Metan

Metan

Son dakika METAN haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan METAN gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan METAN haber sayfamızda...

Metan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.185 metan haberi bulunmuştur.
'Dünya Günü' Google'da Doodle oldu! 22 Nisan ne günü? İklim değişikliği nedir, neden Doodle oldu? 22 Nisan Dünya Günü nedir?
'Dünya Günü' Google'da Doodle oldu! 22 Nisan ne günü? İklim değişikliği nedir, neden Doodle oldu? 22 Nisan Dünya Günü nedir? Her yıl olduğu gibi 22 Nisan Dünya Günü Google'da Doodle oldu. Google dikkat çekmek ya da tarihte önemli bir günü anmak amacıyla arama motorunda Doodle çizimleri gerçekleştiriyor. İklim değişikliği farkındalığı kapsamında 1970 yılından bu yana kutlanan bu güne dair, "22 Nisan ne günü? İklim değişikliği nedir, neden Doodle oldu? 22 Nisan Dünya Günü nedir?" sorularının yanıtı aranıyor. İşte detaylar…
22.04.2024 Bilgi Rehberi
Korkutan tablo! ‘Dünya’nın ateşi düşmezse yandık’
Korkutan tablo! ‘Dünya’nın ateşi düşmezse yandık’ Avrupa Birliği (AB) iklim ajansı Copernicus, Mart ayında küresel hava sıcaklığında yeni bir aylık rekor kırıldığını, böylece dünyada art arda 10 ay sıcaklık rekoru kaydedildiğini açıkladı.
10.04.2024 Dünya
Kurum ailesi kameraların karşısında! Seçimi kazanırsa yapacağı ilk iş
Kurum ailesi kameraların karşısında! Seçimi kazanırsa yapacağı ilk iş AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, kameraların karşısına bu kez bir eş ve bir baba olarak çıktı. “Murat Kurum ile 24 Saat” belgeselinde, Kurum’un, seçim kampanyasının son günlerinde bir gününü nasıl geçirdiği, yoğun çalışma temposunun aile bireyleriyle ilişkilerine nasıl yansıdığı soruları yanıt buldu.
29.03.2024 Haberler
Kurum ailesinin bir günü! 'Çok iyi baba ama çocuklarıyla vakit geçiremiyor'
Kurum ailesinin bir günü! 'Çok iyi baba ama çocuklarıyla vakit geçiremiyor' AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, kameraların karşısına bu kez bir eş ve bir baba olarak çıktı. “Murat Kurum ile 24 Saat” belgeselinde, Kurum’un, seçim kampanyasının son günlerinde bir gününü nasıl geçirdiği, yoğun çalışma temposunun aile bireyleriyle ilişkilerine nasıl yansıdığı soruları yanıt buldu.
29.03.2024 Gündem
Buzulların erimesi daha da hızlandı
Buzulların erimesi daha da hızlandı Dünya Meteoroloji Örgütü’nce hazırlanan Küresel İklimin Durumu raporuna göre, 174 yıllık gözlemsel kayıtlara göre açık ara farkla en sıcak yıl olan 2023’te birçok alanda yeni rekorlar kırıldı.
21.03.2024 Dünya
Slovenya’ya Türk imzası
Slovenya’ya Türk imzası Akdeniz, Balkanlar ve Orta Avrupa’yı bağlayan Karavanke Tüneli’nde ışık göründü. Cengiz İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Asım Cengiz, inşa ettikleri bu tünelle Slovenya’da ilk kez bir Türk müteahhitin altyapı projesi üstlendiğini söyledi.
21.03.2024 Ekonomi
KOBİ'lere bol bol Avrupa Birliği desteği var
KOBİ'lere bol bol Avrupa Birliği desteği var Girişimciler, devlet hibe ve desteklerinin yanı sıra aday üyelik statüsü dolayısıyla Avrupa Birliği'nin (AB) pek çok destek programından da yararlanabiliyor.
11.03.2024 Milliyet Executive
Termik santralde korkutan patlama: Dumanlar gökyüzüne yükseldi
Termik santralde korkutan patlama: Dumanlar gökyüzüne yükseldi Rusya’ya bağlı Tuva Cumhuriyeti’nde bir termik santralde meydana gelen patlamada 6’sı ağır olmak üzere 23 kişi yaralandı.
6.03.2024 Dünya
Rögarda gaz sıkışması nedeniyle patlama kamerada
Rögarda gaz sıkışması nedeniyle patlama kamerada Adana'nın İmamoğlu ilçesinde sinek ilaçlaması yapılan rögarda metan gazı nedeniyle patlama meydana geldi. Rögar kapağının metrelerce havaya fırladığı paniğe neden olan patlama, güvenlik kamerasına yansıdı.
5.03.2024 Haberler
Su kuyusu açmak isterken bulundu! İlçede gaz heyecanı
Su kuyusu açmak isterken bulundu! İlçede gaz heyecanı Mersin'in Mut ilçesinde bir çiftçinin su bulmak için bahçesinde yaptırdığı 100 metre derinliğindeki sondajda, gaza rastlandı. Gaz bir işçinin çakmağı ateşlemesiyle yanarken, alevler dikkat çekti.
25.02.2024 Haberler
Su kuyusu açmak isterken bulundu! İlçede gaz heyecanı
Su kuyusu açmak isterken bulundu! İlçede gaz heyecanı Mersin'in Mut ilçesinde bir çiftçinin su bulmak için bahçesinde yaptırdığı 100 metre derinliğindeki sondajda, gaza rastlandı. Gaz bir işçinin çakmağı ateşlemesiyle yanarken, alevler dikkat çekti.
25.02.2024 Ekonomi
'Hamsi gazı' 3 kişinin sonu oldu! Profesörden açıklama geldi
'Hamsi gazı' 3 kişinin sonu oldu! Profesörden açıklama geldi Prof. Dr. İlhan Altınok, Rusya'nın Soçi şehri açıklarında bir balıkçı teknesinde hayatını 3 Türk balıkçının hamsi gazından zehirlendiği iddialarına açıklık getirdi.
19.02.2024 Haberler
'Hamsi gazı' 3 kişinin sonu oldu! Profesörden açıklama geldi
'Hamsi gazı' 3 kişinin sonu oldu! Profesörden açıklama geldi Prof. Dr. İlhan Altınok, Rusya'nın Soçi şehri açıklarında bir balıkçı teknesinde hayatını 3 Türk balıkçının hamsi gazından zehirlendiği iddialarına açıklık getirdi.
19.02.2024 Gündem
Amerikalı giyer Afrikalı çeker!
Amerikalı giyer Afrikalı çeker! ABD’nin Afrika ülkelerine gönderdiği ikinci el kıyafetlerin atıldığı çöp alanları o kadar doldu ki artık uzaydan görülüyor.
18.02.2024 Dünya
‘Siyah altın’ çöpe gidiyor! Fransa zorunlu hale getirdi
‘Siyah altın’ çöpe gidiyor! Fransa zorunlu hale getirdi Fransa, 1 Ocak’tan bu yana evlerdeki gıda çöplerini komposta dönüştürmeyi zorunlu hale getirdi. Türkiye’de de bu atıklar çöp oluyor. Sadece İstanbul’da her gün 8000 ton evsel organik atık oluşuyor bunun çok az bir bölümü kompost tesislerine gidiyor.
15.01.2024 Gündem
COP 28: Başarı mı, hayal kırıklığı mı?
COP 28: Başarı mı, hayal kırıklığı mı? COP’lar, yani 1992 yılında İklim Değişikliği Birleşmiş Milletler Çerçeve Anlaşması’nı imzalayan tarafların konferansları ülkelerin iklim krizini konuşacakları, önlemleri belirleyecekleri ve önceliklendirecekleri, iş birliğini sağlayacakları en önemli, hatta tek platformdur. Bu nedenle çok kritiklerdir.
19.12.2023 Ekonomi
Nefes alsak bile havayı kirletiyoruz
Nefes alsak bile havayı kirletiyoruz İklim değişikliğini körüklediği gerekçesiyle insanların enerji için yenilenebilir kaynaklara geçmesi, elektrikli araç kullanması ya da daha az et yiyerek hayvanların açığa çıkardığı emisyonların azaltılması konuşulurken, İngiltere’de yapılan bir araştırma, “nefes almamızın bile” sera gazı emisyonunun artmasına katkı sağladığını ortaya çıkardı.
15.12.2023 Dünya
5.1’lik depremden sadece 7 dakika öncesi! Denizde dikkat çeken detay
5.1’lik depremden sadece 7 dakika öncesi! Denizde dikkat çeken detay Marmara Denizi’nde Gemlik Körfezi’nde meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremden 7 dakika önce, Mudanya ilçesi açıklarında denizden duman yükseldiği görüldü. Bir iş yerinin güvenlik kamerasına da yansıyan görüntülere ilişkin Jeoloji Mühendisleri Odası Güney Marmara Şubesi Başkanı Engin Er açıklamalarda bulundu.
6.12.2023 Gündem
COP28 İklim Zirvesi Dubai’de başladı! Erdoğan da katılacak
COP28 İklim Zirvesi Dubai’de başladı! Erdoğan da katılacak Dünya liderlerinin bir araya gelerek iklim krizini ele alacağı zirve Dubai'de başladı.
30.11.2023 Dünya
Amasra'daki maden faciası davası devam ediyor
Amasra'daki maden faciası davası devam ediyor Bartın'ın Amasra ilçesinde 43 işçinin hayatını kaybettiği maden faciasıyla ilgili 7'si tutuklu 23 sanığın Bartın Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılandığı davanın 5'nci duruşmasında, kazadan sonra Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) tahlisiye ekibinde yer alan maden işçileri ve amirleri tanık olarak dinlendi.
15.11.2023 Gündem
Modayı köpek tüyleri ısıtmaya başladı
Modayı köpek tüyleri ısıtmaya başladı Moda dünyasının iki vazgeçilmez unsuru pamuk ve yün. Ancak pamuk üretim aşamasında çok fazla su istediği için sürdürülebilirliği sorgulanmaya başladı.
8.11.2023 Ekonomi
Kazakistan'da maden faciası: Can kaybı 45'e yükseldi
Kazakistan'da maden faciası: Can kaybı 45'e yükseldi Kazakistan’da kömür madeninde meydana gelen kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 45’e yükseldi.
30.10.2023 Dünya
Benzersiz vahşet! İsrail uçakları hastane vurdu: 500 ölü
Benzersiz vahşet! İsrail uçakları hastane vurdu: 500 ölü İsrail, Hamas’ın saldırılarının ardından Gazze’yi bombalamaya devam ediyor. Günlerdir düzenlenen saldırıların ardından evleri yıkılan sivillerin sığındığı Al Ahli Arab Hastanesi dün İsrail tarafından vuruldu. Korkunç saldırıda hastanede bulunan hasta, çocuk ve yaşlıların da aralarında bulunduğu en az 500 kişi yaşamını yitirdi. Çok sayıda kişi yaralanırken, enkaz altında ise kaç kişinin kaldığı henüz bilinmiyor...
18.10.2023 Dünya
Türk gazetecilerin yakınına füze düştü! Gazetecilerin durumunu açıkladı
Türk gazetecilerin yakınına füze düştü! Gazetecilerin durumunu açıkladı İsrail’in Sredot kentinde aralarında Türk gazetecilerinde bulunduğu bölgeye roket düştü. Fulya Öztürk bölgeden son durumu aktardı ve yaralanan gazetecilerin durumunun iyi olduğu bildirdi.
17.10.2023 Haberler
Türk gazetecilerin yakınına füze düştü! Gazetecilerin durumunu açıkladı
Türk gazetecilerin yakınına füze düştü! Gazetecilerin durumunu açıkladı İsrail’in Sredot kentinde aralarında Türk gazetecilerinde bulunduğu bölgeye roket düştü. Fulya Öztürk bölgeden son durumu aktardı ve yaralanan gazetecilerin durumunun iyi olduğu bildirdi.
17.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Metan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.