Mezarı

Mezarı

Son dakika mezarı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan mezarı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan mezarı haber sayfamızda...

Mezarı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.189 mezarı haberi bulunmuştur.
109 yıl sonra 57. Alay’ın izinde
109 yıl sonra 57. Alay’ın izinde Türkiye’nin 81 ilinden gelen 1200’ü aşkın genç, Gelibolu Yarımadası’na çıkarma yapan düşman kuvvetlerine karşı Yarbay Mustafa Kemal’in emriyle Conkbayırı’na giden 57. Alay’ın yürüyüşünü canlandırdı... Etkinlikte konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, “Şehitletimiz en güçlü donanmaları, orduları burada yendiler. Herkese, tüm dünyaya ‘Çanakkale geçilmez’ efsanesini anlattılar” dedi...
26.04.2024 Gündem
Platon’un mezarı keşfedildi
Platon’un mezarı keşfedildi İtalya’daki Pisa Üniversitesi’ndeki bilim insanları, antik metinlerde adı geçen filozof Platon’un mezar yerini buldular.
25.04.2024 Dünya
Aksaray'da korkunç olay! Ölen borçlusunun mezarını ateşe verip cesedi yakmak istedi
Aksaray'da korkunç olay! Ölen borçlusunun mezarını ateşe verip cesedi yakmak istedi Aksaray’da 8 gün önce tüfekle yaşamına son veren borçlusunun ödeme gününde mezarı başına giden alacaklı şahıs, mezarı kısmen açıp ateşe verirken, mezarı tamamen açmak üzereyken bekçi ve polis ekiplerince yakalandı. Tüm bu yaptıklarını sosyal medya hesabından canlı olarak yayınlayan şahsın konuşmaları ve yaptıkları tüyler ürpertti.
22.04.2024 Gündem
İsrail, İran'ı nasıl vuracak? Dikkat çeken ABD detayı: İşin içinde petrol de var!
İsrail, İran'ı nasıl vuracak? Dikkat çeken ABD detayı: İşin içinde petrol de var! Orta Doğu son yılların en sıcak günlerini yaşıyor. İsrail’in, İran’ın 300'den fazla kamikaze silahlı insansız hava aracı ve füzeyle gerçekleştirdiği saldırıların ardından nasıl bir cevap vereceği ise büyük merak konusu. İsrail’in Suriye’deki İran Büyükelçiliği'ni vurmasıyla başlayan ve İran’ın saldırılarıyla devam eden sürecin yeni aşamasını uzmanlar, Milliyet.com.tr için yorumladı.
17.04.2024 Dünya
Beşiktaş efsanesi Hakkı Yeten mezarı başında anıldı
Beşiktaş efsanesi Hakkı Yeten mezarı başında anıldı Siyah-beyazlı yönetim, efsane başkan ve kaptan Hakkı Yeten'i mezarı başında andı.
16.04.2024 Beşiktaş
Yeşim Akbaş'ın annesi: Kızım olmadan bir bayram daha geçiriyoruz
Yeşim Akbaş'ın annesi: Kızım olmadan bir bayram daha geçiriyoruz Manisa'da polis lojmanında, tabancayla vurulmuş halde ölü bulunan Yeşim Akbaş'ın annesi Aysun Akbaş, "Kızım olmadan bir bayram daha geçiriyoruz. İnşallah sanık en ağır cezayı alacak" dedi.
12.04.2024 Gündem
Babasını kazada kaybeden Özge Ulusoy: Ömrüm yettiğince hakkını arayacağım!
Babasını kazada kaybeden Özge Ulusoy: Ömrüm yettiğince hakkını arayacağım! Manken Özge Ulusoy, Aralık 2022'de babası Haydar Ulusoy'un (73) ölüm haberiyle tarifsiz bir acı yaşadı. Babasının mezarı başında paylaşım yapan Ulusoy, "Bizim yüreğimiz biraz hafifleyecekse, bir gün o katil hapse döndüğü gün olacak" dedi.
9.04.2024 Cadde
‘Bölgede terör örgütünün yeri yok’
‘Bölgede terör örgütünün yeri yok’ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında dün Milli Güvenlik Kurulu toplantısı yapıldı. Toplantı sonrası yayınlanan bildiride, Irak ve Suriye’nin kuzeyindeki bölgenin geleceğinde terör örgütleri ve destekçilerine yer olmadığı belirtildi.
5.04.2024 Gündem
Beşiktaş'taki yangında hayatını kaybetmişti! Acı detay ortaya çıktı
Beşiktaş'taki yangında hayatını kaybetmişti! Acı detay ortaya çıktı İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde 29 kişinin öldüğü gece kulübü yangınında hayatını kaybedenlerden Barış Güngör (21) Batman'da, Ahmet Uzun (36) ise Şırnak’ta toprağa verildi. Barış Güngör’ün İstanbul’dan cenaze törenine gelen kuzeni Ahmet Güngör, "Babasına çok bağlıydı. O sebepten dolayı temelli dönmek istiyordu. '3 gün içerisinde ben geri döneceğim' dedi. Aslında hemen dönmek istedi. Oradaki arkadaşları 'Birkaç gün çalış öyle dön' diye söylemiş kendisine. O da 2- 3 gün daha orada kalmak istedi" dedi.
4.04.2024 Gündem
2 bin köylü sırra kadem bastı! Mezarların içi bile boştu, sebebi 'mavi ışık' mı?
2 bin köylü sırra kadem bastı! Mezarların içi bile boştu, sebebi 'mavi ışık' mı? Bir kürk avcısıydı, bu nedenle de kar kış dinlemeden dağ bayır geziyordu. Ancak bu sefer ayak bastığı yerde gördükleri umduğu gibi değildi. "Aylardır yaşamın olmadığı köyde cesetler bulmayı umuyordum ama kişisel eşyalardan başka bir şey yoktu. Yiyecekler, silahlar hatta tüm kıyafetler yerli yerindeydi” diyen adam bir sırrın tam ortasındaydı. Peki ama bu köydeki 2 bin kişiye ne olmuştu?
31.03.2024 Yaşam
2500 yıllık kaya mezarı turizme kazandırılıyor
2500 yıllık kaya mezarı turizme kazandırılıyor Tarih boyunca birçok kadim uygarlığa ev sahipliği yapan Marmaris’te bulunan Karya Dönemi’ne ait Kaya Mezarı turizme kazandırılacak.
30.03.2024 Ege
Rusya’dan İsrail’in Halep saldırısına kınama geldi
Rusya’dan İsrail’in Halep saldırısına kınama geldi Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, İsrail’in Suriye'nin Halep kenti kırsalına gerçekleştirdiği saldırısını “tamamen kabul edilemez” ifadeleriyle niteleyerek kınadı.
29.03.2024 Dünya
Moskova saldırısı ile ilgili flaş iddia! ABD Rusya'yı uyarmış
Moskova saldırısı ile ilgili flaş iddia! ABD Rusya'yı uyarmış ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, Rusya’yı 22 Mart’ta düzenlenen terör saldırısı hakkında uyardıklarını belirterek, 7 Mart günü saat 11.15'te Rus güvenlik birimlerine yazılı uyarıda bulunduklarını açıkladı.
28.03.2024 Dünya
Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, son bir haftada 38 teöristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi’nin ziyaretiyle ilgili de MSB kaynaklarından açıklama yapıldı.
28.03.2024 Gündem
Kadıköy’de otomobil ile motosiklet çarpıştı! Yaralılar var
Kadıköy’de otomobil ile motosiklet çarpıştı! Yaralılar var Kadıköy’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil ile motosiklet çarpıştı.
4.04.2024 Gündem
Daha büyük facia 2 dakikayla önlendi!
Daha büyük facia 2 dakikayla önlendi! Dev konteyner gemisinin Baltimore’daki köprüyü yıkması ABD’de şok etkisi yaratırken, kazayla ilgili detaylar ortaya çıktı. Köprü üzerinde trafiğin 2 dakika içerisinde durdurulması çok daha büyük bir faciayı önlemiş!
28.03.2024 Dünya
Öleceğini hissedip vasiyet etti! Mezarı açanlar şoke oldu: 'Cildi yumuşak ve sıcak'
Öleceğini hissedip vasiyet etti! Mezarı açanlar şoke oldu: 'Cildi yumuşak ve sıcak' Meditasyon yaparken öleceğini hissedip öğrencilerini topladı. Vasiyeti, olduğu şekilde gömülüp mezarının daha sonra açılmasıydı. Budist rahibin mezarı açıldığında görenler ise şaşkına döndü. Itiligov, aradan 75 yıl geçmesine rağmen oturur pozisyonda toprak altında çürümeden nasıl kalmıştı?
28.03.2024 Yaşam
5 milyon sivrisineği doğaya saldı: Çoğaltarak bitireceğiz! Türkiye'de durum çok farklı
5 milyon sivrisineği doğaya saldı: Çoğaltarak bitireceğiz! Türkiye'de durum çok farklı Sinir bozucu kızarıklıklar, kaşıntılı tepecikler... Sivrisineğin soktuğu bölgeler bazen kaşınmakla da kalmayıp tüm vücuda yayılacak hastalıkların giriş kapısı da olabiliyor. Ancak öyle bir yer var ki bu küçük canlılarla mücadelede bambaşka bir yöntem uyguluyor: Haftada yaklaşık 5 milyon sivrisinek üretip doğaya salıyor. Peki ama neden? "Türkiye'de durum çok farklı" diyen Prof. Dr. Hüseyin Çetin'e sorduk.
28.03.2024 Yaşam
Eylem Tok ile ilgili şoke eden yeni detay! '4 katı fiyat vereyim, otelde isim geçmesin'
Eylem Tok ile ilgili şoke eden yeni detay! '4 katı fiyat vereyim, otelde isim geçmesin' Yazar Eylem Tok'un 17 yaşındaki oğlu Timur Cihantimur'un yaptığı kazada oğlu Oğuz Murat Aci'yi kaybeden acılı baba Özer Aci, “Ömrüm vefa ettiği müddetçe mücadeleme devam edeceğim. Okula arabayla gidip geldiği, 3-5 sefer ceza yediği varsayılıyor. Kaza geliyorum dedi, anne baba önlem almadı. ABD'de '4 katı fiyat vereyim, otelde isim geçmesin' yani vicdansızlıklarına devam ediyorlar. Daha oğlumun mezarına eşim hiç gidemedi” dedi.
27.03.2024 Haberler
Eylem Tok ile ilgili şoke eden yeni detay! '4 katı fiyat vereyim, otelde isim geçmesin'
Eylem Tok ile ilgili şoke eden yeni detay! '4 katı fiyat vereyim, otelde isim geçmesin' Yazar Eylem Tok'un 17 yaşındaki oğlu Timur Cihantimur'un yaptığı kazada oğlu Oğuz Murat Aci'yi kaybeden acılı baba Özer Aci, “Ömrüm vefa ettiği müddetçe mücadeleme devam edeceğim. Okula arabayla gidip geldiği, 3-5 sefer ceza yediği varsayılıyor. Kaza geliyorum dedi, anne baba önlem almadı. ABD'de '4 katı fiyat vereyim, otelde isim geçmesin' yani vicdansızlıklarına devam ediyorlar. Daha oğlumun mezarına eşim hiç gidemedi” dedi.
27.03.2024 Gündem
Yazıcıoğlu kabri başında anıldı
Yazıcıoğlu kabri başında anıldı Büyük Birlik Partisi’nin kurucusu ve ilk Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, vefatının 15. yıl dönümünde mezarı başında dualarla anıldı.
26.03.2024 Gündem
'Beyaz yakalar artık Müslüm Gürses dinliyor!'
'Beyaz yakalar artık Müslüm Gürses dinliyor!' Rubato, gectiğimiz akşam Kıbrıs'ta bir otelde sahne aldı. Sahne öncesi kameraların karşısına geçen grubun solisti Özer Arkun, arabesk müzik ve merhum sanatçı Müslüm Gürses hakkında dikkat çeken açıklamalar yaptı.
25.03.2024 Cadde
Yüreklere dokunan sahneler
Yüreklere dokunan sahneler Kanal D’nin zirveden inmeyen dizisi ‘İnci Taneleri’, son bölümüyle yine yüreklere dokundu.
23.03.2024 Cadde
Azem'i izleyen kızı mı?
Azem'i izleyen kızı mı? İnci Taneleri 21 Mart Perşembe yayınlanan 9. Bölümde Azem'i izleyen kızı mı?
22.03.2024 Televizyon
'İnci Taneleri' yine zirvede! Azem oğlu için canını ortaya koydu
'İnci Taneleri' yine zirvede! Azem oğlu için canını ortaya koydu Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı 'İnci Taneleri', 21 Mart Perşembe akşamı yayınlanan dokuzuncu bölümü ile yine milyonları ekrana kilitledi. Azem'in oğlu Cihan'ı kurtardığı dakikalarda, oğlunun eşi Zahir tarafından kaçırıldığını öğrenen Dilber’in feryadı ise geceye damga vurdu.
23.03.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Mezarı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.