Metin Uca

Metin Uca

Son dakika Metin Uca haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Metin Uca gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Metin Uca haber sayfamızda...

Metin Uca

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 378 metin uca haberi bulunmuştur.
2023'e damga vuranlar
2023'e damga vuranlar Evlenenler, boşananlar, sürpriz birliktelikler, sonu hapishanede biten ‘fenomen hayatlar’, polemikler ve kaybettiklerimiz...
27.12.2023 Cadde
Google’da 2023’ün merak edilenleri
Google’da 2023’ün merak edilenleri Google bu yıl da 2023’ün öne çıkan aramalarını yayınladı. Bu yıl hem Türkiye’de hem dünyada açıklanan 2023 arama trendlerine ek olarak Google Arama’nın 25. yılı dolayısıyla dünya çapında 25 yıla yayılan popüler arama trendleri paylaşıldı.
12.12.2023 Gündem
Gizli tehlike!
Gizli tehlike! Sunucu ve yazar Metin Uca’nın hayatını kaybetmesine neden olan “şah damarı tıkanıklığı hastalığı”nı erken dönemde fark etmek, belirti vermemesi nedeniyle her zaman mümkün olmuyor.
21.11.2023 Gündem
Son yolculuğuna  uğurlandı
Son yolculuğuna uğurlandı Metin Uca (62), Ankara’da Kocatepe Camii’nde son yolculuğuna uğurlandı.
20.11.2023 Gündem
Sunucu Metin Uca'nın cenazesinde gerginlik
Sunucu Metin Uca'nın cenazesinde gerginlik Sunucu ve yazar Metin Uca Ankara'da kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi. Cami avlusunda bulunan iki kişi ise Uca'nın cenaze namazının kılınmamasını istedi.
19.11.2023 Haberler
Sunucu Metin Uca'nın cenazesinde gerginlik
Sunucu Metin Uca'nın cenazesinde gerginlik Sunucu ve yazar Metin Uca Ankara'da kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi. Cami avlusunda bulunan iki kişi ise Uca'nın cenaze namazının kılınmamasını istedi.
19.11.2023 Gündem
Metin Uca’ya veda...
Metin Uca’ya veda... Kocaeli’de geçirdiği trafik kazası sonrası 13 günlük yaşam savaşını kaybeden Metin Uca için dün Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda veda töreni düzenlendi.
19.11.2023 Cadde
Metin Uca'ya veda! 'Seni kırdıysam beni affet'
Metin Uca'ya veda! 'Seni kırdıysam beni affet' İstanbul'da hayatını kaybeden sunucu ve yazar Metin Uca için Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda veda töreni düzenlendi. Uca'nın kardeşi Mehtap Uca Erdoğan, "Aynı annem gibi tam yoğun bakım kapısından seni alıp eski hayatımıza, neşemize kavuşacakken ellerimin arasından kayıp gittim. Bu sefer bu senaryoda beni çok yalnız bıraktın" dedi.
18.11.2023 Cadde
Metin Uca vefat etti
Metin Uca vefat etti Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde 3 Kasım’da, direksiyon başında fenalaşarak trafik kazası geçiren Metin Uca (62), önceki gece hayatını kaybetti.
18.11.2023 Cadde
BİYOGRAFİ📌 METİN UCA HAKKINDA || Metin Uca kimdir, neden öldü? METİN UCA kaç yaşında ve nereliydi? İşte hayat hikayesi
BİYOGRAFİ📌 METİN UCA HAKKINDA || Metin Uca kimdir, neden öldü? METİN UCA kaç yaşında ve nereliydi? İşte hayat hikayesi Ünlü sunucunun ölüm haberini menajeri Kübra Kalem Baykara sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Gündeme ise Metin Uca kimdir, neden öldü? Metin Uca kaç yaşındaydı, hastalığı neydi? soruları geldi. Bir döneme damga vuran sunuculuğuyla hafızalara kazınan Metin Uca'nın hayatına dair bilinenler haberimizde...
17.11.2023 Bilgi Rehberi
73 ilde operasyon: Bin 127 kişi gözaltına alındı
73 ilde operasyon: Bin 127 kişi gözaltına alındı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 73 ilde ruhsatsız silah taşıyanlara ve silah kaçakçılarına yönelik düzenlenen operasyonlarda 1127 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.
17.11.2023 Gündem
Ünlü sunucu Metin Uca hayatını kaybetti!
Ünlü sunucu Metin Uca hayatını kaybetti! Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde geçirdiği trafik kazasının ardından yoğun bakımda tedavisi devam eden ünlü sunucu Metin Uca hayatını kaybetti. Ünlü sunucunun ölüm haberini menajeri Kübra Kalem Baykara sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.
17.11.2023 Haberler
Metin Uca kimdir, nereli, kaç yaşındaydı? Metin Uca neden öldü, hastalığı neydi?
Metin Uca kimdir, nereli, kaç yaşındaydı? Metin Uca neden öldü, hastalığı neydi? Oyunculuk, muhabirlik, sunuculuk yapmış olan Metin Uca, hayatını kaybetti. Seslendirme de yapan Uca, çeşitli programlarla adını duyurdu. Peki, Metin Uca neden vefat etti, kaç yaşındaydı, nereli?
17.11.2023 Cadde
Aylarca erteledi, canından olacaktı! Peş peşe 10 kez geğirince hayatı kurtuldu
Aylarca erteledi, canından olacaktı! Peş peşe 10 kez geğirince hayatı kurtuldu Henüz 24 yaşındaydı, sağlığı yerindeydi. Her gün düzenli spor yapıyor ve sağlıklı besleniyordu. Hemşire olmasından ötürü birçok vakaya tanıklık ediyor, hiçbir zaman da hasta koltuğunda oturacağını düşünmüyordu. Ancak öyle olmadı. İşte peş peşe 10 kez geğirince kendinde bir tuhaflık hisseden genç kadının başına gelenler.
17.11.2023 Genel Sağlık
Gazze ölüyor! Vahşet, resmi raporların ötesinde: 'Gerçek rakamı bilmek imkansız'
Gazze ölüyor! Vahşet, resmi raporların ötesinde: 'Gerçek rakamı bilmek imkansız' Gazze şeridinin kuzeyinde yoğunlaşan çatışmalar, hava bombardımanı ve iletişim ağlarının kesilmesi İsrail’in uyguladığı kuşatma sebebiyle yaşanan yakıt yetersizliği ile birleşince ayakta kalan altyapının da işlevini yitirmesine sebep oluyor. Bu durum, bölgedeki kaosu artırmasının yanı sıra Gazze'de yaşananların dünyaya aktarılabilmesini de engelliyor. Öyle ki ölü sayıları tam olarak tespit edilemiyor, doğru bilgi verilemiyor.
17.11.2023 Dünya
Ünlü sunucu Metin Uca hayatını kaybetti!
Ünlü sunucu Metin Uca hayatını kaybetti! Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde geçirdiği trafik kazasının ardından yoğun bakımda tedavisi devam eden ünlü sunucu Metin Uca hayatını kaybetti. Ünlü sunucunun ölüm haberini menajeri Kübra Kalem Baykara sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.
17.11.2023 Cadde
Sanat ve edebiyat şöleni
Sanat ve edebiyat şöleni Bayraklı Belediyesi’nin bu yıl ikinci kez düzenleyeceği Uluslararası Homeros Edebiyat/Sanat Festivali, yerli ve yabancı sanatçıları İzmirli sanatseverlerle buluşturacak
16.09.2023 Ege
Çadır kentte film festivali
Çadır kentte film festivali Hatay’da yaralar sanatla sarılmaya çalışıyor. Bu yıl “Antakya Varsa Ben de Varım” mottosuyla 13-19 Ekim tarihlerinde Antakya’da gerçekleştirilecek olan 11. Uluslararası Antakya Film Festivali’ne Türkiye’den ve dünyadan yüzlerce film başvurusu yapıldığı bildirildi. Festivale yaklaşık 400 filmin başvurduğu duyuruldu.
16.08.2023 Kültür Sanat
Modacı Barbaros Şansal İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındı
Modacı Barbaros Şansal İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındı Modacı Barbaros Şansal, KKTC dönüşü İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındı.
2.02.2023 Gündem
Metin Uca İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındı
Metin Uca İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındı Televizyoncu Metin Uca İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındı.
2.02.2023 Gündem
Esra Bilgiç: Hukuk fakültesi çocukluk hayalim
Esra Bilgiç: Hukuk fakültesi çocukluk hayalim Komedyen Ata Demirer hem senaryosunu yazdığı hem de başrolünde yer aldığı, Hakan Algül’ün yönetmen koltuğunda oturduğu ‘Bursa Bülbülü’ filminin özel gösterimi, dün gece gerçekleşti. Esra Bilgiç de birçok ünlü ismin katıldığı galadaydı. İstanbul Şehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi olan güzel oyuncu, "Bazı şeyler paradan çok daha önemli" dedi.
12.01.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde İsyan etti Elizabeth Hurley, Heathrow Havalimanı’nda mağdur olan yolcular arasındaydı...
22.12.2022 Cadde
Halit Kıvanç’ı sonsuzluğa uğurladık
Halit Kıvanç’ı sonsuzluğa uğurladık Gazeteci, televizyoncu ve sunucu Halit Kıvanç, salı günü 97 yaşında hayatını kaybetti. Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verilen Halit Kıvanç için, ilk olarak kurucularından olduğu Levent’teki Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin önünde bir anma töreni gerçekleştirildi.
28.10.2022 Kültür Sanat
Dokuz günde 100 binin üzerinde kişiyi ağırladı
Dokuz günde 100 binin üzerinde kişiyi ağırladı Bu yıl beşincisi düzenlenen Edremit Kitap Fuarı sona erdi. 9 gün süren fuara 200’e yakın yazar, 40’a yakın söyleşi, 60’a yakın yayınevi katıldı, 100 binin üzerinden kişi ziyaret etti.
23.08.2022 Ege
Renkli tanıtım
Renkli tanıtım Sosyal yaşamın tanınmış simaları, Saat&Saat, İsviçre saatçiliğinin ustalığını şık tasarımlarla buluşturan Jacques Philippe koleksiyonunu tanıttığı ‘Swiss Experience by Jacques Philippe’ adlı davetinde bir araya geldi.
4.07.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Metin Uca ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.