Leon

Leon

Son dakika Leon haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Leon gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Leon haber sayfamızda...

Leon

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.023 leon haberi bulunmuştur.
Ünlü futbolcu minik bebeğinin yüzünü ilk defa gösterdi! Aile saadeti
Ünlü futbolcu minik bebeğinin yüzünü ilk defa gösterdi! Aile saadeti Ünlü futbolcu İlhan Mansız sosyal medya hesabından eşi Lela Leyla ve yeni dünyaya gelen bebekleri Imre Leon Mansız ile birlikte fotoğrafını paylaştı. Mansız, yakın zamanda dünyaya gelen bebeklerinin yüzünü ilk defa gösterdi.
25.04.2024 Cadde
10'da 10 Yaptı, 163.984 TL Kazandı!
10'da 10 Yaptı, 163.984 TL Kazandı! Misli’ye gelen kazanıyor, Misli kazandırmaya devam ediyor. Misli üyesi, cumartesi bülteninden farklı liglerden 10 maç içeren 10 numara kupon oluşturdu. Ayrıca Misli üyelerinin kupon paylaşımı ve yorumlar yaptığı, aynı zamanda puanlar kazandığı Misli Arena’da kuponunu diğer üyelerle paylaştı.
22.04.2024 Diğer
Aston Villa, Bournemouth karşısında 3 golle galip!
Aston Villa, Bournemouth karşısında 3 golle galip! Aston Villa, Premier Lig'in 34'üncü haftasında Bournemouth'u 3-1 mağlup etti.
Bayern Münih, Union Berlin'i 5 golle geçti!
Bayern Münih, Union Berlin'i 5 golle geçti! Bundesliga'nın 30'uncu haftasında Bayern Münih, Union Berlin'i 5-1'lik skorla mağlup etti.
20.04.2024 Almanya Bundesliga
Onvo Büyükçekmece, TOFAŞ deplasmanında galip!
Onvo Büyükçekmece, TOFAŞ deplasmanında galip! Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 26'ncı haftasında Onvo Büyükçekmece, TOFAŞ'ı deplasmanda 94-73 mağlup etti.
Hande Ataizi'den 'Taş Kağıt Makas' açıklaması! 'Daha ne olsun'
Hande Ataizi'den 'Taş Kağıt Makas' açıklaması! 'Daha ne olsun' Kore yapımı 'Remember: War Of The Son' dizisinden uyarlanan 'Taş, Kağıt, Makas'te 'Savcı Süreyya' karakterini canlandıran Hande Ataizi, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Ünlü isim, Kanal D ekranlarının sevilen dizisi hakkında açıklamalarda bulundu.
6.04.2024 Cadde
Osman Hamdi Bey’den Salih Münir Paşa’ya ‘Muhabbetle Yadigâr’
Osman Hamdi Bey’den Salih Münir Paşa’ya ‘Muhabbetle Yadigâr’ Türkiye İş Bankası Resim Heykel Müzesi, Osman Hamdi Bey’in “Kaplumbağa Terbiyecisi” ismiyle bilinen eserinin ikinci versiyonunu koleksiyonuna ekledi. Müzenin kurucu küratörü Prof. Dr. Gül İrepoğlu bu eserin ‘müze koleksiyonunun sürekli gelişme ilkesinin bir uzantısı olarak canlı bir örnek oluşturduğunu’ dile getiriyor.
5.04.2024 Advertorial
Galatasaray Ekmas, Onvo Büyükçekmece'ye takıldı!
Galatasaray Ekmas, Onvo Büyükçekmece'ye takıldı! Onvo Büyükçekmece, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 24'üncü haftasında Galatasaray Ekmas'ı deplasmanda 101-96 mağlup etti.
Antarktika'da kuş gribi alarmı: Penguen vakaları artıyor
Antarktika'da kuş gribi alarmı: Penguen vakaları artıyor Bilim insanları, Penguen kolonilerinin kalabalık yapısı ve göç hareketlerinin kuş gribi virüsünün yayılmasını artırabileceği uyarısında bulunuyor.
16.03.2024 Dünya
Pınar Karşıyaka rahat kazandı! Kadro dışı kararı
Pınar Karşıyaka rahat kazandı! Kadro dışı kararı Pınar Karşıyaka evinde konuk ettiği Büyükçekmece Basketbol'u 93-87 mağlup etti. Maç öncesi kadro dışı bırakıldığı öğrenilen Hilliard görev yapmadı
10.03.2024 Basketbol
Bayern Münih 9 gollü maçta Mainz'a acımadı! Boey haftalar sonra geri döndü
Bayern Münih 9 gollü maçta Mainz'a acımadı! Boey haftalar sonra geri döndü Bayern Münih, sahasında ağırladığı Mainz 05'i 8-1'lik skorla mağlup etti.
9.03.2024 Almanya Bundesliga
'Atakan, Survivor'dan şampiyon olmadan dönmez!'
'Atakan, Survivor'dan şampiyon olmadan dönmez!' Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'Survivor'ın 2016 sezonunda şampiyonluk ipini göğüsleyen Çağan Atakan Arslan, Nisa Bölükbaşı'nın kazandığı 'All Star 2022'de 9'uncu olmuştu. Üçüncü kez Dominik Cumhuriyeti'ne giden Avatar Atakan'ın eşi Serap Korkmaz'dan iddialı bir Survivor açıklaması geldi.
24.02.2024 Cadde
Avatar Atakan'ın eşi Serap Korkmaz'dan itiraf! 'Düğünümü yaşayamadım'
Avatar Atakan'ın eşi Serap Korkmaz'dan itiraf! 'Düğünümü yaşayamadım' 'Survivor All Star 2024'te mücadele eden 'Avatar' lakaplı kick boksçu Çağan Atakan Arslan'ın eşi Serap Korkmaz, gelinlik koleksiyonu tanıtım etkinliğinde duygusal anlar yaşadı. İki çocuk annesi fenomenin, düğünüyle ilgili itirafı da günmem oldu.
23.02.2024 Cadde
Bayern Münih'te Thomas Tuchel krizi! Takım içi bölünme
Bayern Münih'te Thomas Tuchel krizi! Takım içi bölünme Bu sezon istediği sonuçları almakta zorlanan Alman devi Bayern Münih'te teknik direktör Thomas Tuchel'in koltuğu sallanırken, futbolcular da tecrübeli teknik adama sırtını döndü.
20.02.2024 Almanya Bundesliga
Aston Villa, Sheffield United'ı 5 golle yıktı!
Aston Villa, Sheffield United'ı 5 golle yıktı! Premier Lig'in 23'üncü haftasında Aston Villa, Sheffield United'ı deplasmanda 5-0 mağlup etti.
Tarihin sahnesi İznik Tiyatrosu
Tarihin sahnesi İznik Tiyatrosu İznik’te bulunan 2000 yıllık Roma Tiyatrosu’nda tiyatro oyunlarının ardından gladyatör dövüşleri, ilerleyen dönemde de dinî toplantılar yapıldı. M.S. 8. yüzyılda taşları surların güçlendirilmesinde kullanılan tiyatro, Osmanlı Dönemi’nde seramik fırınlarına ev sahipliği yaptı.
21.01.2024 Arkeoloji
Sezgin Baran Korkmaz davasında flaş gelişme! ABD'den beklenen yanıt geldi
Sezgin Baran Korkmaz davasında flaş gelişme! ABD'den beklenen yanıt geldi  SBK Holding'in sahibi Sezgin Baran Korkmaz'ın da arasında olduğu 10 sanığın yargılandığı Amerika'dan haksız kazançla elde edilen "malvarlığı değerini aklama" suçundan açılan davada, Korkmaz ve iki sanık yönünden uluslararası yardım talebine ABD adli makamlarından verilen yanıt mahkemeye ulaştı. ABD'den verilen cevapta, bu taleplerin yerine getirilmesinin ABD'de devam eden yargılama üzerinde olumsuz bir etkiye neden teşkil edeceği vurgulanarak ertelendiği kaydedildi.
18.01.2024 Gündem
A Milli Erkek Hentbol Takımı'nda Daniel Gordo dönemi!
A Milli Erkek Hentbol Takımı'nda Daniel Gordo dönemi! A Milli Erkek Hentbol Takımı'nın yeni başantrenörü Daniel Gordo oldu.
4.01.2024 Diğer
Nikaragua Hakkında Bilgiler; Nikaragua Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Nikaragua Hakkında Bilgiler; Nikaragua Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Nikaragua ya da resmi ismi ile Nikaragua Cumhuriyeti, günümüzde yaklaşık olarak 129.495 km²'lik yüzölçümü ile Orta Amerika'nın hemen hemen en büyük ülkesidir. İşte, Nikaragua hakkında merak edilen tüm detaylar.
3.01.2024 Tatil
Meksika Hakkında Bilgiler; Meksika Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Meksika Hakkında Bilgiler; Meksika Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Büyük Okyanus'a kıyısı bulunan Meksika, Amerika kıtasında yer almaktadır. Resmi adı Meksika Birleşik Devletleridir. Uzun yıllar boyunca İspanya'nın kolonisi olan ülke, 16 Eylül 1810 tarihinde bağımsızlığını ilan etti. Meksika bayrağının anlamı ne, başkenti neresi? Sizin için derledik.
3.01.2024 Tatil
Köpek İsimleri 2024: Yaratıcı, Duyulmamış, Yeni, Değişik, Popüler Yavru Dişi ve Erkek Köpek İsimleri
Köpek İsimleri 2024: Yaratıcı, Duyulmamış, Yeni, Değişik, Popüler Yavru Dişi ve Erkek Köpek İsimleri Sevimli görünüşleri, inşalarla kurdukları yakın dostluk ve bağ ile kendilerini sevdiren köpekler dünya üzerinden en çok sahiplenilen ikinci evcil hayvanlardır. Etçil ve memeli olan köpeklerin 400’den fazla ırkı olduğu tahmin edilmektedir. Günümüzde en çok sahiplenilen köpek cinsi ile fino türüdür. İlk köpek sahiplenildiğinde dişi veya erkek oluşuna göre isim verilir. Köpek sahipleri yeni dostlarına en güzel, duyulmamış, havalı isimleri vermek ister. Bazı evcil hayvan sahipleri köpeklerine yabancı isim vermek isterken bazıları da Türkçe isim tercih ederler. Köpeklere verilebilecek birbirinden güzel köpek isimleri vardır. En güzel, yaratıcı, duyulmamış, havalı, Türkçe, yabancı dişi ve erkek köpek isimleri ile ilgili içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
2.01.2024 Evcil Hayvan
Aston Villa, Burnley'i 89'uncu dakikada devirdi!
Aston Villa, Burnley'i 89'uncu dakikada devirdi! Premier Lig'in 20'nci haftasında Aston Villa, Burnley'i 3-2 mağlup etti.
Rıdvan Yılmaz 90 dakika oynadı! Celtic, Rangers'ı 2 golle geçti
Rıdvan Yılmaz 90 dakika oynadı! Celtic, Rangers'ı 2 golle geçti İskoçya Premiership'in 21'inci haftasında Celtic, Rangers'ı 2-1 mağlup etti.
30.12.2023 Dünyadan Futbol
Aliağa Petkimspor, Onvo Büyükçekmece Basketbol engeline takılmadı!
Aliağa Petkimspor, Onvo Büyükçekmece Basketbol engeline takılmadı! Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 14'üncü haftasında Aliağa Petkimspor, Onvo Büyükçekmece Basketbol'u 99-95 mağlup etti.
FIFA'dan 'küresel' Şampiyonlar Ligi projesi! 2 milyar gelir
FIFA'dan 'küresel' Şampiyonlar Ligi projesi! 2 milyar gelir FIFA, Kulüpler Dünya Kupası’nın 2025’ten itibaren düzenleneceği yeni formatı açıkladı. Mevcut şekliyle 7 takımın katıldığı, bir tür resmi hazırlık turnuvası havasında geçen organizasyon, yeni şekliyle ciddi bir rekabetin yaşanacağı, dikkat çekici bir hale bürünecek.
19.12.2023 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Leon ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.