Nahçıvan

Nahçıvan

Son dakika Nahçıvan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Nahçıvan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Nahçıvan haber sayfamızda...

Nahçıvan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 785 nahçıvan haberi bulunmuştur.
‘Tarihi bir fırsat penceresi açıldı’
‘Tarihi bir fırsat penceresi açıldı’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan ile omuz omuza hareket ettiklerini vurgulayarak “Karabağ’da işgalin bitmesiyle bölgemizde kalıcı barış için tarihi fırsat penceresi açıldı” dedi.
20.02.2024 Gündem
Erdoğan ve Aliyev'den son dakika açıklamaları: Tarihi bir fırsat penceresi!
Erdoğan ve Aliyev'den son dakika açıklamaları: Tarihi bir fırsat penceresi! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile ortak basın toplantısında konuşma yaptı.
19.02.2024 Haberler
Erdoğan ve Aliyev'den son dakika açıklamaları: Tarihi bir fırsat penceresi!
Erdoğan ve Aliyev'den son dakika açıklamaları: Tarihi bir fırsat penceresi! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Aliyev Ankara'da basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Türkiye ile Azerbaycan arasında 3 yeni anlaşma imzalanırken Erdoğan, Karabağ'da işgalin sona ermesiyle birlikte kalıcı barış için tarihi bir fırsat penceresinin açıldığına vurgu yaptı.
19.02.2024 Gündem
Bakan Bayraktar, Azerbaycan Ekonomi Bakanı ile görüştü
Bakan Bayraktar, Azerbaycan Ekonomi Bakanı ile görüştü Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Azerbaycan Ekonomi Bakanı Mikayıl Cabbarov ile görüştü.
27.01.2024 Ekonomi
THY'den Doğu Avrupa uçuşlarına özel kampanya
THY'den Doğu Avrupa uçuşlarına özel kampanya Türk Hava Yolları (THY), Doğu Avrupa'da 18 uçuş noktasına avantajlı fiyatlarla seyahat imkânı sunduğunu duyurdu. Kampanya kapsamında, Doğu Avrupa'ya kişi başı gidiş-dönüş her şey dahil 119 dolardan başlayan fiyatlar satışa çıktı.
12.01.2024 Ekonomi
Deniz salyangozu ihracatı hamsiyi ikiye katladı
Deniz salyangozu ihracatı hamsiyi ikiye katladı Türkiye’den 2 yılda yapılan deniz salyangozu ihracatından 41 milyon 417 bin 221 dolar döviz girdisi sağlanırken, aynı dönemde Türkiye'den 24 milyon 882 bin 508 dolarlık hamsi ihracatı gerçekleşti. Deniz salyangozu ihracatı hamsi ihracatını neredeyse 2'ye katlarken, ihracatının her yıl artış gösterdiği belirtildi.
8.01.2024 Ekonomi
Genel Kültür Soruları 2024: En Zor, Kolay, Zeka, Mantık, Şaşırtmalı Genel Kültür Soruları ve Cevapları
Genel Kültür Soruları 2024: En Zor, Kolay, Zeka, Mantık, Şaşırtmalı Genel Kültür Soruları ve Cevapları Genel bilgi olarak da adlandırılabilen genel kültür kişinin toplumsal olaylar, tarihe yön veren gelişmeler gibi pek çok etkileşim hakkında ne kadar bilgi sahibi olduğunu gösteren, bütünsel bir kavramdır. Genel kültür edebiyat, tarih, coğrafya, tarih gibi kavramları içerisine yer alır. KPSS gibi yazılı sınavlarda da karşımıza çıkan genel kültür çoğunlukla toplumlarda öne çıkmış olan ve tarihsel bir akışa da yön vermiş olayların bilinmesi olarak adlandırılabilir. Zor, kolay, eğlenceli, mantık, şaşırtmalı, coğrafya, tarih genel kültür soruları ve cevapları için “Genel Kültür Soruları 2024” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
7.01.2024 Eğitim
Hamsi ihracatından 25 milyon dolarlık gelir
Hamsi ihracatından 25 milyon dolarlık gelir Türkiye genelinde son 2 yılda hamsi ihracatından 24 milyon 882 bin 508 dolar döviz girdisi sağlanırken, en fazla hamsi ihracatı Fransa, Belçika ve Almanya’ya yapıldı.
5.01.2024 Ekonomi
Azerbaycan Hakkında Bilgiler; Azerbaycan Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Azerbaycan Hakkında Bilgiler; Azerbaycan Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Azerbaycan, Doğu Avrupa ile Batı Asya'nın kesişimi olan Kafkasya bölgesi ülkesidir. Kültürel açıdan zengin bir ülke olan Azerbaycan hakkında birçok bilinmeyenleri araştırdık. Azerbaycan nerede, başkenti neresi, nüfusu ne kadar, resmi dili hangisi sorularının yanıtlarını derledik.
2.01.2024 Tatil
Bakan Fidan: Ateşkesle arada sadece ABD var
Bakan Fidan: Ateşkesle arada sadece ABD var Gazze'deki ateşkes beklentilerini değerlendiren Dışişleri Bakanı, "ABD'nin uluslararası kamuoyunun alacağı kararlara engel olmamasını bekliyoruz" dedi.
14.12.2023 Dünya
Bakan Bayraktar: Günlük 30 bin varil ham petrol üretim seviyesine ulaştık
Bakan Bayraktar: Günlük 30 bin varil ham petrol üretim seviyesine ulaştık Bakan Bayraktar "Günlük yaklaşık 30 bin varil ham petrol üretim seviyesine ulaştık" açıklamasında bulundu. Bakan Bayraktar, Aile ve Gençlik Fonu düzenlemesi ile petrol, doğal gaz ve madenlerden sağlanacak gelirleri gençlerin hayallerini gerçekleştirmelerinde kullanacaklarını açıkladı.
13.12.2023 Ekonomi
Savaş alanına dönen karayolundaki isimsiz kahraman: Azerbaycanlı gelin!
Savaş alanına dönen karayolundaki isimsiz kahraman: Azerbaycanlı gelin! Önceki gece Milas-Bodrum Karayolu’nda meydana gelen trafik kazasında isimsiz bir kahraman gibi kaza yerine gelip yaralılara müdahale eden ve 3 kişinin hayatını kurtaran kadının kim olduğu ortaya çıktı.
27.11.2023 Gündem
‘Temel prensiplerde anlaştık’
‘Temel prensiplerde anlaştık’ Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, Azerbaycan ile bir barış anlaşması için temel ilkelerde anlaştıklarını ancak hâlâ tamamen farklı diplomatik dillerden konuştuklarını söyledi.
19.11.2023 Dünya
‘Zengezur’da yapım 2024’te başlayacak’
‘Zengezur’da yapım 2024’te başlayacak’ Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye ile Azerbaycan arasında doğrudan demir yolu ve kara yolu ulaşımı sağlayacak Zengezur Koridoru’nun Türkiye tarafında bulunan 224 kilometrelik hattın yapım çalışmalarına 2024 yılının ilk aylarında başlanacağını söyledi.
18.11.2023 Ekonomi
‘6.4 milyar metreküp bedelsiz gaz verildi’
‘6.4 milyar metreküp bedelsiz gaz verildi’ Sakarya gaz sahasındaki doğal gaz keşfinin ardından günlük yaklaşık 4 milyon metreküp üretime ulaşıldığını belirten Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, “Bu kapsamda 6,4 milyar metreküp doğal gazı bedelsiz olarak vatandaşlarımıza sunuyoruz” dedi.
18.11.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu: Çalışmalara 2024 yılının ilk aylarında başlanacak
Bakan Uraloğlu: Çalışmalara 2024 yılının ilk aylarında başlanacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye ile Azerbaycan arasında doğrudan demir yolu ve kara yolu ulaşımı sağlayacak Zengezur Koridoru'nun Türkiye tarafında bulunan 224 kilometrelik hattın yapım çalışmalarına 2024 yılının ilk aylarında başlanacağını söyledi.
17.11.2023 Ekonomi
TÜRK DEVLETLERİ TEŞKİLATI NEDİR? Türk Devletleri Teşkilatı'nda hangi ülkeler var ve kaç ülke yer alıyor?
TÜRK DEVLETLERİ TEŞKİLATI NEDİR? Türk Devletleri Teşkilatı'nda hangi ülkeler var ve kaç ülke yer alıyor? Türk Devletleri Teşkilatı, 2009 yılında Nahçıvan Anlaşması ile konsey olarak yapılandırılmıştır. Masterchef'te bu akşam yarışmacılar, Türk Devletleri Teşkilatı'na üye ülkelerde yemekler hazırlayacaklar. Peki Türk Devletleri Teşkilatı nedir, hangi ülkeler var?
15.11.2023 Bilgi Rehberi
Türkiye ve Azerbaycan arasında imzalanan iş birliği anlaşması Resmi Gazete'de
Türkiye ve Azerbaycan arasında imzalanan iş birliği anlaşması Resmi Gazete'de Türkiye ile Azerbaycan arasında imzalanan Kahramanmaraş'ta konut, ilköğretim okulu, anaokulu ve kültür merkezi yapımı ile ilgili iş birliği anlaşması Resmi Gazete’de yayımlandı.
10.11.2023 Gündem
Gazze’de insanlığa karşı suç işleniyor
Gazze’de insanlığa karşı suç işleniyor Filistin’de dünyanın gözü önünde benzeri görülmemiş bir insanlık dramı yaşandığını belirten Erdoğan, “Önceliğimiz insani ateşkesin süratle tesis edilmesidir. Herkesin güvenliğini garanti altına alacak yeni mekanizmalar üzerinde çalışıyoruz” dedi.
4.11.2023 Gündem
Son dakika... TDT Astana Bildirisi'nde Gazze bildirisi
Son dakika... TDT Astana Bildirisi'nde Gazze bildirisi Türk Devletleri Teşkilatı Astana Bildirisi'nde, Gazze'de sivillerin korunması için derhal ve engelsiz insani yardımın sağlanması konusunda çağrıda bulunuldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan da toplantının ardından zirveye ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.
3.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu vahşeti anlatacak hiçbir kavram yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu vahşeti anlatacak hiçbir kavram yok Türk Devletleri Teşkilatı Devlet Başkanları Konseyi 10. Zirvesi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in Gazze'deki saldırılarına sert tepki gösterdi. 'Bu vahşeti anlatacak hiçbir kavram yok' diyen Erdoğan, "Herkesin güvenliğini garantiye alacak yeni mekanizmalar üzerinde çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.
3.11.2023 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu vahşeti anlatacak hiçbir kavram yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu vahşeti anlatacak hiçbir kavram yok Türk Devletleri Teşkilatı Devlet Başkanları Konseyi 10. Zirvesi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in Gazze'deki saldırılarına sert tepki gösterdi. 'Bu vahşeti anlatacak hiçbir kavram yok' diyen Erdoğan, "Herkesin güvenliğini garantiye alacak yeni mekanizmalar üzerinde çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.
3.11.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu: İstanbul, dünyanın en büyük küresel transit merkezlerinden biri
Bakan Uraloğlu: İstanbul, dünyanın en büyük küresel transit merkezlerinden biri İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen 28. Routes World Havacılık Fuarı'nda konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Dünyada ulaşamayacağımız yer kalmayacak’ dedik ve çok şükür bu hedefimizi büyük oranda gerçekleştirdik." dedi.
15.10.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu: Proje tüm Avrupa'yı Asya'ya bağlayacak
Bakan Uraloğlu: Proje tüm Avrupa'yı Asya'ya bağlayacak İstanbul Fuar Merkezi'nde konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Türkiye ile Azerbaycan arasında doğrudan demiryolu ve kara yolu ulaşımı sağlayacak Zengezur Koridoru. Bu bağlantının hayata geçmesinin tüm Orta Koridor ülkeleri açısından önemli bir adım olacağına inanıyorum. Bu proje özellikle Kafkasya'daki normalleşme için de hayati önem taşıyor. Bu koridor kapsamında hayata geçecek Kars-Nahcivan Demiryolu Projesi, tüm Avrupa’yı Nahçıvan üzerinden İran, Azerbaycan, Türkmenistan, Orta ve Güney Asya’ya bağlayacak" dedi.
15.10.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu duyurdu! Marmaray’a alternatif ikinci bir demiryolu hattı geliyor
Bakan Uraloğlu duyurdu! Marmaray’a alternatif ikinci bir demiryolu hattı geliyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep Hızlı Tren Hattı Yenice Şantiyesini ziyaret edip, çalışmaları inceledi.
14.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nahçıvan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.