Masterclass

Masterclass

Son dakika Masterclass haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Masterclass gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Masterclass haber sayfamızda...

Masterclass

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 176 masterclass haberi bulunmuştur.
Parçacık fiziğinin sırlarını çözdüler
Parçacık fiziğinin sırlarını çözdüler Dünyada 60’tan fazla ülkeden, 13 binin üzerinde lise öğrencisinin katıldığı Uluslararası CERN Masterclass’ın bu yıl 20.’si düzenlendi.
28.02.2024 Eğitim
Sürekli inovasyon için girişimlere tam destek
Sürekli inovasyon için girişimlere tam destek "Girişimlerle çalışırken, programlarımızın seçme kriterlerini belirlerken odağımıza daima müşteri ihtiyaçlarını koyduk. Bu yıl 10 girişime Avrupa'nın Silikon Vadisi Estonya ve Finlandiya'da 10 haftalık bir hızlandırma programı sunduk"
8.01.2024 Milliyet Executive
Gazze’ye sessiz kalmak suça ortak olmaktır
Gazze’ye sessiz kalmak suça ortak olmaktır Filistinli yönetmen Mai Masri, Esenler Film Günleri için İstanbul’daydı. Filmlerinde Filistin ve Lübnan gerçekliğini anlatan Masri, ‘Konuşmamız gereken an bu an, sessizlik bir seçenek değil. bu suç ortaklığı olur’ diyor.
21.12.2023 Kültür Sanat
13 yaşındaki piyaniste büyük ödül
13 yaşındaki piyaniste büyük ödül 13 yaşındaki Arya Su Gülenç, 13-29 yaş arasında 26 piyanistin katıldığı, Almanya’da düzenlenen 16. Uluslararası Pianale Piyano Yarışması’nı bugüne kadar kazanan en genç piyanist oldu.
17.08.2023 Kültür Sanat
Fransa’ya uzanan umut notaları
Fransa’ya uzanan umut notaları Fransa’nın önde gelen klasik müzik topluluklarından Metz - Grand Est Ulusal Orkestrası, 6 Şubat’ta yaşadığımız depremlerin ardından Institut français Türkiye ve İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın iş birliğiyle yaraları sarmak için sahneye çıkacak.
2.07.2023 Kültür Sanat
Jim Sheridan İstanbul’a geliyor
Jim Sheridan İstanbul’a geliyor 11-15 Kasım tarihleri arasında üçüncü kez sinemaseverlerle buluşacak olan Esenler Film Günleri, usta sinemacı Jim Sheridan’ı ağırlayacak.
4.11.2022 Kültür Sanat
Boğaziçi Film  Festivali 10 yaşında
Boğaziçi Film Festivali 10 yaşında Boğaziçi Kültür Sanat Vakfı tarafından bu yıl 10’uncusu düzenlenen Boğaziçi Film Festivali, 28 Ekim’e kadar ulusal ve uluslararası yarışması, dünya sinemasından seçkisi, ustalık sınıfları ve söyleşileriyle seyircilerini ağırlıyor.
24.10.2022 Kültür Sanat
Güzel Ordu’nun  güzel filmleri
Güzel Ordu’nun güzel filmleri Bu yıl altıncı kez gerçekleştirilecek Güzel Ordu Kısa Film Festivali, 21-23 Ekim tarihleri arasında sinemaseverlerle bir araya gelecek.
19.10.2022 Kültür Sanat
Operanın genç yetenekleri belli oldu
Operanın genç yetenekleri belli oldu Bu yıl 22’ncisi düzenlenen Siemens Türkiye Opera Yarışması’nda kazanan isimler belli oldu.
3.10.2022 Kültür Sanat
MasterChef 29 Eylül MasterClass'ı kim kazandı? MasterClass ödülü ne oldu?
MasterChef 29 Eylül MasterClass'ı kim kazandı? MasterClass ödülü ne oldu? MasterChef yarışmasında, haftanın merakla beklenen MasterClass'ı gerçekleşti. Somer Şef'in restoranında yapılan MasterClass'ta yarışmacılar vejeteryan Türk mutfağına dair detaylar öğrendi. Üç aşamalı yarışma ardından MasterChef MasterClass'ın kazananı belli oldu. Peki, MasterClass ödülü nedir?
29.09.2022 Bilgi Rehberi
Masterchef'te son bilet: Annem 'Söylemeyeyim üzülürsün' dedi
Masterchef'te son bilet: Annem 'Söylemeyeyim üzülürsün' dedi MasterChef Türkiye'de 24 Eylül Cumartesi akşamı ilginç bir ödül oyunu belirleyen şefler, takımları üçerli gruplara ayırarak yapılan yemeğe kısım kısım devam edilmesini istedi. Takım oyununun ardından yedek yarışmacılar, ana kadroya girmek için son şanslarını denedi. İşte ana kadroya girme şansını yakalayan son yarışmacı...
25.09.2022 Cadde
MasterChef'te yedeklerden ana kadroya giren son isim kim oldu? MasterChef 2022 ana kadroya giren son yarışmacı belli oldu! İşte o isim...
MasterChef'te yedeklerden ana kadroya giren son isim kim oldu? MasterChef 2022 ana kadroya giren son yarışmacı belli oldu! İşte o isim... MasterChef'te heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Bu akşam ekrana gelen son bölümde MasterChef'te ana kadroya girebilmek için yedek yarışmacılar kıyasıya bir mücadeleye girdi. Yarışmacılar iki etaplı yarışmanın ilk etabının ilk etabında kuru fasulye pilav yaptı. En iyi yapan 6 yarışmacı ikinci tura kalırken ikince etapta kontrafile verilen 6 isim en farklı ve en lezzetli yemeği yapabilmek için mücadele etti. Peki MasterChef'te ana kadroya giren son isim kim oldu?
25.09.2022 Bilgi Rehberi
Masterchef'te ödülü kim kazandı, dün ödülü kim aldı? 16 Eylül Masterchef'te ödül nedir, masterclass ödülünü kim kazandı?
Masterchef'te ödülü kim kazandı, dün ödülü kim aldı? 16 Eylül Masterchef'te ödül nedir, masterclass ödülünü kim kazandı? Masterchef'te ödül için yarışmacılar kıyasıya rekabet ediyorlar. Masterchef'in yeni bölümünde yarışmacılar Masterclass eğitimi için Somer Sivrioğlu'nun restoranına gittiler. Ödül oyunun ilk etabında Ali Nazik yaptılar. Peki 16 Eylül Masterchef'te kim kazandı, ödülü kim aldı? Masterchef Masterclass oyununu kim kazandı?
16.09.2022 Bilgi Rehberi
MasterChef 2 Eylül MasterClass'ı kim kazandı, ödül ne oldu? MasterChef'te haftanın eleme adayları
MasterChef 2 Eylül MasterClass'ı kim kazandı, ödül ne oldu? MasterChef'te haftanın eleme adayları MasterChef Türkiye yarışmasında haftanın MasterClass'ı Şef Danilo Zanna'nın restoranında gerçeleşti. Yarışmacılar Zanna'dan İtalyan usulü pizza tarifi öğrendi. Jüri karşısında en iyi pizzayı yapmaya çalışan yarışmacılar arasından 10 kişi ikinci tura çıktı. Peki, 2 Eylül MasterClass kazananı kim oldu?
2.09.2022 Bilgi Rehberi
Masterchef Safanur kimdir, kaç yaşında? Masterchef Safanur ne iş yapıyor?
Masterchef Safanur kimdir, kaç yaşında? Masterchef Safanur ne iş yapıyor? Masterchef'in geçtiğimiz sezon yarışmacıları arasında bulunan Safanur Bol, Masterchef yeni bölüm fragmanında yer aldı. Masterchef yeni bölüm fragmanında masterclass dersi için jüri üyelerinden Danilio Zanna'nın restoranına gidildi. Danilio Zanna'nın restoranında çalışan Safanur'un yaşamı ise merak konusu oldu. Masterchef Safanur kimdir, kaç yaşında?
2.09.2022 Bilgi Rehberi
Müzik Ayvalık’tan yükseliyor
Müzik Ayvalık’tan yükseliyor Ayvalık Müzik Festivali’nin kapanışı, Milliyet Sanat’ın desteğiyle düzenlenen Golden Brass Horn konseriyle gerçekleşti. Cumhuriyet Meydanı’ndaki dinleyicilerin coşkusu bu harika Ege kasabasının bir sanat beldesine dönüştüğünün kanıtıydı.
24.08.2022 Kültür Sanat
Mozart’ın okulunda bir ‘harika çocuk’
Mozart’ın okulunda bir ‘harika çocuk’ Mozarteum University of Salzburg Pre-College’a Türkiye’den birincilikle kabul edilen ilk öğrenci İlyun Bürkev “Bu sınava neredeyse 6 yıldır hazırlanıyorum” diyor.
10.07.2022 Pazar
Ayvalık’a geliyor
Ayvalık’a geliyor Alman çellist Prof. Peter Bruns, ülkemize gelmeye hazırlanıyor.
14.05.2022 Cadde
Üç Kız Kardeş Dönüş kimdir? Dönüş'ü oynayan Almila Ada dizileri ve hayatı hakkında...
Üç Kız Kardeş Dönüş kimdir? Dönüş'ü oynayan Almila Ada dizileri ve hayatı hakkında... Almila Ada Bayazıtoğlu kimdir? Üç Kız Kardeş dizisinde canlandırdığı Dönüş rolü ile dikkatleri üzerine çekti. Oyuncu, Güvercin dizisinde başrolde yer almıştı. İstanbul doğumlu olan Almila Ada, bir süre yaşamını Rusya'da sürdürdü. Peki, Dönüş karakterini oynayan Almila Ada kaç yaşında, nereli?
28.02.2022 Cadde
Boğaziçi Film Festivali'nin onur konuğu Danis Tanoviç
Boğaziçi Film Festivali'nin onur konuğu Danis Tanoviç Türkiye ve dünya sinemasının en yeni örneklerini İstanbullu sinemaseverlerle buluşturacak festivalin bu yılki onur konuklarından biri Oscar Ödüllü Bosnalı yönetmen Danis Tanovic olacak.
14.10.2021 Kültür Sanat
Cansu Boğuşlu: Maalesef Türkiye’de kısa film, amatör filmmiş gibi bir algı var
Cansu Boğuşlu: Maalesef Türkiye’de kısa film, amatör filmmiş gibi bir algı var Bir süre önce galası İstanbul'da gerçekleştirilen Cansu Boğuşlu'nun yeni kısa film çalışması Bulutlardan Aşağı, yıldız kadrosu, çekim yerleri ve konusuyla dikkat çekiyor. Cansel Elçin, Özlem Conker gibi isimlerin yanı sıra filmde Lavinya Ünlüer de yer alırken yapımın senaryosu da Cansu Boğuşlu'ya ait. Yapımcılığını Ali Mahir Aksu'nun üstlendiği Bulutlardan Aşağı filmini yönetmen Cansu Boğuşlu ve Aksu ile konuştuk.
2.10.2021 Kültür Sanat
MasterChef'te Zerda'ya büyük şok! Tabağı değerlendirmeye alınmadı
MasterChef'te Zerda'ya büyük şok! Tabağı değerlendirmeye alınmadı Tv8 ekranlarının çok sevilen yemek yarışması MasterChef, 25 Eylül Cumartesi akşamı 76'ncı bölümüyle ekranlara geldi. Ana kadrodaki isimlerin, masterclass kapsamında peynir üretim aşamalarını öğrenmelerinin ardından; yedek yarışmacılar ana kadroya girmek için ter döktü. Verilen süre içinde en iyi lazanyayı yapan kişi, isminin yazılı önlüğü almaya hak kazanırken; geceye Zerda'nın talihsizliği damga vurdu. İşte MasterChef son bölümde yaşananlar...
27.09.2021 Cadde
'MasterChef’te sezonun ilk Masterclass’ını kazanan belli oldu!
'MasterChef’te sezonun ilk Masterclass’ını kazanan belli oldu! Ekranların sevilen yemek yarışması MasterChef, dün akşam 47'nci bölümüyle ekranlara geldi. Son bölümde, ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna yarışmacılara çeşitli etlerin kesimi ve pişirilmesi konusunda eğitimler verdi. MasterClass sonrasında yarışmacılar aldıkları eğitimden sınava girdi. Adana kebap yaparak yarışan yarışmacılardan kazanan isim sürpriz ödüllerin sahibi oldu.
27.08.2021 Cadde
MasterChef bu akşam yok mu? MasterChef Türkiye yeni bölüm ne zaman?
MasterChef bu akşam yok mu? MasterChef Türkiye yeni bölüm ne zaman? Lezzet yarışma programı MasterChef Türkiye 2021 sezonu haftanın yedi günü yeni bölümleri ile sevenleri karşısına çıkıyor. Yarışmada ana kadro tamamlandı ve takım oyunlarına geçildi. 26 Ağustos yayın akşında değişiklik oldu. Peki, MasterChef yeni bölüm ne zaman, bu akşam var mı?
26.08.2021 Cadde
ICMAF Uluslararası Klasik Müzik Akademisi ve Festivali Bodrum’da Düzenleniyor
ICMAF Uluslararası Klasik Müzik Akademisi ve Festivali Bodrum’da Düzenleniyor Bu yıl 5. si düzenlenen ICMAF Uluslararası Klasik Müzik Akademisi ve Festivali, Maltepe Üniversitesi Konservatuvarı Müdürü Prof. Çiğdem İyicil’in yönetiminde titizlikle hazırlanmış bir yaz akademisi programı ile gerçekleşiyor. Birbirinden değerli klasik müzik hocalarının yer aldığı MasterClass; 26 Temmuz – 5 Ağustos tarihlerinde gerçekleşiyor.
27.07.2021 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Masterclass ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.