Manisa Büyükşehir

Manisa Büyükşehir

Son dakika Manisa Büyükşehir haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Manisa Büyükşehir gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Manisa Büyükşehir haber sayfamızda...

Manisa Büyükşehir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.676 manisa büyükşehir haberi bulunmuştur.
Suyu en ucuza kullanacağız
Suyu en ucuza kullanacağız İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nin yeni dönem ikinci toplantısı Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın başkanlığında yapıldı. Tugay, “Amacımız İzmir’i en düşük su fiyatına sahip il yapmak” dedi.
20.04.2024 Ege
CHP lideri Özel: Tüm siyasi partilerin liderlerini arayacağım
CHP lideri Özel: Tüm siyasi partilerin liderlerini arayacağım CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ramazan Bayramı namazını memleketi Manisa'nın Şehzadeler ilçesindeki Hatuniye Camii'nde kıldı.
10.04.2024 Gündem
Bayramda toplu ulaşım ücretsiz
Bayramda toplu ulaşım ücretsiz Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Belediye iştirakleri bünyesindeki resmi toplu taşıma araçları bayram süresince vatandaşlara ücretsiz olarak hizmet verecek.
6.04.2024 Ege
‘El birliği ile beraber  hizmet edeceğiz’
‘El birliği ile beraber hizmet edeceğiz’ 31 Mart tarihinde yapılan yerel seçimlerin ardından Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Ferdi Zeyrek, ilk ziyaretini Manisa Valisi Enver Ünlü’ye gerçekleştirdi.
6.04.2024 Ege
Yerel seçim sonuçları 2024 | CHP’li 4 vekil belediye başkanlığını kazandı
Yerel seçim sonuçları 2024 | CHP’li 4 vekil belediye başkanlığını kazandı Yerel seçimde aday olan 26 milletvekilinden 4’ü belediye başkan adaylığını kazandı.
1.04.2024 Gündem
Ege’de büyük değişim
Ege’de büyük değişim Tüm Türkiye’nin merakla beklediği 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri gerçekleşti. Oy verme işleminin saat 17.00’de sona ermesinin ardından oy sayım işlemine geçildi. Ege Bölgesi’ndeki şehirlerde de sonuçlar belli oldu.
1.04.2024 Gündem
Manisa'da seçim sonuçları belli oldu! CHP’li Ferdi Zeyrek yarışı 1. tamamladı
Manisa'da seçim sonuçları belli oldu! CHP’li Ferdi Zeyrek yarışı 1. tamamladı Manisa'da, 1 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonculara göre Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Ferdi Zeyrek oldu. 14 ilçede CHP, 2 ilçede AK Parti, 1 ilçede ise Yeniden Refah Partisi seçimi önde tamamladı.
1.04.2024 Gündem
26 milletvekili belediye başkan adayı olmuştu... Sandıktan ne çıktı?
26 milletvekili belediye başkan adayı olmuştu... Sandıktan ne çıktı? 31 Mart seçimlerinde 26 milletvekili birçok il ve beldeden belediye başkan adayı olmuştu. Sandıklardan gelen veriler doğrultusunda sonuçlar belli oldu.
31.03.2024 Gündem
Özgür Özel'in sandığından CHP adayı çıktı
Özgür Özel'in sandığından CHP adayı çıktı CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Manisa'da oy kullandığı 1174 No'lu sandıktan CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek açık ara farkla ilk sırada çıktı. Zeyrek 197 oy alırken, MHP'li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Cengiz Ergün 42 oy aldı.
31.03.2024 Gündem
CHP Lideri Özel’den Akşener’e cevap geldi: Canı sağ olsun, ablamdır
CHP Lideri Özel’den Akşener’e cevap geldi: Canı sağ olsun, ablamdır İYİ Parti Lideri Meral Akşener'in "Bana abla mabla demeyin" çıkışına CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den cevap geldi: "Cevabım iki kelime; canı sağ olsun, ablamdır"
29.03.2024 Gündem
MANİSA Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayları Kimler? Seçim Sonuçları: 2024 Yerel Seçim Başkan Adayları Listesi
MANİSA Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayları Kimler? Seçim Sonuçları: 2024 Yerel Seçim Başkan Adayları Listesi 2024 Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı adayları belirlendi. 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşecek yerel seçimde seçim sonuçları ekranı Milliyet.com.tr'de olacak. 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi'nde, Büyükşehirlerde hangi parti ve adayların yer alacağı araştırılıyor. Milliyet.com.tr'nin seçim ekranı, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Büyükşehirlerden aday olan isimlere kolaylıkla ulaşmanızı sağlıyor. İşte 2024 Manisa Belediye Başkanı adaylığı için seçime katılan partiler ve aday isimleri hakkında detaylar.
28.03.2024 Bilgi Rehberi
MANİSA BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI KİM SEÇİM 2024? (Yerel Seçim Aday Listesi) Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayları ve Partileri
MANİSA BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI KİM SEÇİM 2024? (Yerel Seçim Aday Listesi) Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayları ve Partileri Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayları 2024 belli oldu. 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi'nde Büyükşehirlerde hangi partiyi, hangi aday temsil edecek araştırılıyor. 31 Mart Yerel Seçimlerinde Büyükşehirlerden aday olan isimlere Milliyet.com.tr seçim ekranında kolaylıkla ulaşabilirsiniz. İşte 2024 Manisa Belediye Başkan adaylığı için seçime katılan partiler ve aday isimleri.
26.03.2024 Bilgi Rehberi
Anadolu Efes, Manisa Büyükşehir Belediyespor'u mağlup etti!
Anadolu Efes, Manisa Büyükşehir Belediyespor'u mağlup etti! Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 24'üncü haftasında Anadolu Efes, Manisa Büyükşehir Belediyespor'u deplasmanda 81-76 mağlup etti.
Gönüllerde ittifak çağrısı
Gönüllerde ittifak çağrısı CHP Genel Başkanı Özgür Özel, memleketi Manisa’da geçen yerel seçimde ittifak yaptıkları İYİ Parti’ye oy verdiğini belirterek bu kez İYİ Partililerden destek istedi: “Ben İYİ Partililerden, hiçbir yerde yapmadığım bir şeyi, burada kendime memleketimde, sizin evladınız için istiyorum.”
24.03.2024 Gündem
CHP Genel Başkanı Özel: Her emekliye 7 bin lira seyyanen zam lazım
CHP Genel Başkanı Özel: Her emekliye 7 bin lira seyyanen zam lazım CHP Genel Başkanı Özgür Özel, memleketi Manisa'daki Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde vatandaşlara seslendi.
23.03.2024 Gündem
Hakan Bayrakçı SONAR'ın 31 Mart seçim anketinin sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı
Hakan Bayrakçı SONAR'ın 31 Mart seçim anketinin sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı Yerel seçimlere sayılı günler kala SONAR Araştırma Şirketi kurucusu, kamuoyu araştırmacısı Hakan Bayrakçı 31 Mart anket sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı.
21.03.2024 Gündem
Yer: Manisa! Çatıdan inek düştü
Yer: Manisa! Çatıdan inek düştü Manisa’nın Salihli ilçesinde çatıda mahsur kalan ineği gören telefona sarıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri ineği kurtardı.
15.03.2024 Gündem
Beşiktaş'a Manisa Büyükşehir Belediyespor freni!
Beşiktaş'a Manisa Büyükşehir Belediyespor freni! Basketbol Süper Ligi'nde 7 maçlık galibiyet serisi yakalayan Beşiktaş deplasmanda Manisa Büyükşehir Belediyespor'a 78-70 mağlup oldu.
Çalışma saatleri 40 saate mi düşürülecek? Bakan Işıkhan'dan açıklama geldi
Çalışma saatleri 40 saate mi düşürülecek? Bakan Işıkhan'dan açıklama geldi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, çalışma saatlerinin düşürülmesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
24.02.2024 Haberler
Çalışma saatleri 40 saate mi düşürülecek? Bakan Işıkhan'dan açıklama geldi
Çalışma saatleri 40 saate mi düşürülecek? Bakan Işıkhan'dan açıklama geldi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, çalışma saatlerinin düşürülmesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
24.02.2024 Ekonomi
Ergün yeni dönem projelerini anlattı
Ergün yeni dönem projelerini anlattı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Cengiz Ergün, 2024-2029 dönemi projelerini açıkladı.
17.02.2024 Ege
Basketbol Türkiye Kupası'nda ilk yarı finalist Anadolu Efes
Basketbol Türkiye Kupası'nda ilk yarı finalist Anadolu Efes ING Türkiye Kupası'nda sahasında Manisa Büyükşehir Belediyespor'u 94-85 yenen Anadolu Efes yarı finale yükseldi.
13.02.2024 Basketbol
SP-Gelecek’in Manisa adayı Selçuk Özdağ
SP-Gelecek’in Manisa adayı Selçuk Özdağ Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Saadet Partisi ile 107 seçim bölgesinde ortak aday çıkarma kararı aldıklarını söyledi.
8.02.2024 Gündem
Bakan Şimşek Manisa iş dünyası ile buluştu: Manisa’mız ülke ekonominse önemli katkılar sunuyor
Bakan Şimşek Manisa iş dünyası ile buluştu: Manisa’mız ülke ekonominse önemli katkılar sunuyor Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Manisa Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde Manisa iş dünyası ile bir araya geldi. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Kongre Salonunda gerçekleşen toplantıda Bakan Şimşek izlenen mali politikaları Manisa iş dünyası ile paylaşırken, iş dünyasının talep ve sorunlarını da dinledi. Ana hedeflerinin fiyat istikrarı olduğunu kaydeden Bakan Şimşek haziran ayıyla birlikte enflasyonda düşüş yaşayacaklarını da sözlerine ekledi.
7.02.2024 Ekonomi
Basketbol Süper Ligi’nde Ocak ayına Vernon Carey Jr damgası
Basketbol Süper Ligi’nde Ocak ayına Vernon Carey Jr damgası Basketbol Süper Ligi’nde Ocak ayının oyuncusu P. Karşıyaka’nın ABD’li oyuncusu Vernon Carey Jr oldu.

Benzer Haber Etiketleri

Manisa Büyükşehir ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.