Minübüs

Minübüs

Son dakika minübüs haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan minübüs gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan minübüs haber sayfamızda...

Minübüs

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 245 minübüs haberi bulunmuştur.
Tekirdağ'da katliam gibi kaza! 5 ölü
Tekirdağ'da katliam gibi kaza! 5 ölü Tekirdağ' ın Saray ilçesi' nde TIR ile minübüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada, ilk belirlemelere göre 5 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.
21.03.2024 Gündem
8+1 taksiler 4+1'e dönüşecek
8+1 taksiler 4+1'e dönüşecek UKOME, minibüsten taksiye dönüştürülen bazı araçların normal taksiye dönüştürülmesini kabul etti.
15.02.2024 Ekonomi
Yakınlarının kabrinden dönerken kaza geçirdiler: 12 yaralı
Yakınlarının kabrinden dönerken kaza geçirdiler: 12 yaralı Diyarbakır’da Kahramanmaraş merkezli depremlerde kaybettikleri yakınlarının mezarlarını ziyaretten dönenlerin bulunduğu minibüs, sürücüsünün kontrolünden çıkarak devrildi. Kazada 12 kişi yaralandı.
20.04.2023 Gündem
Minibüsle otomobil çarpıştı: 7 yaralı
Minibüsle otomobil çarpıştı: 7 yaralı Denizli'de, kavşakta çarpışan yolcu minibüsüyle otomobil, şarampole savruldu. Sürücülerle birlikte 7 kişinin yaralandığı kaza, güvenlik kamerasına yansıdı.
26.01.2023 Gündem
Manisa'da zincirleme kaza: 24 yaralı
Manisa'da zincirleme kaza: 24 yaralı Manisa'da yolcu otobüsü, işçi servisi, minibüs ve otomobillerin karıştığı kazada adeta can pazarı yaşandı. 24 yaralının ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılırken bazı yaralıların da kendi imkanlarıyla hastanelere gittiği öğrenildi.
18.10.2022 Haberler
İçinde yolcu bulunan minibüse silahlı saldırı
İçinde yolcu bulunan minibüse silahlı saldırı Düzce’de şehir içinde sefer yapan ve içerisinde yolcu bulunan minibüs, iddiaya göre yol verme nedeniyle tartıştığı motosikletteki iki kişinin silahlı saldırısına uğradı. 3 el ateş açılan minibüste şans eseri yaralanan olmazken saldırı anı başka bir otobüsün kamerasına yansıdı. Yolcuların panik anı ise araç içi kamerasınca kaydedildi.
18.09.2022 Gündem
Şanlıurfa'da tarım işçilerini taşıyan minibüs ile otomobil çarpıştı:16 yaralı
Şanlıurfa'da tarım işçilerini taşıyan minibüs ile otomobil çarpıştı:16 yaralı Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde tarım işçilerini taşıyan minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 16 kişi yaralandı.
12.09.2022 Gündem
Sarıyer’de yolcu minibüsü ile otomobil çarpıştı: 10 yaralı
Sarıyer’de yolcu minibüsü ile otomobil çarpıştı: 10 yaralı Sarıyer’de ana yola aniden çıkan otomobil ile yolcu minibüsü çarpıştı. Kazada 1’i çocuk 10 kişi yaralandı.
31.07.2022 Gündem
Ankara'da Oto Sanayi'de kaza: 3 yaralı
Ankara'da Oto Sanayi'de kaza: 3 yaralı  Ankara Şaşmaz Oto Sanayi Sitesi'nde sürücüsünün kontroltnden çıkan minibüs, önce otomobile, ardından park halindeki 5 araca çarptı. 3 kişinin yaralandığı kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.
4.07.2022 Haberler
Kahreden olay! Torununu kurtardı kendisi öldü
Kahreden olay! Torununu kurtardı kendisi öldü Beyoğlu’nda park halindeki bir minibüs yokuş aşağı kaymaya başladı. Minibüs Ahmet Yürük, gelini ve torununa çarptı. Dede Yürük, kucağındaki torununu kurtarmayı başarırken, minübüs ile evin duvarı arasında sıkışarak ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Ahmet Yürük, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
31.05.2022 Gündem
Beyoğlu'nda torununu kurtardı kendisi öldü
Beyoğlu'nda torununu kurtardı kendisi öldü İstanbul Beyoğlu'nda park halindeki bir minibüs yokuş aşağı kaymaya başladı. Minibüs Ahmet Yürük, gelini ve torununa çarptı. Dede Yürük, kucağındaki torununu kurtarmayı başarırken, minübüs ile evin duvarı arasında sıkışarak ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Ahmet Yürük, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Minibüsün altında kalan Fatma Yürük ile dedesinin kucağından alınan kızı AIeyna Yürük'ün ise tedavisi sürüyor.
31.05.2022 Gündem
Minibüsü yakıp kaçtılar! O anlar kamerada
Minibüsü yakıp kaçtılar! O anlar kamerada İstanbul Avcılar'da 3 kişi minibüsü ateşe verdi. Şüpheliler, kaçarken alev alev yanan minibüs hurdaya döndü. Minibüsün yakılması ve mahallelinin söndürmeye çalıştıkları anlar kameralara yansıdı.
15.01.2022 Haberler
Son dakika! Elazığ'da düğün minibüsü park halindeki kamyona çarptı! Ölüler ve yaralılar var
Son dakika! Elazığ'da düğün minibüsü park halindeki kamyona çarptı! Ölüler ve yaralılar var Gelen bir son dakika haberine göre; Elazığ'da düğüne gidenleri taşıyan minibüsün park halindeki kamyona çarpması sonucu 3 kişi öldü, 12 kişi yaralandı.
25.06.2021 Gündem
Son dakika! Elazığ'da düğün minibüsü park halindeki kamyona çarptı! 3 ölü, 12 yaralı
Son dakika! Elazığ'da düğün minibüsü park halindeki kamyona çarptı! 3 ölü, 12 yaralı Gelen bir son dakika haberine göre; Elazığ'da düğüne gidenleri taşıyan minibüsün park halindeki kamyona çarpması sonucu 3 kişi öldü, 12 kişi yaralandı.
25.06.2021 Gündem
Üniversiteli Simay'ın kahreden sonu
Üniversiteli Simay'ın kahreden sonu İzmir'in Bayraklı ilçesinde yolun karşısına geçemeye çalışan üniversite öğrencisi 26 yaşındaki Simay Karadumanlı dolmuşun altında kaldı. Karadumanlı, 112 Acil Servis ekiplerince kaldırıldığı Ege Üniversite Tıp Fakültesi Hastanesinde müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
7.04.2021 Gündem
Van'da mültecileri taşıyan minübüs takla attı
Van'da mültecileri taşıyan minübüs takla attı Van- Erciş Karayolundaki Çakırbey Mahallesi yakınlarında kaçak göçmenleri taşıyan minibüs takla attı. Meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybederken, 31 kişi de yaralandı.
13.11.2020 Magazin
Çin'de kağıt gibi ezilen minibüs şoförünün mucize kurtuluşu kamerada
Çin'de kağıt gibi ezilen minibüs şoförünün mucize kurtuluşu kamerada Çin'in Dalian kentinde bir çimento kamyonu, park halinde duran minübüsü çarparak, ezdi. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, minibüs sürücüsü şans eseri kutarıldı.
10.11.2020 Haberler
Harem'de eylem yapan minibüsçülere polis müdahalesi
Harem'de eylem yapan minibüsçülere polis müdahalesi Gebze-Harem hattında toplu taşımacılık yapan minibüsçüler mağduriyetlerini dile getirmek için eylem yaptı. Harem'de toplanan Gebze-Harem hattında çalışan minibüsçüler, Kadıköy ile Yakacık, Pendik ve Kartal arasında taşımacılık yapan minibüsçülerle Uzunçayır'da buluşup konvoy halinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) önüne gitmek istedi.
7.10.2020 Gündem
Çiçek Abbas filmi nerede ne zaman kaç yılında çekildi? Çiçek Abbas filmi başrol oyuncuları
Çiçek Abbas filmi nerede ne zaman kaç yılında çekildi? Çiçek Abbas filmi başrol oyuncuları Çiçek Abbas filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda Sinan Çetin'in yer aldığı Çiçek Abbas filmi ile ilgili tüm merak edilenleri bir araya getirdik. Peki binlerce izleyicinin merakla beklediği Çiçek Abbas filmi nerede ne zaman kaç yılında çekildi?
27.05.2020 Cadde
Geriye bu görüntü kaldı! Minibüsün altından çıkarıldı...
Geriye bu görüntü kaldı! Minibüsün altından çıkarıldı... Arnavutköy'de yolcu minibüsünün çarptığı 3 yayadan biri feci şekilde can verdi. Kazada diğer 2 yaya ile minibüsün şoförü yaralandı. Can pazarının yaşandığı kazada, hayatını kaybeden kişiyi çevredekiler, kriko yardımıyla kaldırdıkları minibüsün altından çıkardı. Kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden yayadan geriye olay yerindeki ayakkabıları kaldı.
2.03.2020 Gündem
Ayvacık'ta can pazarı! Batmak üzere olan bot böyle kurtarıldı
Ayvacık'ta can pazarı! Batmak üzere olan bot böyle kurtarıldı Çanakkale’nin Ayvacık ilçesi Sivrice Feneri sahilinden göçmenlerin, Yunanistan'ın Midilli Adası'na gitmek üzere bindiği bot su aldı. 100 metre açıldıktan sonra motoru duran bottaki göçmenler denizde mahsur kaldı. Bir göçmen panikle botla atlayıp, kıyıya yüzdü. Hipotermi geçiren göçmen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Aralarında çocukların da olduğu yaklaşık 30 göçmen Küçükkuyu beldesine götürüldü.
1.03.2020 Gündem
Makas atarak gidiyordu! Kaza yapınca otomobilden fırladı
Makas atarak gidiyordu! Kaza yapınca otomobilden fırladı Muğla’nın Fethiye ilçesinde, trafikte makas atarak ilerlerken kontrolden çıkıp, direğe çarpan otomobilin açılan kapısından yola fırlayan sürücü, kazadan yara almadan kurtuldu. Kaza anı, bir minibüsün güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.
19.02.2020 Gündem
Feci olay! Anne ve kızını ezen alkollü sürücü tutuklandı
Feci olay! Anne ve kızını ezen alkollü sürücü tutuklandı Trabzon’un Yomra ilçesinde yolda yürüyen anne ve kızının alkollü minibüs şoförünün aracıyla çarpması ve üzerlerinden geçmesi güvenlik kameralarına yansıdı. Tedavisi süren anne ve kızı kaza sonrası serbest kalan alkollü minibüs şoförünün serbest kalmasına tepki gösterdi.
30.09.2019 Gündem
Çiçek Abbas filmi nerede çekildi? Çiçek Abbas filmi başrol oyuncuları
Çiçek Abbas filmi nerede çekildi? Çiçek Abbas filmi başrol oyuncuları Çiçek Abbas filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. 1982 yılında çekilen film Türk sinema tarihinin önemli filmleri arasında yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Sinan Çetin'in yer aldığı Çiçek Abbas filminde Şakir ve Çiçek Abbas'ın aynı kıza sevdalanması ve Çiçek Abbas'ın kendi minübüsünü alması ile ikili arasında yaşanan olaylar komik bir dille anlatılır. Filmde en dikkat çeken sahne ise Şakir ve Çiçek Abbas ile kahvehanede yapılan atışma sahnesidir. Peki Çiçek Abbas filminin başrollerinde hangi oyuncular yer almaktadır?
18.08.2019 Gündem
Zirvede 4. yıl
Zirvede 4. yıl Erdoğan, halkın doğrudan seçtiği ilk Cumhurbaşkanı olarak 28 Ağustos 2014’te başladığı görevinde dördüncü yılı geride bıraktı. 24 Haziran’da da yeni sistemin ilk Cumhurbaşkanı seçilen Erdoğan’ın dört yılı yoğun bir tempoda geçti...
27.08.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Minübüs ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.