Cadde Popstar Mehtap Yılmaz hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumuyla ilgili ilk açıklama geldi

Popstar Mehtap Yılmaz hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumuyla ilgili ilk açıklama geldi

15.11.2023 - 09:33 | Son Güncellenme:

'Popstar Alaturka' yarışmasıyla şöhreti yakalayan Mehtap Yılmaz, beyine pıhtı atması sonucu kısmi felç geçirdi. Hastanede tedavisi süren Yılmaz'ın sağlık durumu ile ilgili şarkıcının sosyal medya hesabından açıklama yapıldı.

Ebru Gündeş, Orhan Gencebay, Armağan Çağlayan ve Bülent Ersoy’un jüri üyeliğini yaptığı 'Popstar Alaturka' yarışmasıyla tanınan ve katıldığı sene şampiyon olan Mehtap Yılmaz, beyine pıhtı atması sonucu kısmi felç geçirdi.

Haberin Devamı

"AÇIKLAMA YAPMA İHTİYACI HİSSEDİYORUZ"

Yılmaz'ın resmi Instagram hesabından yayınlanan bir videoda şu ifadelere yer verildi:

Dün gece acil olarak hastaneye kaldırılan Mehtap Yılmaz, beyin pıhtısı nedeniyle kısmi felç geçirmiştir. Tüm sevenlerimizden aldığımız mesajlar doğrultusunda açıklama yapma ihtiyacı hissediyoruz.

Popstar Mehtap Yılmaz hastaneye kaldırıldı Sağlık durumuyla ilgili ilk açıklama geldi

'GEÇMİŞ OLSUN' MESAJLARI YAĞDI

"Şu anda doktorlar, durumunun daha iyiye gittiğini ve gerekli tedavinin yapıldığını belirtmişlerdir. Sağlık durumuyla ilgili yeni bir gelişme olduğunda sevenlerine bilgilendirme yapılacaktır."

Popstar Mehtap Yılmaz hastaneye kaldırıldı Sağlık durumuyla ilgili ilk açıklama geldi

45 yaşındaki Yılmaz'ın hesabından paylaşılan bu gönderiye, başka ünlü isimler olmak üzere birçok takipçisinden 'geçmiş olsun' mesajları yağdı.

Popstar Mehtap Yılmaz hastaneye kaldırıldı Sağlık durumuyla ilgili ilk açıklama geldi

"AMSTERDAM MACERAMIN SONUNDA SOYULDUM"

Öte yandan Mehtap Yılmaz, geçtiğimiz aylarda Amsterdam'da yaşadığı talihsiz olayı takipçileriyle paylaşmıştı. Instagram sayfasından bir video yayınlayan Yılmaz, arabasının içine bıraktığı tüm eşyalarının çalındığını duyurmuştu. "Amsterdam maceramın sonunda soyuldum arkadaşlar" diyen şarkıcı şu ifadeleri kullanmıştı:

Valizim, pasaportum, param, çantam, her şeyi almışlar. Şu anda üstümdekilerle kaldım. Arabayı patlatmışlar. Arabanın camını kırmışlar. Büyük camı kırmamış, en azından küçük camı kırmış, çok düşünceliymiş. Tutanak tutturduk. Allah'ın izniyle yeniden pasaportumu çıkaracağım. Çok sinirliyim arkadaşlar. Maalesef soyulduk.