Kazım Koyuncu'nun 12. ölüm yıldönümü...
Kazım Koyuncu'nun 12. ölüm yıldönümü... Kazım Koyuncu’nun aramızdan ayrılışının bugün 12. yılına giriyoruz. Geleneksel Karadeniz müziği ile Rock’n Roll müziği sentezleyerek kendi tarzını yaratan Kuzey’in güleryüzlü çocuğu Kazım Koyuncu aramızdan ayrıldı. Çevre konusunda duyarlılığı, alçakgönüllü oluşu ve hümanist kişiliği olan Kazım Koyuncu, 33 yaşında akciğer kanseri nedeniyle hayata veda etmişti.
11.09.2019 Magazin
Torununa araba kullanmayı öğretmek isteyen dede krize soktu
Torununa araba kullanmayı öğretmek isteyen dede krize soktu Karadeniz’de bir çocuğun dedesinden araba öğrenme dersi adeta bir drama dönüşüyor. Dede, torunu arabayı harekete geçirme konusunda sıkıntı yaşayınca çileden çıkıyor. Torununa hem kızan hem de ara ara vuran dede izleyenleri gülme krizine sokuyor.
11.09.2019 Nevidyo
Rizeli işi minare
Rizeli işi minare Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde bir turistik tesis işletmesinin önündeki elektrik direğinden yapılan minare ilgi çekiyor.
20.04.2014 Gündem
Bakan Bağış: Nifak tohumlarına karşı tek yürek olmalıyız
Bakan Bağış: Nifak tohumlarına karşı tek yürek olmalıyız Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Türkiye'ye nifak tohumları atmaya çalışanlara karşı tek yürek olunması gerektiğini söyledi...
18.03.2013 Siyaset
Sierra'nın katil zanlısının görüntüleri ortaya çıktı
Sierra'nın katil zanlısının görüntüleri ortaya çıktı İstanbul'da kayboluşunun 12'nci gününde Cankurtaran'daki sur kalıntıları içinde cesedi bulunan ABD'li turist Sarai Sierra'nın (33) katil zanlısı olduğu iddia edilen 'Laz Ziya' lakaplı kağıt toplayıcısı Z.T.'nin (46), 6 ay öncesine ait görüntüleri ortaya çıktı. Temmuz ayında Sarayburnu’nda tren raylarının kenarındaki otların tutuşması sonucu çıkan yangın sırasında Cihan kamerasına yansıyan görüntüde Z.T.'nin yanan alandan yarı çıplak halde çıkarak itfaiye ekiplerinin yanına geldiği görülüyor. Kâğıt toplayıcısı Z.T.'nin izine en son Karabük'te rastlandığı iddia edilmişti.
11.09.2019 Haberler
BATUM ARTIK LAZ VEGAS!
BATUM ARTIK LAZ VEGAS! Rize Ticaret ve Sanayi Odası (RTSO) Başkanı Ömer Faruk Ofluoğlu, geçen yıl Haziran ayında Türkiye’den Gürcistan’a gidenlerin sayısının yaklaşık 20 bin kişi olduğunu, kimlikle geçişin başlamasının ardından bu yılın Haziran ayında ise bu rakamın 100 bini aştığını söyledi
4.07.2012 Gündem
Trabzon'da 'Laz işi' stadyum
Trabzon'da 'Laz işi' stadyum Arazi darlığı, denizin doldurulmasındaki zorluk Trabzon için laz işi bir stada yönlendirdi. Bakın nasıl bir proje üretildi?
14.12.2008 Skorer