Kulüpler

Kulüpler

Son dakika kulüpler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kulüpler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kulüpler haber sayfamızda...

Kulüpler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 17.627 kulüpler haberi bulunmuştur.
Al Hilal'de Jorge Jesus sözleşme görüşmelerini açıkladı: Zamanla herkes değişir
Al Hilal'de Jorge Jesus sözleşme görüşmelerini açıkladı: Zamanla herkes değişir Al-Hilal ile Suudi Arabistan'da şampiyonluğa ulaşan Jorge Hesus, geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.
12.05.2024 Dünyadan Futbol
Festiwell-Yılın En İyi Günü İzmirlilere nefes verecek
Festiwell-Yılın En İyi Günü İzmirlilere nefes verecek İyi Yaşam Rotary Kulübü Başkanı Gül Çukur, 18 Mayıs’ta düzenlenecek renkli etkinlik için, “Söyleşiler, nefes terapileri, fonksiyonel tıp, aroma terapistleri ve yoga ile katılımcılarımızın hayatlarında bir milat olmasını istiyoruz” dedi
11.05.2024 Ege
Göztepe Başkanı Ankersen'den transfer açıklaması
Göztepe Başkanı Ankersen'den transfer açıklaması Göztepe Başkanı Rasmus Ankersen transfere dair önemli açıklamalarda bulundu.
10.05.2024 Göztepe
Tuğba Şenoğlu İvegin transferi resmen açıklandı!
Tuğba Şenoğlu İvegin transferi resmen açıklandı! TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, milli voleybolcu Tuğba Şenoğlu İvegin’in yeni sezonda forma giyeceği takımı açıkladı.
10.05.2024 Voleybol
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan Nuri Şahin, Sergen Yalçın ve Şenol Güneş cevabı! Transfer teklifini açıkladı
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan Nuri Şahin, Sergen Yalçın ve Şenol Güneş cevabı! Transfer teklifini açıkladı Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Teknik direktör adaylarına dair gelen soruyu cevaplayan Hasan Arat, genç futbolcuya gelen transfer teklifini duyurdu.
9.05.2024 Beşiktaş
Can Uzun imzayı atıyor! Yeni takımı belli oldu
Can Uzun imzayı atıyor! Yeni takımı belli oldu Bundesliga 2'de Nürnberg forması giyen Can Uzun'un yeni takımı belli oluyor. Milli takım tercihini Türkiye'den yana kullanan 18 yaşındaki golcünün imzayı atması bekleniyor.
8.05.2024 Almanya Bundesliga
Eczacıbaşı açıkladı! Naz Aydemir Akyol kararı
Eczacıbaşı açıkladı! Naz Aydemir Akyol kararı Eczacıbaşı Dynavit, 2024-2025 sezonu kadro planlaması dahilinde 2004-2009 sezonları arasında ve geçtiğimiz sezon forma giyen tecrübeli pasör Naz Aydemir Akyol’un yeni sezonda takımda kalacağını açıkladı.
8.05.2024 Voleybol
Sıla Çalışkan, VakıfBank'a döndü! Transfer resmen açıklandı
Sıla Çalışkan, VakıfBank'a döndü! Transfer resmen açıklandı Yeni sezon kadro planlaması doğrultusunda çalışmalarına devam eden VakıfBank, altyapısında yetişen pasör Sıla Çalışkan’ı kadrosuna kattı.
8.05.2024 Voleybol
Hürrem Sultan VakıfBank'a imza attı! İşte 5 transfer
Hürrem Sultan VakıfBank'a imza attı! İşte 5 transfer Geçen sezonu beklentilerin altında tamamlayan VakıfBank yeni sezondaki kadro planlaması belli oldu. Sarı-siyahlılar 5 voleybolcu ile anlaşma sağladı.
7.05.2024 Voleybol
Joanna Wolosz'dan Fenerbahçe Opet cevabı! 'Bizim için tokat gibiydi'
Joanna Wolosz'dan Fenerbahçe Opet cevabı! 'Bizim için tokat gibiydi' Imoco Volley Conegliano'nun yıldızı Joanna Wolosz, CEV Şampiyonlar Ligi'ndeki performanslarını değerlendirdi.
5.05.2024 Voleybol
Eski VakıfBanklı Gabi Guimaraes'ten sakatlık cevabı! 'Acıdan kurtuldum'
Eski VakıfBanklı Gabi Guimaraes'ten sakatlık cevabı! 'Acıdan kurtuldum' VakıfBank kariyeri sona eren ve şu anda herhangi bir takıma resmi olarak imza atmayan Gabi Guimaraes suskunluğunu bozdu. 30 yaşındaki voleybolcu tedavi sürecine dair konuştu.
4.05.2024 Voleybol
Süper Lig ekibinden Alex de Souza bombası! Başkan resmen açıkladı
Süper Lig ekibinden Alex de Souza bombası! Başkan resmen açıkladı Brezilya'da Avai'yi çalıştırdıktan sonra yaklaşık 1 yıldır bir takımla anlaşmayan Alex de Souza, Süper Lig ekibinin başına geçebilir. İşte detaylar...
4.05.2024 Antalyaspor
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek'ten tedavi kararı! EURO 2024 hedefi
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek'ten tedavi kararı! EURO 2024 hedefi İsmail Yüksek, EURO 2024’ü düşünerek ameliyatsız tedaviye karar verdi. Yabancı uzman bir doktordan destek alan Fenerbahçeli milli futbolcu, Almanya’daki finallere kadar sahalara dönmeyi planlıyor.
4.05.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Mehmet Büyükekşi ve Dursun Özbek'e sert tepki
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Mehmet Büyükekşi ve Dursun Özbek'e sert tepki Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Türkiye Futbol Federasyonu Mali Genel Kurulu'nun Seçimli Genel Kurul olarak düzenlenmesi gündemi ile ilgili basın toplantısı düzenledi.
3.05.2024 Fenerbahçe
Türkiye Futbol Federasyonu noter yoluyla ulaşan imza sayısını açıkladı
Türkiye Futbol Federasyonu noter yoluyla ulaşan imza sayısını açıkladı Türkiye Futbol Federasyonu, seçimli mali genel kurul tarihinin öne çekilmesi talebiyle noter yoluyla kendilerine ulaşan imza sayısını duyurdu.
3.05.2024 Süper Lig
Joanna Wolosz: Türkler, bizim tarafımızda olacak | Santarelli ve Haak Türkiye'de idol
Joanna Wolosz: Türkler, bizim tarafımızda olacak | Santarelli ve Haak Türkiye'de idol Antalya'da düzenlenecek olan CEV Şampiyonlar Ligi finali öncesi Imoco'da Joanna Wolosz açıklamalarda bulundu. Polonyalı pasör, Türk taraftarlar için Santarelli ve Haak vurgusu yaptı.
3.05.2024 Voleybol
ÖZEL | İlyas Kahraman 'Fenerbahçe'yi Okan Buruk çalıştırsaydı' dedi ve açıkladı
ÖZEL | İlyas Kahraman 'Fenerbahçe'yi Okan Buruk çalıştırsaydı' dedi ve açıkladı Süper Lig'de Fenerbahçe ve Galatasaray'ın şampiyonluk yarışı kızıştı. Sarı-kırmızılı takımın eski futbolcusu İlyas Kahraman, Okan Buruk'un Fenerbahçe'nin başında olduğu senaryoyu Skorer'e yorumladı.
3.05.2024 Fenerbahçe
Ecmel Faik Sarıalioğlu ve Bayram Saral'dan TFF seçimi açıklaması!
Ecmel Faik Sarıalioğlu ve Bayram Saral'dan TFF seçimi açıklaması! İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu ve İstanbulspor Başkan Yardımcısı Bayram Saral, TFF'nin seçim kararına dair bir açıklama yaptı.
2.05.2024 İstanbulspor
SON DAKİKA: Fatih Terim sessizliğini bozdu: Panathinaikos'ta tarih yazacağız!
SON DAKİKA: Fatih Terim sessizliğini bozdu: Panathinaikos'ta tarih yazacağız! Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim, Yunan basınına özel röportaj verdi. Son günlerde hakkında ayrılık iddiaları ortaya atılan Terim, "Panathinaikos'ta tarih yazacağız" ifadelerini kullandı.
2.05.2024 Dünyadan Futbol
Fenerbahçe'de transfere şartlı onay! Karar verildi
Fenerbahçe'de transfere şartlı onay! Karar verildi Fenerbahçe’de başkandan yönetime, teknik heyetten oyuncuya herkes Trendyol Süper Lig’de kalan dört maça ve şampiyonluğa odaklandı. Bu sezon şampiyon olunamaması durumunda yaz döneminin transfer politikasının da belirlendiği öğrenildi.
2.05.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş'ta Hasan Arat'tan Almanya çıkarması!
Beşiktaş'ta Hasan Arat'tan Almanya çıkarması! Almanya’ya çıkarma yapan Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Bayern Münih Başkanı Herbert Hainer’in yanı sıra RB Leipzig Teknik Sorumlusu Mario Gomez’le bir araya geldi. İkili görüşmelerde transfer başta olmak üzere kulüpler arasındaki iş birliği fırsatlarının masaya yatırıldığı belirlendi.
2.05.2024 Beşiktaş
İstanbulspor Kulübü'nden TFF'nin açıklamasına cevap!
İstanbulspor Kulübü'nden TFF'nin açıklamasına cevap! İstanbulspor Kulübü, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin açıklamalarına cevap verdi.
1.05.2024 İstanbulspor
Jürgen Klopp için bomba iddia! Yeni adresi belli oldu
Jürgen Klopp için bomba iddia! Yeni adresi belli oldu Liverpool'dan ayrılacağını daha önce açıklayan Jürgen Klopp'un yeni adresinin belli olduğu iddia edildi. 56 yaşındaki futbol adamının yeni kulübünde teknik direktör olarak çalışmayacağı aktarıldı.
Mustafa Kaplan, İrfan Can Kahveci'nin yeni adresini açıkladı!
Mustafa Kaplan, İrfan Can Kahveci'nin yeni adresini açıkladı! Fenerbahçe'deki performansı sonrası takımdaki geleceği merak edilen İrfan Can Kahveci için eski teknik direktöründen sürpriz bir açıklama geldi. İşte detaylar...
1.05.2024 Fenerbahçe
Altın adam Burak Haşhaş: Futbolun yerine bilardoyu tercih ettim
Altın adam Burak Haşhaş: Futbolun yerine bilardoyu tercih ettim Yunanistan'da yapılan U25 3 Bant Bilardo Avrupa Şampiyonası'nda altın madalyayı boynuna takan Burak Haşhaş, Demirören Haber Ajansı'na konuştu.
1.05.2024 Diğer

Benzer Haber Etiketleri

Kulüpler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.