Konfor

Konfor

Son dakika konfor haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan konfor gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan konfor haber sayfamızda...

Konfor

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.781 konfor haberi bulunmuştur.
Türkiye'de ilk kez Efes Antik Kenti’nde uygulandı! 'Çok etkileyici'
Türkiye'de ilk kez Efes Antik Kenti’nde uygulandı! 'Çok etkileyici' UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Efes Antik Kenti’nin turistler tarafından gece de ziyaret edilebilmesi için ışıklandırılmasının ardından "gece müzeciliği" lansmanı gerçekleştirildi. Türkiye’de ilk kez Efes’te uygulandı.
4.05.2024 Gündem
Evlenip borç ödemek yerine dünya turuna çıktılar! ‘Ev, araba alın, çocuk yapın’
Evlenip borç ödemek yerine dünya turuna çıktılar! ‘Ev, araba alın, çocuk yapın’ Son zamanlarda, evlenip borç ödemek yerine, dünya turuna çıkarak hayallerinin peşinden koşan pek çok çift görüyoruz. Karantina sürecinde evlenerek hayatı sorgulamaya başlayan Suna-Berkan Kıyak, çifti de onlardan biri. Çift, işlerini ve evlerini geride bırakarak hayallerini gerçekleştirecekleri bir dünya turuna çıktılar. Otostop çekerek 2 gün boyunca kamyon kasasında seyahat de ettiler, evsizlerle sokakta da yattılar. Aileleri ‘Gitmeyin, ev alın, çocuk yapın’ dese de onlar hayallerinin peşinden gitmeye devam ediyor.
4.05.2024 Yaşam
'Eğitim ve öğretimde altyapı devrimi yapıldı'
'Eğitim ve öğretimde altyapı devrimi yapıldı' "Milli Eğitim Bakanlığı'nda görev yapan yaklaşık 1 milyon 100 bin öğretmenin 800 bini, 2003 yılından sonra ataması yapılan arkadaşımız. Yüzde 70'in üstünde kitle." diyen Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Tüm bu göstergeler, eğitim ve öğretimde temel istatistikler anlamında Türkiye'de dünyada örneği çok az gösterilecek şekilde bir altyapı devrimi yapıldığını gösteriyor" şeklinde konuştu.
30.04.2024 Eğitim
Amerika'da yaşayan Ayça Varlıer Türkiye'ye döndü! 'Tek rakibim kendimim'
Amerika'da yaşayan Ayça Varlıer Türkiye'ye döndü! 'Tek rakibim kendimim' Üç yıldır yaşadığı Amerika'dan 1.5 ay önce Türkiye'ye dönen Ayça Varlıer, Nişantaşı City's'de görüntülendi. Sevgilisi Serhan Aydemir ile döndüğünü belirten oyuncu, muhabirlerin kendisine yönelttiği soruları yanıtsız bırakmadı. Ünlü isim hayallerini gerçekleştirdiğini ve Türkiye'ye dönme vaktinin geldiğini söyledi.
26.04.2024 Cadde
Bakan Uraloğlu projeyi yerinde inceledi: Ankara- İzmir arası 3 saat 30 dakikaya düşüyor
Bakan Uraloğlu projeyi yerinde inceledi: Ankara- İzmir arası 3 saat 30 dakikaya düşüyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-İzmir Hızlı Tren Projesinde gelinen son durumu yerinde görmek için incelemelerde bulundu.
20.04.2024 Ekonomi
Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel'in kombini dikkat çekti! 'İlginç görünüyor'
Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel'in kombini dikkat çekti! 'İlginç görünüyor' Futbol dünyasının en ünlü isimlerinden Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel, sosyal medya hesabında yayınladığı gönderileriyle adından söz ettirmeyi başarıyor. Son olarak ayna pozunu yayınlayan ünlü ismin ilginç kombini dikkat çekti.
19.04.2024 Cadde
Gabi Guimaraes'ten VakıfBank'a duygusal veda!
Gabi Guimaraes'ten VakıfBank'a duygusal veda! VakıfBank kaptanı Gabi Guimaraes yayınladığı duygusal mesaj ile kulübüne veda etti.
13.04.2024 Voleybol
Araç alacaklar dikkat! İkinci el otoda 'zam' uyarısı
Araç alacaklar dikkat! İkinci el otoda 'zam' uyarısı Araç piyasası bahar aylarına girilmesiyle birlikte hareketlendi. Araç satış rakamlarında ise bir artış söz konusuydu. Peki bayram sonrası araç fiyatları artar mı? İşte detaylar...
7.04.2024 Ekonomi
Ada Camping’te hazırlıklar tamam
Ada Camping’te hazırlıklar tamam Kuşadası Belediyesi ile Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından pandemi sonrası ortaya çıkan “Yeni Turizm” anlayışı doğrultusunda Sevgi Plajı’nda açılan kamp ve karavan alanı “Ada Camping”te Ramazan Bayramı tatili için hazırlıklar son aşamaya geldi.
6.04.2024 Ege
Uzmanı açıkladı! Stres ve yorgunluğa iyi geliyor, mutluluk hormonu salgılatıyor
Uzmanı açıkladı! Stres ve yorgunluğa iyi geliyor, mutluluk hormonu salgılatıyor Şehir hayatı, yoğun iş temposu gibi gündelik hayat stresi zihin sağlığını kötüleştirebiliyor. Yapılan çalışmalar ise gündelik hayatın temposundan uzaklaşıp seyahat etmenin stres ve yorgunluğa iyi geldiğini ve mutluluk hormonu salgılattığını ortaya koydu.
5.04.2024 Sağlık
‘Beni bu topraklara Neşet Ertaş çekti’
‘Beni bu topraklara Neşet Ertaş çekti’ KÖFN grubunun üyeleri Bilge Kağan Etil ve Salman Tin, Radyo D’de Fatih Uslu’nun konuğu oldu.
31.03.2024 Cadde
Ekrem İmamoğlu öğrencilerle iftar yaptı
Ekrem İmamoğlu öğrencilerle iftar yaptı İBB'nin öğrenci yurtlarında kalan öğrencilerle iftar programında buluşan İmamoğlu, "Önümüzdeki yıl, 100 bin öğrenciye karşılıksız, 15 bin lira destek vermeye karar verdik. Bundan yararlanamayan 100 bin gencimize ise ekstra bir 100 binlik kota oluşturup, onlara da ücretsiz ulaşım desteği sağlayarak, desteğimizi bir kısım daha yukarıya taşıyacağız" dedi.
26.03.2024 Gündem
Polisliği bırakıp dünya turuna çıkmıştı! Tapınakta 13 saat işkence: 'Başımda bıçak bilediler'
Polisliği bırakıp dünya turuna çıkmıştı! Tapınakta 13 saat işkence: 'Başımda bıçak bilediler' 19 yaşında polis okulunu kazanıp 21 yaşında meslek hayatına başlayan Zonguldak doğumlu Melih Bektaş, 10 yıl polis olarak görev yaptıktan sonra istifa edip dünya turuna çıktı. Ancak seyahatinin 6. ayında gittiği Malezya’da saldırıya uğradı. "Başımda bıçak bilediler, Samuray kılıcıyla beklediler" diyen Melih, 13 saatlik alıkonulma sürecini anlattı.
22.03.2024 Yaşam
İzmir-Midilli Hattı'nda düzenli seferler, başlıyor
İzmir-Midilli Hattı'nda düzenli seferler, başlıyor İzmir'in Alsancak Limanı'ndan İzmir-Midilli Hattı'na ilişkin bilgi veren İZDENİZ A.Ş. Genel Müdürü Ümit Yılmaz, 2022 yılı yaz sezonu ile ilk kez gerçekleştirilen İzmir'in Alsancak Limanı'ndan Midilli seferlerine 2024 yılında da 'Rotamız Midilli' sloganıyla devam edileceğini belirtti. Yılmaz, "9 ve 12 Nisan'da düzenleyeceğimiz bayram özel seferlerinden sonra 3 Mayıs'ta düzenli sefer programımızı başlatıyoruz" dedi.
21.03.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu açıkladı: Ankara-Elmadağ bölgesel treni sefere çıkıyor
Bakan Uraloğlu açıkladı: Ankara-Elmadağ bölgesel treni sefere çıkıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 21 Mart'ta Ankara-Elmadağ bölgesel tren seferlerinin başlayacağını açıkladı.
20.03.2024 Ekonomi
Kadın girişimciye avantajlı bayilik
Kadın girişimciye avantajlı bayilik ‘İşimiz Konfor, Gücümüz Kadın’ başlıklı bir proje başlatan Konfor Grup, kadın girişimcilere Konfor Yatak bayiliğini avantajlı koşullarla veriyor. Yıl sonuna kadar 100 kadın girişimcinin Konfor Yatak bayisi olması amaçlanıyor.
19.03.2024 Kobi
Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Kahire uçuşları başladı
Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Kahire uçuşları başladı Pegasus Havayolları, 15 Mart 2024 tarihinden itibaren Sabiha Gökçen’den Mısır’ın başkenti Kahire’deki Sphinx havalimanına uçmaya başladı.
18.03.2024 Vitrin
Deprem konutları için ‘huzur’ ayarı
Deprem konutları için ‘huzur’ ayarı Kamu tarafından yapılacak konutların peyzaj tasarımlarında, depremzedelerde endişe ve gerginlik oluşturmayacak rahatlatıcı ve huzur verici açık yeşil alan düzenleme tekniklerine dikkat edilecek.
13.03.2024 Ekonomi
İTO Başkanı Avdagiç'ten asgari ücret ve mesai saatleriyle ilgili açıklama
İTO Başkanı Avdagiç'ten asgari ücret ve mesai saatleriyle ilgili açıklama İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, milyonlarca çalışanın merakla beklediği 'asgari ücrete ara zam gelecek mi' sorusuna cevap verdi. Avdagiç "Enflasyonu aşağıya çekeceksek; hiçbir şeye dokunmadan, hiç kimsenin konfor alanına giriş yapmadan bunu dünyada başaran hiçbir ülke yok. Enflasyonu düşürmenin belli kuralları, kaideleri, konseptleri var" dedi.
11.03.2024 Ekonomi
Kadınların tercihi büyümeyi zıplatacak
Kadınların tercihi büyümeyi zıplatacak "Ailenin hangi konutu tercih edeceği kararını her zaman kadın veriyor. Bu yıl hırdavat, beyaz eşya ve vitrifiye ürünlerimizi satan 120 yeni deneyim alanı hedefliyoruz. Büyüme trendimiz beş yıl içinde her yıl çok hızlı artarak devam edecek"
11.03.2024 Milliyet Executive
Araç satışlarında dikkat çeken hareketlilik: Fiyatı en düşük 4 model belli oldu
Araç satışlarında dikkat çeken hareketlilik: Fiyatı en düşük 4 model belli oldu  Yeni yıl itibarıyla araç satışları ve pazardaki hareketlilik dikkat çekmeye başladı. Ocak-şubat döneminde geçen yıla göre satışlarda yüzde 50’nin üzerinde artış yaşandı. Öte yandan fiyatı en düşük 4 sıfır araç modeli belli oldu. İşte detaylar... 
6.03.2024 Ekonomi
İkinci el ve sıfır araç alacaklar dikkat: İşte en çok tercih edilen 3 model
İkinci el ve sıfır araç alacaklar dikkat: İşte en çok tercih edilen 3 model Geçen yılın sonlarına doğru ellerinde kalan 2023 üretimli araçları satmak için kampanyalarını başlayan bayiler fiyatları aşağı yönde kırmıştı. 2024 yılının başlarında ise bayilerde kampanyalar devam etmişti. Peki sıfır araçta kampanya dönemi sürüyor mu? Şu anda sıfır ve ikinci el araç almak mantıklı mı? Konuyla ilgili merak edilenleri uzman isim milliyet.com.tr’ye anlattı. İşte detaylar...
2.03.2024 Ekonomi
Yaz turizmi Karadeniz’e kayabilir
Yaz turizmi Karadeniz’e kayabilir İklim değişikliğinin termal konfor üzerindeki etkilerini inceleyen yeni bir çalışmaya göre, Akdeniz’i popüler bir yaz turizmi destinasyonu haline getiren iklim şartları değişiyor. Uygun yaz koşulları, kuzeye doğru kayıyor.
25.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Konfor ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.