Nakil Sonuçları

Nakil Sonuçları

Son dakika nakil sonuçları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan nakil sonuçları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan nakil sonuçları haber sayfamızda...

Nakil Sonuçları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 771 nakil sonuçları haberi bulunmuştur.
2023 LİSE KAYITLARI: LGS Lise kayıtları ne zaman, lise kayıtları başladı mı?
2023 LİSE KAYITLARI: LGS Lise kayıtları ne zaman, lise kayıtları başladı mı? LGS 2. nakil sonuçları da erişime açıldı. Lise nakillerinin de sona ermesiyle birlikte hiçbir yere yerleşemeyen öğrencilerin yerleştirme süreci tamamlanacak. Peki, lise kayıtları ne zaman yapılacak? MEB lise kayıt tarihleri ile ilgili son durum nedir?
9.08.2023 Bilgi Rehberi
Liselerde 6 bin 344 kontenjan boş kaldı
Liselerde 6 bin 344 kontenjan boş kaldı Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında merkezi sınavla öğrenci alan devlet liselerinde yerleştirmeye esas ikinci nakil sonuçları açıklandı.
8.08.2023 Gündem
LGS LİSE NAKİL SONUÇLARI SORGULA! MEB LGS 2. nakil tercih sonuçları nereden, nasıl sorgulanır? E OKUL GİRİŞ
LGS LİSE NAKİL SONUÇLARI SORGULA! MEB LGS 2. nakil tercih sonuçları nereden, nasıl sorgulanır? E OKUL GİRİŞ LGS nakil sonuçları sorgulama ekranı 'meb.gov.tr'de erişime açıldı. Geçtiğimiz hafta LGS 2. nakil tercihlerini gerçekleştiren öğrenciler nakil yerleştirme sonuçlarını merak ediyordu. İlk yerleştirmenin ardından boş kalan kontenjanlara LGS 2. nakilleri doğrultusunda tercih yapan öğrenciler yerleşti. Peki, hiçbir yere yerleşemeyen adaylar ne yapacak? LGS nakil sonuçları nasıl sorgulanır?
7.08.2023 Bilgi Rehberi
Son dakika: MEB LGS 2. nakil yerleştirme sonuçlarını açıklandı!
Son dakika: MEB LGS 2. nakil yerleştirme sonuçlarını açıklandı! Milli Eğitim Bakanlığı LGS kapsamında yerleştirmeye esas 2. nakil sonuçlarının açıklandığını duyurdu.
7.08.2023 Gündem
LGS 2. nakil sonuçları ne zaman açıklanacak? LGS nakil tercihleri sona eriyor! Hiçbir yere yerleşemeyenler...
LGS 2. nakil sonuçları ne zaman açıklanacak? LGS nakil tercihleri sona eriyor! Hiçbir yere yerleşemeyenler... LGS nakil tercihleri devam ediyor. Lise 1. nakil tercih sonuçlarının erişime açılmasıyla birlikte 2. nakil süreci de başladı. Öğrenciler e-okul aracılığıyla nakil isteyebileceği okulları görüntüleyebiliyor. Peki, LGS 2. nakil tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?
4.08.2023 Bilgi Rehberi
LGS BOŞ KONTENJANLARI, TABAN PUANLARI-YÜZDELİK DİLİMLERİ: LGS 2.nakil dönemi lise boş kontenjanları ve taban puanları!
LGS BOŞ KONTENJANLARI, TABAN PUANLARI-YÜZDELİK DİLİMLERİ: LGS 2.nakil dönemi lise boş kontenjanları ve taban puanları! LGS boş kontenjanları ve taban puanları merak edilen konular arasında bulunuyor. LGS 1.nakil sonuçları bugün açıklandı. Sonrasında ise LGS 2.nakil dönemi başlayacak. LGS 2.nakil dönemi boş kontenjanları ve lise taban puanları ise öğrencilerin gündeminde yer alıyor. İşte 2023 LGS taban puanları ve boş kontenjanları ile ilgili ayrıntılar...
3.08.2023 Bilgi Rehberi
LGS NAKİL YERLEŞTİRME SONUÇLARI: LGS lise 2. nakil tercih tarihleri
LGS NAKİL YERLEŞTİRME SONUÇLARI: LGS lise 2. nakil tercih tarihleri LGS nakil sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. 2023 LGS tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından MEB LGS nakil tercihlerini başlatmıştı. Lise 1. nakil tercih süreci 24-28 Temmuz tarihleri arasında yapıldı. Öğrenciler bugün nakil sonuçlarını öğreniyor. Peki, LGS nakil sonuçları nereden, nasıl sorgulanır?
1.08.2023 Bilgi Rehberi
MEB LGS NAKİL SONUÇLARI ÖĞRENME EKRANI: LGS 1. nakil tercih sonuçları açıklandı mı? E OKUL GİRİŞ
MEB LGS NAKİL SONUÇLARI ÖĞRENME EKRANI: LGS 1. nakil tercih sonuçları açıklandı mı? E OKUL GİRİŞ Lise nakil süreci devam ediyor. LGS sonuçlarının açıklanmasının ardından nakil tercihinde bulunacak olan öğrenciler 1. nakil tercih işlemleri için verilen süre içerisinde tercihlerini yaptı. 1. Nakil tercihleri sona erdi. Peki, LGS 1. nakil sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte LGS nakil tarihleri.
31.07.2023 Bilgi Rehberi
'Öğrencilerin çoğu tercihine yerleşti'
'Öğrencilerin çoğu tercihine yerleşti' LGS kapsamında sınavlı okul ve yerel yerleştirme için tercihte bulunan 1.2 öğrencinin yüzde 95’i tercihleri doğrultusunda bir liseye yerleşti. Depremzede öğrenciler için açılan 13 bin 795 kontenjanın ise tamamı doldu.
25.07.2023 Eğitim
LGS yerleştirme sonuçları açıklandı
LGS yerleştirme sonuçları açıklandı Milli Eğitim Bakanlığı, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki yerleştirme sonuçlarını, http://meb.gov.tr internet adresinden açıkladı.
24.07.2023 Haberler
LGS yerleştirme sonuçları açıklandı
LGS yerleştirme sonuçları açıklandı Milli Eğitim Bakanlığı, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki yerleştirme sonuçlarını, http://meb.gov.tr internet adresinden açıkladı.
24.07.2023 Gündem
Kolejlerde taban puanlar yükseldi
Kolejlerde taban puanlar yükseldi Devlet liselerine tercihler yapılırken özel okullarda da kayıtlar sürüyor. Sınav bu yıl kolay olduğu için puanlar yükselince kolejlerin de taban puanları yükseldi. Öyle ki geçtiğimiz yıl 480 taban puanla kayıtlara başlayan Robert Kolej, bu yıl 489 taban puan üzerinden öğrenci alacak.
5.07.2023 Gündem
LİSE KAYITLARI için son gün ne zaman? LGS 3. NAKİL BAŞVURULARI hangi tarihte bitiyor? MEB Lise nakil sonuç tarihi...
LİSE KAYITLARI için son gün ne zaman? LGS 3. NAKİL BAŞVURULARI hangi tarihte bitiyor? MEB Lise nakil sonuç tarihi... Nakil sonuçları ne zaman açıklanıyor? Lise kayıt tarihleri öğrencilerin gündeminde. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından LGS sonuçları ardından 1. ve 2. nakil işlemleri de yapıldı. liselerin 3. nakil başvuruları için ise boş kontenjanlar aranıyor. Peki, MEB lise 3. nakil başvuru ve sonuç tarihleri ne zaman?
17.08.2022 Bilgi Rehberi
2022 LGS 3. nakil sonuçları ne zaman açıklanacak? Liseye yerleşemeyenler ne yapacak?
2022 LGS 3. nakil sonuçları ne zaman açıklanacak? Liseye yerleşemeyenler ne yapacak? LGS 2. nakil yerleştirme sonuçları açıklanmasının ardından herhangi bir liseye yerleşemeyen öğrenciler süreci araştırıyor. LGS 3. nakil tercihleri başladı mı? LGS nakil sonuçları ne zaman açıklanacak?
14.08.2022 Bilgi Rehberi
2022-2023 Lise kayıtları ne zaman, nasıl yapılacak? MEB lise kayıt tarihleri
2022-2023 Lise kayıtları ne zaman, nasıl yapılacak? MEB lise kayıt tarihleri Lise nakil süreci devam ediyor. Liselerin 2. nakil tercih sonuçları da açıklandı. Şimdi gözler lise kayıt tarihlerinde. MEB lise kayıtları için tarihi açıkladı mı? Öğrenciler, LGS ardından kayıt ve nakil süreçlerini takip ediyor.
10.08.2022 Bilgi Rehberi
LGS 3.nakil ne zaman 2022, lise 3.nakil sonuçları hangi gün açıklanacak? LGS 3.tercih sonuçları için tarih...
LGS 3.nakil ne zaman 2022, lise 3.nakil sonuçları hangi gün açıklanacak? LGS 3.tercih sonuçları için tarih... LGS 3.nakil dönemi ve tarihi ile ilgili araamalar sürüyor. LGS 2.nakil sonuçları bugün erişime açıldı. Hiçbir okula giremeyen öğrenciler LGS 3.nakil döneminin tarihini ve sonuçların açıklanacağı tarihi merak ediyorlar. Peki LGS 3.nakil ne zaman, sonuçlar hangi gün açıklanacak?
9.08.2022 Bilgi Rehberi
LGS 2.nakil sonuçları TABAN PUANLARI 2022 || 2022 MEB LGS boş kontenjanlar ve lise taban puanları sorgulama
LGS 2.nakil sonuçları TABAN PUANLARI 2022 || 2022 MEB LGS boş kontenjanlar ve lise taban puanları sorgulama LGS 2.nakil sonuçlarının açıklanmasından sonra LGS 2.nakil taban puanları ve sonrasında boş kalan kontenjanlar liseye gidecek adaylar tarafından merak ediliyor. Peki LGS 2.nakil taban puanları ve boş kontenjanları açıklandı mı 2022? İşte LGS 2.nakil sonuçları taban puanları ile ilgili detaylar...
9.08.2022 Bilgi Rehberi
‘Öğrencilerin  % 97.6’sı istedikleri okula yerleşti’
‘Öğrencilerin  % 97.6’sı istedikleri okula yerleşti’ Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yerleştirmeye esas ikinci nakil sonuçları dün açıklandı.
9.08.2022 Eğitim
LGS kapsamında yerleştirmeye esas ikinci nakil sonuçları açıklandı
LGS kapsamında yerleştirmeye esas ikinci nakil sonuçları açıklandı Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yerleştirmeye esas ikinci nakil sonuçlarının açıklandığını, tercih yapan öğrencilerin yüzde 97.6'sının istedikleri bir liseye yerleştirildiğini bildirdi.
8.08.2022 Gündem
LGS 2. nakil sonuçları ne zaman açıklanacak? LGS tercih sonuçları belli oldu mu?
LGS 2. nakil sonuçları ne zaman açıklanacak? LGS tercih sonuçları belli oldu mu? LGS 3. tercih sonuçları için geri sayım sürüyor. Nakil için de bekleyen öğrenciler sıkça "LGS 2. nakil sonuçları ne zaman açıklanacak? LGS tercih sonuçları belli oldu mu?" diye soruyor. İşte konuya dair bilgiler...
7.08.2022 Bilgi Rehberi
LGS nakil sonuçları ne zaman açıklanacak? LGS 2. nakil tercih sonuçları tarihi için gözler MEB'de
LGS nakil sonuçları ne zaman açıklanacak? LGS 2. nakil tercih sonuçları tarihi için gözler MEB'de LGS nakil ve tercih süreci devam ediyor. 1. nakil sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrenciler 2. nakil tercihlerini yaptılar. Tercih süreci 5 Ağustos'ta sona erdi. Peki, LGS 2. nakil sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB tarihi duyurdu. İşte LGS nakil sonuçları için kritik tarih.
6.08.2022 Bilgi Rehberi
Liselere geçişte birinci nakil sonuçları açıklandı
Liselere geçişte birinci nakil sonuçları açıklandı Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında, yerleştirmeye esas birinci nakil sonuçları meb.gov.tr adresinden dün erişime açıldı.
2.08.2022 Eğitim
LGS NAKİL SONUÇLARI: LGS 2. tercih sonuçları açıklandı! İşte, lise nakil sonucu sorgulama ekranı...
LGS NAKİL SONUÇLARI: LGS 2. tercih sonuçları açıklandı! İşte, lise nakil sonucu sorgulama ekranı... 2022 Yılı Ortaöğretim Kurumlarına Yerleştirmeye Esas 1. Nakil Sonuçları, MEB tarafından açıklandı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 25 Temmuz'da açıklanan birinci yerleştirme sonuçlarına göre tercih yapan öğrencilerin yüzde 95'inin istedikleri okula yerleştiğini hatırlattı.
1.08.2022 Bilgi Rehberi
LGS kapsamında yerleştirmeye esas birinci nakil sonuçları açıklandı
LGS kapsamında yerleştirmeye esas birinci nakil sonuçları açıklandı Milli Eğitim Bakanlığı, LGS kapsamında yerleştirmeye esas birinci nakil sonuçlarının "http://meb.gov.tr" ve "http://sonuc.meb.gov.tr" adreslerinden erişime açıldığını bildirdi.
1.08.2022 Gündem
İkinci nakil dönemi başladı
İkinci nakil dönemi başladı Öğrencilerin nakil sürecinde liselere yerleşme şansı devam ediyor.
1.08.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Nakil Sonuçları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.