Miranda Kerr

Miranda Kerr

Son dakika Miranda Kerr haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Miranda Kerr gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Miranda Kerr haber sayfamızda...

Miranda Kerr

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 584 miranda kerr haberi bulunmuştur.
Köşeyi böyle dönüyorlar! Modern çağın ‘bohçacıları’
Köşeyi böyle dönüyorlar! Modern çağın ‘bohçacıları’ Yeni markasını Instagram’da tanıtan Meghan Markle gibi birçok ünlü, milyonlarca takipçisi olan sosyal medya hesaplarında ürünlerini pazarlayıp ‘köşeyi dönüyor’
24.03.2024 Dünya
Yine bir oğlu oldu
Yine bir oğlu oldu Snapchat’in CEO’su Evan Spiegel ile evli olan Avustralyalı model Miranda Kerr, 4. çocuğunu dünyaya getirdi.
29.02.2024 Dünya
Miranda Kerr dördüncü kez anne oldu!
Miranda Kerr dördüncü kez anne oldu! İç çamaşırı ve kozmetik markası Victoria's Secret modellerinden Miranda Kerr, dördüncü kez anne olduğunu duyurdu. Müjdeli haberi sosyal medyadan duyuran ünlü isim, minik oğlunun adını da açıkladı.
28.02.2024 Cadde
Köpek İsimleri 2024: Yaratıcı, Duyulmamış, Yeni, Değişik, Popüler Yavru Dişi ve Erkek Köpek İsimleri
Köpek İsimleri 2024: Yaratıcı, Duyulmamış, Yeni, Değişik, Popüler Yavru Dişi ve Erkek Köpek İsimleri Sevimli görünüşleri, inşalarla kurdukları yakın dostluk ve bağ ile kendilerini sevdiren köpekler dünya üzerinden en çok sahiplenilen ikinci evcil hayvanlardır. Etçil ve memeli olan köpeklerin 400’den fazla ırkı olduğu tahmin edilmektedir. Günümüzde en çok sahiplenilen köpek cinsi ile fino türüdür. İlk köpek sahiplenildiğinde dişi veya erkek oluşuna göre isim verilir. Köpek sahipleri yeni dostlarına en güzel, duyulmamış, havalı isimleri vermek ister. Bazı evcil hayvan sahipleri köpeklerine yabancı isim vermek isterken bazıları da Türkçe isim tercih ederler. Köpeklere verilebilecek birbirinden güzel köpek isimleri vardır. En güzel, yaratıcı, duyulmamış, havalı, Türkçe, yabancı dişi ve erkek köpek isimleri ile ilgili içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
2.01.2024 Evcil Hayvan
Dördüncü bebek heyecanı! Miranda Kerr'in karnı burnunda
Dördüncü bebek heyecanı! Miranda Kerr'in karnı burnunda Snapchat'ın CEO'su Evan Spiegel ile mutlu bir birliktelik sürdüren Miranda Kerr, üç ay önce dördüncü çocuğuna hamile olduğunu duyurmuştu. Karnı iyice belirginleşen 40 yaşındaki emekli modelden hamilelik fotoğrafı geldi. Kerr, Geçtiğimiz yıl eşiNİN yeni bir bebek için kendisini ikna etmeye çalıştığını söylemişti.
28.12.2023 Cadde
Miranda Kerr'i utandıran cinsellik sorusu! 'Hiçbir şey için geç değil'
Miranda Kerr'i utandıran cinsellik sorusu! 'Hiçbir şey için geç değil' Geçtiğimiz ay Evan Spiegel ile üçüncü çocuklarını beklediklerini duyuran eski Victoria's Secret meleği Miranda Kerr, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda utanıp, kızarmasına sebep olan bir cinsellik sorusuyla karşılaştı.
11.10.2023 Cadde
Miranda Kerr dördüncü çocuğuna hamile!
Miranda Kerr dördüncü çocuğuna hamile! Geçtiğimiz yıl eşi Evan Spiegel'in yeni bir bebek için kendisini ikna etmeye çalıştığını söyleyen Miranda Kerr, kendisinin dördüncü, eşinin ise üçüncü çocuğuna hamile olduğunu duyurdu. Hamileliğinin artık belli olmaya başladığı bir fotoğraf paylaşan Avustralyalı model, bebeğinin cinsiyetini de açıkladı.
2.09.2023 Cadde
Tüm davetlere eşiyle katılıyor
Tüm davetlere eşiyle katılıyor Avustralyalı model Miranda Kerr (39) ikinci eşi Evan Spiegel ile yaşadığı mutluluğu her fırsatta yansıtıyor.
17.04.2023 Dünya
Oscar Ödülleri'nde şıklık yarışı! 'Halı bu kez kırmızı değil'
Oscar Ödülleri'nde şıklık yarışı! 'Halı bu kez kırmızı değil' Bu yıl 95’incisi düzenlenen nefeslerin tutulduğu Oscar ödül töreninde şıklık yarışı yaşandı. Bir Oscar klasiği olarak bildiğimiz kırmızı halı bu yıl kendini şampanya rengine bıraktı. Jimmy Kimmel, Will Smith'in geçen yılki törene damga vuran tokatına atıfta bulundu.
13.03.2023 Cadde
Yeni nişanlıdan eski eşe övgü dolu sözler! 'Kız kardeşim' diyerek paylaştı
Yeni nişanlıdan eski eşe övgü dolu sözler! 'Kız kardeşim' diyerek paylaştı 'Yüzüklerin Efendisi' ve 'Karayip Korsanları' gibi yapımlarda yer alan Orlando Bloom'un eski eşi Miranda Kerr ve şimdiki nişanlısı Katy Perry, geçtiğimiz günlerde bir etkinlik kapsamında bir araya geldi. Her fırsatta birbirleri hakkında övgü dolu sözler kullanan ikiliden Perry, Kerr'e ödül takdim ettiği etkinliğin ardından sosyal medyada gündem olan bir paylaşım yaptı.
1.02.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Miranda’dan tavsiyeler Miranda Kerr, kendi gençliğine öğütler verdi...
30.01.2023 Cadde
Kontrolü aksatmıyor
Kontrolü aksatmıyor Miranda Kerr, herhangi bir rahatsızlık anında erken teşhisin mümkün olabilmesi için kontrollerini aksatmadığını belirtti.
24.01.2023 Cadde
Bağındaki üzümden kozmetik yaptırdı
Bağındaki üzümden kozmetik yaptırdı Gwyneth Paltrow ve Miranda Kerr gibi kozmetik markasını kuran ünlüler listesine ABD’li aktör Brad Pitt (58) de katıldı.
23.11.2022 Dünya
Hâlâ taklit edilen  bir efsane
Hâlâ taklit edilen bir efsane Döneminin en parlak Hollywood yıldızı olan ve 1956’da Monako Prensi III. Rainier ile evlenerek prenses unvanını alan Grace Kelly’nin stili, ölümünün üzerinden yıllar geçse de ilham vermeye devam ediyor.
20.11.2022 Dünya
Miranda Kerr: Kocam beni dördüncü çocuk için ikna etmeye çalışıyor!
Miranda Kerr: Kocam beni dördüncü çocuk için ikna etmeye çalışıyor! Dünyaca ünlü model Miranda Kerr, geçtiğimiz günlerde bir organizasyonunun galasında katıldı. Kırmızı halıda yürüyen Kerr, People'a konuşarak üç çocuk annesi olarak sürdürdüğü hayatından ve bir iş kadını olarak ailesini nasıl her şeyin önüne koyduğundan bahsetti. Bir çocuk daha yapmakla ilgili düşünceleri de sorulan ünlü isim, eşinin kendisini bu konuda ikna etmeye çalıştığını itiraf etti.
15.11.2022 Cadde
Victoria’s Secret mankeni Alessandra Ambrosio Marmaris'te
Victoria’s Secret mankeni Alessandra Ambrosio Marmaris'te Victoria's Secret eski meleği Alessandra Ambrosio, hem iş hem de tatil için Marmaris'e geldi. Kaldığı otelden sık sık paylaşım yapan ünlü model, heyecanını dile getirdi.
29.06.2022 Cadde
Miranda’dan bağış dersi!
Miranda’dan bağış dersi! Ünlü manken Miranda Kerr ile eşinin Avustralya’da hastaneler, çocuklar ve gençler için yüksek bağışlar yaptıkları ama bunları teşhir etmedikleri ortaya çıktı.
16.05.2022 Cadde
Denizde kutlama
Denizde kutlama Miranda Kerr, 20 Nisan’da 39 yaşına girdi.
22.04.2022 Cadde
Lansman güzelleri
Lansman güzelleri Miranda Kerr, kendisi gibi model dostları Jasmine Tookes ve Josephine Skriever’ın çıkardığı markasının tanıtımına katıldı.
5.02.2022 Cadde
Dekorasyon ondan sorulur
Dekorasyon ondan sorulur Miranda Kerr, kendi adını taşıyan ev koleksiyonunu sevenlerinin beğenisine sundu
20.12.2021 Cadde
Güzellik sektöründe yıldızlı rekabet
Güzellik sektöründe yıldızlı rekabet Hollywood yıldızı Jennifer Aniston’ın da kozmetik ürünlerini piyasaya sürmesiyle bu sektördeki patroniçe ünlülerin rekabeti de arttı
7.11.2021 Dünya
Miranda’nın acısı
Miranda’nın acısı Miranda Kerr, Marie Claire dergisinin Avustralya edisyonuna kapak oldu.
22.10.2021 Cadde
Melek kalpli Miranda!
Melek kalpli Miranda! Miranda Kerr, eski eşi Orlando Bloom ve onun şu anki nişanlısı Katy Perry hakkında övgü dolu sözler söyledi.
1.09.2021 Cadde
Miranda Kerr: Eski eşimi şu an ağabeyim gibi görüyorum
Miranda Kerr: Eski eşimi şu an ağabeyim gibi görüyorum Avustralyalı model Miranda Kerr, eski eşi oyuncu Orlando Bloom ve onun şu anki nişanlısı şarkıcı Katy Perry ile aralarının çok iyi olduğunu söyleyerek, Bloom'u artık ağabeyi gibi gördüğünü belirtti.
19.08.2021 Cadde
65 yıllık esin perisi: Grace Kelly gelinliği
65 yıllık esin perisi: Grace Kelly gelinliği ABD’li oyuncu Grace Kelly’nin 1956’da Monako Prensi’yle evlenirken giydiği gelinlik, 65 yıldır sosyeteden sinema ve televizyon yıldızlarına kadar çok sayıda geline ilham kaynağı oluyor
15.08.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Miranda Kerr ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.