Son dakika haberler: Dünya bu virüsle sarsıldı! Maymun çiçeği fetiş festivalinden yayıldı
Son dakika haberler: Dünya bu virüsle sarsıldı! Maymun çiçeği fetiş festivalinden yayıldı Son dakika haberlere göre, Avrupa'da bir ülkede daha ortaya çıkan maymun çiçeği virüsü için WHO acil toplanıyor. Bir Avrupa ülkesinde 10 bin kişinin katıldığı fetiş festivali salgının merkez üssü. İspanya'da ise 80 bin kişinin katıldığı festival odak noktasında.
21.05.2022 Dünya
Son dakika... Maymun çiçeği virüsü birkaç günde üç kıtaya yayıldı!
Son dakika... Maymun çiçeği virüsü birkaç günde üç kıtaya yayıldı! Ateş, baş ağrısı, şişlikler, sırt ağrısı, kas ağrısı ve halsizlik belirtilerini gösteren tedavisi olmayan virüs, yakın temas ya da cinsel yolla bulaşıyor. Avrupa ülkeleri Fransa ve Almanya ilk vakaları doğruladı. Dünya genelinde yayılmaya devam eden maymun çiçeği virüsü İsrail’e de sıçradı.
20.05.2022 Dünya
‘Uzaktan eğitimi başarıyla yürüttük’
‘Uzaktan eğitimi başarıyla yürüttük’ Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Türkiye Özel Okullar Derneği Uluslararası Bakalorya (IB) Komisyonu üyelerinin desteğiyle ve TED Ankara Kolejinin ev sahipliğinde düzenlenen “IB Yolculuğunda Değişimi Benimsemek” 16. IB Günü Eğitim Liderleri Çevrim İçi Konferansı’na katıldı.
18.04.2021 Eğitim
Borusan Sanat’tan  28 çevrimiçi konser
Borusan Sanat’tan 28 çevrimiçi konser Borusan Sanat; güvenli bir ortamda yeni sezon konserlerine devam edecek.
15.10.2020 Kültür Sanat
Son dakika... Dünyada tek! 97 milyonluk ülkede kimse corona virüsten ölmedi
Son dakika... Dünyada tek! 97 milyonluk ülkede kimse corona virüsten ölmedi Çin'le 1444 kilometre kara sınırı var, her yıl milyonlarca Çin'li ziyaret ediyor ancak ülkede yalnızca 328 test pozitif sonuç verdi, hiçbir can kaybı kayıtlara geçmedi. CNN International, daha Ocak ayı başında salgının merkez üssü Wuhan'dan gelen yolcular için sağlık taraması yapan Vietnam'ın başarısını dünyaya duyurdu.
1.06.2020 Dünya