Kurulu

Kurulu

Son dakika kurulu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kurulu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kurulu haber sayfamızda...

Kurulu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 221.522 kurulu haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe'de sürpriz veda! Ayrılığı duyurdular
Fenerbahçe'de sürpriz veda! Ayrılığı duyurdular Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'de gelecek sezonun planları da yapılmaya başlandı. Sarı-lacivertlilerin büyük umutlarla kadrosuna kattığı yıldız oyuncu için ayrılık kararı alındı.
26.04.2024 Fenerbahçe
Futbol Gelişim Projesi bilgilendirme toplantısına yoğun katılım
Futbol Gelişim Projesi bilgilendirme toplantısına yoğun katılım Milli Eğitim Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile TFF arasında imzalanan Futbol Gelişim Projesi'nin bilgilendirme toplantısı yapıldı.
26.04.2024 Süper Lig
SON DAKİKA: Panathinaikos'tan Fatih Terim kararı! 'Başkanla görüştü ve oyunculara iletti'
SON DAKİKA: Panathinaikos'tan Fatih Terim kararı! 'Başkanla görüştü ve oyunculara iletti' Yunanistan şampiyonluk turunda AEK'ya deplasmanda 3-0 yenilerek şampiyonluk yarışında büyük darbe alan Panathinaikos'ta Fatih Terim'in geleceği netlik kazanıyor. Panathinaikos Başkanı Giannis Alafouzos ile Fatih Terim'in geçtiğimiz günlerde görüşme gerçekleştirdiği belirtildi.
26.04.2024 Dünyadan Futbol
MEB resmen duyurdu! Yeni müfredat taslağı açıklandı
MEB resmen duyurdu! Yeni müfredat taslağı açıklandı Millî Eğitim Bakanlığınca, tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" yeni müfredat taslağı, "https://gorusoneri.meb.gov.tr" adresinden kamuoyunun görüşüne sunuldu. Yeni müfredat taslağı için internet sitesi üzerinden bir hafta süresince görüş bildirilebilecek.
26.04.2024 Haberler
Enis Bardhi'den ilginç çıkış: Messi'den daha iyi olduğum zamanlar da oldu
Enis Bardhi'den ilginç çıkış: Messi'den daha iyi olduğum zamanlar da oldu Bordo-mavili takımın Makedon oyuncusu kulüp dergisine açıklamalarda bulundu.
26.04.2024 Trabzonspor
MEB resmen duyurdu! Yeni müfredat taslağı açıklandı
MEB resmen duyurdu! Yeni müfredat taslağı açıklandı Millî Eğitim Bakanlığınca, tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" yeni müfredat taslağı, "https://gorusoneri.meb.gov.tr" adresinden kamuoyunun görüşüne sunuldu. Yeni müfredat taslağı için internet sitesi üzerinden bir hafta süresince görüş bildirilebilecek.
26.04.2024 Eğitim
Fenerbahçe Divan Kurulu başkan adayı Şekip Mosturoğlu'ndan Ali Koç itirafı! 'Aziz Yıldırım'la görüştüm'
Fenerbahçe Divan Kurulu başkan adayı Şekip Mosturoğlu'ndan Ali Koç itirafı! 'Aziz Yıldırım'la görüştüm' Fenerbahçe’nin Seçimli Yüksek Divan Kurulu’nda adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım döneminin etkili isimlerinden olan Şekip Mosturoğlu, Fanatik'ten Caner Kolağasıgil'e konuştu.
26.04.2024 Fenerbahçe
ATO Başkanı Baran, Ankara'dan direkt uçuşlar konusunu değerlendirdi
ATO Başkanı Baran, Ankara'dan direkt uçuşlar konusunu değerlendirdi Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, ATO’nun Ankara’dan yurt dışına direkt uçuşlar konusunda yaptığı çalışmalarla pandemi öncesi dönemde bu konuda ilerleme kaydedildiğini dile getirerek, “Pandemi tüm gelişmeleri tersine çevirdi. Bugün İstanbul Havalimanı’ndan haftalık yurt dışı uçuş sayısı 4 bin iken Esenboğa Havalimanı’ndan sadece 160 uçuş gerçekleştirildiği görülüyor” dedi.
26.04.2024 Ekonomi
Çağlayan Çetin: Körfez bölgesinde Türkiye’ye ilgi büyük
Çağlayan Çetin: Körfez bölgesinde Türkiye’ye ilgi büyük Dünyanın önde gelen perakende liderlerini bir araya getiren The Retail Summit 23-24 Nisan tarihlerinde Dubai’de gerçekleştirildi. Zirve kapsamında Körfez pazarını mercek altına alan panelde konuşan Trendyol Grubu Başkanı Çağlayan Çetin, bölgede Türk ürünlerine ve Türk kültürüne büyük ilgi olduğunu söyledi.
26.04.2024 Ekonomi
Ticaret Bakanlığı'ndan 'IBAN kiralama' uyarısı
Ticaret Bakanlığı'ndan 'IBAN kiralama' uyarısı Ticaret Bakanlığı, IBAN kiralama ilanları başta olmak üzere sosyal mühendislik dolandırıcılığına karşı vatandaşları uyararak; bir banka hesabının maddi menfaat karşılığında başka kişiler tarafından kullanılmasına izin vermenin 'Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi Kanunu'na göre suç teşkil ettiğini bildirdi.
26.04.2024 Ekonomi
Karavana yoğun talep
Karavana yoğun talep Deprem, pandemi ve yüksek kiralar gibi nedenlerle alternatif yaşam şekilleri araştıran vatandaşların bir kısmı karavanlara yöneldi. İzmir Kamp ve Karavan Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Mustafa Yokuş, tatil için karavanı tercih edenlerin yanı sıra karavan sahiplerinin yüzde 20'sinin yılın 12 ayı karavanda yaşadığını söyledi.
26.04.2024 Ekonomi
GÖZLER KABİNE TOPLANTISI TARİHİNE ÇEVRİLDİ! Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta başlayacak? Bakanlar Kurulu Kabine Toplantısı tarihi...
GÖZLER KABİNE TOPLANTISI TARİHİNE ÇEVRİLDİ! Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta başlayacak? Bakanlar Kurulu Kabine Toplantısı tarihi... Kabine Toplantısı ne zaman sorusu öğretmen ataması bekleyen binlerce kişi tarafından sorgulanıyor. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in yaptığı son açıklamanın ardından Bakanlar Kurulu Kabine toplantısı tarihi merak edilmeye başlandı. Peki Kabine Toplantısı ne zaman, tarih belli oldu mu?
26.04.2024 Bilgi Rehberi
Gupse Özay'dan Barış Arduç ve 'kıskançlık' cevabı: Geceleri uyku uyuyamıyorum!
Gupse Özay'dan Barış Arduç ve 'kıskançlık' cevabı: Geceleri uyku uyuyamıyorum! Gupse Özay ile Barış Arduç, 'Deliha' filminin setinde başlayan ilişkilerini 2020 yılında nikâh masasına taşımış, 2022'de kızları Jan Asya'yı kucaklarına almıştı. Geçtiğimiz gün bir etkinliğe katılan Gupse Özay, Barış Arduç'un kadınlar tarafından beğenilmesini değerlendirerek dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
26.04.2024 Cadde
Yatırım fonları yoğun ilgi görüyor!
Yatırım fonları yoğun ilgi görüyor! Ak Portföy girişim sermayesi yatırım fonları, küresel yatırımcılardan yoğun ilgi görüyor!
26.04.2024 Ekonomi
Dublörlere şapka çıkarın!
Dublörlere şapka çıkarın! David Leitch’in yönettiği, başrollerini Ryan Gosling ve Emily Blunt’ın paylaştığı “Dublör”, sinemanın gölge kahramanları dublörleri baş tacı eden, eğlenceli bir aksiyon komedi.
26.04.2024 Kültür Sanat
Hande Fırat’ın ‘DEVRİAMBER’ sergisi açıldı
Hande Fırat’ın ‘DEVRİAMBER’ sergisi açıldı Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi ve CNN Türk Program Yapımcısı Hande Fırat’ın uzun süreli çalışmalarını içeren ‘DEVRİAMBER’ sergisi açıldı. Başkentte Cumhuriyet Müzesi olarak kullanılan İkinci Meclis’te bulunan Sığınak’taki sergi, 25 Mayıs’a kadar ziyaret edilecek.
26.04.2024 Kültür Sanat
İYİ Parti’den ‘seyircisiz’ kurultay kararı
İYİ Parti’den ‘seyircisiz’ kurultay kararı İYİ Parti’nin 5. Olağanüstü Kurultayı’na seyirci alınmayacak.
26.04.2024 Gündem
Merkez faizi yüzde 50’de sabit tuttu
Merkez faizi yüzde 50’de sabit tuttu Merkez Bankası (TCMB) politika faizini değiştirmeyerek yüzde 50’de sabit tuttu. TCMB Para Politikası Kurulu (PPK), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranının yüzde 50 düzeyinde sabit tutulmasına karar verdi.
26.04.2024 Ekonomi
10 bin işletme için dijital yetkinlik ölçümü
10 bin işletme için dijital yetkinlik ölçümü Vodafone Business, Yıldız Teknik Üniversitesi akademisyenleri iş birliği ve Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) desteğiyle hazırlamış olduğu Sanayide Dijital Yetkinlik Analizi’yle şirketlerin dijital yetkinlik seviyelerini ölçeceğini duyurdu. Yapılan açıklamaya göre kendi dijital yetkinliklerini sektördeki diğer işletmelerle karşılaştırabilme şansı yakalayabilecek olan KOBİ’ler geliştirmeleri gereken alanları tespit edebilecek.
26.04.2024 Ekonomi
Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu’yla ilgili yeni iddia
Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu’yla ilgili yeni iddia Sahibi olduğu firmanın ürettiği çikolatanın küflü çıktığını belirten bir tüketiciye sosyal medyada alaycı ve kaba bir şekilde yanıt verdikten sonra istifa etmek zorunda kalan Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu’yla ilgili iddialar bitmiyor.
26.04.2024 Gündem
Hande Fırat’ın 'DEVRİAMBER' sergisi açıldı
Hande Fırat’ın 'DEVRİAMBER' sergisi açıldı CNN TÜRK’te Gece Görüşü programının moderatörü ve Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın resim, heykel, yerleştirmeler ve dijital eserlerden oluşan 'Devriamber' sergisi açıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gönderdiği mesajda gazeteci Fırat’ı tebrik ederek, “Başarılı gazeteci kimliğinin yanı sıra sergi vesilesi ile sanatçı yönünü de tanıma fırsatı bulduğumuz Hande Fırat'ı tebrik ediyor kendisine meslek ve sanat hayatında da muvaffakiyetler diliyorum” dedi.
25.04.2024 Haberler
Bakan Işıkhan Başkanlığında İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı yapıldı
Bakan Işıkhan Başkanlığında İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı yapıldı Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, video konferans yönetimiyle gerçekleştirilen İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısına katıldı.
25.04.2024 Gündem
THY'den bir başarı daha! Tüm zamanların rekoru
THY'den bir başarı daha! Tüm zamanların rekoru Türk Hava Yolları'ndan bir başarı daha geldi. 83,4 milyon yolcuyla tüm zamanların rekorunu kırıldı.
25.04.2024 Gündem
Bayraktar TB3'ten bir adım daha! Tam 295 saat uçuş gerçekleşti
Bayraktar TB3'ten bir adım daha! Tam 295 saat uçuş gerçekleşti Yerli ve milli Bayraktar TB3 31. test uçuşunu da başarıyla tamamladı. Baykar, resmi sosyal medyasından o uçuşu paylaştı. Paylaşımda toplam uçuşun 295 saat olduğu belirtildi. İşte detaylar...
25.04.2024 Gündem
Hande Fırat’ın 'DEVRİAMBER' sergisi açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan tebrik mesajı
Hande Fırat’ın 'DEVRİAMBER' sergisi açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan tebrik mesajı CNN TÜRK’te Gece Görüşü programının moderatörü ve Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın resim, heykel, yerleştirmeler ve dijital eserlerden oluşan 'Devriamber' sergisi açıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gönderdiği mesajda gazeteci Fırat’ı tebrik ederek, “Başarılı gazeteci kimliğinin yanı sıra sergi vesilesi ile sanatçı yönünü de tanıma fırsatı bulduğumuz Hande Fırat'ı tebrik ediyor kendisine meslek ve sanat hayatında da muvaffakiyetler diliyorum” dedi.
25.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kurulu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.