Nakdi ücret desteği ödemeleri yapıldı mı? Nakdi ücret desteği ne zaman bitiyor?
Nakdi ücret desteği ödemeleri yapıldı mı? Nakdi ücret desteği ne zaman bitiyor? Nakdi ücret desteği devam ediyor. Kısa Çalışma Ödeneği'nden yararlanamayan 15 Mart'tan sonra iş akdi feshedilen ancak işsizlik ödeneğine hak kazananlar ve yaşlılık aylığı almayan işçiler Nakdi ücret desteğinden faydalanıyor. Mayıs ayı Nakdi Ücret desteği ödemeleri bugün hesaplara yatıyor. Peki, Nakdi ücret desteği ne zaman bitiyor?
8.06.2021 Ekonomi
Son dakika haberleri... Nakdi ücret desteği ödemeleri başladı
Son dakika haberleri... Nakdi ücret desteği ödemeleri başladı Nakdi ücret desteği ödemeleri için beklenen tarih geldi. Ücretsiz izne ayrılan ve kısa çalışma ödeneğinden yararlanamayan işçiler için verilen nakdi ücret desteği ödemeleri neye göre yapılacak? İşte detaylar...
8.07.2020 Ekonomi
Nakdi ücret desteği ödemeleri için tarih belli oldu | İŞKUR ücretsiz izin maaş desteği sorgula
Nakdi ücret desteği ödemeleri için tarih belli oldu | İŞKUR ücretsiz izin maaş desteği sorgula Haziran ayına ait nakdi ücret desteği ödemelerini bekleyen vatandaşlar için beklenen haber Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'tan geldi. Peki, nakdi ücret desteği ödemeleri ne zaman yapılacak? İşte ücretsiz izin maaş desteği ödemeleri için belirlenen tarihler.
7.07.2020 Ekonomi