Kabine toplantısı sona erdi! Gündem KYK kredi borçları
Kabine toplantısı sona erdi! Gündem KYK kredi borçları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı sona erdi. Kabine toplantısının gündemindeki en önemli başlıklardan biri de üniversite mezunu gençlerin geri ödemede büyük zorluk yaşadığı KYK kredi borçları. Milyonlarca genç, Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklayacağı müjdeyi bekliyor.
18.07.2022 Siyaset
KYK kredi borçları ile ilgili son gelişmeler: KYK borçları silinecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yapacak
KYK kredi borçları ile ilgili son gelişmeler: KYK borçları silinecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yapacak KYK kredi borçları ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Hazine ve Maliye Bakanlığı KYK borçları ile ilgili çalışmasını tamamladı. Gençlerin mağduriyet yaşamaması için yapıcı bir çözüm hazırlandı. Çözüm Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulacak. Peki, KYK kredi borçları silinecek mi? Çalışma ne zaman duyurulacak?
15.07.2022 Gündem
KYK borçları silinecek mi? Bakan Albayrak'tan KYK açıklaması
KYK borçları silinecek mi? Bakan Albayrak'tan KYK açıklaması KYK borçları silinecek mi? KYK kredi borcu olan milyonlarca mezun bu sorunun yanıtını merak ediyor. Bakan Berat Albayrak'ın KYK borçlarını gündeme getirmesi KYK borcu olanları umutlandırdı. Peki, KYK borçları ile ilgili düzenleme yapılacak mı?
29.11.2019 Gündem
Gözler TBMM'de! KYK kredi borçları silinecek mi? Kanun teklifi sunuldu
Gözler TBMM'de! KYK kredi borçları silinecek mi? Kanun teklifi sunuldu Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından Üniversite'de eğitim gören öğrenciler için her ay ödenen krediler öğrencinin eğitim süresi sona erdikten iki yıl sonra ödenmeye başlanıyor. Bu süre zarfında herhangi bir iş bulamayan adaylar KYK kredi borçlarını erteleyebiliyor. Tam bu noktada kredi borcu olan 5 milyon kişi TBMM'ye sunulan kredi borçları silinecek mi kanun teklifine gözünü dikti. Peki KYK kredi borçları silinecek mi?
3.10.2019 Gündem