Mirotic

Mirotic

Son dakika mirotic haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan mirotic gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan mirotic haber sayfamızda...

Mirotic

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 177 mirotic haberi bulunmuştur.
Olimpia Milano, Virtus Bologna engeline takılmadı!
Olimpia Milano, Virtus Bologna engeline takılmadı! Turkish Airlines EuroLeague'in 33'üncü haftasında Olimpia Milano, Virtus Bologna'yı 90-75 mağlup etti.
Anadolu Efes, Emporio Armani Milano'ya takılmadı!
Anadolu Efes, Emporio Armani Milano'ya takılmadı! Anadolu Efes, Turkish Airlines EuroLeague'in 25'inci haftasında Emporio Armani Milano'yu 79-73 mağlup etti.
EA7 Emporio Armani Milan, Anadolu Efes'i farklı devirdi!
EA7 Emporio Armani Milan, Anadolu Efes'i farklı devirdi! EA7 Emporio Armani Milan, Turkish Airlines Euroleague'in 9'uncu haftasında Anadolu Efes'i 92-76 mağlup etti.
Maccabi Tel Aviv, EA7 Emporio Armani Milano deplasmanında kazandı
Maccabi Tel Aviv, EA7 Emporio Armani Milano deplasmanında kazandı Turkish Airlines Euroleague'in 5'inci haftasında EA7 Emporio Armani Milano, Maccabi Tel Aviv'e 98-90 mağlup oldu.
Obradovic'ten Partizan taraftarına çağrı: Yam Madar'ı alkışlarla karşılayın
Obradovic'ten Partizan taraftarına çağrı: Yam Madar'ı alkışlarla karşılayın Zeljko Obradovic'ten Partizan taraftarlarına Fenerbahçe Beko'nun bu sezon başında olaylı bir şekilde renklerine bağladığı Yam Madar için çağrı geldi. İşte detaylar...
Fenerbahçe Beko, Euroleague'de sezona galibiyetle başladı!
Fenerbahçe Beko, Euroleague'de sezona galibiyetle başladı! Turkish Airlines Euroleague'in 1'inci haftasında EA7 Emporio Armani Milano'yu konuk eden Fenerbahçe Beko sahadan 85-82 galip ayrıldı.
EuroLeague Süper Oranlar ve Canlı Yayınlarla Misli’de!
EuroLeague Süper Oranlar ve Canlı Yayınlarla Misli’de! Turkish Airlines EuroLeague’de 2023-24 sezonu bugün oynanacak karşılaşmalarla başlıyor. Toplam 18 takımın yer aldığı ligde normal sezon yine 34 hafta üzerinden oynanacak. Normal sezonun 12 Nisan 2024’te sona ermesi beklenirken sonrasında yeni format sebebiyle önce Play-in sonrasında da Playoff maçları oynanacak. Euroleague’de A lisanslı takımlar dışında farklı ekipler ligde yer alabiliyorken; bu sezon, geçen sezonki takımların dışında lige yeni bir ekip katılmadı.
Obradovic'i reddetti! Nikola Mirotic'in yeni takımı belli oldu
Obradovic'i reddetti! Nikola Mirotic'in yeni takımı belli oldu Barcelona’dan ayrılmasının ardından yeni takımı büyük merak konusu olan ve transferi tartışmaları beraberinde getiren yıldız basketbolcu Nikola Mirotic’in yeni adresi belli oldu.
Yunanistan'da dev savaş! Panathinaikos'ta Ergin Ataman etkisi, transfer çalımları dikkat çekti
Yunanistan'da dev savaş! Panathinaikos'ta Ergin Ataman etkisi, transfer çalımları dikkat çekti Başantrenörlük görevine Ergin Ataman'ı getiren Panathinaikos, transfer çalışmalarında yeni bir yapılanmaya gitti. Olimpiakos'tan ayrılan Kostas Sloukas'ı kadrosuna katan Panathinaikos'un yeni hedefinin Nikola Mirotic olduğu aktarıldı.
Obradovic'ten Fenerbahçe'ye transfer çalımı! EuroLeague'de dengeleri değiştirecek hamle
Obradovic'ten Fenerbahçe'ye transfer çalımı! EuroLeague'de dengeleri değiştirecek hamle Turkish Airlines EuroLeague'de geçtiğimiz sezon dikkatleri üzerine çeken Obradovic yönetimindeki Partizan, kadrosunu güçlendirmek için harekete geçti. Sırp ekibi, Fenerbahçe'nin de ilgilendiği yıldız basketbolcu için devreye girdi. İşte detaylar...
As Monaco, EuroLeague'de sezonu 3'üncü tamamladı
As Monaco, EuroLeague'de sezonu 3'üncü tamamladı As Monaco, Turkish Airlines Euroleague Dörtlü Final'in 3'üncülük karşılaşmasında Barcelona'yı 78-66 mağlup ederek sezonu 3'üncü sırada tamamladı.
21.05.2023 Basketbol
THY EuroLeague'de finalin adı: Olympiacos - Real Madrid
THY EuroLeague'de finalin adı: Olympiacos - Real Madrid Real Madrid, Turkish Airlines EuroLeague Dörtlü Final'in 2'nci yarı final karşılaşmasında Barcelona'yı 78-66 mağlup ederek finalde Olympiacos'un rakibi oldu.
EuroLeague’de Final Four heyecanı canlı yayınlarla Misli.com'da
EuroLeague’de Final Four heyecanı canlı yayınlarla Misli.com'da EuroLeague’de nefes kesen Playoff karşılaşmaları sonucunda normal sezonu ilk 4 sırada tamamlayan ekipler Final Four’a yükselmeyi başardı. Bugün başlayacak olan Dörtlü Finaller’de Olympiacos, Barcelona, Real Madrid ve Monaco; EuroLeague şampiyonluğu için kozlarını paylaşacak. Final Four’a Litvanya’nın Kaunas şehri ev sahipliği yapacak ve maçlar Žalgiris Arena’da oynanacak. Bugünkü yarı final maçları sonrasında ise üçüncülük ve final karşılaşmaları 21 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek.
EuroLeague'de playoff heyecanı Misli.com'da yaşanıyor!
EuroLeague'de playoff heyecanı Misli.com'da yaşanıyor! EuroLeague’de normal sezon 34 maç sonunda sona erdi ve Playoff’a kalan 8 takım belli oldu. Olympiacos 24 galibiyetle sezonu lider olarak tamamlarken; son 2 sezonun şampiyonu olan temsilcimiz Anadolu Efes, 17 galibiyet alarak sezonu 11. sırada bitirdi ve Playoff’a kalamayarak sezonun en büyük sürprizine imza atmış oldu. Normal sezonun son maçında Kızıl Yıldız’a kaybeden bir diğer temsilcimiz Fenerbahçe Beko ise 8. sıradan Playoff’a katıldı ve sezonun lideri Olympiacos ile eşleşti. Zalgiris Kaunas son haftalardaki üstün performansıyla Playoff’ta kendine yer bulurken; 10 yıl sonra yeniden EuroLeague’de yer alan Obradovic yönetimindeki Partizan da sezonu 6. olarak tamamladı ve Playoff’a kalarak önemli bir başarı elde etmiş oldu. Sezonun sayı lideri maç başına 17.6 sayı ortalamayla oynayan Olympiacos’un yıldızı Sasha Vezenkov olurken; ribaund alanında Partizan’dan Mathias Lessort (maç başına ortalama 7.3 ribaund), asistlerde ise Baskonia’dan Darius Thompson (maç başına ortalama 6.7 asist) zirvede yer aldı.
Sertaç Şanlı, Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes maçı hakkında konuştu: Özel bir düşüncem yok
Sertaç Şanlı, Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes maçı hakkında konuştu: Özel bir düşüncem yok İspanya Basketbol Ligi (ACB) takımlarından Barcelona forması giyen milli basketbolcu Sertaç Şanlı, hedeflerinin bu sene Euroleague kupasını kazanmak olduklarını belirtti. Tecrübeli oyuncu, sezonun son bölümünde bireysel olarak iyi bir ritim yakaladığını ve bunu sezon sonuna kadar devam ettirmek istediğini vurguladı.
Obradovic fırtınasına Barcelona freni! İşte puan durumu
Obradovic fırtınasına Barcelona freni! İşte puan durumu THY EuroLeague'in 31. haftası 5 maçla devam etti. Anadolu Efes, Milano'yu devirerek play-off ümidini sürdürürken Obradovic'in Partizan'ına Barcelona dur dedi. İşte EuroLeague'deki son puan durumu...
Ümit Avcı yazdı: Fenerbahçe Beko ayakta, Anadolu Efes komada
Ümit Avcı yazdı: Fenerbahçe Beko ayakta, Anadolu Efes komada Çift maç haftasına iki ekibimiz de deplasmanlardaki yenilgilerle başladı ancak sahasında Barcelona karşısında 17 sayıdan dönüp kazanan Fenerbahçe Beko gövde gösterisi yaparken, Sinan Erdem’de Maccabi Tel Aviv’e farklı kaybeden Anadolu Efes play-off şansını biraz daha azalttı.
Fenerbahçe Beko, Barcelona'yı devirdi!
Fenerbahçe Beko, Barcelona'yı devirdi! Turkish Airlines Euroleague'in 28'inci haftasında Fenerbahçe Beko, Barcelona ile karşı karşıya geldi. Oynanan maçı Fenerbahçe Beko 81-73'lük skorla kazandı.
EuroLeague'de tarihi 'Dubai' oylaması! İşte kasaya girecek rakam
EuroLeague'de tarihi 'Dubai' oylaması! İşte kasaya girecek rakam EuroLeague'de sezon tüm heyecanla sürerken yönetimi tarihi bir oylama bekliyor. Bir Dubai takımının EuroLeague'e katılımıyla ilgili görüşmeler sürüyor. Bu ay yapılacak toplantıda olumlu sonuç çıkması halinde kasaya girecek rakam belli oldu.
Euroleague'de zirve yarışı kızıştı! Ergin Ataman'dan Micic açıklaması
Euroleague'de zirve yarışı kızıştı! Ergin Ataman'dan Micic açıklaması Turkish Airlines EuroLeague 26. haftanın ilk maçları oynandı. Anadolu Efes deplasmanda Panathinaikos'u devirdi. Euroleague'in zirvesinde ise yarış kızıştı. İşte puan durumu ve gecenin önemli maçları...
3.03.2023 Futbol
Ergin Ataman: Barcelona’da sahaya Larkin gibi döndü
Ergin Ataman: Barcelona’da sahaya Larkin gibi döndü Turkish Airlines Euroleague 19. hafta maçında Anadolu Efes, Barcelona'yı 80-75 mağlup etmeyi başardı. Mücadelenin ardından başantrenör Ergin Ataman açıklamalarda bulundu.
EuroLeague’de neler oldu? Anadolu Efes kontak kapattı
EuroLeague’de neler oldu? Anadolu Efes kontak kapattı EuroLeague‘de 2023 yılının ilk çift maç haftasında ilk ayak tamamlandı. Anadolu Efes özellikle son çeyrekte etkisiz bir performans sergiledi. İşte EuroLeague‘de son puan durumu...
EuroLeague için Dubai iddiası! Transfere 40 milyon euro
EuroLeague için Dubai iddiası! Transfere 40 milyon euro Dubai’nin EuroLeague’de bir takım bulundurmak için çalışmaları sürüyor. İspanyol basınının iddiasına göre Dubai'nin transfer hedefinde 2 Anadolu Efes yıldızı bulunuyor. Takımın bütçesi ise dudak uçuklattı.
İddaa'da Günün En Çok Oynanan Maçları
İddaa'da Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli.com’da yaşayabilirsiniz. Süper Oranlar artık Misli.com’da!
4.11.2022 Futbol
Ergin Ataman: Galatasaraylıyım ama sahada babamı bile tanımam!
Ergin Ataman: Galatasaraylıyım ama sahada babamı bile tanımam! Anadolu Efes'in ve Türk Basketbol Milli Takımı'nın başarılı başantrenörü Ergin Ataman açıklamalarda bulundu.
12.10.2022 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Mirotic ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.