Maske Takma Zorunluluğu

Maske Takma Zorunluluğu

Son dakika maske takma zorunluluğu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan maske takma zorunluluğu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan maske takma zorunluluğu haber sayfamızda...

Maske Takma Zorunluluğu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 505 maske takma zorunluluğu haberi bulunmuştur.
ERİS VARYANTI Türkiye'de kaç kişide yeni varyant görüldü, tehlikeli mi? Eris varyantı ile yeniden kısıtlama/kapanma olur mu?
ERİS VARYANTI Türkiye'de kaç kişide yeni varyant görüldü, tehlikeli mi? Eris varyantı ile yeniden kısıtlama/kapanma olur mu? Eris varyantı ile ilgili ayrıntılar merak ediliyor. Covid-19'un yeni varyantı olan Eris Türkiye'de 9 kişide tespit edildi. Eris'in Türkiye'de görülmesi kısıtlama ve kapanmaları yeniden gündeme getirdi. Eris varyantı ile Türkiye'de yeniden maske takma zorunluluğu gelir mi? İşte Eris varyantı belirtileri ve merak edilen detaylar.
20.09.2023 Bilgi Rehberi
AYM kararı Resmi Gazete'de: Pandemide kesilen cezalar iade edilecek
AYM kararı Resmi Gazete'de: Pandemide kesilen cezalar iade edilecek Pandemi döneminde kesilen cezaların iadesi için Anayasa Mahkemesi'ne yapılan itiraz karara bağlandı. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, ödenen idari para cezalarının geri ödenmeyeceğine ilişkin madde iptal edildi. Böylece ödenen cezaların geri alınmasının yolu açıldı.
24.05.2023 Ekonomi
Covid kısıtlamalarının gevşetildiği Güney Kore'de gençler neden hâlâ maske takıyor?
Covid kısıtlamalarının gevşetildiği Güney Kore'de gençler neden hâlâ maske takıyor? Pek çok gencin hem kapalı hem de açık alanda maske kullanmaya devam ettiği ülkede üretilen 'magikkun' terimi, oldukça popüler. Maske takmanın sebebi ise sizi şaşırtabilir.
2.02.2023 Dünya
Tayvan'da açık alanda maske takma zorunluluğu kaldırıldı
Tayvan'da açık alanda maske takma zorunluluğu kaldırıldı Tayvan'da açık alanda maske takma zorunluluğu 18 ay sonra kaldırılırken, iç mekanlarda ise yasağın devam ettiği açıklandı. Bu değişiklik, 1 Aralık Perşembe gününden itibaren tüm Tayvan ve Tayvan’a bağlı adalarda geçerli olacak.
1.12.2022 Dünya
Maske Cezaları siliniyor mu 2022? Maske takmama cezası ne kadar? İşte, sorgulama ekranı...
Maske Cezaları siliniyor mu 2022? Maske takmama cezası ne kadar? İşte, sorgulama ekranı... Maske takmama cezası, koronavirüs pandemi döneminde uygulanıyordu. Normalleşme adımları ile de aşama aşama maske takma zorunluluğu kaldırılmıştı. Maske takmayanlara da ceza uygulaması hayata geçirilmişti. Yeni kanun teklifi ile öne çıkan soru ise ''Maske takmama cezaları silinecek mi?'' oldu.
7.10.2022 Bilgi Rehberi
İstanbul'da okullar açıldı! Trafik yoğunluğu artıyor
İstanbul'da okullar açıldı! Trafik yoğunluğu artıyor İstanbul'da eğitimin başlamasıyla trafikte ve toplu ulaşımda yoğunluk yaşanıyor. Kentte saat 08.15 sıralarında trafik yoğunluğu yüzde 60'a yükseldi.
12.09.2022 Gündem
19 milyon öğrenci bugün dersbaşı yapıyor
19 milyon öğrenci bugün dersbaşı yapıyor Yaz tatili sona erdi. 2022-2023 eğitim-öğretim yılı başlıyor. Milyonlarca öğrenci ve öğretmen için ilk ders zili bugün çalacak.
12.09.2022 Gündem
Ders zili çaldı!
Ders zili çaldı! İlk ve ortaokullarda yeni dönem bugün başladı. İzmir Büyükşehir Başkanı Tunç Soyer, “Toplu taşıma kullanalım” çağrısında bulundu.
12.09.2022 Ege
Yeni hatırlatma dozu Kovid aşı randevuları açıldı
Yeni hatırlatma dozu Kovid aşı randevuları açıldı Kovid-19 vaka sayılarında haziran ayı başından bu yana yaşanan büyük artışın, bayram tatilinin de etkisiyle katlanacağı endişesi karşısında Sağlık Bakanlığı’ndan “hatırlatma dozu” adımı geldi.
11.07.2022 Gündem
Son dakika: Bakan Koca duyurdu: Koronavirüs tablosu artık haftalık olarak açıklanacak
Son dakika: Bakan Koca duyurdu: Koronavirüs tablosu artık haftalık olarak açıklanacak Gelen son dakika haberine göre; Bakan Koca "Bugüne dek günlük olarak yayınlanan Covid-19 Tablosu, 1 Haziran'dan itibaren HAFTALIK olarak olarak yayınlanacak açıklamasında bulundu.
1.06.2022 Gündem
SON DAKİKA: 31 Mayıs korona tablosu son durumu AÇIKLANDI! Güncel vaka sayısı - vefat sayısı Sağlık Bakanlığı
SON DAKİKA: 31 Mayıs korona tablosu son durumu AÇIKLANDI! Güncel vaka sayısı - vefat sayısı Sağlık Bakanlığı Koronavirüs tablosu, Sağlık Bakanlığı sayfasından günlük olarak yayımlanıyor. Tabloda vaka sayıları peş peşe 1000 sınırı altında gelmeye devam ediyor. Maske takma zorunluluğu sağlık kuruluşları dışında kalkmış durumda. Peki, bugünkü vaka sayısı kaç oldu?
31.05.2022 Gündem
Son dakika: Bakanlık'tan 81 ile 'Ülkeye Giriş Tedbirleri' genelgesi! PCR test zorunluluğu kaldırıldı
Son dakika: Bakanlık'tan 81 ile 'Ülkeye Giriş Tedbirleri' genelgesi! PCR test zorunluluğu kaldırıldı Gelen son dakika haberine göre; İçişleri Bakanlığınca 81 İl Valiliğine “Ülkeye Giriş Tedbirleri” konulu genelge gönderildi. Genelgeye göre; 01 Haziran’dan itibaren tüm sınır kapılarından ülkeye girişlerde, girişten azami 72 saat önce yapılmış negatif sonuçlu PCR test raporu veya girişten azami 48 saat içerisinde yapılmış negatif hızlı antijen testi zorunluluğu aranmayacak.
31.05.2022 Gündem
UÇAKTA MASKE ZORUNLU MU? Uçakta maske kullanma zorunluluğu bitti mi?
UÇAKTA MASKE ZORUNLU MU? Uçakta maske kullanma zorunluluğu bitti mi? Maske kullanma zorunluluğu, toplu taşımalarda kalktı! Hastanelerde maske takma şartı ise henüz kalkmış değil. Ancak toplu taşıma araçları arasında yer aşan uçakta maske zorunluluğu son durumu merakla araştırılırken açıklama geldi. Peki, uçakta maske yasağı kalktı mı?
30.05.2022 Gündem
SON DAKİKA: 30 Mayıs korona tablosu son durumu: Güncel vaka sayısı Sağlık Bakanlığı
SON DAKİKA: 30 Mayıs korona tablosu son durumu: Güncel vaka sayısı Sağlık Bakanlığı Koronavirüs tablosu, güncel verilerle günlük olarak yayımlanıyor. Tabloda ise üç gün peş peşe vaka sayıları 1000'in altında geldi ve maske takma zorunluluğu toplu taşımada kalkmış oldu. Üç doz halinde uygulanan kovid aşısında ise 147 milyon henüz aşılmış değil. Peki, bugünkü vaka sayısı kaç?
30.05.2022 Gündem
Şanghay’da karantina kaldırılıyor
Şanghay’da karantina kaldırılıyor Koronavirüs vaka sayılarının yenide yükselişe geçmesinin ardından yaklaşık 2 ay önce Çin’in Şanghay kentinde uygulanmaya başlanan karantinanın, düşük riskli bölgelerde kaldırılması kararı alındı.
30.05.2022 Dünya
Toplu taşımada maske zorunluluğu kalktı
Toplu taşımada maske zorunluluğu kalktı Türkiye'de üç gün art arda koronavirüs vaka sayısının binin altına düşmesiyle toplu ulaşımda maske zorunluluğu kalktı.
30.05.2022 Haberler
Toplu taşımada maske zorunluluğu kalktı
Toplu taşımada maske zorunluluğu kalktı Türkiye'de üç gün art arda koronavirüs vaka sayısının binin altına düşmesiyle toplu ulaşımda maske zorunluluğu kalktı.
30.05.2022 Gündem
TOPLU TAŞIMADA MASKE YASAĞI kalktı mı 2022? Hastane ve toplu taşımada (metro,metrobüs, otobüs) maske takma zorunluluğu son dakika
TOPLU TAŞIMADA MASKE YASAĞI kalktı mı 2022? Hastane ve toplu taşımada (metro,metrobüs, otobüs) maske takma zorunluluğu son dakika Toplu ulaşım araçları ve sağlık kuruluşlarında maske kullanımı zorunluluğu devam ediyor. Vaka sayılarının 2 bin civarına inmesi ile kapalı alanlarda maske kullanımı kaldırılmıştı. Gözler otobüs, metro, metrobüs gibi toplu taşımadaki maske takma zorunluluğunda! Bakan Koca, toplu taşımadaki maske kullanımı hakkında açıklama yapmış ve üst üste bin altında seyreden vaka sayısı sonrası da yeni açıklama beklenmeye başlamıştı. Sağlık kuruluşları ve toplu taşımada maske zorunluluğu ne zaman kalkıyor?
26.05.2022 Gündem
Avrupa maskeye veda ediyor
Avrupa maskeye veda ediyor Koronavirüs vaka sayısındaki düşüşle Avrupa ülkelerinde salgın nedeniyle alınan önlemler kaldırılıyor.
17.05.2022 Dünya
Çekya’da koronavirüs kısıtlamaları tamamen kaldırıldı
Çekya’da koronavirüs kısıtlamaları tamamen kaldırıldı Çekya’da Temsilciler Meclisi pandemi yasasında değişikliğe giderek ülkede mevcut olan tüm Covid-19 kısıtlamalarını kaldırdı.
4.05.2022 Dünya
Sümela'da 360 tonluk kaya sabitlendi, kapılar açılıyor
Sümela'da 360 tonluk kaya sabitlendi, kapılar açılıyor Trabzon’da restorasyon, çevre düzenlemesi, kayalıkların jeolojik ve jeoteknik bakımdan araştırılması ve güçlendirilmesi projesi yürütülen Sümela Manastırı’nda çalışmalar tamamlandı. 6 yıl aradan sonra tüm alanlarıyla 1 Mayıs’ta kapılarını ziyaretçilerine açılıyor.
29.04.2022 Haberler
Sümela'da 360 tonluk kaya sabitlendi, kapılar açılıyor
Sümela'da 360 tonluk kaya sabitlendi, kapılar açılıyor Trabzon’da restorasyon, çevre düzenlemesi, kayalıkların jeolojik ve jeoteknik bakımdan araştırılması ve güçlendirilmesi projesi yürütülen Sümela Manastırı’nda çalışmalar tamamlandı. 6 yıl aradan sonra tüm alanlarıyla 1 Mayıs’ta kapılarını ziyaretçilerine açılıyor.
29.04.2022 Gündem
MASKE YASAĞI KALKTI MI? Toplu taşımada, kapalı alanlarda, okullarda maske zorunluluğu bitti mi? İşte, yeni maske kullanımı kuralları
MASKE YASAĞI KALKTI MI? Toplu taşımada, kapalı alanlarda, okullarda maske zorunluluğu bitti mi? İşte, yeni maske kullanımı kuralları Maske kullanma zorunluluğu kalktı mı? Koronavirüs vaka sayılarındaki düşüş ardından açık alanlarda maske zorunluluğu kalkmıştı. 26 Nisan günü Fahrettin Koca başkanlığında toplanan Bilim kurulu toplantısından da yeni maske kararları çıktı. Kapalı alanlarda maske takma zorunluluğu bitti. Peki okullarda maske zorunluluğu kalktı mı?
28.04.2022 Gündem
Bilim Kurulu üyesi İlhan açıkladı! 'Yaz aylarında mümkün'
Bilim Kurulu üyesi İlhan açıkladı! 'Yaz aylarında mümkün' Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan, maske takma zorunluluğunun kapalı alanlarda da kaldırılmasına rağmen hala maske takmak isteyenler olabileceğini, kronik hastalığı bulunanlar ve 65 yas üstü olanların kendilerini korumak amacıyla maske takmaya devam edebileceklerini söyledi. İlhan 1000 vaka hedefinin ise yaz döneminde yakalanabileceğini belirtti.
28.04.2022 Haberler
Bilim Kurulu üyesi İlhan açıkladı! 'Yaz aylarında mümkün'
Bilim Kurulu üyesi İlhan açıkladı! 'Yaz aylarında mümkün' Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan, maske takma zorunluluğunun kapalı alanlarda da kaldırılmasına rağmen hala maske takmak isteyenler olabileceğini, kronik hastalığı bulunanlar ve 65 yas üstü olanların kendilerini korumak amacıyla maske takmaya devam edebileceklerini söyledi. İlhan 1000 vaka hedefinin ise yaz döneminde yakalanabileceğini belirtti.
28.04.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Maske Takma Zorunluluğu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.