Konuk

Konuk

Son dakika konuk haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan konuk gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan konuk haber sayfamızda...

Konuk

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 81.164 konuk haberi bulunmuştur.
Sertab Erener'den 21 yıl sonra yeniden ‘Everyway That I Can’
Sertab Erener'den 21 yıl sonra yeniden ‘Everyway That I Can’ Sertab Erener, bu yıl İsveç’te düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması’nın ikinci yarı finalinde sahneye konuk şarkıcı olarak çıktı.
9.05.2024 Cadde
UEFA Avrupa Ligi'nde finalistler belli oldu! 59 yıllık rekor kırıldı
UEFA Avrupa Ligi'nde finalistler belli oldu! 59 yıllık rekor kırıldı Avrupa futbolunun en önemli organizasyonlarından UEFA Avrupa Ligi'nde Bayer Leverkusen ile Atalanta finale yükseldi.
9.05.2024 UEFA Avrupa Ligi
Bayer Leverkusen, UEFA Avrupa Ligi'nde finale çıktı!
Bayer Leverkusen, UEFA Avrupa Ligi'nde finale çıktı! UEFA Avrupa Ligi Yarı Final rövanş maçında Bayer Leverkusen ile Roma 2-2 berabere kaldı. İlk maçta Roma'yı deplasmanda 2-0'la geçen Bayer Leverkusen, UEFA Avrupa Ligi'nde finale yükseldi.
9.05.2024 UEFA Avrupa Ligi
Olympiakos, UEFA Konferans Ligi'nde finale yükseldi!
Olympiakos, UEFA Konferans Ligi'nde finale yükseldi! UEFA Konferans Ligi Yarı Final rövanş maçında Olympiakos, Aston Villa'yı 2-0 mağlup etti ve finale yükseldi.
9.05.2024 Konferans Ligi
Olympiakos - Aston Villa maçından kareler
Olympiakos - Aston Villa maçından kareler UEFA Konferans Ligi Yarı Final rövanş maçında Olympiakos, Aston Villa'yı konuk etti.
9.05.2024 Konferans Ligi
Bayer Leverkusen - Roma maçından kareler
Bayer Leverkusen - Roma maçından kareler UEFA Avrupa Ligi Yarı Final rövanş maçında Bayer Leverkusen, Roma'yı konuk etti.
9.05.2024 UEFA Avrupa Ligi
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan Nuri Şahin, Sergen Yalçın ve Şenol Güneş cevabı! Transfer teklifini açıkladı
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan Nuri Şahin, Sergen Yalçın ve Şenol Güneş cevabı! Transfer teklifini açıkladı Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Teknik direktör adaylarına dair gelen soruyu cevaplayan Hasan Arat, genç futbolcuya gelen transfer teklifini duyurdu.
9.05.2024 Beşiktaş
Galatasaray'da Fatih Karagümrük mesaisi devam etti!
Galatasaray'da Fatih Karagümrük mesaisi devam etti! Süper Lig'in 36'ncı haftasında Fatih Karagümrük'e konuk olacak Galatasaray'da hazırlıklar devam etti.
9.05.2024 Galatasaray
Misli’de günün en çok oynanan maçları
Misli’de günün en çok oynanan maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Şampiyon Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın!
9.05.2024 Futbol
Avrupa Ligi’nin keyfi “Şampiyon Oranlar” ile çıkar
Avrupa Ligi’nin keyfi “Şampiyon Oranlar” ile çıkar Avrupa Ligi’nde heyecan, yarı final rövanş maçlarıyla devam ediyor. Bugün oynanacak karşılaşmalar sonrasında finale yükselecek takımlar belli olacak. Futbolseverleri geçtiğimiz hafta olduğu gibi yine çok keyifli maçlar bekliyor.
9.05.2024 UEFA Avrupa Ligi
Fenerbahçe'ye Şampiyonlar Ligi piyangosu, Galatasaray'a kötü haber! Arda Güler ve Sacha Boey detayı
Fenerbahçe'ye Şampiyonlar Ligi piyangosu, Galatasaray'a kötü haber! Arda Güler ve Sacha Boey detayı UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final rövanş maçında Real Madrid, Bayern Münih'i 2-1 mağlup ederek final biletini elde etti. Devler Ligi'ndeki bu sonuç Fenerbahçe ve Galatasaray'ı da yakından ilgilendirdi. İşte Arda Güler ve Sacha Boey detayı...
9.05.2024 Fenerbahçe
Kraliyet orkestrasıyla sahne aldı
Kraliyet orkestrasıyla sahne aldı Karsu, Hollanda’nın 79. Bağımsızlık Günü’nde konser verdi.
9.05.2024 Cadde
Olympiakos, EuroLeague'de Final-Four'a yükseldi!
Olympiakos, EuroLeague'de Final-Four'a yükseldi! Turkish Airlines EuroLeague play-off serisi 5'inci maçında Olympiakos, Barcelona'yı 63-59 mağlup etti.
Real Madrid'den tarihi geri dönüş! Şampiyonlar Ligi'nde finalin adı belli oldu
Real Madrid'den tarihi geri dönüş! Şampiyonlar Ligi'nde finalin adı belli oldu UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final rövanş maçında Real Madrid, Bayern Münih'i 2-1 mağlup etti. Bu sonucun ardından Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde finale yükseldi.
8.05.2024 Şampiyonlar Ligi
SON DAKİKA | Fenerbahçe Beko Final Four'da! EuroLeague tarihinde bir ilk
SON DAKİKA | Fenerbahçe Beko Final Four'da! EuroLeague tarihinde bir ilk Turkish Airlines EuroLeague play-off 5'inci maçında Monaco ile Fenerbahçe Beko karşı karşıya geldi. Nefes kesen maçın normal süresi 70-70'lik eşitlikle geçilirken rakibini uzatmalarda 80-79 yenen Fenerbahçe, Final Four'a yükseldi. 
Trabzonspor 2. yarıda açıldı! Türkiye Kupası'nda finalin adı belli oldu
Trabzonspor 2. yarıda açıldı! Türkiye Kupası'nda finalin adı belli oldu Fatih Karagümrük, Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçında Trabzonspor'u konuk etti. Rakibini 4-0 yenen Trabzonspor Türkiye Kupası'nda finale yükseldi.
8.05.2024 Türkiye Kupası
Fatih Karagümrük - Trabzonspor maçından kareler
Fatih Karagümrük - Trabzonspor maçından kareler Fatih Karagümrük, Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçında Trabzonspor'u konuk etti.
8.05.2024 Türkiye Kupası
Tolunay Kafkas'tan Galatasaray maçı öncesi Emre Mor için sakatlık açıklaması
Tolunay Kafkas'tan Galatasaray maçı öncesi Emre Mor için sakatlık açıklaması Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Trabzonspor ve Galatasaray maçları öncesi açıklama yaptı. Kafkas, Emre Mor'un sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
8.05.2024 Karagümrükspor
Final Yolunda Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de!
Final Yolunda Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de! UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Real Madrid, bu akşam saat 22.00’de Estadio Santiago Bernabéu’da Bayern Münih’i konuk edecek. 2-2’lik ilk maçın ardından oynanacak rövanş mücadelesinde iki takım da adını Devler Ligi finaline yazdırmak ve Dortmund’un rakibi olmak için sahaya çıkacak. Karşılaşmayı Bayern Münih’in alması durumunda finalin adı 2013’teki gibi Almanya finali olacak ve iki ezeli rakip Dortmund ve Bayern Münih karşı karşıya gelecek. Dev karşılaşmanın heyecanı Misli’de Türkiye’nin en yüksek oranlarıyla yaşanacak.
8.05.2024 Diğer
Kayserispor'da Burak Yılmaz'dan Fenerbahçe'ye gözdağı: Meydan okumaya gideceğiz
Kayserispor'da Burak Yılmaz'dan Fenerbahçe'ye gözdağı: Meydan okumaya gideceğiz Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, Süper Lig'de Fenerbahçe ile oynayacakları maç öncesinde iddialı açıklamalarda bulundu.
8.05.2024 Kayserispor
Eski kocası yüzünden ünlülerin diline düştü! 'İhanete uğramış hissediyor'
Eski kocası yüzünden ünlülerin diline düştü! 'İhanete uğramış hissediyor' Gösteri dünyasının 'rüya çift'i; Brezilyalı model Gisele Bündchen ile Amerikan futbolu oyuncusu Tom Brady, 13 yıllık evliliklerini 2022'de sonlandırmıştı. Eski eşlerden Tom Brady, komedyen Kevin Hart tarafından sunulan bir şaka programının konuğu oldu. Gece boyunca ikilinin evliliği ve Gisele'in Joaquim Valente ile ilişkisiyle ilgili şakalar yapıldı. Ünlü modelin bu şakaların ardından 'çok üzgün' olduğu bildirildi.
8.05.2024 Cadde
Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri
Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
8.05.2024 Futbol
Boston Celtics bir adım önde! Jaylen Brown sırtladı
Boston Celtics bir adım önde! Jaylen Brown sırtladı NBA'de Doğu Konferansı yarı final ilk maçında Boston Celtics, TD Garden'da karşılaştığı Cleveland Cavaliers'a fark attı.
8.05.2024 NBA
Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş için sözleşme kararı!
Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş için sözleşme kararı! Fenerbahçe'de transferde sürpriz bir gelişme yaşandı. Yönetimin sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Mert Hakan Yandaş ile ilgili kararı verdiği iddia edildi.
8.05.2024 Fenerbahçe
Demet Akbağ: Bana öpüşülesi roller gelmedi!
Demet Akbağ: Bana öpüşülesi roller gelmedi! 'Bir Demet Tiyatro'nun Lütfiye, Feriştah ve Züleyha'sı, Vizontele'nin Siti Ana'sı, 'Eyvah Eyvah' serisinin Firuzan'ı Demet Akbağ, rol aldığı projelerde neden kimseyle öpüşmediği sorusuna yanıt verdi.
8.05.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Konuk ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.