Kulis

Kulis

Son dakika Kulis haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kulis gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kulis haber sayfamızda...

Kulis

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.152 kulis haberi bulunmuştur.
Mert Demir ile aşkı belgelenmişti! Serenay Sarıkaya kulisten verdiği pozunu paylaştı
Mert Demir ile aşkı belgelenmişti! Serenay Sarıkaya kulisten verdiği pozunu paylaştı Son olarak Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte başrolü paylaştığı 'Aile' dizisinde 'Devin' karakterini canlandıran ve şimdilerde şarkıcı Mert Demir ile yaşadığı aşkla gündemde adından söz ettiren Serenay Sarıkaya, kuliste hazırlanırken verdiği pozu takipçileriyle paylaştı.
26.04.2024 Cadde
Almanya, Türkiye'ye onay verecek mi? Ankara'daki kaynaklardan Eurofighter açıklaması
Almanya, Türkiye'ye onay verecek mi? Ankara'daki kaynaklardan Eurofighter açıklaması Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Federal Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Steinmeier'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı. Görüşmenin başlıklarından biri de Eurofighter savaş uçakları...
24.04.2024 Haberler
Almanya Türkiye'ye Eurofighter satışı için onay verecek mi? Gözler Beştepe'de
Almanya Türkiye'ye Eurofighter satışı için onay verecek mi? Gözler Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Federal Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Steinmeier'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı. Görüşmenin başlıklarından biri de Eurofighter savaş uçakları...
24.04.2024 Gündem
Arda Turan'dan Okan Buruk'a sitem: Başımıza dert oldu!
Arda Turan'dan Okan Buruk'a sitem: Başımıza dert oldu! Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, Okan Buruk hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. Galatasaray Teknik Direktörü Buruk, Pendikspor maçının ardından Arda Turan'ın sözlerine yanıt verdi.
22.04.2024 1.Lig
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek çılgınlığı! Dev transfer teklifi ortaya çıktı
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek çılgınlığı! Dev transfer teklifi ortaya çıktı Fenerbahçe'de sergilediği performans ile Avrupa'nın birçok kulübünün dikkatini çeken İsmail Yüksek'in talipleri artıyor. Milli futbolcu için sarı-lacivertli ekibe gelen teklif ortaya çıktı.
22.04.2024 Fenerbahçe
Bakasetas'tan olay tepki: Kendimi kaybedebilirim! Gerçekten utanç verici
Bakasetas'tan olay tepki: Kendimi kaybedebilirim! Gerçekten utanç verici Panathinaikos'un yıldız oyuncusu Anastasios Bakasetas, 5-0'lık Lamia galibiyeti sonrası çok sert açıklamalarda bulundu.
22.04.2024 Dünyadan Futbol
NBA'de Alperen Şengün'e büyük onur! En Çok Gelişim Gösteren Oyuncu ödülünde finalist
NBA'de Alperen Şengün'e büyük onur! En Çok Gelişim Gösteren Oyuncu ödülünde finalist NBA’de sezon ödülleri için geri sayım devam ederken unutulmaz bir sezon geçiren Milli yıldız Alperen Şengün, Yılın En Çok Gelişim Gösteren Oyuncusu ödülünde finale kaldı.
22.04.2024 NBA
Fenerbahçe'de ayrılıklar belli oldu! Arina Fedorovtseva ve Melissa Vargas kararı
Fenerbahçe'de ayrılıklar belli oldu! Arina Fedorovtseva ve Melissa Vargas kararı Sultanlar Ligi'nde şampiyon olan Fenerbahçe Opet'te ayrılıklar peş peşe geldi. Birçok isim veda ederken Arina Fedorovtseva ve Melissa Vargas gelişmeleri yaşandı.
22.04.2024 Voleybol
Osman Şenher, Galatasaray'da kulis bilgisini açıkladı: Ailesinden öğrendim
Osman Şenher, Galatasaray'da kulis bilgisini açıkladı: Ailesinden öğrendim Galatasaray, Süper Lig'in 33'üncü haftasında Pendikspor'u 4-1 mağlup etti. Mücadeleye damga vuran isimler Icardi, Barış Alper Yılmaz ve Abdülkerim Bardakcı oldu. Spor yazarları mücadeleyi köşelerinde değerlendirdi.
22.04.2024 Galatasaray
İYİ Parti'de kongre ertelenir mi? İşte son kulis bilgileri...
İYİ Parti'de kongre ertelenir mi? İşte son kulis bilgileri... İYİ Parti 11 gün sonra olağanüstü kongreye gidecek. O nedenle İYİ Parti cephesi çok hareketli, hem kulisler hem de açıklamalar. İYİ Parti olağanüstü kongreden vazgeçebilir iddiaları da gelen haberler arasında. Müsavat Dervişoğlu ise dün iki dikkat çekici mesaj verdi. "Meral Akşener'in desteği beni onurlandırır. Bir abi formülü olacaksa İYİ Parti gemisini limana sağ salim götürmeye talibim. Olağan kongrede aday olmak isteyenlerin önünü açarım" dedi. Bu mesajlar partide nasıl yankı buldu? Önümüzdeki günlerde yeni isimlerin adaylığı söz konusu olur mu? CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, edindiği kulis bilgilerini canlı yayında aktardı.
16.04.2024 Gündem
ÖZEL | Beşiktaş'ta Santos'un üstü çizildi! Serdar Sarıdağ, Sergen Yalçın bombasını patlattı
ÖZEL | Beşiktaş'ta Santos'un üstü çizildi! Serdar Sarıdağ, Sergen Yalçın bombasını patlattı Süper Lig'de Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta oklar Teknik Direktör Santos'a çevrildi. Beşiktaş yazarı Serdar Sarıdağ son gelişmeleri canlı yayında Skorer'e aktardı.
5.04.2024 Beşiktaş
Meral Akşener için kulislerdeki son iddia
Meral Akşener için kulislerdeki son iddia 31 Mart yerel seçimlerinin ardından İYİ Parti'de alınan kongre kararı sonrası peş peşe istifalar yaşanırken, yeni bilgiler de geliyor.
4.04.2024 Haberler
Meral Akşener için kulislerdeki son iddia
Meral Akşener için kulislerdeki son iddia 31 Mart yerel seçimlerinin ardından İYİ Parti'de alınan kongre kararı sonrası peş peşe istifalar yaşanırken, yeni bilgiler de geliyor.
4.04.2024 Gündem
İYİ Parti'de 31 Mart depremi! Görevini bıraktı, Akşener'i istifaya davet etti
İYİ Parti'de 31 Mart depremi! Görevini bıraktı, Akşener'i istifaya davet etti İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıklayan Bilge Yılmaz Genel Başkan Meral Akşener'i istifaya davet etti. Öte yandan Meral Akşener'in yarın bir açıklama yapacağı ifade edildi.
31.03.2024 Gündem
CHP'de para sayma görüntüleri... Ali Rıza Braka'nın avukatından açıklama
CHP'de para sayma görüntüleri... Ali Rıza Braka'nın avukatından açıklama CHP'lilerin çanta çanta para saydığı görüntüleri yankısı sürüyor. Olaya ilişkin başlatılan soruşturma sürerken para sayma görüntülerine ilişkin geçtiğimiz günlerde konuşan İmamoğlu, 'Öyle olmaması gerekirdi. Usul açısından doğru değil' ifadelerini kullanmıştı. Günler sonra aslında paraların sayıldığı avukatlık bürosunun sahibi Ali Rıza Braka'nın avukatı bu konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.
19.03.2024 Gündem
CHP'de son kulis bilgisi: İmzayı nasıl toplayacaklar?
CHP'de son kulis bilgisi: İmzayı nasıl toplayacaklar? CHP kulislerinde, “31 Mart’taki yerel seçimin sonuçlarına göre 1 Nisancılar olağanüstü kurultay talep edecek” iddiası konuşuluyor.
18.03.2024 Gündem
Kurum'dan İmamoğlu'na: Sokağa çıkmaması lazım ama yüzleri kızarmıyor
Kurum'dan İmamoğlu'na: Sokağa çıkmaması lazım ama yüzleri kızarmıyor AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Üsküdar’da düzenlenen 'Yavuztürk Mahallesi Anahtar Teslim Töreni' ne katıldı.
10.03.2024 Haberler
Kurum: 1 Nisan'da kentsel dönüşüme başlayacağız
Kurum: 1 Nisan'da kentsel dönüşüme başlayacağız AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Üsküdar’da düzenlenen 'Yavuztürk Mahallesi Anahtar Teslim Töreni' ne katıldı.
10.03.2024 Gündem
Murat Kurum: 5 yılda tek bir metro ihalesine bile çıkamadılar
Murat Kurum: 5 yılda tek bir metro ihalesine bile çıkamadılar İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, Tuzla’da düzenlenen mitingde vatandaşlara seslendi. Kurum, "Bu şehrin en önemli sorunlarının başında ulaşım problemi geliyor. 5 yılda tek bir metro ihalesine bile çıkamadılar. Taş üstüne taş koymadılar. Temelini attığımız metro hatlarına hafriyat döktüler” dedi.
9.03.2024 Gündem
'Siyasete devam edin' çağrısına Kılıçdaroğlu'ndan yanıt
'Siyasete devam edin' çağrısına Kılıçdaroğlu'ndan yanıt 31 Mart'taki seçimlerin ardından CHP'de yaşanacak olası mağlubiyetin ardından olağanüstü kurultay hazırlığı yapıldığı iddia edilirken Milliyet Gazetesi yazarı Zafer Şahin'den dikkat çeken bir paylaşım geldi.
9.03.2024 Gündem
Sıla: Başınıza nerede, ne zaman, ne geleceği hiç belli olmuyor!
Sıla: Başınıza nerede, ne zaman, ne geleceği hiç belli olmuyor! Sıla Gençoğlu, sahne kostümlerini Kansersiz Yaşam Derneği’ne bağışladı. Kostümleri düzenlenen özel davette sergilenen Sıla, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Yaptığı bağışla ve gelecek projeleriyle ilgili konuşan Sıla, hangi duygularla şarkı yazdığı sorusu üzerine dikkat çeken bir yanıt verdi.
8.03.2024 Cadde
Sahne kostümleri iyiliğe dönüştü
Sahne kostümleri iyiliğe dönüştü Sıla’nın, Kansersiz Yaşam Derneği’ne bağışladığı 55 adet sahne kostümü önceki akşam Kulis Maslak’ta sergilendi.
8.03.2024 Cadde
Emeklilikte iki büyük reform: Esnaf ve ev hanımlarına erken emeklilik fırsatı!
Emeklilikte iki büyük reform: Esnaf ve ev hanımlarına erken emeklilik fırsatı! Geçtiğimiz yıl hükümet tarafından kamuoyuna duyurulan esnafa erken emeklilik ve ev hanımlarına emeklilik düzenlemesi merakla bekleniyor. Peki emeklilikte reform niteliği taşıyan iki büyük düzenleme bu yıl hayata geçer mi? Erken emeklilikte şartlar neler, ev hanımlarına emeklilikte devlet desteği ne kadar olacak? İşte detaylar...
28.02.2024 Ekonomi
Senad Ok kulis bilgisini açıkladı! Fenerbahçe'de futbolcuların 'Kadıköy' gerçeği
Senad Ok kulis bilgisini açıkladı! Fenerbahçe'de futbolcuların 'Kadıköy' gerçeği Fenerbahçe Süper Lig'de liderliği yarışını sürdürürken takımdaki son gelişmeleri Milliyet Gazetesi Fenerbahçe muhabiri Senad Ok canlı yayında değerlendirdi. Kulis bilgisini paylaşan Ok, Kadıköy'deki baskının altını çizdi.
21.02.2024 Futbol
Senad Ok kulis bilgisini açıkladı! Fenerbahçe'de futbolcuların 'Kadıköy' gerçeği
Senad Ok kulis bilgisini açıkladı! Fenerbahçe'de futbolcuların 'Kadıköy' gerçeği Fenerbahçe Süper Lig'de liderliği yarışını sürdürürken takımdaki son gelişmeleri Milliyet Gazetesi Fenerbahçe muhabiri Senad Ok canlı yayında değerlendirdi. Kulis bilgisini paylaşan Ok, Kadıköy'deki baskının altını çizdi.
21.02.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Kulis ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.