Lerzan Mutlu

Lerzan Mutlu

Türk şarkıcı ve televizyon sunucusu.   Diskografi   Albümler Karabüyü (2001) Yar Dediğin Arar (2004) Tam İsabet (2006) Zirve (2009) Single'lar Kibrit (2011) Oyuncu (2013) Kahraman (2014) Klipleri "Karabüyü" "Benden Giden Bana Döner" "Hançer" "Yar Dediğin Arar" "Aşk Dediğin Yürek İster" "Sızım Sızım" "Bir Numara" "Kibrit" "Oyuncu" "Bir An Bile Düşünmedim" "Kahraman"

Lerzan Mutlu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 382 lerzan mutlu haberi bulunmuştur.
‘Yüzleri davul gibi’
‘Yüzleri davul gibi’ Lerzan Mutlu, geçtiğimiz gün Vadistanbul’da alışveriş yaparken görüntülendi.
3.03.2024 Cadde
'Erkekler estetik yaptırınca yüzleri davul gibi oluyor!'
'Erkekler estetik yaptırınca yüzleri davul gibi oluyor!' Şarkıcı Lerzan Mutlu, meslektaşları Gökhan Özen ve Rafet El Roman'ın basına yansıyan görüntülerinin ardından başlayan 'erkeklerin estetik yaptırması' tartışmasını değerlendirdi.
2.03.2024 Cadde
Kısmi felç geçirerek hastaneye kaldırılmıştı! Popstar Mehtap'tan haber var
Kısmi felç geçirerek hastaneye kaldırılmıştı! Popstar Mehtap'tan haber var 'Popstar Alaturka' yarışmasıyla şöhreti yakalayan Mehtap Yılmaz, beyine pıhtı atması sonucu kısmi felç geçirmişti. Acil olarak hastaneye kaldıran Yılmaz'dan haber geldi. Ünlü isim, sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı.
18.11.2023 Cadde
Popstar Mehtap Yılmaz hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumuyla ilgili ilk açıklama geldi
Popstar Mehtap Yılmaz hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumuyla ilgili ilk açıklama geldi 'Popstar Alaturka' yarışmasıyla şöhreti yakalayan Mehtap Yılmaz, beyine pıhtı atması sonucu kısmi felç geçirdi. Hastanede tedavisi süren Yılmaz'ın sağlık durumu ile ilgili şarkıcının sosyal medya hesabından açıklama yapıldı.
16.11.2023 Cadde
Lerzan Mutlu: Bana 'yılan terbiyecisi' derler!
Lerzan Mutlu: Bana 'yılan terbiyecisi' derler! Ünlü şarkıcı Lerzan Mutlu, geçtiğimiz gün Etiler'de yer alan bir kuaförden çıkarken görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Mutlu, sahte sosyal medya hesapları konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu.
12.10.2023 Cadde
'Tayt' tartışmasına Cemil İpekçi de dahil oldu: O ne öyle?
'Tayt' tartışmasına Cemil İpekçi de dahil oldu: O ne öyle? Önceki akşam Beyoğlu'ndaki bir otelde düzenlenen etkinliğe katılan Cemil İpekçi, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Nükhet Duru'nun başlattığı 'tayt' polemiğine dahil olan ünlü modacı, baseni geniş olduğu halde tayt giyenler için ilginç bir benzetmede bulundu.
11.05.2023 Cadde
Amsterdam'da Mehtap Yılmaz'a hırsızlık şoku!
Amsterdam'da Mehtap Yılmaz'a hırsızlık şoku! 'Popstar Alaturka' yarışmasıyla şöhreti yakalayan Mehtap Yılmaz'ın tatil için gittiği Amsterdam'da eşyaları çalındı. Hırsızların, otoparka bıraktığı arabasının camını kırdıklarını ve pasaport dahil tüm eşyalarını çaldıklarını söyleyen şarkıcı; ''Şu anda üstümdekilerle kaldım'' diyerek isyan etti.
2.05.2023 Cadde
Armağan Çağlayan: İnsan olarak utanmıyor musunuz?
Armağan Çağlayan: İnsan olarak utanmıyor musunuz? YouTube'da yayınlanan yapımcısı ve sunucusu olduğu programlarla dikkat çeken Armağan Çağlayan, yıllık sağlık taraması sonucu akciğer kanserine yakalandığını öğrenmişti. Ünlü isim, üç hafta önce 4.5 saat süren ameliyat geçirmiş, kitle ciğerinden alınmıştı. Çağlayan, son olarak kendisi hakkında canlı yayında açıklama yapan Popstar Mehtap Yılmaz'a sitem dolu sözler söyledi.
16.01.2023 Cadde
Mehtap’tan Lerzan Mutlu ve Armağan Çağlayan'a sitem
Mehtap’tan Lerzan Mutlu ve Armağan Çağlayan'a sitem 'Popstar Alaturka' yarışmasıyla şöhreti yakalayan Mehtap Yılmaz, 2. Sayfa'ya konuk oldu. Dobra açıklamalarıyla dikkat çeken Yılmaz'ın hedefinde şarkıcı Lerzan Mutlu ve Armağan Çağlayan vardı. Mehtap Yılmaz, kendisiyle ilgili iddialarda bulunan bir kişiyi programına çıkartan Armağan Çağlayan ve Lerzan Mutlu için "Beni sırtımdan hançerlediler" dedi.
10.01.2023 Cadde
'Tayt' çıkışı gündem olan Nükhet Duru: Nerede kaldı fikir özgürlüğü?
'Tayt' çıkışı gündem olan Nükhet Duru: Nerede kaldı fikir özgürlüğü? Nükhet Duru, Çırağan Sarayı’nda katıldığı bir davet öncesi gazetecilerle konuşarak, bir 'tayt' açıklamasında bulunmuş; "Bu tayt olayına bir 'dur' deyin artık" ifadelerini kullanmıştı. Gündem olan sözlerin ardından şarkıcı, katıldığı bir programda sözlerinin arkasında durduğunu belirterek çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
24.11.2022 Cadde
Lerzan Mutlu 'tayt' tartışmasına son noktayı koydu: Çok saçma bir polemik!
Lerzan Mutlu 'tayt' tartışmasına son noktayı koydu: Çok saçma bir polemik! 'Kibrit', 'Bir Alo de' ve 'Farzet' gibi şarkılarıyla tanınan Lerzan Mutlu, geçtiğimiz gün Almanya'da sahne aldı. Sevilen şarkılarını seslendirdiği sahneden dinleyicileriyle sohbet eden ünlü isim, meslektaşı Nükhet Duru'nun gündemden düşmeyen 'tayt' tartışması hakkında konuşarak, dikkat çeken ifadeler kullandı.
15.11.2022 Cadde
Ayrıldı, şarkı yaptı
Ayrıldı, şarkı yaptı Lerzan Mutlu, önceki akşam Almanya Köln’de konser verdi.
15.11.2022 Cadde
‘Kuyu kazarlar’
‘Kuyu kazarlar’ Lerzan Mutlu, Alper Ergez’in sunduğu programa katıldı.
3.11.2022 Cadde
Lerzan Mutlu: Her şey o anda sonsuza dek bitti!
Lerzan Mutlu: Her şey o anda sonsuza dek bitti! Son çalışması ile adından söz ettiren Lerzan Mutlu, Müzik Onair’den Alper Ergez’in sorularını yanıtladı. Yeni şarkısını hangi duygularla yazdığını anlatan sanatçı, "Uzun süre birlikte olduğum insanın telefonundan bir kızcağız beni aradı. İki kere görüştüğü biriymiş. Deli gibi her yerden beni aradı ama ilişkiyi bitirdim. Sonra senin elinden adam almışlar gibi komik bir durum ortaya çıktı" dedi.
3.11.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Altın kadın! Bella Hadid, önceki akşam New York’ta düzenlenen Golden Hearts Ödül Töreni’ne katıldı...
19.10.2022 Cadde
Kobra Murat mal varlığını açıkladı! 'Hepsi alın teri'
Kobra Murat mal varlığını açıkladı! 'Hepsi alın teri' 'Kobra Murat' lakabı ile tanınan Murat Divandiler, Caner Toygar’ın YouTube'da yayınlanan programına konuk oldu. Genç yaşta sahne hayatına başlayan Divandiler, programda mal varlığını açıkladı. Üç çocuk babası ünlü isim, '18 kilo altın, 18 ev ve 4 tane yazlığım var" ifadelerini kullandı.
5.10.2022 Cadde
Lerzan Mutlu'ya Seren Serengil ve annesine hakaretten ceza!
Lerzan Mutlu'ya Seren Serengil ve annesine hakaretten ceza! Sosyal medya üzerinden Seren Serengil ve annesi Nevin Teoman'a hakaret ettiği gerekçesiyle 4 yıl 1 aya kadar hapis talebiyle yargılanan şarkıcı Lerzan Mutlu hakkında karar verildi. Anadolu 41. Asliye Ceza Mahkemesi, hükmün açıklanmasını geri bıraktı.
28.09.2022 Cadde
Pınar Eliçe'den topuklu ayakkabı itirafı: Plaja giderken bile giyerim!
Pınar Eliçe'den topuklu ayakkabı itirafı: Plaja giderken bile giyerim! Şarkıcı ve sunucu Pınar Eliçe, yapımcılığını Armağan Çağlayan'ın üstlendiği YouTube üzerinden yayınlanan 'Normalleştiremediklerimizden misiniz?' adlı programa konuk oldu. Çeşitli sorulara yanıt veren ünlü isim, ailenin bir kere kurabileceğine inandığını söylerken; bir sevgilisiyle anısını anlattı. Ardından plaja bile topuklu ayakkabıyla gittiğini belirten Eliçe; düz ayakkabı, terlik giyince ayaklarının birbirine dolandığını söyledi.
16.09.2022 Cadde
‘Kim bekar?
‘Kim bekar? Lerzan Mutlu, Silivri 11. Kadıköy Karpuz Festivali’nde konser verdi.
24.08.2022 Cadde
Lerzan Mutlu'dan sahnede espri: Kim bekar?
Lerzan Mutlu'dan sahnede espri: Kim bekar? Lerzan Mutlu, Silivri 11. Kadıköy Karpuz Festivali'nde müzikseverlerle buluştu. Yeni single çalışması öncesinde halk konserinde binlerce kişiye şarkılarını seslendiren Lerzan Mutlu, sahneye muhtarın çıkması ile konuklarına komik anlar yaşattı.
23.08.2022 Cadde
Lerzan Mutlu, Seren Serengil ve annesine hakaretten hakim karşısında
Lerzan Mutlu, Seren Serengil ve annesine hakaretten hakim karşısında Şarkıcı Lerzan Mutlu, sosyal medya üzerinden Seren Serengil ve annesine hakaret ettiği gerekçesiyle 4 yıl bir aya kadar hapis talebiyle hakim karşısına çıktı. Ünlü şarkıcı, söz konusu paylaşımlarda Serengil ve annesi Nevin Teoman'ı kast etmediğini belirtti. Seren Serengil ise, “Sanık uzun süredir bana karşı takıntılıdır, husumet beslemektedir. Suça konu paylaşımları da beni ve annemi kastederek yapmıştır" ifadelerini kullandı.
2.06.2022 Magazin
Lerzan Mutlu, Seren Serengil ve annesine hakaretten hakim karşısında
Lerzan Mutlu, Seren Serengil ve annesine hakaretten hakim karşısında Şarkıcı Lerzan Mutlu, sosyal medya üzerinden Seren Serengil ve annesine hakaret ettiği gerekçesiyle 4 yıl bir aya kadar hapis talebiyle hakim karşısına çıktı. Ünlü şarkıcı, söz konusu paylaşımlarda Serengil ve annesi Nevin Teoman'ı kast etmediğini belirtti. Seren Serengil ise, “Sanık uzun süredir bana karşı takıntılıdır, husumet beslemektedir. Suça konu paylaşımları da beni ve annemi kastederek yapmıştır" ifadelerini kullandı.
3.06.2022 Cadde
Yeşim Salkım kimdir, kaç yaşında? Yeşim Salkım şarkıları neler?
Yeşim Salkım kimdir, kaç yaşında? Yeşim Salkım şarkıları neler? Kanal D'nin büyük ilgiyle takip edilen programı Şarkılar Bizi Söyler programına bu hafta Yeşim Salkım da konuk oluyor. İzleyiciler ise Yeşim Salkım kimdir, kaç yaşında sorularına cevap arıyor. Sesi ve şarkılarıyla yıllara damga vuran Yeşim Salkım'ın biyografisini haberimize ekledik. İşte Yeşim Salkım hakkında merak edilenler...
28.05.2022 Cadde
Lerzan Mutlu: Hayatım boyunca hiçbir şey yapmasam yine aynı standartta yaşayabilirim
Lerzan Mutlu: Hayatım boyunca hiçbir şey yapmasam yine aynı standartta yaşayabilirim Lerzan Mutlu, Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan 'Gör Beni' programına konuk oldu. Ünlü şarkıcı, maddiyatı ile ilgili önemli açıklamalarda bulunurken, sosyal medyada verdiği sert yanıtlar hakkında da dikkat çeken sözler sarf etti.
23.05.2022 Cadde
Keremcem, Seda Akgül’ün filtresinden nasibini aldı!
Keremcem, Seda Akgül’ün filtresinden nasibini aldı! Birçok ünlü isim, sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarda photoshop ve filtre uygulamalarına başvuruyor. Filtrenin abartılması durumunda ise ortaya çok ilginç görüntüler çıkıyor. Bunun son örneği sunucu Seda Akgül ile şarkıcı Keremcem'in fotoğrafında yaşandı. Söz konusu gönderiye gelen yorumlar dikkat çekti.
22.05.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Lerzan Mutlu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.