2 yöntemden iğneyi seçti, 26 yıldır geçmeyen baş ağrısından kurtuldu!
2 yöntemden iğneyi seçti, 26 yıldır geçmeyen baş ağrısından kurtuldu! Ebru Uluer’in baş ağrıları başladığında daha 17 yaşındaydı. Ancak o yaşlarda bir ilaç alarak geçirdiği ağrılar, yaşı ilerledikçe dayanılmaz hale geldi. 27 yaşında migren tanısı aldı ancak kullandığı ilaçlar durumunun daha da kötüye gitmesi neden oldu. Tam tüm inancını kaybetmişti ki migrenin çaresinin olduğunu öğrendi. "Baş ağrısı kader değil" diyen Prof. Dr. Derya Uludüz, migrene kesin çözüm sunan iki tedaviyi açıkladı.
28.06.2023 Gündem
Botoks ile migren böyle tedavi ediliyor! Bu noktalara...
Botoks ile migren böyle tedavi ediliyor! Bu noktalara... Milyonlarca kişinin kronik rahatsızlığı olan migren, mevsim geçişlerinde kendini daha fazla hissettiriyor. Yoğun ataklar yaşayan hastalar farklı uygulamalarla migreni hafifletmek istiyorlar. Bu işlemlerden biri olan migren botoksu ile ilgili detaylarını Uzm.Dr. Şafak Göktaş aktardı. "Migren botoksu nedir?", "Migren botoksu nasıl yapılır?" diye soruyorsanız işte cevabı...
23.09.2021 Sağlık
Migren botoksu ne işe yarıyor? İşte bilmeniz gerekenler
Migren botoksu ne işe yarıyor? İşte bilmeniz gerekenler Türkiye’de yapılan bir araştırmaya göre her 2 kadından 1'i baş ağrısı sorunu yaşıyor. Nöroloji Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Ufuk Sandıkçı, sık migren atakları olan ve baş ağrısı nedeniyle sık ilaç kullanan hastalarda 'migren botoksu' tedavisi ile yüz güldürücü sonuçlar elde edilebildiğini söyledi.Peki, migren botoksu nedir? Migren botoksu migreni tamamen geçirir mi? Migren botoksu nasıl yapılır? Migren botoksunun zararı var mı? Migren botoksunun faydaları nelerdir?
8.07.2020 Genel Sağlık
Migren botoksu ile migren tedavisi
Migren botoksu ile migren tedavisi Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Dr. Ufuk Askeroğlu, migren ağrılarınızın tedavisi için migren ameliyatı ve migren botoksunu anlatıyor.
17.11.2016 Genel Sağlık