Cadde Pınar Eliçe'den topuklu ayakkabı itirafı: Plaja giderken bile giyerim!

Pınar Eliçe'den topuklu ayakkabı itirafı: Plaja giderken bile giyerim!

15.09.2022 - 13:21 | Son Güncellenme:

Şarkıcı ve sunucu Pınar Eliçe, yapımcılığını Armağan Çağlayan'ın üstlendiği YouTube üzerinden yayınlanan 'Normalleştiremediklerimizden misiniz?' adlı programa konuk oldu. Çeşitli sorulara yanıt veren ünlü isim, ailenin bir kere kurabileceğine inandığını söylerken; bir sevgilisiyle anısını anlattı. Ardından plaja bile topuklu ayakkabıyla gittiğini belirten Eliçe; düz ayakkabı, terlik giyince ayaklarının birbirine dolandığını söyledi.

Pınar Eliçeden topuklu ayakkabı itirafı: Plaja giderken bile giyerim

Milliyet.com.tr
Sahne hayatına oryantal olarak başlayan daha sonra müziğe yönelen Pınar Eliçe, geçtiğimiz aylarda kendisinden uzun yıllar saklanan bir gerçekle bir televizyon programında yüzleşmişti. Canlı yayında Petek Dinçöz'ü eleştiren Eliçe, yıllar önce nişanlısının gazinoya verdiği para karşılığında sahneye çıktığını öğrenmişti.

Haberin Devamı

Programda sekiz yıllık eşi Serkan Kodaloğlu'ndan boşanan Petek Dinçöz'ün Miami'ye taşınmasıyla ilgili konuşan Pınar Eliçe, "Petek, hayatı boyunca bir erkeğin gücüne ihtiyaç duydu. Arkasında Can Tanrıyar gibi güçlü bir adam vardı. Ayrılma kararından sonra da yok oldu gitti" diye konuşmuştu.

Pınar Eliçeden topuklu ayakkabı itirafı: Plaja giderken bile giyerim

"SENİN İÇİN DE GAZİNO KİRALADI"

Ameliyat olduğu için programa görüntülü olarak bağlanan Seyhan Soylu ise Eliçe için; "Pınar Eliçe orada Petek Dinçöz'ü eleştiriyor. Söylemezsem kendime ihanet etmiş olurum. Türkiye'de en büyük bir gazinoyu dahi kiralayabilecek tek kadın Pınar Eliçe'dir. Türkiye'nin en lüks gazinosu Maksim Gazinosu kiralandı Pınar Eliçe için Vedat Çöloğlu tarafından" demişti.

SACİT ASLAN DOĞRULADI

Haberin Devamı

Pınar Eliçe bunu reddederken; yayına bağlanan Sacit Aslan da Seyhan Soylu'nun doğru söylediğini ifade etmiş ve "Vedat Çöloğlu'nun kendisiyle ilişkisinden dolayı ve sevdiği bir kadının assolist olması için bütün şartlarını zorladı. Pınar'ın haberi olsaydı bunu onur meselesi yapar oryantalliğe devam eder ve sahneye çıkmazdı" demişti.

GÖZYAŞLARIYLA YAYINI TERK ETMİŞTİ

Aslan'ın sözleri sonrası hayatıyla ilgili sır gibi saklanan bir gerçekle yüzleşen Pınar Eliçe, gözyaşlarına hakim olamamıştı. Konuşmakta güçlük çeken şarkıcı, yayını terk etmişti.

Pınar Eliçeden topuklu ayakkabı itirafı: Plaja giderken bile giyerim

"AİLENİN BİR KERE KURULDUĞUNA İNANIYORUM"

Bir süredir Beyaz TV ekranlarında yayınlanan 'Beyaz Magazin' programında yorumculuk görevini üstlenen Pınar Eliçe, Armağan Çağlayan'ın Armağan Çağlayan'ın 'Normalleştiremediklerimizden misiniz?' programına konuk oldu. Programda bir insanın altı kez evlenip boşanmasını normal bulmadığını söyleyen ünlü isim, şu ifadeleri kullandı:

Ben ailenin bir kere kurulduğuna inananlardanım. Hele çocuklar da varsa o ikinci baharlar herkese nasip olamayabiliyor veya herkes bunu beceremiyor. Ben beceremeyenlerdenim. Zaten bir kere boşanıp ikinciye evlenmek büyük bir cesaret işi. Çocuklarım olmasaydı belki başka şekilde düşünebilirdim. Ama ben çocuklarımın yaşadığı evde başka bir erkek figürünü tasvip etmiyorum.

İLK KEZ ANLATTI

Çağlayan'ın 'Eski sevgilinizle izlediğiniz diziyi yeni sevgilinizle izlemeniz normal midir?'sorusuna; "Normaldir ama çaktırmamak koşuluyla" yanıtını veren Eliçe, daha önce benzer bir şeyin başına geldiğini de anlattı.

Erkek arkadaşıyla tatile gittiğini söyleyen Pınar Eliçe, aslında önceki sevgilisiyle oraya gittiğini ifade etti. Yeni erkek arkadaşına da durumu çaktırmamak için "Aa ne güzel yerler" dediğini söyledi. Eliçe, "Bu da ortaya çıktı burada" dedi.

Pınar Eliçeden topuklu ayakkabı itirafı: Plaja giderken bile giyerim

Haberin Devamı

"DÜZ AYAKKABIYLA YÜRÜYEMİYORUM"

Plaja ayakkabıyla gelmeyi normal bulduğunu ifade eden ünlü şarkıcı, "Ben genelde topuklu ayakkabılarla giderim plaja hatta kuma. Bu bir tercih meselesi. Ben mesela düz ayakkabılarla, terliklerle yürüdüğüm zaman ayaklarım dolanıyor ve düşüyorum. Ben topukluya alışmışım. (Eliyle gösyeriyor) Ben baya yüksek topuklu ayakkabılarla giderim kuma. Tabi mayolarımla falan uyumlu olacak" diye konuştu.