Milyon

Milyon

Son dakika Milyon haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Milyon gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Milyon haber sayfamızda...

Milyon

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 310.861 milyon haberi bulunmuştur.
Beyaz eşya sektöründe iç satışlar yüzde 28 arttı
Beyaz eşya sektöründe iç satışlar yüzde 28 arttı Türkiye Beyaz Eşya Sanayicileri Derneği (TÜRKBESD), 2024 yılı ilk çeyreğinde beyaz eşya sektöründe iç satışların yüzde 28 artış kaydettiğini açıkladı.
25.04.2024 Ekonomi
“Adana, yüksek dönüşüm kapasitesine sahip iller arasında”
“Adana, yüksek dönüşüm kapasitesine sahip iller arasında” Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Adana’nın yüksek dönüşüm kapasitesine sahip iller arasında olduğunu belirterek, “Sürdürülebilir olması için iş birliği içinde, stratejik planlarla gelecek vizyonu oluşturulmalıdır” dedi.
25.04.2024 Ekonomi
Beyaz eşya satışları arttı
Beyaz eşya satışları arttı Beyaz eşya sektörü 2024 yılı ilk çeyreğinde iç satışlarda yüzde 28 artış yaşadı. İhracat ise yüzde 5 azaldı. Aylık bazdaki verilere göre ise bu Mart ayında geçen yılın Mart ayına kıyasla iç satışlarda yüzde 24 oranında artış görüldü.
25.04.2024 Ekonomi
AB'ye vize muafiyeti ile ilgili Bakan Kacır'dan açıklama
AB'ye vize muafiyeti ile ilgili Bakan Kacır'dan açıklama Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye - AB Yüksek Düzeyli Diyalog Toplantısı sonrası AB Komiseri Iliana Ivanova ile ortak basın toplantısı düzenledi. Bakan Kacır konuşmasında "Avrupa’nın inovasyon ve teknoloji ekosistemine dinamizm ve ivme kazandıran genç araştırmacılarımız ve girişimcilerimiz için vize muafiyetinin kritik önemi haiz olduğunu belirtmek istiyorum" dedi.
25.04.2024 Ekonomi
Ankara'da 2 milyon 130 bin makaron ele geçirildi
Ankara'da 2 milyon 130 bin makaron ele geçirildi Ankara'da sigara kaçakçılarına yönelik operasyonda 4 şüpheli gözaltına alındı.
25.04.2024 Gündem
Fahriye Evcen ile Burak Özçivit'ten aşk pozu
Fahriye Evcen ile Burak Özçivit'ten aşk pozu Kendisi gibi oyuncu olan Burak Özçivit ile mutlu bir evlilik sürdüren Fahriye Evcen, sosyal medya hesabından yeni karelerini paylaştı. Ünlü isim, gönderisinde eşiyle çekilen bir pozuna da yer verdi.
25.04.2024 Cadde
“Trabzon Hafif Raylı Sistem Projesi’ni hayata geçirecek protokolü de imzaladık”
“Trabzon Hafif Raylı Sistem Projesi’ni hayata geçirecek protokolü de imzaladık” Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Dün Trabzon Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ile bir araya gelerek, Trabzon Hafif Raylı Sistem Projesi’ni hayata geçirecek protokolü de imzaladık. Biz bir söz verdik mi yaparız” dedi.
25.04.2024 Ekonomi
Beşiktaş'tan Salih Uçan kararı! Sözleşmesi bitiyordu
Beşiktaş'tan Salih Uçan kararı! Sözleşmesi bitiyordu Beşiktaş, sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecek olan Salih Uçan ile yola devam etme kararı aldı.
25.04.2024 Beşiktaş
Faiz kararı belli oldu: Ekonomist Bayram'dan dolar ve altın için yeni tahmin
Faiz kararı belli oldu: Ekonomist Bayram'dan dolar ve altın için yeni tahmin Piyasaların merakla beklediği faiz kararı açıklandı. Merkez Bankası, politika faizini beklentilere paralel yüzde 50'de sabit bıraktı. Peki dolar ve altında beklentiler neler? Ekonomist Muhammet Bayram tahminlerini açıkladı.
25.04.2024 Ekonomi
YÖK Başkanı Özvar: 2027'ye kadar tamamlanmasını bekliyoruz
YÖK Başkanı Özvar: 2027'ye kadar tamamlanmasını bekliyoruz Yükseköğretim Kurulu Başkanı Erol Özvar, "2027 yılına kadar üniversitelerimizin tamamına yakınının akreditasyon süreçlerini tamamlamasını bekliyoruz" dedi.
25.04.2024 Eğitim
Bakan Özhaseki: Depremzedelere 6 milyon 750 bin TL borç çıkartıldığı, tamamen iftiradır
Bakan Özhaseki: Depremzedelere 6 milyon 750 bin TL borç çıkartıldığı, tamamen iftiradır Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in iddialarıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.
25.04.2024 Ekonomi
Lucas Torreira, Devrim Özkan'ı unutamadı! O hamlesi gündem oldu
Lucas Torreira, Devrim Özkan'ı unutamadı! O hamlesi gündem oldu Galatasaray forması giyen Uruguaylı futbolcu Lucas Torreira'yla (28) birlikteliğine geçtiğimiz aylarda nokta koyan Devrim Özkan, paylaşımlarına devam ediyor. Başarılı futbolcudan Devrim Özkan'a karşı yeni bir hamle geldi. Torreira'nın bu hamlesi sosyal medyada gündem oldu.
25.04.2024 Cadde
ABD gizlice uzun menzilli füze gönderdi! 'Başkanın talimatı, fark yaratacaklar'
ABD gizlice uzun menzilli füze gönderdi! 'Başkanın talimatı, fark yaratacaklar' Amerikalı yetkililer, Ukrayna’nın Washington’ın gizlice verdiği uzun menzilli füzeleri ülkeyi işgal eden Rus güçlerine karşı kullandığını teyit etti.
25.04.2024 Dünya
“Fahiş fiyata neden olanlara ve fırsatçılara taviz vermeyeceğiz”
“Fahiş fiyata neden olanlara ve fırsatçılara taviz vermeyeceğiz” Ticaret Bakanı Ömer Bolat, “Fahiş fiyata neden olanlara ve fırsatçılara taviz vermeyeceğiz” dedi.
25.04.2024 Ekonomi
Çilek üretimine başladılar: Yıllık kazanç hedefleri 5 milyon TL
Çilek üretimine başladılar: Yıllık kazanç hedefleri 5 milyon TL Ordu’da, aldıkları hibe desteği ile 6 dönümlük serada topraksız tarım uygulaması ile çilek üretimine başlayan çift, yıllık yaklaşık 5 milyon TL kazanmayı hedefliyor.
25.04.2024 Ekonomi
Denizin dibinde bulduğu taş zengin etti! Bir anda dolar milyoneri oldu
Denizin dibinde bulduğu taş zengin etti! Bir anda dolar milyoneri oldu Dalış yapmayı sevdiğini belirten genç, suyun dibinde bulduğu taş sayesinde 2,7 milyon dolarlık bir malvarlığına sahip oldu.
25.04.2024 Dünya
Cezaevinde bulunan Nihal Candan aldığı kararla 37 kiloya düştü
Cezaevinde bulunan Nihal Candan aldığı kararla 37 kiloya düştü Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla 5.5 ay önce tutuklanan sosyal medya fenomeni Candan kardeşlerden Nihal’in, cezaevinde başladığı yemek yememe eylemi hastalığa dönüştü. 'Anoreksiya' olan Nihal Candan 37 kiloya kadar düştü.
25.04.2024 Gündem
Ticaret Bakanlığı’ndan 5 milyon TL'lik satılık ayakkabı
Ticaret Bakanlığı’ndan 5 milyon TL'lik satılık ayakkabı Ticaret Bakanlığı, mevzuata uygun şekilde gümrük işlemi tamamlanmadığı için gümrükte terk edilen ABD’li eski basketbolcu Michael Jordan imzalı 3 çift spor ayakkabıyı 5 milyon liraya satışa çıkarttı.
25.04.2024 Ekonomi
3 bin depremzede çiftçiye pamuk tohumu dağıtıldı
3 bin depremzede çiftçiye pamuk tohumu dağıtıldı Asrın felaketinin yaralarının sarıldığı Hatay'da 3 bin depremzede çiftçiye 21.3 milyon TL değerinde sertifikalı pamuk tohumu dağıtıldı.
25.04.2024 Ekonomi
Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı arttı
Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı arttı Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı bir önceki aya göre yüzde 17,1 arttı. Mart ayında 226 bin 617 adet taşıtın trafiğe kaydı yapıldı.
25.04.2024 Ekonomi
BlackRock'ın Bitcoin ETF'ine para girişi durdu
BlackRock'ın Bitcoin ETF'ine para girişi durdu BlackRock'ın Bitcoin spot borsa yatırım fonuna (ETF) 71 gündür süren para girişi dün durdu.
25.04.2024 Uzmanpara
Alman medyası dönerin damga vurduğu ziyareti yazdı: Türkiye vazgeçilmez ve zor!
Alman medyası dönerin damga vurduğu ziyareti yazdı: Türkiye vazgeçilmez ve zor! Cumhurbaşkanı Erdoğan Steinmeier'in ziyareti sırasında nüktedan bir ev sahibi olduğunu kanıtladığını belirten Alman basını, 'Döner kebap baharatlı mı, baharatsız mı?', 'Kebap şişiyle dış politikanın mayın tarlasında' ve 'Bu kez skandalsız' gibi başlıklar attı.
25.04.2024 Dünya
BNP Paribas'ın ilk çeyrek karı düştü
BNP Paribas'ın ilk çeyrek karı düştü Euro Bölgesi'nin en büyük bankası BNP Paribas, ilk çeyrekte karında ve gelirinde düşüş bildirdi, ancak açıklanan sonuçlar analist tahminlerini aştı.
25.04.2024 Uzmanpara
Toyota'nın satışları ilk kez 10 milyonu aştı
Toyota'nın satışları ilk kez 10 milyonu aştı Toyota Motor, 31 Mart'ta sona eren yılda küresel satışlarının ve üretiminin rekor seviyelere ulaştığını söyledi.
25.04.2024 Uzmanpara
Ünlü yapımcı yıllar sonra açıkladı! 'Bruce Willis set çalışanlarına cebinden para verirdi'
Ünlü yapımcı yıllar sonra açıkladı! 'Bruce Willis set çalışanlarına cebinden para verirdi' Yapımcı Jerry Bruckheimer, afazi ve demans hastalığıyla mücadele eden ve sinemayı bırakmak zorunda kalan Hollywood yıldızı Bruce Willis hakkında övgü dolu açıklamalarda bulundu. "Bruce çok iyi bir adam" diyen Bruckheimer, aktörün 'Armageddon' filminin çekimlerinde sette çalışan insanlara cebinden para verdiğini söyledi.
25.04.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Milyon ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.