Makam Odası

Makam Odası

Son dakika makam odası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan makam odası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan makam odası haber sayfamızda...

Makam Odası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 475 makam odası haberi bulunmuştur.
Eş, dost, akraba uyarısı: Bu işlere girmeyin
Eş, dost, akraba uyarısı: Bu işlere girmeyin CHP Genel Başkanı Özel, il ve ilçe başkanlarına, birinci ve ikinci derecede yakınları için belediyeler-den iş ya da benzeri bir talepte bulunmamalarını söyledi. Özel, her düzeyde partiye katılmak iste-yenler olduğunu ancak bunu zamana yayacaklarını ifade etti.
22.04.2024 Gündem
Sosyal medyada 'jakuzi' tartışması! AK Parti'den açıklama: Ne öyle bir oda, ne öyle bir jakuzi var
Sosyal medyada 'jakuzi' tartışması! AK Parti'den açıklama: Ne öyle bir oda, ne öyle bir jakuzi var İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kampanya direktörü Necati Özkan'ın, Eski Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü'nün başkanlık katında jakuzi olduğunu iddia etmesi üzerine AK Parti'den peş peşe açıklamalar geldi.
7.04.2024 Gündem
Makam odasında tepki çeken sözler: Belediyeye her aldığımız kişi CHP’li
Makam odasında tepki çeken sözler: Belediyeye her aldığımız kişi CHP’li Muğla’nın Datça ilçesinde ilk döneminde atama, ikinci döneminde ise seçilmiş başkan olarak görev yapan ve 31 Mart'taki seçimlerde aday olmayan Gürsel Uçar, yeni seçilen Aytaç Kurt’a görevi teslim ederken tepki çeken sözlere imza attı.
4.04.2024 Gündem
Binali Yıldırım: Ben onlara menfaat ittifakı diyorum
Binali Yıldırım: Ben onlara menfaat ittifakı diyorum AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Sultanbeyli'de sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi. Yıldırım, "Millet İttifakı, Millet İttifakı değil, ben onlara menfaat ittifakı diyorum. Niye menfaat ittifak diliyorum? Kardeşim daha seçim yok ortada. Ortaya düşmüşler. Her şeyi paylaşmışlar. Kavga ediyorlar. Daha seçim olmadan, sen mi bakan olacaksın? Ben mi bakan olacağım? Cumhurbaşkanı Yardımcılıklarını böyle ulufe gibi dağıtıyorlar" diye konuştu.
25.05.2023 Haberler
Binali Yıldırım: Ben onlara menfaat ittifakı diyorum
Binali Yıldırım: Ben onlara menfaat ittifakı diyorum AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Sultanbeyli'de sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi. Yıldırım, "Millet İttifakı, Millet İttifakı değil, ben onlara menfaat ittifakı diyorum. Niye menfaat ittifak diliyorum? Kardeşim daha seçim yok ortada. Ortaya düşmüşler. Her şeyi paylaşmışlar. Kavga ediyorlar. Daha seçim olmadan, sen mi bakan olacaksın? Ben mi bakan olacağım? Cumhurbaşkanı Yardımcılıklarını böyle ulufe gibi dağıtıyorlar" diye konuştu.
25.05.2023 Gündem
Savcı Mehmet Selim Kiraz'a adliyede anma
Savcı Mehmet Selim Kiraz'a adliyede anma Terör örgütü DHKP-C üyelerince adliyedeki odasında rehin alındıktan sonra şehit edilmesinin üzerinden 8 yıl geçen İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz törenle anıldı.
31.03.2023 Gündem
Türkiye’nin dünü, bugünü, yarını
Türkiye’nin dünü, bugünü, yarını İş Sanat, Cumhuriyet’in 100. yılına “Yaşasın Cumhuriyet! Atatürk Döneminde İktisadi Bağımsızlığın İlk Adımları” sergisiyle hazırlanıyor. İstanbul’daki Türkiye İş Bankası Müzesi ile Ankara’da İktisadi Bağımsızlık Müzesi’nde açılacak dev sergide o döneme ait aile yadigârlarının bugüne taşınıp yarınlara bırakılmaları hedefleniyor.
15.11.2022 Kültür Sanat
Kadıköy Belediyesi Başkanının makam odasına haciz şoku
Kadıköy Belediyesi Başkanının makam odasına haciz şoku Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı'nın makam odasındaki eşyalar, 39 yıl önce yapılan kamulaştırma nedeniyle haczedildi.
3.11.2022 Haberler
Kadıköy Belediyesi Başkanının makam odasına haciz şoku
Kadıköy Belediyesi Başkanının makam odasına haciz şoku Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı'nın makam odasındaki eşyalar, 39 yıl önce yapılan kamulaştırma nedeniyle haczedildi.
3.11.2022 Gündem
Tarihi askeri bina konut olmayacak
Tarihi askeri bina konut olmayacak FETÖ’nün yalanını Milliyet ortaya çıkardı. FETÖ’cüler tarafından sosyal medyada servis edilen ‘Yeniköy Askerlik Şubesi binasının Bakan Akar’a konut olarak tahsis edileceği’ iddiasının gerçek olmadığı belirtildi.
2.09.2022 Gündem
Altılı masa iftarda toplanıyor
Altılı masa iftarda toplanıyor Altılı masa Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın ev sahipliğinde bugün iftarda buluşacak.
24.04.2022 Siyaset
İki gündür kayıp olan okul müdürü, makam odasında ölü bulundu
İki gündür kayıp olan okul müdürü, makam odasında ölü bulundu Zonguldak’ın Kilimli ilçesine bağlı Gelik beldesinde, iki gündür kayıp olarak aranan Ayiçi İlkokulu Müdürü Fazıl Etike (60) makam odasında bilekleri kesilmiş halde ölü bulundu. Etike'nin ölümüyle ilgili soruşturma başlatılırken ılayın ardından okul tatil edildi.
13.12.2021 Gündem
TÜGVA'dan İBB ile yaşanan tahliye tartışmalarına ilişkin yeni  açıklama
TÜGVA'dan İBB ile yaşanan tahliye tartışmalarına ilişkin yeni açıklama Türkiye Gençlik Vakfınca (TÜGVA), Adalar İlçe Temsilciliğinin tahliye edilmek istenmesine ilişkin İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB) öne sürdüğü iddiaların ve yayınlanan ''sözde'' belgelerin vakıfla alakası olmadığı belirtilerek, "Bize saldıran, hakkımızda yalan ve iftira içerikli paylaşımlar yapanlardan hukuk önünde hesap soracağız" açıklaması yapıldı.
12.10.2021 Gündem
KOSGEB'den tadilat ve onarım işlerine ilişkin haberlere yalanlama
KOSGEB'den tadilat ve onarım işlerine ilişkin haberlere yalanlama KOSGEB, bir gazetede "KOSGEB binasına 47 bin liralık klozet" ve "Bürokrata masajlı duş ve akıllı klozet" başlıklarıyla yayımlanan haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.
11.10.2021 Ekonomi
Makam odasını öğrencilere tahsis etti
Makam odasını öğrencilere tahsis etti Samsun’da, 94 üniversite öğrencisi, tahsis edilen Bafra Öğretmenevi'ne yerleştirildi. Kentte yurt bulamayan 2 öğrenci daha açıkta kalınca öğretmenevi müdür yardımcısının, yatak ve diğer eşyalar konulan makam odası, öğrencilere verildi. İşlerini mesai arkadaşlarının odasından yürüten Bafra Öğretmenevi Müdür Yardımcısı Yavuz Vural, “2 öğrencimiz geldi ancak öğretmenevinde yer yoktu. ‘Ne yapabiliriz’ diye düşündük. Aklıma, kendi odama iki yatak serip çocukları dışarıda bırakmayalım, düşüncesi geldi" dedi.
7.10.2021 Gündem
EPDK: Kurum binası ihtiyaçlarına yönelik tüm alımlar yasal mevzuata uygun gerçekleştirildi
EPDK: Kurum binası ihtiyaçlarına yönelik tüm alımlar yasal mevzuata uygun gerçekleştirildi Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun (EPDK) Aralık 2019'da taşındığı binanın ihtiyaçlarına yönelik tüm alımların yasal mevzuata uygun şekilde gerçekleştirildiği bildirildi.
24.05.2021 Ekonomi
‘Makam odasında değil vatandaşların içindeyiz’
‘Makam odasında değil vatandaşların içindeyiz’ Mahalle gezilerini sürdüren Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu’nun son durağı Karalar Mahallesi oldu...
16.01.2021 Ege
Ayda'ya sürpriz doğum günü kutlaması
Ayda'ya sürpriz doğum günü kutlaması İzmir'de, 30 Ekim'de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremde 91 saat sonra Rıza Bey Apartmanı'nın enkazından çıkarılan Ayda Gezgin için 4. yaş gününde kutlama yapıldı.
16.12.2020 Haberler
RTÜK'ten İstanbul hizmet binasıyla ilgili açıklama
RTÜK'ten İstanbul hizmet binasıyla ilgili açıklama Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), İstanbul Bölge Temsilciliği hizmet binasıyla ilgili haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.
2.10.2020 Gündem
AK Parti Adana İl Başkanı: Siyasi şov uğruna şehrimiz rezil edildi
AK Parti Adana İl Başkanı: Siyasi şov uğruna şehrimiz rezil edildi AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, makam odasındaki masa, sandalye ve mobilyaları haczedilen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a tepki gösterdi. Başkan Ay, "Sayın Karalar şov yapma, Adana'nın imajını kötüleme. Şehrine bu utancı yaşatan bir belediye başkanı için en şerefli hareket, istifa etmektir" dedi.
11.07.2020 Siyaset
Son dakika haberler: HDP'li 5 belediye başkanı gözaltına alındı
Son dakika haberler: HDP'li 5 belediye başkanı gözaltına alındı Son dakika haberlere göre İçişleri Bakanlığı'nca, Siirt, Siirt Baykan, Siirt Kurtulan, Muş Altınova ve Iğdır belediye başkanlarının, haklarında yürütülen terör soruşturmaları kapsamında gözaltına alınıp, görevlerinden uzaklaştırıldığı duyurdu.
15.05.2020 Gündem
Son dakika | Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı makam odasında rehin alındı!
Son dakika | Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı makam odasında rehin alındı! Bursa'nın Gemlik ilçesinde Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Şentürk, silahlı saldırgan tarafından rehin alındı. O esnada makamında bulunan Belediye Başkanı Uğur Sertaslan yardımcısının kapısını kırıp içeri girdi ve yardımcısını kurtardı.
2.10.2019 Gündem
Okul müdürü ve memura para topladığı iddiasıyla gözaltı!
Okul müdürü ve memura para topladığı iddiasıyla gözaltı! Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde bağış adı altında velilerden para topladığı iddiasıyla bir okul müdürü ve memur gözaltına alındı.
11.09.2019 Gündem
Bilirkişi: Şule Çet'in ayakkabısının önce düşmesi, intihar örüntüsüne aykırı
Bilirkişi: Şule Çet'in ayakkabısının önce düşmesi, intihar örüntüsüne aykırı Ankara'da, plazanın 20'nci katından düşen üniversiteli Şule Çet'in (23) ölümüyle ilgili hazırlanan bilirkişi raporunda, genç kızın sol ayakkabısının sağ kolunun altında, sağ ayakkabısının ise sol ayağının 155 santimetre ilerisinde bulunduğu belirtildi. Raporda, "Düşme pozisyonunda yerle temas ile sol ayaktan fırlayan ayakkabının sağ dirsek altında kalma olasılığı bulunmadığından Şule Çet'in ayakkabısının vücudundan önce yere düştüğü açıktır. Bu durum olağan bir intihar davranış örüntüsüne ve sürecin olağan akışına aykırıdır" denildi.
16.05.2019 Gündem
Ekrem İmamoğlu mazbatasını aldı
Ekrem İmamoğlu mazbatasını aldı 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu, İl Seçim Kurulu'ndan mazbatasını aldı. İmamoğlu daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Saraçhane'deki binasında görevi Mevlüt Uysal’dan devraldı.
18.04.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Makam Odası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.