Martıların Efendisi

Martıların Efendisi

Son dakika Martıların Efendisi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Martıların Efendisi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Martıların Efendisi haber sayfamızda...

Martıların Efendisi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 40 martıların efendisi haberi bulunmuştur.
Sarp Akkaya film ve dizileri || Sarp Akkaya kaç yaşında kimdir evli mi?
Sarp Akkaya film ve dizileri || Sarp Akkaya kaç yaşında kimdir evli mi? Ünlü oyuncu Sarp Akkaya bu sene O Ses Türkiye'nin yılbaşı özel programının konuğu oluyor. Akkaya seslendirdiği şarkı ile hem konukları hem de televizyon başındakileri eğlendirirken "Sarp Akkaya kimdir, kaç yaşında ve nereli?" soruları da art arda geliyor.
1.01.2022 Cadde
Bige Önal kaç yaşında? Aras Bulut İynemli ve Bige Önal ayrıldı mı?
Bige Önal kaç yaşında? Aras Bulut İynemli ve Bige Önal ayrıldı mı? Altı yıldır birlikte olan Aras Bulut İynemli ve Bige Önal'ın ayrıldığı iddia edildi. Çiftin sosyal medya hesaplarından birbirleriyle çekilmiş olan fotoğraflarını silmesi de dikkatlerden kaçmadı. Peki, Bige Önal kimdir, kaç yaşında? İşte Bige Önal'ın dizileri.
14.07.2021 Cadde
Arka Sokaklar yeni oyuncularından Servan karakterini canlandıran Serhat Midyat kimdir, oynadığı diziler nelerdir?
Arka Sokaklar yeni oyuncularından Servan karakterini canlandıran Serhat Midyat kimdir, oynadığı diziler nelerdir? Kanal D'nin büyük beğeniyle takip edilen dizisi Arka Sokaklar'a yeni bir oyuncu dahil oldu. İzleyenler ise kim olduğunu, daha önce oynadığı dizileri araştırmaya başladı. Arka Sokaklar dizisinde Servan karakterini canlandıracak olan Serhat Midyat kimdir, hangi dizilerde oynadı?
12.11.2020 Cadde
Mucize Doktor'un Doruk'u Hakan Kurtaş kimdir?
Mucize Doktor'un Doruk'u Hakan Kurtaş kimdir? Hakan Kurtaş kimdir? Birçok dizide rol alan oyuncu Hakan Kurtaş, Mucize Doktor dizisine dahil oldu. Doruk karakteri ile dizide yer alan Hakan Kurtaş'ı hangi dizilerden tanıyoruz? İşte Hakan Kurtaş'ın biyografisi.
9.07.2020 Gündem
Nejat İşler kimdir? Nejat İşler dizileri - yaşı - boyu...
Nejat İşler kimdir? Nejat İşler dizileri - yaşı - boyu... 29 Şubat 1972'de doğan Nejat İşler, oyuncu. İstanbul'un Eyüp semtinde doğan, dedesi Feshane işçilerinden sayacı bir usta, babası da işçi olan İşler, ilkokuldan sonra eğitimine Cağaloğlu Anadolu Lisesi'nde devam etti. İşler soyadını dedesinin işinden aldığını söylemiştir. Peki Nejat İşler kaç yaşında? Nejat İşler hangi dizilerde oynadı?
29.12.2019 Gündem
Ateş Hekimoğlu Timuçin Esen kimdir? Timuçin Esen dizileri
Ateş Hekimoğlu Timuçin Esen kimdir? Timuçin Esen dizileri Timuçin Esen yeni dizisi ile bu akşam izleyici karşısına çıkıyor. Dünyaca ünlü House M.D. dizisinden uyarlama olan Hekimoğlu dizisinin başrolünde yer alan Timuçin Esen kimdir? Ateş Hekimoğlu karakteri ve Timuçin Esen ile ilgili merak edilenler haberimizde.
17.12.2019 Gündem
Timuçin Esen kimdir, kaç yaşında? Timuçin Esen biyografisi
Timuçin Esen kimdir, kaç yaşında? Timuçin Esen biyografisi Müslüm filminde, Müslüm Gürses karakterine hayat veren Timuçin Esen hayat verdiği karakter ile herkesin takdirini kazandı. 14 Temmuz 1973 yılında Adana'da dünyaya gelen Timuçin Esen, Hacettepe Devlet Konservatuarında başlayan kariyerine ABD'de yaptığı master ile sonlandırmıştır. Peki Müslüm Gürses kimdir, kaç yaşında?
15.11.2019 Gündem
Timuçin Esen Dr. House'u canlandıracak! Timuçin Esen kimdir?
Timuçin Esen Dr. House'u canlandıracak! Timuçin Esen kimdir? House M.D.'nin Türkiye uyarlaması Hekimoğlu dizisinde Dr. House'u canlandıracak olan Timuçin Esen kimdir? Birçok dizi ve filmde yer alan başarılı oyuncu Timuçin Esen'in filmleri nelerdir? İşte yeni House, Timuçin Esen'in biyografisi.
9.11.2019 Gündem
Aras Bulut İynemli kaç yaşında?
Aras Bulut İynemli kaç yaşında? Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisi ile tüm dikkatleri üzerine çeken Aras Bulut İynemli önemli yapımlarda yer almaya devam ediyor. Peki Aras Bulut İynemli kimdir, kaç yaşındadır? İşte Aras Bulut İynemli ile ilgili merak edilenler...
3.07.2019 Gündem
Timuçin Esen kimdir? Timuçin Esen hangi filmlerde yer aldı?
Timuçin Esen kimdir? Timuçin Esen hangi filmlerde yer aldı? Başarılı oyunculuğu ve yer aldığı dizilerde herkesin beğenisini kazanan Timuçin Esen son olarak Müslüm Gürses'in hayatının anlatıldığı 'Müslüm' filminde başrolde yer almıştır. Peki, Timuçin Esen kimdir, hangi filmlerde yer almıştır?
12.01.2019 Gündem
Timuçin Esen kimdir? Müslüm filminin başrol oyuncu...
Timuçin Esen kimdir? Müslüm filminin başrol oyuncu... Müslüm Baba filminde büyük ustaya hayat veren Timuçin Esen, gösterdiği performans ile filmi izleyen herkesten tam not aldı. Birçok film ve dizide rol alan Timuçin Esen'in hayat verdiği Müslüm karakteri uzun bir süre daha adından söz ettireceğe benziyor. Peki Timuçin Esen kimdir?
31.10.2018 Gündem
Timuçin Esen kimdir? Timuçin Esen kaç yaşında?
Timuçin Esen kimdir? Timuçin Esen kaç yaşında? Timuçin Esen kimdir? sorusu SHOW TV'de yeni başlayacak olan dizi sonrasında arttı. Yeni dizi olan Gülperi'de başrolü canlandıracak olan Timuçin Esen, Nurgül Yeşilçay ile ekrana gelecek. İşte Timuçin Esen hakkında merak edilen bilgiler...
14.09.2018 Gündem
Nejat İşler'in 'Ahmet' adlı yeni filmindeki partneri kim oldu?
Nejat İşler'in 'Ahmet' adlı yeni filmindeki partneri kim oldu? Peş peşe TMC'nin 'Bodrum Masalı' dizisi, 'Martıların Efendisi' ve 'Kaybedenler Kulübü Yolda' filmlerinde rol alan Nejat İşler, yeni bir projeye başladı.
12.04.2018 Cadde
Aras Bulut İynemli ile Bige Önal nişanlanıyor
Aras Bulut İynemli ile Bige Önal nişanlanıyor Çukur dizisinin Yamaç'ı Aras Bulut İynemli'den güzel haber...
8.04.2018 Cadde
17 Ocak 2018 Magazin gündemi
17 Ocak 2018 Magazin gündemi 17 Ocak 2018 Magazin gündemi
11.09.2019 Magazin
Martıların Efendisi'ne gişede büyük şok! Sadece...
Martıların Efendisi'ne gişede büyük şok! Sadece... Martıların Efendisi filmi, sinemaseverlerin ilgisini çekmedi. Filmi üç haftada sadece 59 bin kişi izledi, yapımcısı büyük şok yaşadı.
17.01.2018 Cadde
Mehmet Günsür: Ölme ihtimalim gün geçtikçe artıyor
Mehmet Günsür: Ölme ihtimalim gün geçtikçe artıyor Mesleği gereği zamanının büyük bölümünü de İstanbul'daki evlerinde geçiriyor. Mehmet Günsür, Roma-İstanbul arasındaki hayatını: Uçak kazasında ölme ihtimalim gün geçtikçe artıyor' diye özetliyor.
31.12.2017 Cadde
Toygar Işıklı'dan 'Martıların Efendisi' müzikleri
Toygar Işıklı'dan 'Martıların Efendisi' müzikleri TMC’nin yapımcılığını üstlendiği, oyuncu kadrosuyla dikkat çeken 'Martıların Efendisi'nin Toygar Işıklı imzalı film müzikleri albümü tüm dijital platformlardaki yerini aldı.
26.12.2017 Cadde
'Starlar hep dramlar için saklanıyor'
'Starlar hep dramlar için saklanıyor' 2017 yılında '5 milyon'u geçen ‘Ayla’ dışında, 'en çok gişe elde eden filmler' listesinin üst sıralarında komedi filmleri bulunuyor. İnternette de en çok komik videolar izleniyor. Komedinin başarılı olamadığı tek mecranın ise televizyon olduğu belirtildi.
23.12.2017 Cadde
“MEF’in herkese dokunmasını istiyoruz”
“MEF’in herkese dokunmasını istiyoruz” “Martıların Efendisi” filminde başrolü üstlenen Mehmet Günsür, canlandırdığı “MEF” karakterini hayat verilmeyi bekleyen önceden yaratılmış bir kahraman olarak görüyor. Partneri Bige Önal ise, “MEF ne kadar çok insana dokunursa, o kadar mutlu oluruz” diyor
22.12.2017 Cumartesi
‘Seni Seviyoruz Memo’
‘Seni Seviyoruz Memo’ Oyuncu Serenay Sarıkaya, 'Fİ-Çİ' dizisinden rol arkadaşı Mehmet Günsür'ün yeni filmi ‘Martıların Efendisi için video çekti.
22.12.2017 Cadde
‘Martıların Efendisi’nde ‘ayrılmadık’ pozu
‘Martıların Efendisi’nde ‘ayrılmadık’ pozu Mehmet Günsür, Bige Önal, Timuçin Esen, Nejat İşler, Hakan Kurtaş, Ezgi Coşkun ve Barış Yıldız’ın başrolünü paylaştıkları ‘Martıların Efendisi’nin galası Kanyon’da yapıldı.
21.12.2017 Cadde
Bestemsu Özdemir ile Can Yaman ayrıldı
Bestemsu Özdemir ile Can Yaman ayrıldı 'Martıların Efendisi' filminin galası dün akşam yapıldı. Birbirinden ünlü isimlerin boy gösterdiği geceye katılan oyuncu Bestemsu Özdemir 'ayrılık' açıklaması yaptı.
21.12.2017 Cadde
'Martıların Efendisi' için geri sayım
'Martıların Efendisi' için geri sayım Yapımını TMC Film’in, yapımcılığını Erol Avcı’nın yaptığı, senaryosunu Meriç Demiray’ın yazdığı, yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin’in oturduğu 'Martıların Efendisi' filmi 22 Aralık’ta izleyicisiyle buluşacak.
19.12.2017 Cadde
Öpüşme sahneleri ayırdı!
Öpüşme sahneleri ayırdı! Aras Bulut İynemli, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Bige Önal ile ilişkisini bitirdi. Sebep; Bige’nin, 'Martıların Efendisi' filminde Mehmet Günsür'le öpüşme sahneleri.
16.12.2017 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Martıların Efendisi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.