve Konaklı Kayak Merkezi'nde kayak sezonu açıldı. Erzurum Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı hizmet veren tesislerde sezonun ilk günü olduğu için ziyaretçilere ücretsiz ağırlandı.
29.11.2023 Ekonomi
Park ettiği arabanın son hali şaşkına çevirdi!
Park ettiği arabanın son hali şaşkına çevirdi! Erzurum’da birkaç gün önce etkili olan yoğun kar yağışı sonrası şehirde kışa dair ilginç görüntüler ortaya çıktı.
24.11.2023 Haberler
Park ettiği arabanın son hali şaşkına çevirdi!
Park ettiği arabanın son hali şaşkına çevirdi! Erzurum’da birkaç gün önce etkili olan yoğun kar yağışı sonrası şehirde kışa dair ilginç görüntüler ortaya çıktı.
24.11.2023 Gündem
Son dakika...Meteoroloji'den tüm yurt için kritik uyarı! Ardahan eksi 18'ü gördü
Son dakika...Meteoroloji'den tüm yurt için kritik uyarı! Ardahan eksi 18'ü gördü Harita güncellendi uyarılar peş peşe geldi. Meteoroloji hafta sonu için İstanbul dahil tüm yurdu etkisi altına alacak olan soğuk ve karlı hava ile ilgili yeni uyarıda bulundu. Öte yandan eksi 18,4 dereceleri gören Ardahan’da her şey dondu. İşte bugün ve hafta sonu tüm yurdu bekleyen sıcaklık tahminleri…
23.11.2023 Gündem
Selin ardından temizlik sürüyor
Selin ardından temizlik sürüyor Batman’da pazar gecesi dört kişinin hayatı kaybettiği sel felaketinin ardından temizlik çalışmaları sürüyor.
23.11.2023 Gündem
İSTANBUL VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞINDAN İLANEN TEBLİĞ
İSTANBUL VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞINDAN İLANEN TEBLİĞ İSTANBUL VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞINDAN İLANEN TEBLİĞ...
8.11.2023 Resmi İlanlar
Bugünkü son depremler listesi! Az önce deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? 31 Ekim Kandilli/AFAD
Bugünkü son depremler listesi! Az önce deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? 31 Ekim Kandilli/AFAD Ülkemizde yaşanan depremlere ilişkin veriler Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından listeleniyor. Yaşanan depremlerin şiddeti, merkez üssü, depremin enlem ve boylam bilgileri vatandaşlar ile paylaşılıyor. Peki en son nerede, kaç şiddetinde deprem oldu?
31.10.2023 Bilgi Rehberi
Mete Vardar'dan Özlem Yıldız'a romantik kutlama
Mete Vardar'dan Özlem Yıldız'a romantik kutlama Sunucu Özlem Yıldız ile turizmci Mete Vardar beş aydır aşk yaşıyor. Çiçeği burnunda çiftten Özlem Yıldız'ın önceki gün doğum günüydü. Mete Vardar sevgilisinin doğum gününü romantik sözlerle kutladı.
28.08.2023 Cadde
Mersin'de 2 gündür kayıp olan Caner'in cansız bedenine ulaşıldı
Mersin'de 2 gündür kayıp olan Caner'in cansız bedenine ulaşıldı Mersin’in Tarsus ilçesinde 2 gün önce ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu zihinsel engelli Caner Kaplan’ın (30), sulama kanalında cesedi bulundu.
27.08.2023 Gündem
8 yılda karar çıkmayan yaralama davasında sanığa tazminat ödenecek
8 yılda karar çıkmayan yaralama davasında sanığa tazminat ödenecek Antalya'nın Alanya ilçesindeki bir gece kulübünün 4 çalışanı hakkında, gurbetçi 2 müşteriyi darbettikleri gerekçesiyle 'kasten yaralama 'suçundan dava açıldı. Ancak, darbedilen 2 kişinin şikayetçi olmalarına rağmen duruşmalara gelmemesi üzerine davada 8 yıl 4 ayda karar çıkmayınca tutuksuz sanıklardan 1'i, avukatı aracılığıyla yargılama hakkının ihlal edildiği gerekçesiyle Anayasa Mahkemesi'ne başvurdu. Anayasa Mahkemesi, haklı bulduğu sanığa 36 bin lira tazminat ödenmesine karar verdi.
8.06.2023 Gündem
EN SON DEPREMLER LİSTESİ ANLIK TAKİP EKRANI (AFAD-Kandilli Rasathanesi): Bugün az önce deprem mi oldu? Son dakika en son artçı deprem nerede oldu?
EN SON DEPREMLER LİSTESİ ANLIK TAKİP EKRANI (AFAD-Kandilli Rasathanesi): Bugün az önce deprem mi oldu? Son dakika en son artçı deprem nerede oldu? Son depremler listesi anlık gelişmeleri son günlerde yakından takip edilen konular arasında bulunuyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listelerinin yer aldığı ekranda en son olan depremlerin büyüklüğü, saati, yerine diğer detayları paylaşıyorlar. Peki 20 Mart bugün az önce deprem mi oldu? İşte AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi güncel takip ekranı...
20.03.2023 Bilgi Rehberi
Kahramanmaraş’a Konak’tan çadırkent
Kahramanmaraş’a Konak’tan çadırkent Konak Belediyesi, Kahranmanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesinde 100 ailenin aynı anda barınabileceği çadırkent kuruyor.
27.02.2023 Ege
Canla başla koştular!
Canla başla koştular! Kahramanmaraş’ta yaşanan ve 10 ilde hissedilen yıkıcı depremlerin yaralarını sarmak için Ege’de de seferberlik başladı. Yerel yöneticiler ekiplerle bölgeye gitti, vatandaşlara yardım malzemeleri ulaştırıldı.
6.02.2023 Ege
Kimine esaret kimine eğlence oldu
Kimine esaret kimine eğlence oldu Kar yağışı bazı bölgelerde karpostallık görüntüler oluştururken, bazı bölgelerde ise kazalara ve ulaşımın kapanmasına neden oldu. Pazar günü İstanbul’da kar yağışı bekleniyor.
4.02.2023 Gündem
Konaklı gençler rap ile Cumhuriyet’i anlatacak
Konaklı gençler rap ile Cumhuriyet’i anlatacak Konak Belediyesi’nin, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü kuruluş yıldönümüne özel olarak gençlere yönelik düzenlediği “Cumhuriyet, Gençlik ve Demokrasi” konulu Genç Müzik Rap Yarışması başvuruları devam ediyor.
30.01.2023 Ege
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: Önümüzde 5 ay var
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: Önümüzde 5 ay var Antalya'da toplu açılış töreninde önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçimlere 5 ay kaldığını belirterek partililere çağrıda bulundu. 6'lı masaya tepki gösteren Erdoğan, 'Bunlar kendi vesayetlerini oluşturmaya çalışıyor. Altılı masadaki vesayetin adı, siyasi vesayet' derken Yunanistan'a da uyarılarda bulundu.
7.01.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Konaklı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.