Nejat Daş

Nejat Daş

Son dakika nejat daş haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan nejat daş gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan nejat daş haber sayfamızda...

Nejat Daş

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 65 nejat daş haberi bulunmuştur.
'Bataklık' davası sanıklarının mal varlığındaki tedbirin kaldırılması talebine ret
'Bataklık' davası sanıklarının mal varlığındaki tedbirin kaldırılması talebine ret Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın uyuşturucu ve suç gelirlerine yönelik 'Bataklık' soruşturması kapsamında, örgüt lideri oldukları iddia edilen Nejat Daş ile Çetin Gören dahil 73 tutuksuz sanığın yargılanmasına devam edildi. Mahkeme, bazı sanıkların mal varlıkları üzerindeki tedbir ile yurt dışı yasağı adli kontrol tedbirlerinin kaldırılması talebini reddederek, duruşmayı erteledi.
13.01.2023 Gündem
Bataklık' soruşturmasında yeni gelişme
Bataklık' soruşturmasında yeni gelişme 9 ülkede ortak yürütülen uyuşturucu ve çete soruşturmasının Türkiye ayağı olan 'Bataklık operasyonu' davasında yargılanan 8'i tutuklu 73 sanık tahliye edildi.
8.09.2022 Gündem
Denetim altında dolandırıcılık!
Denetim altında dolandırıcılık! ‘Adınız terör örgütü soruşturmasına karıştı’ diyerek Prof. Dr. Canan Karatay’ı dolandıran 4 kişiden biri olan Mehmet K. yine aynı suçtan gözaltına alındı. Mehmet K.’nın 8 yıldır onlarca kişiyi aynı yöntemlerle dolandırdığı ve defalarca denetimli serbestlikle bırakıldığı ortaya çıktı.
24.10.2021 Gündem
'Bataklık Operasyonu'nda ara karar verildi
'Bataklık Operasyonu'nda ara karar verildi Kamuoyunda "Bataklık Operasyonu" olarak bilinen ve suç örgütü kurucuları Çetin Gören ile Nejat Daş'ın da aralarında bulunduğu 73 sanıklı davada, tutuklu sanıkların bu hallerinin devamına hükmedildi.
22.10.2021 Gündem
'Cumhuriyet tarihinin en büyüğü' olarak duyurulmuştu! Davadan ilk bilgiler
'Cumhuriyet tarihinin en büyüğü' olarak duyurulmuştu! Davadan ilk bilgiler İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun uyuşturucu ve suç gelirlerine yönelik cumhuriyet tarihinin en büyüğü olarak duyurduğu 'Bataklık' soruşturmasında aralarında Nejat Daş ve Çetin Gönen'in de bulunduğu 26'sı tutuklu 73 sanık hakkında 'çıkar amaçlı suç örgütü kurmak, yönetmek ve üye olmak', 'uyuşturucu ticareti' suçlarından açılan davanın görülmesine başlandı.
18.10.2021 Gündem
Tek tek anlattı! Ablalar taşıdı, baldız akladı...
Tek tek anlattı! Ablalar taşıdı, baldız akladı... Bataklık Operasyonu’yla çökertilen, uyuşturucu baronları Nejat Daş ve Çetin Gören’in liderliğindeki çeteyle ilgili iddianamede karaparanın nasıl aklandığı anlatıldı: Gören’in 2 ablası 120 milyon Euro’yu Brüksel’den Gaziantep’e getirdi. Daş’ın eşi ve baldızı da uyuşturucu paralarını akladı.
7.07.2021 Gündem
Baronlara 1482 yıl hapis istendi
Baronlara 1482 yıl hapis istendi “Bataklık Operasyonu” soruşturması kapsamında 73 kişi hakkında hazırlanan iddianameye göre Nejat Daş ve Çetin Gören’e 1482 yıla kadar hapis cezası istendi.
6.07.2021 Gündem
'Bataklık' soruşturmasında FETÖ izi
'Bataklık' soruşturmasında FETÖ izi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun uyuşturucu ve suç gelirlerine yönelik Cumhuriyet tarihinin en büyüğü olarak duyurduğu 'Bataklık' operasyonu soruşturmasında aralarında uyuşturucu baronları Nejat Daş ile Çetin Gönen'in de bulunduğu 73 sanık hakkında hazırlanan iddianame, mahkemece kabul edildi. İddianamede, örgüt yöneticisi olmakla suçlanan ve FETÖ/PDY ile irtibatı tespit edilen sanık Halil Arslantaş'ın ifadesine yer verildi. Arslantaş ifadesinde, örgüt lideri Çetin Gönen'in, Interpol'deki kaydının silinmesi için FETÖ'nün Hollanda abisine 150 bin euro verdiğini söyledi.
6.07.2021 Gündem
Son dakika: Bakan Soylu: Hiçbir şey gizli kalmaz, kalmayacaktır
Son dakika: Bakan Soylu: Hiçbir şey gizli kalmaz, kalmayacaktır Gelen son dakika haberine göre; İçişleri Bakanı Soylu "Biz intikam alınacak adamlarız, çünkü bu ülkeyi vesayet altına almak istediler, müsaade etmedik. Hiçbir şey gizli kalmaz kalmayacaktır, ekşi yemedim karnım ağrımıyor." ifadelerini kullandı.
27.05.2021 Siyaset
Son dakika...Devlet kademesine böyle sızdı! Makam aracı...
Son dakika...Devlet kademesine böyle sızdı! Makam aracı... Türk Escobar olarak bilinen uyuşturucu kaçakçısı Nejat Daş’ın, koronavirüs nedeniyle getirilen şehirlerarası seyahat yasağını eski Sultanbeyli Emniyet Müdürü Necmettin Yüksek’in tahsis ettiği makam aracıyla deldiği ortaya çıktı. Bataklık Operasyonu’nda tutuklanan uyuşturucu baronu, emniyetin aracıyla Çorlu ve Edirne’ye giderek TIR’larla yurtdışından getirilen uyuşturucu parasını elden teslim almış.
12.07.2020 Gündem
Son dakika haberi...  Bataklık Operasyonu'nda 34 kişi tutuklandı
Son dakika haberi... Bataklık Operasyonu'nda 34 kişi tutuklandı Gelen son dakika haberine göre; Cumhuriyet tarihinin en büyük uyuşturucu ve suç geliri operasyonu olan "Bataklık Operasyonu"nda gözaltına alınan 67 zanlıdan 34'ü, çıkarıldıkları Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.
5.07.2020 Gündem
Bataklık operasyonunda 67 gözaltı!
Bataklık operasyonunda 67 gözaltı! Son dakika haberine göre Cumhuriyet tarihinin en büyük uyuşturucu ve suç geliri operasyonu "Bataklık" kapsamında gözaltına alınan 67 şüpheli, Ankara emniyetindeki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.
4.07.2020 Haberler
Bataklık Operasyonu'nda gözaltına alınan 67 şüpheli adliyeye sevk edildi
Bataklık Operasyonu'nda gözaltına alınan 67 şüpheli adliyeye sevk edildi Cumhuriyet tarihinin en büyük uyuşturucu ve suç geliri operasyonu "Bataklık" kapsamında gözaltına alınan 67 şüpheli, Ankara emniyetindeki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.
4.07.2020 Gündem
Zehir parasıyla milyonluk yatırım!
Zehir parasıyla milyonluk yatırım! Cumhuriyet tarihinin en büyük uyuşturucu operasyonlarından, “Bataklık Operasyonu” sonucu gözaltına alınan örgütün elebaşlarından Çetin Gören’in, Türkiye’deki akrabalarına 40 milyon euro’ya yakın para yollayıp lüks evler aldırdığı ortaya çıktı.
3.07.2020 Gündem
Çetenin gizli zulalarından servet çıktı
Çetenin gizli zulalarından servet çıktı İstanbul ve Ankara Emniyetince EGM Narkotik Daire Başkanlığı'nın kesilmesinde uyuşturucudan elde ettiği gelirlerle servet yapan uluslararası uyuşturucu çetesine yönelik olarak düzenlenen “Bataklık” operasyonuyla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Başını Nejat Daş ve Çetin Gören isimli 2 uyuşturucu kaçakçılarının çektiği çetenin mensuplarının İstanbul da basılan adreslerinde bir masadan çıkan ve üzerinde "Çetin Vakfı" yazan asansör para kasası ile zula haline getirilen altı para dolu duşa kabin dikkat çekti.
2.07.2020 Haberler
Bataklık çetesinin gizli zulalarından servet çıktı...
Bataklık çetesinin gizli zulalarından servet çıktı... İstanbul ve Ankara Emniyetince EGM Narkotik Daire Başkanlığı'nın kesilmesinde uyuşturucudan elde ettiği gelirlerle servet yapan uluslararası uyuşturucu çetesine yönelik olarak düzenlenen “Bataklık” operasyonuyla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı.
2.07.2020 Gündem
'Bataklık'ta ele geçirilen malzemeleri sergiledi!
'Bataklık'ta ele geçirilen malzemeleri sergiledi! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun açıkladığı 'Bataklık' operasyonunda gözaltına alınan 74 kişiden 7'si emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Aralarında örgütün ele başları Nejat Daş ve Çetin Gören'in de bulunduğu diğer şüphelilerin sorgusu sürüyor.
2.07.2020 Gündem
'Bataklık' operasyonunda 7 kişi serbest bırakıldı!
'Bataklık' operasyonunda 7 kişi serbest bırakıldı! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun açıkladığı 'Bataklık' operasyonunda gözaltına alınan 74 kişiden 7'si emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Aralarında örgütün ele başları Nejat Daş ve Çetin Gören'in de bulunduğu diğer şüphelilerin sorgusu sürüyor.
2.07.2020 Gündem
‘Bataklık’tan uluslararası şebeke çıktı
‘Bataklık’tan uluslararası şebeke çıktı 9 ülkeyi kapsayan uluslararası operasyonun Türkiye ayağı 11 ilde yapıldı. 74 kişi gözaltına alınırken, 70 milyon liraya el konuldu. Gözaltına alınanlar arasında uluslararası uyuşturucu kaçakçısı Nejat Daş ve Çetin Gören de bulunuyor. Şebekenin FETÖ’ye finans sağladığı da belirlendi.
1.07.2020 Gündem
Son dakika! Ellerini nereye attılarsa torba torba para çıktı!
Son dakika! Ellerini nereye attılarsa torba torba para çıktı! Gelen bir son dakika haberine göre; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye dahil 9 ülkede gerçekleştirilen ve 'Bataklık' adı verilen, cumhuriyet tarihinin en büyük uyuşturucu ve suç gelirleri operasyonunda 67 kişinin gözaltına alındığını açıkladı. Soylu, "Şu ana kadar nakdi olarak 70 milyon liraya el konuldu. Toplam tüm süreçleri ile beraber 500 milyonun üzerine çıkabilecek bir nakdi ve suç gelirleri toplamı söz konusu olacak" dedi. Gözaltına alınan kişiler arasında, örgütün 2 lideri Nejat Daş ve Çetin Gören'in de olduğu öğrenildi.
30.06.2020 Gündem
İstanbul Emniyeti’nin bahçesi lüks araç galerisine döndü!
İstanbul Emniyeti’nin bahçesi lüks araç galerisine döndü! Gelen bir son dakika haberine göre; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye dahil 9 ülkede gerçekleştirilen ve 'Bataklık' adı verilen, cumhuriyet tarihinin en büyük uyuşturucu ve suç gelirleri operasyonunda 67 kişinin gözaltına alındığını açıkladı. Soylu, "Şu ana kadar nakdi olarak 70 milyon liraya el konuldu. Toplam tüm süreçleri ile beraber 500 milyonun üzerine çıkabilecek bir nakdi ve suç gelirleri toplamı söz konusu olacak" dedi. Gözaltına alınan kişiler arasında, örgütün 2 lideri Nejat Daş ve Çetin Gören'in de olduğu öğrenildi.
30.06.2020 Haberler
Bataklık operasyonundan ilk görüntüler! Padişah ve kılıç detayları...
Bataklık operasyonundan ilk görüntüler! Padişah ve kılıç detayları... Gelen bir son dakika haberine göre; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye dahil 9 ülkede gerçekleştirilen ve 'Bataklık' adı verilen, cumhuriyet tarihinin en büyük uyuşturucu ve suç gelirleri operasyonunda 67 kişinin gözaltına alındığını açıkladı. Soylu, "Şu ana kadar nakdi olarak 70 milyon liraya el konuldu. Toplam tüm süreçleri ile beraber 500 milyonun üzerine çıkabilecek bir nakdi ve suç gelirleri toplamı söz konusu olacak" dedi. Gözaltına alınan kişiler arasında, örgütün 2 lideri Nejat Daş ve Çetin Gören'in de olduğu öğrenildi.
30.06.2020 Haberler
Son dakika! Bataklık operasyonundan ilk görüntüler geldi! Padişah ve kılıç detayı...
Son dakika! Bataklık operasyonundan ilk görüntüler geldi! Padişah ve kılıç detayı... Gelen bir son dakika haberine göre; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye dahil 9 ülkede gerçekleştirilen ve 'Bataklık' adı verilen, cumhuriyet tarihinin en büyük uyuşturucu ve suç gelirleri operasyonunda 67 kişinin gözaltına alındığını açıkladı. Soylu, "Şu ana kadar nakdi olarak 70 milyon liraya el konuldu. Toplam tüm süreçleri ile beraber 500 milyonun üzerine çıkabilecek bir nakdi ve suç gelirleri toplamı söz konusu olacak" dedi. Gözaltına alınan kişiler arasında, örgütün 2 lideri Nejat Daş ve Çetin Gören'in de olduğu öğrenildi.
30.06.2020 Gündem
Daş ve eski emniyet müdürü serbest
Daş ve eski emniyet müdürü serbest Uyuşturucu ve döviz kaçakçılığı soruşturmasında gözaltına alınan Nejat Daş ile Sultanbeyli eski İlçe Emniyet Müdürü N.Y., serbest bırakıldı.
7.05.2020 Gündem
Müdüre gözaltı
Müdüre gözaltı Bir TIR’da ele geçirilen beyan edilmemiş 270 bin sterlin ile ilgili uyuşturucu kaçakçısı Nejat Daş’ın yanı sıra eski Emniyet Müdürü N.Y. de gözaltına alındı
7.05.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nejat Daş ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.