Mehmet Abdi Bulut

Mehmet Abdi Bulut

Son dakika Mehmet Abdi Bulut haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mehmet Abdi Bulut gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mehmet Abdi Bulut haber sayfamızda...

Mehmet Abdi Bulut

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 76 mehmet abdi bulut haberi bulunmuştur.
İçişleri paylaştı! İşte yabancılara kapatılan mahalleler
İçişleri paylaştı! İşte yabancılara kapatılan mahalleler İçişleri Bakanlığı, 1 Temmuz'dan itibaren 1169 mahallenin yabancılara ikametinin kapatıldığını duyurdu. İşte yabancılara kapatılan mahallelerin isimleri...
1.07.2022 Gündem
TFF Başkanı Nihat Özdemir D-Smart'ta
TFF Başkanı Nihat Özdemir D-Smart'ta Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, yarın saat 14.00'te D-Smart canlı yayınına konuk olacak.
27.01.2021 Süper Lig
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bulut için başsağlığı mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bulut için başsağlığı mesajı Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle Gaziantep'te tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut için başsağlığı diledi.
12.10.2020 Siyaset
Kilis Belediye Başkanı Bulut, son yolculuğuna uğurlandı
Kilis Belediye Başkanı Bulut, son yolculuğuna uğurlandı Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle Gaziantep'te tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
12.10.2020 Haberler
Mehmet Abdi Bulut son yolculuğuna uğurlandı
Mehmet Abdi Bulut son yolculuğuna uğurlandı Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle Gaziantep'te tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
12.10.2020 Gündem
Kilis Belediye Başkanı Bulut, son yolculuğuna uğurlandı
Kilis Belediye Başkanı Bulut, son yolculuğuna uğurlandı Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle Gaziantep'te tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
12.10.2020 Gündem
Mehmet Abdi Bulut kimdir, neden öldü? Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut kaç yaşındaydı?
Mehmet Abdi Bulut kimdir, neden öldü? Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut kaç yaşındaydı? Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, yaşamını yitirdi. Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi gören Bulut, müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut'un yaşamı merak konusu oldu. Peki Mehmet Abdi Bulut kimdir?
12.10.2020 Gündem
Bakan Albayrak'tan Mehmet Abdi Bulut için taziye mesajı
Bakan Albayrak'tan Mehmet Abdi Bulut için taziye mesajı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, hayatını kaybeden Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut için başsağlığı mesajı yayınladı.
12.10.2020 Siyaset
Son dakika...Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut yaşamını yitirdi
Son dakika...Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut yaşamını yitirdi Geçirdiği bir rahatsızlık nedeniyle Gaziantep'te tedavi altında olan Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut hayatını kaybetti.
12.10.2020 Gündem
‘Sosyal konut projesi sürecek’
‘Sosyal konut projesi sürecek’ Kilis’te konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, alt gelir grubu vatandaşlar ev sahibi oluncaya kadar sosyal konut projelerinin devam edeceğini söyledi
19.07.2020 Siyaset
Bakan Kurum'dan sosyal konut açıklaması
Bakan Kurum'dan sosyal konut açıklaması Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, alt gelir grubu vatandaşlar ev sahibi olana dek sosyal konut projelerinin devam edeceğini belirtti.
18.07.2020 Ekonomi
Bakan Selçuk’tan 2020 yılı öğretmen ataması cevabı
Bakan Selçuk’tan 2020 yılı öğretmen ataması cevabı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Eğitim Konusunda Kilis’in geleceğinin nasıl planlanacağı mevcut imkansızlıların nasıl imkana çevrileceği fikir alış verişinde bulunacaklarını söyledi.
11.01.2020 Siyaset
Erdoğan, Kilis'in kurtuluş yıl dönümünü kutladı
Erdoğan, Kilis'in kurtuluş yıl dönümünü kutladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kilis'in kurtuluş yıl dönümünü kutladı.
7.12.2019 Siyaset
Canan Karatay, bardak bardak zeytinyağı içerek zeytinyağının faydalarını anlattı
Canan Karatay, bardak bardak zeytinyağı içerek zeytinyağının faydalarını anlattı İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, Kilis’te, zeytin ve zeytinyağı tanıtım günlerine katılarak, bardak bardak zeytinyağı içerek faydalarını anlattı.
16.11.2019 Gündem
TFF Başkanı Özdemir, Kilis'i ziyaret etti
TFF Başkanı Özdemir, Kilis'i ziyaret etti Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, Kilis’te bir dizi inceleme ve ziyarette bulundu.
1.07.2020 Futbol
Kilis’te 15 Temmuz Şehitliği’nde anma töreni düzenlendi
Kilis’te 15 Temmuz Şehitliği’nde anma töreni düzenlendi Kilis’te, 15 Temmuz Milli Birlik ve Dayanışma Gününde Şehitlikte anma töreni düzenlendi.
15.07.2019 Gündem
Son dakika | O illerde sonuçlar belli oldu! İşte kazananlar...
Son dakika | O illerde sonuçlar belli oldu! İşte kazananlar... Türkiye genelinde oy verme işlemi saat 17.00 itibarıyla sona erdi. İşte kazananların kesinleştiği iller...
31.03.2019 Siyaset
Gaziantep Kilis Hatay seçim sonuçları | 2019 Seçim sonuçları ve oy oranları
Gaziantep Kilis Hatay seçim sonuçları | 2019 Seçim sonuçları ve oy oranları Gaziantep Kilis Hatay yerel seçim sonuçları için gözler sandıklardan çıkacak oylarda. Gaziantep Kilis Hatay yerel seçim sonuçları, partilerin oy oranları ve belediye başkanları ile ilgili tüm ayrıntılar milliyet.com.tr seçim sayfasında...
31.03.2019 Gündem
İşte Cumhur İttifakı'nın belediye başkan adayları
İşte Cumhur İttifakı'nın belediye başkan adayları Cumhur İttifakı'nın illerde gösterdiği adayların isimleri seçim kurullarına bildirildi. AK Parti ve MHP bazı illerde ayrı ayrı adaylar belirledi.
19.02.2019 Siyaset
'15. imtihandan da zaferle çıkacağız'
'15. imtihandan da zaferle çıkacağız' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen törende partisinin 40 belediye başkan adayını tek tek açıkladı ve ‘Önce AK Parti’yi, sonra Türkiye’yi tökezletmek isteyenler bir kez daha hüsrana uğrayacaktır’ dedi
25.11.2018 Siyaset
Mehmet Abdi Bulut kimdir? AK Parti Kilis Belediye Başkan Adayı
Mehmet Abdi Bulut kimdir? AK Parti Kilis Belediye Başkan Adayı AK Parti Kilis Belediye Başkan adayı resmi olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. Erdoğan, AK Parti'nin Kilis'te Belediye Başkan Adayı olarak Mehmet Abdi Bulut'u gösterdiğini açıkladı...
25.11.2018 Gündem
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti'nin başkan adaylarını açıkladı
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti'nin başkan adaylarını açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Belediye Başkanı Adaylarını Tanıtım Toplantısı'nda 14 büyükşehir ve 26 il belediye başkanı adaylarını açıkladı. 31 Mart seçimleri için 40 şehirde gösterilecek başkan adaylarını açıklamak üzere bir araya geldiklerini hatırlatan Erdoğan, AK Parti olarak 2014 seçimlerine 'Daime Millet, Daima Hizmet' sloganıyla girmiştik. 31 Mart gecesi bizler için çok anlamlı ve farklı olacak." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Milliyetçi Hareket Partisi'ne teşekkür ederek "Bu kutlu yürüyüşe verdikleri destek için şükranlarımı ifade ediyorum" dedi.
24.11.2018 Siyaset
77 ilde seçilen başkanlar belli oldu
77 ilde seçilen başkanlar belli oldu BUGÜN yapılan yerel seçimde alınan sonuçlara göre 77 ilde belediye başkanlıkları kesinleşti...
29.03.2009 Siyaset
AKP'de liste sancısı...
AKP'de liste sancısı... AKP, 29 Mart yerel seçimleri için aday belirleme sürecini büyük oranda tamamladı. Başbakan Erdoğan şimdiye kadar 58 ilde seçime girecek olan adayları açıkladı. Açıklanan illerin 15’inde mevcut belediye başkanı aday gösterilmezken, bazı belediye başkanlarının da yerlerinin değiştirilmesi parti içinde küskünler grubu oluşmasına neden oldu. Bazı belediye başkanlarına ise teşkilatlar tepki gösterdi.
17.01.2009 Siyaset
AKP'de liste sancısı
AKP'de liste sancısı AKP, 29 Mart yerel seçimleri için aday belirleme sürecini büyük oranda tamamladı...
17.01.2009 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Abdi Bulut ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.