Mucize Kurtuluş

Mucize Kurtuluş

Son dakika mucize kurtuluş haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan mucize kurtuluş gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan mucize kurtuluş haber sayfamızda...

Mucize Kurtuluş

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 642 mucize kurtuluş haberi bulunmuştur.
Görüntüler Peru'dan: Devasa kaya kamyonu ezdi! Mucize kurtuluş
Görüntüler Peru'dan: Devasa kaya kamyonu ezdi! Mucize kurtuluş Güney Amerika ülkesi Peru’nun San Mateo şehrinde meydana gelen heyelanda kayalar yola ve araçların üzerine düştü. Olayda şan eseri hayatını kaybeden olmadı.
4.03.2024 Haberler
Yola düşen dev kayanın çarptığı kamyonda mucize kurtuluş!
Yola düşen dev kayanın çarptığı kamyonda mucize kurtuluş! Güney Amerika ülkesi Peru’nun San Mateo şehrinde meydana gelen heyelanda yola düşen dev kayalar araçların üzerine düştü. Korku dolu anlarda kamera kayıttaydı.
4.03.2024 Dünya
Helikopter kontrolden çıktı! Daireler çizerek çarptı, baş aşağı asılı kaldı
Helikopter kontrolden çıktı! Daireler çizerek çarptı, baş aşağı asılı kaldı Pilot kalkıştan saniyeler sonra kontrolü kaybetti, yalnızca 15 dakika sürmesi beklenen yolculuk kabusa dönüştü. Havada yaşanan ve ölümle sonuçlanmasından korkulan kaosun ardından mucize yaşandı.
28.02.2024 Dünya
Mucize kurtuluş! 16 çocuk resmen ölümden döndü
Mucize kurtuluş! 16 çocuk resmen ölümden döndü ABD’nin başkenti Washington’da facianın eşiğinden dönüldü. Bir binada gaz sıkışması sonrası meydana gelen büyük patlamada zamanında müdahale, yan binada kreşteki 16 çocuğun kurtulmasına neden oldu. İşte detaylar...
19.01.2024 Gündem
Sahibinin başında üç ay sabırla bekledi!
Sahibinin başında üç ay sabırla bekledi! Köpeği Finney ile Ağustos ayında 3 bin 800 metrelik Blackhead Zirvesi'ne doğru yürüyüşe başlayan sporcu kayboldu, çürümüş ceset üç ay sonra bir avcı tarafından bulundu. Sahibinin başında bekleyen köpeğin nasıl hayatta kaldığı ise bilinmiyor.
14.11.2023 Dünya
'Düğün elbisesini gösterince öldürdüm' dedi! Katile kimse giyecek kıyafet vermedi
'Düğün elbisesini gösterince öldürdüm' dedi! Katile kimse giyecek kıyafet vermedi Sultangazi'de eski eşini önce tabancayla vuran, daha sonra bıçakla boğazını keserek öldüren şüphelinin ifadesi ortaya çıktı. Üzerindeki kanlı elbiselerin incelenmek üzere alınması nedeniyle, Olay yeri İnceleme Şube Müdürlüğü'nün tulumu giydirilerek adliyeye sevk edildi. Şüpheliye hiç bir yakının elbise getirmediği öğrenildi.
13.11.2023 Gündem
5 kişinin öldüğü kazada kahreden detay! 'En küçük torunumun gözleri açık gitti'
5 kişinin öldüğü kazada kahreden detay! 'En küçük torunumun gözleri açık gitti' Konya’da 5 kişinin hayatını kaybettiği kazada, 2 torununu ve kızını kaybeden Süleyman Aslan, kızının annesiyle birlikte hasta ziyaretinden döndüğünü anlattı. Aslan, "En küçük torunumun gözleri açık gitti" dedi.
13.11.2023 Gündem
500 kiloluk ayıdan mucize kurtuluş: Beni devirdi, ısırdı ve parçalamaya başladı
500 kiloluk ayıdan mucize kurtuluş: Beni devirdi, ısırdı ve parçalamaya başladı Eskişehir'in Sivrihisar İlçesi'nde koyun güttüğü sırada uğradığı ayının saldırdığı Murat Akyatak, "Beni devirdi, ısırdı ve parçalamaya başladı" diyerek mucize kurtuluşunu anlattı.
13.11.2023 Haberler
500 kiloluk ayıdan mucize kurtuluş: Beni devirdi, ısırdı ve parçalamaya başladı
500 kiloluk ayıdan mucize kurtuluş: Beni devirdi, ısırdı ve parçalamaya başladı Eskişehir'in Sivrihisar İlçesi'nde koyun güttüğü sırada yaklaşık 500 kiloluk ayının saldırısına uğrayan Murat Akyatak, "Beni devirdi, ısırdı ve parçalamaya başladı" diyerek mucize kurtuluşunu anlattı.
13.11.2023 Gündem
Ormanda mucize! Yılan ısırdı, zamana karşı yarışı kazandı
Ormanda mucize! Yılan ısırdı, zamana karşı yarışı kazandı 'Lachesis muta-Kaderi sustur'un dişleri bacağına geçtiğinde hayatının sınavını vereceğini bilmiyordu, üç çocuk babası adamın 'mucize' kurtuluşu dünya medyasında yankı buldu.
10.11.2023 Dünya
Beyoğlu'nda 3'üncü kat penceresinden düşen çocuğun mucize kurtuluşu
Beyoğlu'nda 3'üncü kat penceresinden düşen çocuğun mucize kurtuluşu Beyoğlu'nda 3'üncü kattaki evde bulunan 4 yaşındaki kız çocuğu oyun oynarken pencereye çıktı. Bir süre pencerede bekleyen çocuk, yaklaşık 10 metre yüksekten park halindeki aracın üzerine düştü. Çevredekiler küçük çocuğun yardımına koştu. Hastaneye kaldırılan kız çocuğunun hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.
18.10.2023 Haberler
Ölen annesinin sesini taklit ederek babasını dolandırdı! Skandal olay
Ölen annesinin sesini taklit ederek babasını dolandırdı! Skandal olay İngiltere'de ölen annesinin sesini taklit ederek babasını ve bankayı kandıran adamın hikayesi ülkede gündem oldu.
17.07.2023 Dünya
ABD tarihinin en büyük soygunu! Her şey 27 dakikada oldu
ABD tarihinin en büyük soygunu! Her şey 27 dakikada oldu ABD tarihinin tek seferde yapılan en büyük hırsızlığı olarak kayıtlara geçen olayla ilgili yeni görüntüler yayınlandı.
17.07.2023 Dünya
Okyanusta mucize kurtuluş! Köpeği sayesinde delirmedi
Okyanusta mucize kurtuluş! Köpeği sayesinde delirmedi Yakalandığı fırtına nedeniyle okyanusta kaybolan Avustralyalı denizci aylar sonra tesadüfen bulundu.
17.07.2023 Dünya
Kolombiya’da mucize kurtuluş
Kolombiya’da mucize kurtuluş Kolombiya’da aralarında 11 aylık bebeğin de olduğu 4 çocuğun uçak kazasından mucize bir şekilde kurtarıldığı sonunda teyit edildi ve çocukların nerede olduğu açıklandı.
11.06.2023 Dünya
Mucize kurtuluş! TIR'ın altına kalan sürücü yürüyerek çıktı
Mucize kurtuluş! TIR'ın altına kalan sürücü yürüyerek çıktı Meksika’da TIR'ın altında kalan otomobilin sürücüsü, burnu bile kanamadan aracından çıkarak yürüdü.
17.05.2023 Dünya
Yıldırım çarpınca 3 bin metre yükseklikten düştü! Babasının anlattıkları sayesinde kurtuldu
Yıldırım çarpınca 3 bin metre yükseklikten düştü! Babasının anlattıkları sayesinde kurtuldu Annesiyle Lima'dan Pucallpa'ya giden LANSA Flight 50 uçağına bindi. Sonrasında yaşananlar ise akıllara durgunluk veren cinstendi. Çünkü havalanan uçağı bir süre sonra yıldırım çarptı. Bu durum motorun alev almasına ve uçağın bir kısmının kırılmasına neden oldu. Uçak aldığı hasar sonucu aniden alçaldı ve havada parçalanarak 3 bin metreden yere çakıldı. Ancak 17 yaşındaki genç kız, babasının söyledikleri sayesinde uçaktaki 93 yolcu ve 6 mürettebattan hayatta kalan tek kişi olmayı başardı.
6.05.2023 Dünya
Uçak, tren, otobüs, kamyon hiçbiri onu öldüremedi! Sonunda büyük ikramiyeyi kaptı
Uçak, tren, otobüs, kamyon hiçbiri onu öldüremedi! Sonunda büyük ikramiyeyi kaptı Uçak, tren, otobüs, kamyon... Hayatı boyunca tam 7 kez ölümle burun buruna geldi, her defasında ufak sıyrıklarla yoluna devam etti. En sonunda ise piyangodan vuran büyük ikramiyenin sahibi oldu! 'Dünyanın en şanslı şanssız insanı' olarak anılan adamın başına gelenler 'Bu kadar da olmaz' dedirtiyor.
5.05.2023 Dünya
'Kivi' isimli kedi enkaz altında 31 gün sonra kurtarıldı, 15 kilodan 4 kiloya düştü
'Kivi' isimli kedi enkaz altında 31 gün sonra kurtarıldı, 15 kilodan 4 kiloya düştü Gaziantep'ten 31 gün sonra mucize kurtuluş haberi geldi. İslahiye ilçesinde 'Kivi' isimli kedi enkazın altından kurtarıldı.
10.03.2023 Haberler
'Kivi' isimli kedi enkaz altından 31 gün sonra kurtarıldı, 15 kilodan 4 kiloya düştü
'Kivi' isimli kedi enkaz altından 31 gün sonra kurtarıldı, 15 kilodan 4 kiloya düştü Gaziantep'ten 31 gün sonra mucize kurtuluş haberi geldi. İslahiye ilçesinde 'Kivi' isimli kedi enkazın altından kurtarıldı.
10.03.2023 Gündem
Okulda skandal! 14 yaşındaki öğrenciye uygunsuz görüntülerini attı
Okulda skandal! 14 yaşındaki öğrenciye uygunsuz görüntülerini attı ABD'de yaşanan ve ülkede infial yaratan istismar olayı dünyada da ses getirdi. Mağdur öğrencinin anlattıkları ise okuyanlara pes dedirtti.
7.03.2023 Dünya
Acımasız katil maymunlar! Banyoda sıkıştırdıkları kadını döverek öldürdüler
Acımasız katil maymunlar! Banyoda sıkıştırdıkları kadını döverek öldürdüler Hindistan'da yaşanan ve akıllara durgunluk veren gelişme, dünyada manşet oldu. Söz konusu olayın detayları ise kan donduracak cinsten.
7.03.2023 Dünya
Felaketin ortasında mucize kurtuluş! Yazdıkları 2 kelime sayesinde hayatta kaldılar
Felaketin ortasında mucize kurtuluş! Yazdıkları 2 kelime sayesinde hayatta kaldılar ABD'de 1 haftadır etkisini sürdüren soğuk hava dalgası ülkeye felaketi yaşattı. Birçok eyalette yüzbinlerce kişi elektriksiz kalırken California'da tarihi bir olay yaşandı.
6.03.2023 Dünya
Macarların 'seni sonsuza kadar unutmayacağız' dediği Ali'den haber var
Macarların 'seni sonsuza kadar unutmayacağız' dediği Ali'den haber var Macaristan kurtarma ekibinin sosyal medyadan "Ali, sonsuza kadar uyuyakaldı. Onu kurtarmayı başaramadık” paylaşımında bulunduğu 15 yaşındaki Ali Balcı hakkında gerçek günler sonra ortaya çıktı.
18.02.2023 Gündem
278. saatte bir mucize kurtuluş daha
278. saatte bir mucize kurtuluş daha Kahramanmaraş merkezli depremden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay'da Tolga Apartmanı'nda bir kişi 278. saatte sağ olarak çıkarıldı.
17.02.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Mucize Kurtuluş ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.